"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
0-0 ποτέ μου δεν αξιώθηκα. Το καλύτερο που μου συμβαίνει τώρα τελευταία είναι να κερδίζω με Παναθηναϊκό 1-0(δεν είμαι αλλά με βολεύει αμυντικά και τον παίρνω), είχα 3 στη σειρά(seasons dev5). Μήπως, λέω 'γω τώρα, είμαστε οπισθοδρομικοί; Ο κόσμος ψοφάει για γκολ και θέαμα και εμείς φτιαχνόμαστε με 0-0, 1-0...![]()
Το πρώτο παιχνίδι που θα πάρω όταν με το καλό πάρω και το PS4.. Φτιάχνομαι πολύ για ultimate team. Ελπίζω να έχουν βελτιώσει τις άμυνες μέχρι τα Χριστούγεννα με κάνα καλό πατσάκι..
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
Devil_7 (28-10-2014),I_HAVE_A_NAME_ (28-10-2014),katalanos_7 (28-10-2014)
phoenix7 (04-11-2014)
Είπα να παίξω μετά από καιρό ξανά χτες FUT. Είδα μάλιστα και νέο τουρνουά με μεγάλο μπόνους και λέω θα ξαναπαίξω την αηδία.
Τέλοσπάντων νικάω και στον ημιτελικό και μάλλον κάποιο γκλιτς υπάρχει και τώρα δεν με αφήνει να παίξω τελικό. Στην οθόνη που διαλέγεις τουρνουά με δείχνει για next game semifinal ενώ στο table με δείχνει κανονικά νικητή του ημιτελικού.
Έχει τύχει σε κανέναν κάτι αντίστοιχο?
Καλα σημάδια από την ea sports αφού για πρώτη φορα νομίζω συμπεριλαμβάνει ντέρμπι της σουπερλιγκα στα παιχνίδια της εβδομάδας παοκ-Παναθηναϊκός και με εγκωμιαστικά λόγια προς τον ΠΑΟΚ που ειναι αήττητος.λετε να γίνει κανα θαύμα του χρόνου με ελληνικο πρωταθλημα?
FotisGRC (05-11-2014)
Μετα απο 1,5 μηνα καψηματος με το FIFA 15 εχω να σας πω σαν συμβουλη,περα απο τα sliders που προτιμαει ο καθενας ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ UMBRO διοτι με οποιαδιποτε αλλη μπαλα στο PS4 η αμυνα ειναι ακομα ποιο τρυπια και ποιο αργη σε αποκριση συν του οτι αυτη η μπαλα το κανει ακομα ποιο αργη την ταχυτιτα αφου η επιλογη slow απο μονη της δεν επαρκει.
Bookmarks