Μεγάλη αποτυχία φέτος το Online του FIFA. Μιλάω για το Ultimate Team κυρίως που έχουν δίκιο όλα τα παιδια που έχουν παράπονα.. Δεν ξέρω τι προσπάθησε να κάνει η ΕΑ φέτος αλλα δεν τους βγήκε.. Δεν μπορείς να αμυνθείς με τίποτα, οι παίχτες τρέχουν και στρίβουν σαν μπαλαρίνες. Περνάνε δίπλα απο τους αμυντικούς σαν σταματημένους, και αν καταφέρεις να αμυνθείς τις μισές φορές θα τσουγκρίσουν οι παίχτες σου..

Το αποκορύφωμα ήταν οταν μετά απο 10ημερες διακοπές γύρισα χθες με λαχτάρα να παίξω και άντεξα μονο 2 ματς! Σιχάθηκα.. Τελος για μένα. Θα έλεγα οτι ειμαι άμπαλος και δεν ξέρω αλλα δεν γίνεται να ειμαστε όλοι. Αν παίξω με τα bug της EA μπορώ να κερδίζω συνέχεια αλλα απλά αρνούμαι να παίξω έτσι.

Για να μην παρεξηγηθώ, αναφέρομαι ΜΟΝΟ στο Ultimate Team. Το υπόλοιπο game ειναι ενα πανέμορφο παιχνίδι με πολύ λεπτομέρεια και άπειρα πράγματα να κάνεις!

Πλέον ξεκίνησα καριέρα παίχτη (με έψησε ο Σακης) και στον ΠΑΟΚ δεν με ήθελαν, οπότε πήγα δανεικός στην Northampton για να διαπρέψω στα γήπεδα της Football League 2! Ηδη έπαιξα 3-4 ματσάκια, μετράω 4 γκολ σε 3 αγώνες και τα ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει.. Νιώθω πολύ πιο ωραία! Ειμαι ο Φώτης και είμαι καλά!