Results 1 to 20 of 1002

Thread: FIFA 15

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

Καλα σημάδια από την ea sports αφού για πρώτη φορα νομίζω συμπεριλαμβάνει ντέρμπι της σουπερλιγκα στα παιχνίδια της εβδομάδας παοκ-Παναθηναϊκός και με εγκωμιαστικά λόγια προς τον ΠΑΟΚ που ειναι αήττητος.λετε να γίνει κανα θαύμα του χρόνου με ελληνικο πρωταθλημα?

Μετα απο 1,5 μηνα καψηματος με το FIFA 15 εχω να σας πω σαν συμβουλη,περα απο τα sliders που προτιμαει ο καθενας ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ UMBRO διοτι με οποιαδιποτε αλλη μπαλα στο PS4 η αμυνα ειναι ακομα ποιο τρυπια και ποιο αργη σε αποκριση συν του οτι αυτη η μπαλα το κανει ακομα ποιο αργη την ταχυτιτα αφου η επιλογη slow απο μονη της δεν επαρκει.

Cool Member hidd3n's Avatar
    PSN ID
    J_Kalfas
    Name
    Γιάννης

Μέχρι τις 16 του μήνα, δίνουν με καθημερινό login στο Web App δωράκια στο fut. 2 μέρες πήρα από 1000 coins.

Cool Member katalanos_7's Avatar
    PSN ID
    katalanos_7
    Name
    Γεράσιμος

Quote Originally Posted by djteov View Post
    Καλα σημάδια από την ea sports αφού για πρώτη φορα νομίζω συμπεριλαμβάνει ντέρμπι της σουπερλιγκα στα παιχνίδια της εβδομάδας παοκ-Παναθηναϊκός και με εγκωμιαστικά λόγια προς τον ΠΑΟΚ που ειναι αήττητος.λετε να γίνει κανα θαύμα του χρόνου με ελληνικο πρωταθλημα?
    Ας βελτιώσουν λιγο το παιχνιδι του χρόνου, γιατϊ αλλιώς ούτε οι μισοί δεν βλέπω να το ξαναπαίρνουμε...

Bookmarks

Bookmarks