Μπα φέτος επιστροφή στα παλιά και pro...ασε τους Φίφα με τις ψεύτικες πάσες και τις ανοιχτές άμυνες χωρίς λόγο κάθε τέλος του ημιχρόνου...
πάμε pro πάλι όλοι να δούμε τι έχουν να πουν; σαν τελευταία ευκαιρία για τα παλιά
opozit (30-08-2014)
Pro θα παίξω όταν θα έχει για box art τον Henry με τον Terry. Μέχρι τότε μόνο fifa. Άντε να παίξουμε λίγο pro clubs γιατί σκουριασαμε...
Μουφοασιστ όπως και να έχει για Φίφα μιλάμε,απλά ας το παραδεχθούν εκεί στην ea ότι είναι μεγα fail κάθε τέλος ημιχρόνου οι αμυντικοί να καθαρίζουν πατάτες ,από ότι φαίνεται και το 15 το ίδιο καθεστώς θα έχει...περαστικά...
Μακάρι να είναι καλό το pro και να επιστρέψουμε. Νομίζω πάντως ότι έχει "πεθάνει" οριστικά, αγεφύρωτο το χάσμα.
giannislazy (31-08-2014)
Ακόμα υπάρχει το pro; Γιατί; Αστειεύομαι. Ελπίζω τουλάχιστον να φτιάξουν ενα παιχνιδι φέτος που θα φτάσει το FIFA έστω στο 40-50% των δυνατοτήτων του. Ο ανταγωνισμός χρειάζεται για να μην επαναπαύεται ο καλύτερος. Όσο για φέτος τα πραγματα ειναι ξεκάθαρα εδω και καιρό. Απο του χρονου βλέπουμε!
Some cars take your breath away. Only one gives it back.
Λογικά στο αμερικανικο ps store θα ειναι διαθέσιμο για προπαραγγελια με την κυκλοφορία του demo , όπως έκαναν δηλαδή και με το NHL.
Φήμες λένε για το demo 9 Σεπτεμβρίου
DJTaurus (02-09-2014)
Ναι, το βιντεο ειναι απαραδεκτο οποιος το εφτιαξε!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
οταν παιζετε ποδοσφαιρακια τις φατσες κοιτατε η αν παιζετε μπαλα ?
το φιφα δεν φτασει ποτε σε φατσες και μοντελα παικτων το προ,κερδιζει ομως σε ολα τα βασικα στοιχεια και εκει ειναι η διαφορα.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
opozit (02-09-2014)
Εμένα προσωπικά όλα αυτά τα leaked video και οι "συγκρίσεις" μέσω youtube με αφήνουν εντελώς αδιάφορο. Όπως και τα κατά καιρούς best athletic games awards που μοιράζονται τα 2 παιχνίδια. Στην πλειονότητά τους είναι όλα αυτά κατευθυνόμενα.
Μακάρι το PES να κάνει άλματα προόδου γιατί στην τελική οι περισσότεροι με αυτό μάθαμε... Αλλά όσο το gameplay του FIFA παραμένει ανώτερο η επιλογή μου θα είναι προς αυτή την μεριά... Τώρα αν οι γραμμές στο κούρεμα του Νειμάρ φαίνονται καλύτερα στο ΦΙΦΑ σε σχέση με το ΠΡΟ ή το αντίθετο δεν νομίζω ότι αυτό είναι ΤΟΣΟ σημαντικό...
AlexandrosQV (02-09-2014),I_HAVE_A_NAME_ (02-09-2014),klark71 (02-09-2014),PDS (02-09-2014)
Πιστευω φετος αν δεν βγαλουν τα ματια τους εκει στην EA θα τα σπαει το game και ειδικα το ότι θα χει όλα τα γήπεδα της premier league μου αρεσει τρελα...αλλα για να δουμε και το demo![]()
Bookmarks