Page 43 of 51 FirstFirst ... 33394041424344454647 ... LastLast
Results 841 to 860 of 1002

Thread: FIFA 15

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

Εγώ προσωπικά έχω πει την γνώμη μου για το παιχνίδι δεν θέλω να γίνω κουραστηκος.Δεν παίζω online το έχω σταματήσει εδω και 1-2 χρόνια μόνο offline και είμαι σούπερ ευχαριστημένος απλώς πρέπει να δεις καθαρά με ποδοσφαιρική τακτικη τα μάτς αλλιώς θα σου φταίνε ολα.

Cool Member katalanos_7's Avatar
    PSN ID
    katalanos_7
    Name
    Γεράσιμος

Εμένα μου δίνει την εντύπωση η ΕΑ πως έχει κάτσει λίγο λόγω έλλειψης ανταγωνισμού.Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ωραίο το παιχνίδι, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερο...

PSN ID
    djteov

Σίγουρα σε αυτό συμφωνούμε αλλά λόγο ότι η κοναμι αυτή την στιγμη θεωρητικά θα κυκλοφορισει ένα προϊόν στο οποίο προφανώς θα εχει δουλεψει φετος για next generation τα παίζει όλα για ολα κάτι καλό μπορεί να κάνει ωστε όλα αυτό θα τρέξει την ea και του χρόνου θα προσθέσουν πιο πολλα πράγματα στο φιφα. Πχ θεωρώ σίγουρο γερμανικό η ισπανικο πρωταθλημα με όλα τα γήπεδα. Και περισσότερα πράγματα τεχνικά στους παίχτες το οποίο το εχουν δηλώσει απ' την εα και καλύτερα γραφικά θα δουμε υπομονή..

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Μετα απο 400+ αγωνες στο ultimate χθες αποφασισα να διαλυσω την ομαδα μου καθως το θεωρω τεραστια απατη κ δν εχει σημασια οσο καλα κ αν παιξεις πολλες φορες.Αμυντικοι να τρακαρουν μεταξυ τους,να πηγαινουν απο την αντιθετη φορα της μπαλας και με 2 σουτ να τρως 2 ηλιθια γκολ απεναντι σε ομαδες με μεσσι κ ροναλντο κ να κανεις 5 δοκαρια..Πρεπει να πληρωσεις η να εισαι παρα πολυ τυχερος να ανοιξεις καποιο πακετο κ να σ κατσει τοπ παιχτης αλλιως με μεσαια ομαδα δν πας πουθενα.Ευχομαι να αν2βει η κοναμι οπως καποτε το ευχομουν κ για την ΕΑ καθως αν πεθανει ο ανταγωνισμος πεθαινει κ το παιχνιδι.Μετα απο ατελειωτες ωρες παιχνιδιου λοιπον λεω πως ειναι τρομερα εθιστικο το mode αυτο αλλα ακομα πιο τραγικο.

5. The Following 3 Users Say Thank You to katsouras For This Useful Post:

giannislazy (11-11-2014),hidd3n (09-11-2014)

Elite iou21's Avatar
    PSN ID
    battigoal76
    Name
    george

Alex proth fora meta to 09 einai toso tragiko to ultimate gia to gameplay milame ,pragmatika to paixnidi einai les k exei apofasisei apo prin ti tha ginei se ena mats vgainoun oi pases sto allo tipota paizeis me antipalo pou xei olo kokkines grammes gia to chemistry xanetai h mpala apo tis pases kamia logiki ,dustuxos pou mpikan toses omades sto ultimate mono kako ekane egine kathara bizna k tipota allo ,kata ta alla gia na paizeis me filous spiti einai fovero,auto pisteuo

7. The Following 2 Users Say Thank You to iou21 For This Useful Post:

giannislazy (11-11-2014),katsouras (12-11-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

’λλο ένα γκολ

και επιτέλους Πρωταθλητές!!!

Spoiler!

9. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

FotisGRC (09-11-2014),karlat89 (09-11-2014)

Ωραιος Μιχάλη! Ειναι πανέμορφο το παλιοπαίχνιδο ρε γμτ.. Αν το έβγαζε καμια σοβαρή εταιρία και οχι η ΕΑ θα ειχαμε στα χέρια μας ενα τρομερό αποτέλεσμα..

Το ευχαριστιέμαι σε γενικές γραμμές αλλα όπως λένε τα πιο πολλά παιδιά κάποιες φορές θέλω να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο!
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

11. The Following 2 Users Say Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

djpar (09-11-2014),mihalis13 (09-11-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εγώ πάλι καλά παράτησα το Online και ευχαριστιέμαι φουλ. Πολύ βρίσιμο στο online και θα μας ανέβει καμιά πίεση
    Spoiler!

13. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

FotisGRC (09-11-2014),Nikoladim (09-11-2014)

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Εγώ πάλι καλά παράτησα το Online και ευχαριστιέμαι φουλ. Πολύ βρίσιμο στο online και θα μας ανέβει καμιά πίεση
    για αυτο το λογο εκοψα την DOta!

PSN ID
    djteov

ενα απο τα καλα ματς οι καλυτερες φάσεις και ενα πολυ ομορφο γκολ στο 0-1 με την αρσεναλ.

Elite karlat89's Avatar
    PSN ID
    karlat89
    Name
    Σακης

Όντας παλιάς κοπής παίκτης 😍,δεν με τρελαίνει το on line gaming
    Τώρα καταπιαστηκα με το career mode σα παίκτης το έχω.κατά γουστάρει

Πολύ ωραίο ότι μπορείς να φτιάξεις βίντεο με όλα τα γκολ του παίκτη σου

17. The Following User Says Thank You to karlat89 For This Useful Post:

FotisGRC (12-11-2014)

Μεγάλη αποτυχία φέτος το Online του FIFA. Μιλάω για το Ultimate Team κυρίως που έχουν δίκιο όλα τα παιδια που έχουν παράπονα.. Δεν ξέρω τι προσπάθησε να κάνει η ΕΑ φέτος αλλα δεν τους βγήκε.. Δεν μπορείς να αμυνθείς με τίποτα, οι παίχτες τρέχουν και στρίβουν σαν μπαλαρίνες. Περνάνε δίπλα απο τους αμυντικούς σαν σταματημένους, και αν καταφέρεις να αμυνθείς τις μισές φορές θα τσουγκρίσουν οι παίχτες σου..

Το αποκορύφωμα ήταν οταν μετά απο 10ημερες διακοπές γύρισα χθες με λαχτάρα να παίξω και άντεξα μονο 2 ματς! Σιχάθηκα.. Τελος για μένα. Θα έλεγα οτι ειμαι άμπαλος και δεν ξέρω αλλα δεν γίνεται να ειμαστε όλοι. Αν παίξω με τα bug της EA μπορώ να κερδίζω συνέχεια αλλα απλά αρνούμαι να παίξω έτσι.

Για να μην παρεξηγηθώ, αναφέρομαι ΜΟΝΟ στο Ultimate Team. Το υπόλοιπο game ειναι ενα πανέμορφο παιχνίδι με πολύ λεπτομέρεια και άπειρα πράγματα να κάνεις!

Πλέον ξεκίνησα καριέρα παίχτη (με έψησε ο Σακης) και στον ΠΑΟΚ δεν με ήθελαν, οπότε πήγα δανεικός στην Northampton για να διαπρέψω στα γήπεδα της Football League 2! Ηδη έπαιξα 3-4 ματσάκια, μετράω 4 γκολ σε 3 αγώνες και τα ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει.. Νιώθω πολύ πιο ωραία! Ειμαι ο Φώτης και είμαι καλά!
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

19. The Following 3 Users Say Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

katsouras (12-11-2014),mihalis13 (12-11-2014),Snk (12-11-2014)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Τι τραγικοί τύποι που κυκλοφορούν στα seasons... Κερδίζει ο άλλος 2-0 και κάνει τις καθυστερήσεις του κερατά, σαν να μην έχει πλέον επίθεση, απλά αλλάζει πάσες... Πόσο δεν πρέπει να τους χαλάει όταν τελικά το σκόρ τελειώνει 2-3. Πραγματικά ήθελα να ξερα...

//Ειλικρινά πάντως, τις περισσότερες φορές που έχω παίξει με άτομο που κάνει καθυστερήσεις ενώ κερδίζει στην καλύτερη πηγαίνουμε ισοπαλία. Μάλλον η ομάδα έχει αλλεργία σ αυτό το φαινόμενο και μετά σεληνιάζεται.Ειλικρινά όμως το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα ήταν για κλάματα, ο τύπος γύριζε την μπάλα συνέχεια πίσω και απλά άλλαζε πάσες. Όταν έφαγε τα πρώτα 2, μετά τη σέντρα εξακολουθούσε και τη γύριζε πίσω, με το που έφαγε και το 3ο ήταν η πρώτη φορά που μετά τη σέντρα έφυγε μπροστα. Τι να πει κανείς...

Θα φτιάξουμε κανά πρωτάθλημα να παίξουμε σαν άνθρωποι εν τέλει?!
    Last edited by gonzalez; 12-11-2014 at 00:47.

21. The Following 2 Users Say Thank You to gonzalez For This Useful Post:

FotisGRC (12-11-2014),katalanos_7 (12-11-2014)

Μερικες φορες απο την συμπεριφορα του αλλου στον αγωνα, αληθεια πιστευω οτι πρεπει να τρωει πολυ ξυλο. Απο τους γονεις η απο την γυναικα δεν ξερω, παντως τρωει ξυλο.. Καθυστερησεις, να βλεπουν ολα τα ριπλευ και γενικα οτι μπορουν για να δειξουν οτι εχουν κομπλεξ.

23. The Following 5 Users Say Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

djpar (12-11-2014),giannislazy (12-11-2014),gonzalez (12-11-2014),katalanos_7 (12-11-2014),oddin (12-11-2014)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Μερικες φορες απο την συμπεριφορα του αλλου στον αγωνα, αληθεια πιστευω οτι πρεπει να τρωει πολυ ξυλο. Απο τους γονεις η απο την γυναικα δεν ξερω, παντως τρωει ξυλο.. Καθυστερησεις, να βλεπουν ολα τα ριπλευ και γενικα οτι μπορουν για να δειξουν οτι εχουν κομπλεξ.
    Πωπω ναι, και ειδικά αυτό με τα ριπλευ που λες, ποσο τραγικό είναι...

25. The Following 2 Users Say Thank You to gonzalez For This Useful Post:

djpar (12-11-2014),giannislazy (12-11-2014)

Cool Member katalanos_7's Avatar
    PSN ID
    katalanos_7
    Name
    Γεράσιμος

Αυτό με τα replay είναι απίστευτο φαινόμενο...Άμα το 'χει ο άλλος συστημα και 10-0 να χάνει έτσι και βάλει γκολ δεν το γλιτώνεις.

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Simera pira anodo sto FUT ksana div1 kai me exei na ksanapaiksw apo arxi stin div2. Eftixws ta coins anodou mou ta edwse giati tha to espaga

Πάλι καλά! Πάντως ρε Γιάννη όλα σε σένα πια! Πας τελικό, σε δείχνει ημιτελικό. Ανεβαίνεις, σε δείχνει πάλι Div 2! χαχαχα..Εντάξει και αυτό με τους servers ειναι σπάσιμο.. Ενώ γενικά δεν έχει lag, όλο τέτοια προβλήματα υπάρχουν.

Πραγματικά όσοι δεν έχετε υπομονή μην παίζετε FUT, γιατί θα νευριάζετε τσάμπα. Κερδίζεις ματς, σου δίνει 0 κοινς, 0 βαθμούς, πας να παίξεις από τα νεύρα σου, χάνεις, πέφτεις κατηγορία, κερδίσεις κατηγορίες σου δίνει 0 κοινς ... από τα χειρότερα FUT το φετινό, μόνο τρέξιμο παίζουν οι αντίπαλοι

ξανά θυμίζω ότι έχω 400k coins για PS3/PS4, όποιος ενδιαφέρετε να τα αγοράσει ας μου στείλει μήνυμα, δεν θα ασχοληθώ άλλο με το mode, μόνο career αξίζει

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Αν υπαρχει καποιος ο οποιος εχει τις μακριες καλτσες για το Online pro και μου τις στειλει ως gift τοτε του δινω οτι εχω στο Ultimate Team.

Εχω κατι παιχτακια(khedira, busquets, turan, otamendi κα).

Δεν ασχολουμαι πραγματικα καθολου.

Bookmarks

Bookmarks