Όσοι το έχουν παίζουν χωρις να γραφτούνε.
Οι υπόλοιποι περιμένουν email για να κατεβάσουν την beta.
Έτσι κατάλαβα εγω.
Κ εμενα ετσι μου εκανε κ ξαναμπηκα psn,μετα απο πολλες προσπαθειες,λεω το εχασα αλλα ειχε κρατησει την επιβεβαιωση για download κ μου εβγαλε επιλογη να το κατεβασω παλι...
Στον hater(εμενα της dice) ετυχε να προλαβει να το κατεβασει?
Στο εικονιδιο της beta,στα games, μετα την μπαρα που δειχνει ποσο εχεις κατεβασει μου εχει λουκετο κλειστο...(με καταλαβαν?!?)
Τα υπομενού ενεργοποιήθηκαν παλι, αλλά επιλογή για download δεν υπάρχει :-(
Γράφτηκα κ εγώ κ περιμένω εμαιλ. Ελπίζω να ειμαι τυχερός.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πρώτες εντυπώσεις:
Γραφικά χειρότερα από τα battlefield τις DICE.
Ήχος πολύ χειρότερος επίσης
Animation μια από τα ίδια
Παρόλα αυτά το gameplay είναι διασκεδαστικό και με διαφορετική νοοτροπία από τα γνωστά battlefield.
Δηλαδή πιο fast paced με περισσότερη έμφαση στις μάχες σώμα με σώμα και πλησιάζει πολύ σε counter strike με οχήματα πάρα σε κλασικό battlefield και cod που όμως κρατάει μερικές βασικές ιδέες από το BF4 όπως το levolution τις κλάσεις που είναι ίδιες με άλλη ονομασία και τον τρόπο που αναβαθμίζει τα όπλα και τους ικανότητες.
Αυτά από τις πρώτες λίγες ώρες που έπαιξα. Σίγουρα παίζοντας θα δω και αλλά θετικά και αρνητικά
ΥΓ: Μου φάνηκε σαν να έχει το ίδιο πρόβλημα στον netcode όπως το bf4 που δηλαδή ενώ προχωράς και σε πυροβολούν πας πίσω από τοίχο και μετά ενώ καλύπτεται χάνεις...
Ειναι Beta παιδια.....και θα παραμεινει Beta για ενα εξαμηνο μετα την κυκλοφορια του....
Lol
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ας ενημερώσει κάποιος, είναι ακόμη διαθέσιμη η beta από το υποmenu του BF4?
Bookmarks