Aνακοινωθηκε στην συνεντευξη τυπου της Sony στην Ε3.
H αναπτυξη του τιτλου γινεται απο τους δημιουργους του just cause 2.
Aλλο ενα cross gen παιχνιδι που σε πρωτη φαση δεν μου λεει κατι, βεβαια αυτο μπορει να αλλαξει οταν δειξουν gameplay τη Δευτερα. Το σιγουρο ειναι οτι προκειται για ενα full open world παιχνιδι οπως τα Just Cause.
Δυνατο το τρειλερ!
Meh.
Το πιο current gen απο ολα τα cross gen που εχουμε δει μεχρι στιγμης νομιζω.
Δεν μου έκανε καμία εντύπωση. Περίμενα κάτι πιο τρανταχτό μετά από τόσο promotion..
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Καλά το υποβρύχιο στην μέση του πουθενά μου θυμίζει αυτή την πρώτη φορά που είδα το ίδιο περίπου σκηνικό στο Uncharted και έπαθα ένα μικρό σοκ (κοινώς μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα). Δεν ξέρω από γραφικά δεν μου γεμίζει το μάτι για full next-gen (μπας και βλέπουμε συνεχώς current gen previews) αλλά είναι από τις ανακοινώσεις που με κέρδισαν, καθώς είμαι φαν του Mad Max. Έχω προσδοκίες - υψηλές, ελπίζω να μην απογοητευτώ.
Akrida79 (25-04-2014)
Το "West Coast Customs" ειναι λιγο ασχετο, ή ειναι ιδέα μου...
Μεσα απο το trailer βλεπουμε(στο τελος) οτι το παιχνιδι πηγαινει για 2015 και οχι για 2014.
Mad Max release date set for September on PC, PS4, Xbox One
Επισης, ακυρωθηκαν οι εκδοσεις για PS3+XBOX 360. Οποτε μπορουμε να βγαλουμε το cross gen.Warner Bros. has announced a 4th September release date for Avalanche Studios' Mad Max in the UK.
That date applies to the game's PC, PlayStation 4 and Xbox One versions.
Much has changed since the game was announced at E3 a few years ago. Most notably, the studio has decided to leave the planned Xbox 360 and PlayStation 3 versions by the wayside. That move has allowed the team to deliver stunning vistas and effects that will challenge your expectations of what the Wasteland might look like.
BillyFlo81 (03-03-2015),Nek_Food (04-03-2015),odytsak (03-03-2015)
Viper (04-03-2015)
κριμα ρε γαμωτο για τις ακυρωσεις...
Καταλαβαμε..Το ιδιο εγινε και με το Dying Light...
Μακαρι να μην ακολουθησουν και αλλοι για να παραμερισουν τοσο νωρις τις κονσολες της περασμενης γεννιας..
AriStos13 (03-03-2015)
Bookmarks