Page 14 of 14 FirstFirst ... 41011121314
Results 261 to 267 of 267

Thread: Mortal Kombat X

Quote Originally Posted by Peteoklis View Post
    Πωπω μνήμες!!!! Θυμάμαι χαρά όταν έβγαλα το fatality το ελικοπτερακι το έλεγα του cyrax στο mk3 του mega drive. Και μετά όλο το βράδυ απλά προσπαθούσα να βρω πως το έκανα και τον συνδιασμο των κουμπιών... Χαχαχαχ ωραίες εποχές.

Το αγοράζω αύριο... Το dlc!
    Αυτες ητανε χρυσες εποχες, ενα fatality καναμε και τιναζομασταν στον αερα χαχαχα...

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. Είδα το συγκεκριμένο παιχνίδι στα sales Ιανουαρίου και το πήρα μιας και έλειπε από την συλλογή μου ενα fighting game. Βασικά πήρα το XL που έχει επιπλέον χαρακτήρες κτλ. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν σκοπευω να ασχοληθώ πολύ απλά για κάνενα ματσάκι ετσι που και που για χαβαλέ. Και γι αυτο τον λογο πήρα και ένα DLC που ξεκλειδώνει τα πάντα στην Κρυπτη αφού εγω δεν θα ασχοληθώ τοσο. Όμως παρόλο που το έβαλα δεν ειδα κάτι να έχει ξεκλειδωθει. Μήπως δουλεύει μόνο στο X και οχι στο XL? Αλλά από τι ξέρω είναι τα ίδια. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει μπας και βγει κάποια άκρη. Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Senior Member Cypher's Avatar
    PSN ID
    ask me

Καλησπερα. Το XL σου εχει τους επιπλεον χαρακτηρες που αν ειχες το Χ θα επρεπε να αγορασεις σαν DLC. Δεν σου εχει ξεκλειδωμενα τα παντα, θα πρεπει να παιξεις στη κρυπτη για κρυμμενα κοστουμια κι αντικειμενα.

Αυτο που με χαλασε ειναι οτι ασχοληθηκαν περισσοτερο με την εκδοση για κινητο. Εκει υπαρχει κι ο Freddy και επιπλεον στολες (οπως η cybernetic Jacqie που δε καταφερα ποτε να παρω). Επρεπε να βγαλουν κι αλλο pack με Rain, Sindel, Baraka.

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by Cypher View Post
    Καλησπερα. Το XL σου εχει τους επιπλεον χαρακτηρες που αν ειχες το Χ θα επρεπε να αγορασεις σαν DLC. Δεν σου εχει ξεκλειδωμενα τα παντα, θα πρεπει να παιξεις στη κρυπτη για κρυμμενα κοστουμια κι αντικειμενα.

Αυτο που με χαλασε ειναι οτι ασχοληθηκαν περισσοτερο με την εκδοση για κινητο. Εκει υπαρχει κι ο Freddy και επιπλεον στολες (οπως η cybernetic Jacqie που δε καταφερα ποτε να παρω). Επρεπε να βγαλουν κι αλλο pack με Rain, Sindel, Baraka.
    Μα εγώ λέω για το extra DLC. Για το XL γνωρίζω τι παραπάνω έχει. Απλά το DLC που πηρα extra λεει unlock all content in Krypt. Αλλά τίποτα δεν έχει ξεκλειδωσει. Λσι στοιχίζει και 10 ευρω απο 20.

Last edited by cocous; 25-12-2016 at 17:30.

Senior Member Cypher's Avatar
    PSN ID
    ask me

Μαλλον το DLC που πηρες ειναι μονο για το Χ. Ή ειναι ολα ξεκλειδωμενα αλλα δε σου εμφανιζονται στο μενου. Περνα απο τη κρυπτη, δεν ειναι δυσκολη.

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by Cypher View Post
    Μαλλον το DLC που πηρες ειναι μονο για το Χ. Ή ειναι ολα ξεκλειδωμενα αλλα δε σου εμφανιζονται στο μενου. Περνα απο τη κρυπτη, δεν ειναι δυσκολη.
    Και εγω αυτό κατάλαβα. Τσάμπα το δεκαρικο. Εντωμεταξυ την ξεκλειδωσα την κρυπτη. Τώρα μου μενει να μαζέψω gold ωστε να σπασω όλους τους ταφους. Απλά είπα να γλιτωσω λιγο χρόνο απο ολο αυτό.

Page 14 of 14 FirstFirst ... 41011121314

Bookmarks

Bookmarks