-
Πήγα να παίξω λίγο, ασχολήθηκα κανά μισάωρο, σε Heist και Hotwire.
ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ αν κατάλαβα τίποτα. Μα τίποτα όμως; Βρε εικονίδια από εδώ, εικονίδια από εκεί, τίγκα μέσα στην οθόνη (διαφορετικά μεταξύ τους), τίγκα μέσα στον χάρτη κάτω αριστερά.......γμσέ με, που να καταλάβω τι μου γίνεται; Για τον φούτσο κλαίγανε κατάσταση. Ειλικρινά, λες και κατέβηκα από τον πλανήτη ¶ρη.
Τι σκστά γίνεται; (όπως μου είπαν και άλλα παιδιά, παίζει τεράστιο ρόλο το ότι είναι η 1η μου επαφή με Battlefield γενικότερα, δεν έχω απολύτως καμία πρότερη πείρα.)
Αλλά και πάλι: τι σόι σκατά τίτλος είναι αυτός, που τον νεο-εισερχόμενο παίκτη του γ@μεί το σπίτι; Δεν εξηγεί τίποτα απ' ότι βλέπουν τα μάτια του. Εντωμεταξύ όλοι οι άλλοι στον χάρτη, μα ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ, τρέχουν από εδώ και από εκεί, σαν όντως να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Κι εγώ μέσα στο πλήθος να πουλάω μπανάνες, ενίοτε και κάστανα...
ΥΓ: Ξεκίνησα το download κατά τις 15:00 το μεσημέρι. Καπάκι έβαλα σε Rest Mode το PS4 και το άφησα. Το άνοιξα πάλι κατά τις 21:30 και είχε εγκατασταθεί πλήρως. Από το download information μου έλεγε ότι 15:28 είχε εγκατασταθεί (προφανώς θα εννοούσε τα 2 πρώτα GB, με την 12άρα γραμμή που έχω). Από πλευράς πάντως connection / lag το παιχνίδι παίζει μια χαρά. Εγώ είμαι το πρόβλημα που δεν καταλαβαίνω ΕΝΤΕΛΩΣ τι γίνεται, όχι το δίκτυο. Fuck me sideways.
Last edited by Lefteris_X; 03-02-2015 at 22:50.