Page 47 of 51 FirstFirst ... 37434445464748495051 LastLast
Results 921 to 940 of 1002

Thread: FIFA 15

Χωρις να εχω καμια φοβερή εμπειρία σε προηγούμενα φιφα,
    Με τις λίγες μερες που παιζω το 15 παρατήρησα οτι σημ άμυνα τράκαρουν συχνα οι παίχτες (κ γενικα), οτι ειναι δύσκολο και σπαστικο να κλεψεις τη μπαλα απο το CPU και οτι μερικές φορες χειρίζεσαι παίχτη που ειναι πολυ μακρια απο τη μπαλα ενω θα επρεπε καπως αυτόματα να πηγαινει ο χειρισμός στον πιο κοντινό.
    Επισης καποιος ανέφερε πιο πισω οτι οταν δείχνει καρτα ο διαιτητής δεν δείχνει ποτε τον παίχτη στο ιδιο πλάνο. Πριν λιγο που επαιζα τον έδειξε.. Απλα στα 50 ματς που επαιξα εγινε μια φορα μονο

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Στο παρακατω poll μπορειτε να ψηφισετε το ελληνικο πρωταθλημα μηπως το δουμε στο επομενο fifa. Οποτε οσοι μπορειτε, καντε ενα κοπο και μπειτε να δωσετε κανα ψηφο μπας και παιχτει κανα αγωνας Champions League στα "Πηγαδια"...

http://www.fifplay.com/fifa16-leagues-vote/

3. The Following User Says Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

Tsoupri. (13-01-2015)

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

θελει υπομονη οταν κανεις αμυνα ειναι καθαρα τακτικη και την εφαρμοζεις αναλογα πως παιζει ο αντιπαλος. αν παιζεις γιουρια και με ενα παιχτη να πας να παρεις την μπαλα μετα ο επομενος μετα καλεις και βοηθεια χαλας τα χαφ σου και την τετραδα της αμυνας τελειωσε θα σου σπασει τα νευρα παιξε αμυνα με την λογικη μιας πραγματικης ομαδας περιμενεις και καλυπτεις τακτικα και αυτους που κανουν κινηση ενω δεν εχουν την μπαλα στα ποδια του.κανε πρακτικη στην αμυνα εχει διαφορες ασκησεις που θα σε βοηθησουν σε πραγματικους αγωνες απο τακλιν βοηθειες και πολλα αλλα. το παιχνιδι θα το μαθεις σιγσ σιγα μπρορει μηνα και.. αναλογα ποσες φορες παιζεις.
    Last edited by djteov; 13-01-2015 at 15:54.

6. The Following User Says Thank You to d151 For This Useful Post:

thanasis7 (14-01-2015)

Default FIFA 15

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται να παίξουμε 2vs2 online;
    Χρειάζεται όλα τα χειριστήρια που θα συνδεθούν να έχουν psn id? Προσπάθησα εχθές να παίξουμε 4 άτομα αλλά δεν τα καταφέραμε.

Senior Member zougaman's Avatar
    PSN ID
    zougaman

Quote Originally Posted by Tsoupri. View Post
    Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται να παίξουμε 2vs2 online;
    Χρειάζεται όλα τα χειριστήρια που θα συνδεθούν να έχουν psn id? Προσπάθησα εχθές να παίξουμε 4 άτομα αλλά δεν τα καταφέραμε.

μπορείς να τα βάλεις σαν guests τα υπόλοιπα 3.
    BAN FC - Fifa 14 PS4 Pro Clubs Team <- click

Add me on PS4: zougaman

Default FIFA 15

Quote Originally Posted by zougaman View Post
    μπορείς να τα βάλεις σαν guests τα υπόλοιπα 3.
    Νομίζω ζητά και κάτι ακόμη. μπορεις να μου πεις λίγο τη διαδικασία αν δεν βαριέσαι γιατί νομίζω ότι κάνω λάθος!

Παιδιά μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου τη διαδικασία ακριβώς για το πως παίζουνε 2με2 ;
    Δεν τα καταφέρνω με τιποτα.

Λοιπόν χρειαζεσαι

- 2 χειριστηρια
    - 2 λογαριασμούς συνδεδεμενους στην κονσόλα

Ενεργοποιησε και τους 2 μοχλους ο καθένας με διαφορετικό λογαριασμό συνδεδεμένος

-Ανοιγεις το ΦΙΦΑ
    -Πας online seasons
    -Πατας στην καρτελα που πας να διαλέξεις ομάδα
    -Αν προσεξεις κάτω σου λέει αν πατησεις το κουμπί "τρίγωνο" ενεργοποιεί τον guest
    -Πάτα το τρίγωνο (Δ)

Και είσαι έτοιμος κανε search για αντιπάλους

Αυτο ειναι για να παίζεται 2 άτομα απο την ίδια κονσόλα με άλλους τυχαιους αντιπαλους

Δεν το έχω δοκιμάσει στα friendly matches, λογικά αν υπάρχει η επιλογή add guest ειναι οπως η παραπάνω διαδικασία

Τώρα αν έχετε 4 μοχλους και είστε 4 άτομα σε μια κονσόλα για 2 εναντίων 2,απλά χρησιμοποίησε κάθε μοχλό σαν new user ή σύνδεσέ τον καθενα με ενα υπάρχοντα ξεχωριστό λογαριασμό στην κονσόλα
    Last edited by phoenix7; 29-01-2015 at 02:08.

12. The Following 2 Users Say Thank You to phoenix7 For This Useful Post:

FotisGRC (29-01-2015),Tsoupri. (30-01-2015)

Default FIFA 15

Quote Originally Posted by phoenix7 View Post
    Λοιπόν χρειαζεσαι

- 2 χειριστηρια
    - 2 λογαριασμούς συνδεδεμενους στην κονσόλα

Ενεργοποιησε και τους 2 μοχλους ο καθένας με διαφορετικό λογαριασμό συνδεδεμένος

-Ανοιγεις το ΦΙΦΑ
    -Πας online seasons
    -Πατας στην καρτελα που πας να διαλέξεις ομάδα
    -Αν προσεξεις κάτω σου λέει αν πατησεις το κουμπί "τρίγωνο" ενεργοποιεί τον guest
    -Πάτα το τρίγωνο (Δ)

Και είσαι έτοιμος κανε search για αντιπάλους

Αυτο ειναι για να παίζεται 2 άτομα απο την ίδια κονσόλα με άλλους τυχαιους αντιπαλους

Δεν το έχω δοκιμάσει στα friendly matches, λογικά αν υπάρχει η επιλογή add guest ειναι οπως η παραπάνω διαδικασία

Τώρα αν έχετε 4 μοχλους και είστε 4 άτομα σε μια κονσόλα για 2 εναντίων 2,απλά χρησιμοποίησε κάθε μοχλό σαν new user ή σύνδεσέ τον καθενα με ενα υπάρχοντα ξεχωριστό λογαριασμό στην κονσόλα

Σε ευχαριστώ παρά πολύ!!!!
    Το μονο που δεν ήξερα και δεν κατάφερνα να παίξω είναι πως χρειάζεται 2 λογαριασμούς! Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ!!!

14. The Following 3 Users Say Thank You to Tsoupri. For This Useful Post:

FotisGRC (30-01-2015),phoenix7 (30-01-2015)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Με επιασε το δημιουργικο μου αυτο το ΣΚ...

16. The Following 2 Users Say Thank You to Kapa For This Useful Post:

phoenix7 (08-02-2015),Tsoupri. (08-02-2015)

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Με επιασε το δημιουργικο μου αυτο το ΣΚ...

Τι πατάς εκτός απο το σουτ όταν η μπάλα είναι ακόμη στον αέρα για να σουτάρεις; Όποτε το κάνω και πατάω απλά το σουτ η μπάλα πάει έξω απο το γήπεδο! :-)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Αναλογα απο που σουταρω και πως ερχεται η μπαλα. Δεν υπαρχει καποιος κανονας.

Αρκετες φορες παταω L2, πολλες φορες δεν παταω τιποτα, ορισμενες φορες αφηνω το τρεξιμο.

19. The Following 2 Users Say Thank You to Kapa For This Useful Post:

djpar (09-02-2015),Tsoupri. (08-02-2015)

Default FIFA 15

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Αναλογα απο που σουταρω και πως ερχεται η μπαλα. Δεν υπαρχει καποιος κανονας.

Αρκετες φορες παταω L2, πολλες φορες δεν παταω τιποτα, ορισμενες φορες αφηνω το τρεξιμο.
    Σε ευχαριστώ πολύ! Σου έστειλα και αίτημα.
    Το μόνο που είχα καταφέρει να κάνω είναι το παρακάτω:
    Last edited by Tsoupri.; 08-02-2015 at 17:31.

Ενα βιντεάκι που είχα φτιάξει με τα γκολ του Alexis Sanchez που έχω στο Ultimate Team. Το παλικάρι απλά δεν παίζεται!

"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

μια ερωτηση ειχα μερες να παιξω fifa15 και σημερα μου εκανε download online squads κατι τετοιο και εδειχνε καποιες ομαδες οτι ανεβηκαν (με πρασινο βελακι) και καποιες το αντιθετο.. ας πουμε στην μπαρτσα ανεβηκαν τα στατιστικα.. αυτο καθοριζεται απο την πορεια της ομαδας στην πραγματικοτητα??

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ακριβώς αυτό φίλε μου.
    Καθορίζεται και στις ομάδες και στους παικτες(θα δεις και κάποιους τραυματίες πχ)

Sent from my iPad using Tapatalk
    Spoiler!

24. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

thanasis7 (11-02-2015)

δηλαδη αμα καποια ομαδα πηρε παιχτη τωρα που ειχαμε μεταγραφικη περιοδο γινεται update στο παιχνιδι η οχι??

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Γίνεται κανονικά update
    Spoiler!

To FIFA δεν την παλεύει απο χτες δε μπορω να παιξω ονλαιν μονο σε μενα συμβαίνει;

Bookmarks

Bookmarks