Page 40 of 51 FirstFirst ... 3036373839404142434450 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1002

Thread: FIFA 15

Το αναφερω ξανα,ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ να αλλαξετε καποιο νουμερο απο τα sliders νομιζοντας οτι δεν παιζει ρολο στην αλληλεπιδραση(περα απο τους τραυματισμους),αν πχ, αλλαξετε το power bar(τωρα ειναι στο 35) αν το ανεβασετε παραπανω αντιο ρυθμισεις,τζαμπα ο κοπος,χαλαει η αμυνα,η αλληλεπιδραση των αμυντικων.

2o συνεχόμενο League 1 Title σε 2 μέρες με τους Greek Rebels στο PRO Clubs.. Στόχος η 100αδα.. Ηδη είμαστε 173 στον κόσμο και στην 59η θέση σε Form..

"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

3. The Following 14 Users Say Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

AlexandrosQV (22-10-2014),BillyFlo81 (20-10-2014),djpar (20-10-2014),giannislazy (20-10-2014),hidd3n (20-10-2014),Kapa (20-10-2014),katalanos_7 (20-10-2014),mihalis13 (20-10-2014),pankal6 (20-10-2014),PDS (20-10-2014),phoenix7 (20-10-2014),Snk (20-10-2014),tonybsg (20-10-2014)

Senior Member efthimisv's Avatar
    PSN ID
    efthimisv
    Name
    Ευθύμης

Quote Originally Posted by peter1777 View Post
    Το αναφερω ξανα,ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ να αλλαξετε καποιο νουμερο απο τα sliders νομιζοντας οτι δεν παιζει ρολο στην αλληλεπιδραση(περα απο τους τραυματισμους),αν πχ, αλλαξετε το power bar(τωρα ειναι στο 35) αν το ανεβασετε παραπανω αντιο ρυθμισεις,τζαμπα ο κοπος,χαλαει η αμυνα,η αλληλεπιδραση των αμυντικων.
    Αυτές τις ρυθμίσεις τις ειδες κάπου ή είναι από δικούς σου πειραματισμούς; Αν είναι το δεύτερο, πρέπει να έφαγες ώρες..

Ναι το ελιωσα στις δοκιμες εδω και ενα μηνα απο την πρωτη μερα που κυκλοφορισε,μαζη με φιλο μου παιζουμε φιφα εδω και δεκαετια μεταξη μας και ξερουμε τα κουσουρια του και της βελτιωσεις που μπορουν να γινουν.Ειχαμε σκοπο να ξαναγυρισουμε στο 14 επηδη ειχαμε ξενερωσει με τα πολλα τετατετ και τους κενους χωρους που εχει φετος το 15 και επηδη φετος οι επιθετικοι εχουν μεγαλη ανισοτιτα με τους αμυντικους ειναι πολυ ποιο ευκολο να τριπισεις την αντιπαλη αμυνα πχ ξεκινοντας με την εναρξη του αγωνα απο την σεντρα φτανεις σε 3 δευτερολεπτα στην αντιπαλη περιοχη.
    Μετα απο αυτες τις ρυθμισεις σωθικε η κατασταση και πλεον βλεπεις απο τις ομαδες οργανωμενη αμυνα και ζωνη και ταυτοχρονα επενεργει καλυτερα το πληκτρο lock και το καλεσμα και δευτερου αμυντικου.Το στιλ παιχνιδιου "RUN AND GUN" περιοριζετε στο ελαχιστο ετσι.Νομιζεις οτι βλεπεις αγωνα καμπιονατο και οχι arcade.

Αυτες τις ρυθμισεις φιλε θα τις κανεις μια φορα και μετα ξενιαζεις,επαιξα και με τον υπολογιστη αντιπαλο και μια χαρα επεζε.Αν εχεις παει γυπεδο και εχεις δει αληθινο αγωνα
    θα σε πιασει το ιδιο συναισθημα,θα ανχονεσε να επιτηχεις το πολυποθιτο γκολ που θα κρινει την εκβαση του αγωνα ενω τωρα ετσι οπως ειναι το φιφα φετος μοιαζει με τσιρκο
    "run and gun" και η αμυνες ειναι ορθανοιχτες.

Ξεχασα να αναφερω οτι αν παιζεις με αντιπαλο τον υπολογιστη εκει μπορεις και να ανεβασεις επιπεδο δυσκολιας και αμα θες χαμηλωνεις στο 49 το acceleration της cpu(οχι του user).Οταν ομως πεζετε διπλο με φιλους στο σπιτι εκει να εχετε επιπeδο δυσκολιας στο AMATEUR και το slider το acceleration (user) στo 50.

9. The Following 2 Users Say Thank You to phoenix7 For This Useful Post:

BillyFlo81 (20-10-2014),De-lee_GR (20-10-2014)

Senior Member efthimisv's Avatar
    PSN ID
    efthimisv
    Name
    Ευθύμης

Quote Originally Posted by peter1777 View Post
    Ναι το ελιωσα στις δοκιμες εδω και ενα μηνα απο την πρωτη μερα που κυκλοφορισε,μαζη με φιλο μου παιζουμε φιφα εδω και δεκαετια μεταξη μας και ξερουμε τα κουσουρια του και της βελτιωσεις που μπορουν να γινουν.Ειχαμε σκοπο να ξαναγυρισουμε στο 14 επηδη ειχαμε ξενερωσει με τα πολλα τετατετ και τους κενους χωρους που εχει φετος το 15 και επηδη φετος οι επιθετικοι εχουν μεγαλη ανισοτιτα με τους αμυντικους ειναι πολυ ποιο ευκολο να τριπισεις την αντιπαλη αμυνα πχ ξεκινοντας με την εναρξη του αγωνα απο την σεντρα φτανεις σε 3 δευτερολεπτα στην αντιπαλη περιοχη.
    Μετα απο αυτες τις ρυθμισεις σωθικε η κατασταση και πλεον βλεπεις απο τις ομαδες οργανωμενη αμυνα και ζωνη και ταυτοχρονα επενεργει καλυτερα το πληκτρο lock και το καλεσμα και δευτερου αμυντικου.Το στιλ παιχνιδιου "RUN AND GUN" περιοριζετε στο ελαχιστο ετσι.Νομιζεις οτι βλεπεις αγωνα καμπιονατο και οχι arcade.
    θα το δοκιμάσω και θα γράψω εντυπώσεις, ελπίζω να αποζημιωθώ. Εύχομαι να σε ευγνομονώ μετά αν και είμαι πολύ δύσπιστος και κρατώ μικρό καλάθι...Τώρα όσο για το επερχόμενο patch δεν βλέπω πάλι αυτό που μας καίει(το ρυθμό στο online). Πάλι καλά που μας αφουγκράζονται.
    Last edited by efthimisv; 20-10-2014 at 17:10.

agk94's Avatar

Το απντειτ χιστορυ απο το πανω σκρινσοτ που το βρισκω στο πσ4?

Ένα ματς να λήξει 0 - 0 κ τι στον κόσμο. Χίλιες φορές του χρόνου να μην κάνουν καμία καινοτομία και να στρώσουν τα bugs και το gameplay. Ea... Γ@@ Αι

agk94's Avatar

Ρε παιδια εχω τρελο προβλημα με το matchmaking στο ultimate team. Φτανει στο searching for opponent και μετα απο πολυ ωρα μου βγαζει connection to your opponent lost/ your opponent has left. Συμβαινει και σε αλλους η παιζει τιποτα με το ιντερνετ μου? Τις τελευταιες μερες το αντιμετωπιζω παλια ηταν οκ. Το ντεστινυ που παιζω ονλινε ειναι επισης οκ.

Νεο update αποψε ,μου φανηκε ενα κλικ ποιο αργο στο online.

Gauros7's Avatar

Κ με το δευτρο update το παιχνιδι γινετε ακομα καλυτερο online, επιτελους εφτιαξαν καπως κ την τραγικη αμυνα στα pro clubs, εκαναν περισσοτερο balance τα μακρινα σουτ που εμπαιναν σαν να σουταρεις βολες σε μπασκετ κ βελτιωσαν αρκετα μικροπραγματα ακομα...τωρα ναι το παινχιδι ειναι πολυ ποιο ποδοσφαιρικό στα club κ στο season, νιωθεις οτι μπορεις να παιξεις λιγο μπαλα, οχι αυτη η αηδια που υπηρχε πρωτα.

Cool Member alexadrinos's Avatar
    PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Χτες έπαιξα μερικά ματσάκια.Αρχικά με πεντάστερες ομάδες και μετά με ομάδες με τρία αστέρια.Με τις πεντάστερες ομάδες έφαγα πολλά γκολ.Όταν ο αντίπαλος έχει δουλέψει στις τρίπλες γίνονται μαγικά πράγματα.Μετά με τις μικρότερες ομάδες έπαιξα μπάλα.Τριγωνάκιαπασούλες σέντρες κλπ.Πραγματικό ποδόσφαιρο δηλαδή.
    Επειδή πολύς λόγος γίνεται φέτος στο online για την ανυπαρξία των αμυνών σε αντίθεση με τους ικανότατους επιθετικούς σκεφτόμουν μήπως αυτό πρέπει να το δούμε ως επιλογή στο παιχνίδι και όχι ως αδυναμία;;;;
    Σου αρέσει να παίζεις με ντρίπλες; πάρε Ρεαλ-Μπαρτσελόνα και "λιώσε" στην ντρίπλα.Θες να "βιώσεις" αληθινό ποδόσφαιρο;;;;Πάρε τον ολυμπιακό(ομάδες με τρία αστέρια)και πάλευε με τις ώρες για να βγάλεις δυο τρεις καλές φάσεις.Πως σας φαίνεται αυτή η προσέγγιση;

Για μενα ενα ποδοσφαιρακι ειναι πετυχημενο οταν εχω πχ την Σκανθορπ ειτε την Νορθαμπτον και να μπορω να με κανει να πιστεψω οτι σε online ματς υπαρχει περιπτωση να νικησω την Μπαρστελονα.ΔεΝ λεω να συμβενει συχνα αυτο,ομως τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να με αφησει δηλαδη να ελπιζω το παιχνιδι οτι υπαρχει περιπτωση να στραβωση το ματς, να σπασει ο διαολος το ποδαρι του και αν ειμαι ικανος να παιξω μπαλα να τρυπισω την ομαδα 5 αστερων με μπυραρια απο σκωτια,ιρλανδια κ.τ.λ
    Αυτο το εχω κανει σε παλαιοτερα φιφα και τελικα ΑΥΤΟ μενει στη ζωη, αυτα θυμασε,δεν θυμασε το οτι χτες βραδι νικησες με την Μπαρτσελονα την Ρεαλ.Ειχα νικησει με την Shamrock Rovers 3-4ς φορες καποιους που νομιζαν οτι επιδη ειχαν Μπαρτσελονα,Λιβερπουλ κ.τ.λ θα εκαναν περιπατο.Το τι γελιο ειχα ριξει τοτε,το εδειχνα σε φιλους την επομενη στην καφετερεια,τους εδειχνα και βιντεακι που ειχα τραβιξει το κινητο και τεντωνομασταν στα γελια,τους ετζουξε ο κολος,θα το υθμουντε μια ζωη αυτο το μπακακοκ που ειχαν πα8ει.Αυτο συναιβει πριν τουλαχιστον 5 χρονια και επεζα με semi pass,lobs,cross ΟΧΙ πουστο-assistent,κι ομως το θυμαμε σαν τωρα εχω ακομα στο κινιτο μου τραβιγμενη φωτογραφια απο τετια τελικα σκορ.Δε μιλαω για κολοφαρδες νικες,ειχα ματωσει για να νικησω ομως αυτο δεν βλεπω να συμβενει στα τελευταια φιφα.Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα, μεσι-ροναλτο μηχανακι γκολ.
    Οσο ποιο overpower ειναι στο φιφα οι 5αστερες ομαδες τοσο ποιο πολυ να τις σιχενεστε.Δεν εχει αξια να νικας με ετοιματζιδικα γκολ και σπρωξιμο assistent επιλογες στο χειριστιριο.Μονο αν ειχα κινητικα προβληματα και ειμουν παραπληγικος θα επεζα με τετιες υπερομαδες και με αυτοματα γκολ,τελειες assistent λομπες και assistent σουτ στο γαμα.

Καλησπέρα σε όλους.
    Καινούργιος στο PS και γενικότερα στις “next gen” κονσόλες, αλλά πολύ παλιός στο FIFA (από την πρώτη στιγμή που βγήκε σε pc, καθότι είμαι και μιας ηλικίας, κι αργότερα, για αρκετά χρόνια, σε xbox360). Κατά συνέπεια επιτρέψτε μου να μοιραστώ κι εγώ τις πρώτες εντυπώσεις μου, μετά από καμιά 20ρια ματσάκια.
    Να πω ότι μέχρι εδώ και 15 μέρες είχα το 360 και είχα ήδη πάρει το FIFA 15. Επίσης έχει αξία να πω ότι δεν είχα παίξει καθόλου το FIFA 14 σε next gen κονσόλες.

Προσωπικά κατανοώ όλους τους προβληματισμούς για την άμυνα κλπ., που προσωπικά δεν τη βρίσκω τόσο τραγική (αν και σίγουρα χρειάζεται βελτιώσεις), αλλά θα εστιάσω κάπου αλλού, που ίσως έχει να κάνει με το είδος του gamer (εγώ πχ σίγουρα δεν είμαι hardcore gamer αλλά παίζω λίγες φορές just for fun και περισσότερες αν γίνει κάποιο πρωτάθλημα ----άντε να αρχίσει το δεύτερο----).
    PS4 πήρα μόλις ξενέρωσα τόσο από το fifa15 στο 360, γιατί δεν βρήκα καμία μα καμία βελτίωση από το 14 και γιατί δεν είχε pro clubs mode!
    Σε κάθε περίπτωση η αλλαγή που διαπίστωσα από generation σε generation (360 σε PS4) κι όχι από χρονιά σε χρονιά (fifa 14 σε 15) είναι τρομερή! Είχα να πορωθώ τόσο από το FIFA 09 (νομίζω) όταν πρωτο-εισήγαγαν το pro clubs.
    Οι αλλαγές που διαπιστώνω σε οπτικό (γραφικά – γήπεδα, ball boys, παίχτες, ριπλέυ κλπ) και ακουστικό (η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική, τα δοκάρια, η μπάλα στα δίχτυα κλπ.) τομέα, είναι τρομερές και ανεβάζουν επίπεδο το προϊόν. Ειδικά αν βάλεις ακουστικά και απομονωθείς από τους ήχους του περιβάλλοντος, κατεβάζοντας και λίγο την ένταση των σχολιαστών, τότε απλά “χάνεσαι” ή τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε μένα
    Αντίστοιχα τα ball physics (σε συνδυασμό με τα ριπλέυ) είναι τρομερά βελτιωμένα. Καλύτερες και πιο φυσικές είναι και οι συγκρούσεις μεταξύ παιχτών (αν κι εδώ χρειάζεται αρκετή δουλειά), αλλά και η τακτική (σε συνδυασμό γενικότερα με την AI) των συμπαιχτών, με κινήσεις στο χώρο κλπ.

0-0, που έγραψε ένας φίλος, δεν έχω κατορθώσει να έρθω ακόμη, είναι η αλήθεια, αλλά προσωπικά δεν με χαλάει, ιδιαίτερα γνωρίζοντας ότι στο seasons παίζεις με assisted κλπ.
    Σε επίπεδο πρωταθλήματος, μακάρι να γίνει κάτι με semi-assisted (και σε xbox forums που παίζαμε παλιότερα ήταν πολύ καλύτερα), οπότε αυτομάτως αλλάζει και το παιχνίδι.

Συμφωνώ με τον φίλο πιο πάνω που μιλάει για “ιστορικές” βραδιές και δυνατότητα επικράτησης μικρών ομάδων απέναντι σε μεγάλες κι αν μου επιτρέπετε θα προσθέσω κι ένα ακόμη. Πώς γίνεται να το διαπιστώσεις ότι γίνεται (ή δεν γίνεται) αυτό; Δηλαδή μπορείς πχ με τον Ολυμπιακό να παίξεις seasons εναντίον 5στερης ομάδας; Δεν νομίζω κι αυτό είναι για μένα ένα από τα αρνητικά του fifa. Δηλαδή εγώ βαριέμαι να παίζω Ολυμπιακός-Νιουκάστλ όλη την ώρα και θα ήθελα να παίξω (για βαθμούς ή πρόκριση σε ea cup) εναντίον της Μπάρτσα, της Ρεάλ κλπ. κι ας χάσω. Γίνεται αυτό; Νομίζω όχι (αν γίνεται και γνωρίζετε τον τρόπο, πραγματικά θα με βοηθήσετε!!!)

Σε κάθε περίπτωση, και συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, το παιχνίδι είναι εξαιρετικό κατΆ εμέ, ενώ εννοείται ότι επειδή είμαι νέος στο PS4 (και το forum) θα χαρώ πολύ και πρωτάθλημα να γίνει και φιλικά όποιος θέλει να παίξουμε (ούτε πως κάνεις add friends δεν ξέρω) και σε club, αν έχετε κάποιο, να βοηθήσω.
    Καλή συνέχεια σε όλους!

19. The Following 2 Users Say Thank You to Saint7GR For This Useful Post:

djpar (22-10-2014),Vicarious (29-10-2014)

Στα παλοαιοτερα φιφα γινονταν ενω τωρα αν παρεις μικρη ομαδα πχ με 2 αστερακια και παιξεις seasons θα σε βγαλει μονο με αντιστοιχη μικρη.
    Εγω εχω μια αλλη απορια,εδω και ενα μηνα ξαφνικα στο ps4 που ειμαι κατοχος σταματισε να εμφανιζετε η λιστα με τα ψευδονιμα απο οσους τυχαινει να παιζω online fifa.
    Οταν παω να στηλω μηνημα σε καποιον που επεξα online ματς μου εμφανιζει τα ψευδωνημα στη λιστα προ μηνος και κανενα νεοτερο.Το αποτελεσμα ειναι οτι δεν μπορω να στηλω σε κανεναν παιχτη που επαιξα καποιο μηνυμα ειτε να τον κανω add friend.Μηπως ειναι καποιο ειδος τιμωριας επηδη εστελνα υβριστικα μηνυματα?(πριν μηνες με ειχαν τιμωρισει με 1 μηνα αποχης απο online gaming playstation plus λογω υβριστικων μηνυματων.Μηπως και αυτο ειναι ενα ειδος τιμωριας???

μηπως ξανα εβριζες ;;;

Οχι δεν ειναι ειδος τιμωρίας.. Απλά εχει θέμα το PSN. Και σε μένα έτσι ειναι..
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

ok thanks, παντος για οσους δεν το ξερουν μη βριζετε με μηνυματα διοτι πεφτη καμπανα αν σε καρφωσει ο αποδεκτης, απο οταν την πατησα και εμηνα 1 μηνα χωρις φιφα
    βριζω μονο μεσο του μικροφωνου, μα γινετε να μη βρισεις αν παιζεις φιφα seasons? χα χα

Bookmarks

Bookmarks