Καπα θα παρουμε?
Καπα θα παρουμε?
Εχεις τρελαθει ετσι? Οχι ρε συ, τους τα εδωσα στο bf4, τωρα ξανα στο bf5 και αν...
Νταξ. Παιδια μαπα το παιχνιδι!![]()
Οποιος μπορεί ας ποστάρει πόσους χάρτες έχει στο hotwire.
Αν είναι μόνο τέσσερις να ξέρω αύριο που θα έρθει όπως είναι με την ζελατίνα να το πουλήσω.
(31 το πήρα, θα βγάλω και 10-15 ευρώ).
Εγώ για hotwire το πήρα, να καθόμαστε στα παράθυρα και να τρέχουμε με αλληλοπυροβολισμούς,
αν είναι για conquest βάζω BF4 με 29 χάρτες, πληθώρα όπλων και gadget, jets, tanks, destruction κλπ κλπ.
Που το βλέπετε?
Κάπου εχω χαθεί σε αυτό το παιχνίδι, παντος στους server βγάζει 5 απο οτι ειδα,αλλα αν πας filter μπορείς να τσεκάρεις όλους τους χάρτες νομίζω ειναι 9.
Πρώτος αγώνας 1-10 με πήραν αρχηστος εντελώς
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντάξει ρε παιδιά έχει όπλα τι δεν έχει ποσα περιμένατε δλδ να έχει αλλα όπλα έχει για τους κακούς αλλα για την αστυνομία.
Εχτες μονο hotwire έπαιξα 6-7 ματσακια μια χαρά είναι το παιχνίδι βέβαια δεν είναι σαν το bf4 περνας όμως ευχάριστα την ώρα σου.
Δεν νομίζω να παρω premium αν δεν δω τι dlc θα βγάλουν,σιγα μην δωσω 50 ευρώ για βαλίτσες.
Το story το έπαιξε κανενας ούτε που το έβαλα.
Christos33 (20-03-2015)
Christos33 (21-03-2015)
Ναι στο δισκακι εχει 3gold, ο κωδικός ήρθε σήμερα με μήνυμα από public ετσι είχε γινει και στο gt6 το έστειλε με email το πλαίσιο.
Ο κωδικός μεσα λήγη το 2020 ο κωδικός απο το public ποτέ να ληγη άραγε.
Σήμερα άρχισαν τα γνωστά πρόβλημα ευτυχώς λίγο,στην αρχή νομιζα οτι καπου έβρισκε στο τρέξιμο.
odytsak (21-03-2015)
Για τα καινούρια παιδιά να ξαναβάλω κάποια παλιά μου post από όταν παίζαμε την beta,
αν απορείτε λοιπόν κάποιοι που βρίσκουν τα RPG και σας τρώνε με την μία για πλάκα η απάντηση βρίσκεται παρακάτω.
Και σε ερώτηση συμφορουμίτη που ακριβώς το βρίσκουμε...
Christos33 (21-03-2015)
Bookmarks