Όχι μόνο αργεί. Σκέτη απελπισία είναι.
θα τελειωσει η beta και ακομα install θα κανει,4 ωρες και ακομα 49% ειναι
Πήγα να παίξω λίγο, ασχολήθηκα κανά μισάωρο, σε Heist και Hotwire.
ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ αν κατάλαβα τίποτα. Μα τίποτα όμως; Βρε εικονίδια από εδώ, εικονίδια από εκεί, τίγκα μέσα στην οθόνη (διαφορετικά μεταξύ τους), τίγκα μέσα στον χάρτη κάτω αριστερά.......γμσέ με, που να καταλάβω τι μου γίνεται; Για τον φούτσο κλαίγανε κατάσταση. Ειλικρινά, λες και κατέβηκα από τον πλανήτη ¶ρη.
Τι σκστά γίνεται; (όπως μου είπαν και άλλα παιδιά, παίζει τεράστιο ρόλο το ότι είναι η 1η μου επαφή με Battlefield γενικότερα, δεν έχω απολύτως καμία πρότερη πείρα.)
Αλλά και πάλι: τι σόι σκατά τίτλος είναι αυτός, που τον νεο-εισερχόμενο παίκτη του γ@μεί το σπίτι; Δεν εξηγεί τίποτα απ' ότι βλέπουν τα μάτια του. Εντωμεταξύ όλοι οι άλλοι στον χάρτη, μα ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ, τρέχουν από εδώ και από εκεί, σαν όντως να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Κι εγώ μέσα στο πλήθος να πουλάω μπανάνες, ενίοτε και κάστανα...
ΥΓ: Ξεκίνησα το download κατά τις 15:00 το μεσημέρι. Καπάκι έβαλα σε Rest Mode το PS4 και το άφησα. Το άνοιξα πάλι κατά τις 21:30 και είχε εγκατασταθεί πλήρως. Από το download information μου έλεγε ότι 15:28 είχε εγκατασταθεί (προφανώς θα εννοούσε τα 2 πρώτα GB, με την 12άρα γραμμή που έχω). Από πλευράς πάντως connection / lag το παιχνίδι παίζει μια χαρά. Εγώ είμαι το πρόβλημα που δεν καταλαβαίνω ΕΝΤΕΛΩΣ τι γίνεται, όχι το δίκτυο. Fuck me sideways.
Last edited by Lefteris_X; 03-02-2015 at 22:50.
Έπαιξα κανένα τρίωρο χθες. Αυτό που έχω να πω είναι πως μου άρεσε αρκετά και δεν το περίμενα σε τέτοιο βαθμό. Τα classes είναι προσεγμένα. Δεν υπάρχουν. Spammers με rpg, μπορείς να αλλάξεις την ροή του heist με εκείνα τα σχοινια που ανεβαίνουν στην ταράτσα.
Αυτό που με ξενέρωσε και εμένα είναι που δεν έχει καταστροφές στα κτίρια και πιο πολύ σε μερικά μικρό αντικείμενα που πέφτεις επάνω με το βιτιο και δεν προχωράς.
NBA 2K LIKE A BOSS!
ενω η αρχικη εντυπωση ηταν θετικη τελικα το διεγραψα το παιχνιδι,δεν μου αρεσε,αυτη η καραμπινα ρε παιδια τι εμβελεια εχει ? δεν γινεται να εχει 100% damage σε αποσταση 10-15 μετρων,επισεις το heist ειναι οποιος προλαβει να μπει 1ος στο θησαυροφυλακιο,περιμενουν εκει να ερθουν οι αλλοι και γινεται το σοου.
Αυτο το Battlefield μονο το ονομα εχει, γιατι Battlefield δεν ειναι.
Το Heist mode ειναι υποσχομενο, μιας και συνδιαζει στοιχεια απο αλλα mode. Και το setting του χαρτη βοηθαει για να το υποστηριξει.
NBA 2K LIKE A BOSS!
Θα το τσεκάρω σήμερα. Εχθές κατέβαζε όλη νύχτα. Τι δίαολο.... 3 σου έκανα FR.
three_brothers1 (04-02-2015)
Τελικά μόνο για 5 μέρες την έχουν δώσει;
Razr - Cm11 nightly
Το έβαλα κι εγώ να δω τι λέει και βλέπω "The game is currently installing. Check out Battlelog while you wait."
Από κάτω beta trial 49%. Μετά απο 10 λεπτά πήγε στο 50%.
Σκέφτομαι: θα έχει να κατεβάσει τα κέρατά του μέσα από την εφαρμογή και εγώ θα πρέπει σαν λαλάκας να αφήσω το PS4 να τρέχει το app ώρες χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι άλλο με την κονσόλα μόνο και μόνο για να δώ την BETA για 4 μέρες..
Ρε άντε γειά!! Έφαγε σβήσιμο κατευθείαν.
Δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι μέσα στο παιχνίδι για να κατεβάζει. Κατεβάζει στο background.
teras1 (04-02-2015)
Ναι δεν χρειάζεται να είσαι μέσα. Παίζεις κάτι άλλο Και συνεχίζει να κατεβάζει.
Δεν χάνεις και τίποτα by the way....
Ωραίο το Hardline. Το βλέπει η Treyarch που ετοιμαζει το World at War II, και γελάει.
Εγώ δεν κατάλαβα αυτό που λέτε μερική αργει δλδ όλα τα αλλα τα κατεβάζετε μια χαρά και αυτό αργει γιατί σε μένα μια χαρά κατέβηκε.τεσπα
Έπαιξα ένα ματσάκι καλούτσικο είναι όχι σαν Battlefield αλλα καλο, τώρα αν έχει αλλάξει από την προηγουμενη φορα που το έπαιξα να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι.
Πιστευω να το προλαβω να παιξω πριν κλεισει.
Τι στο καλό έκανε install για περίπου 1 ώρα αφού μπήκα στο menu την πρώτη φορά ;
Starlord (07-02-2015)
Bookmarks