Page 45 of 52 FirstFirst ... 35414243444546474849 ... LastLast
Results 881 to 900 of 1025

Thread: E3 2014

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Νομιζω Valkyre οτι εχεις μπει σε ενα mode οτι ηταν αποτυχια η PC της sony και στην προσπαθεια σου αυτη κρινεις ποιο σημαντικο οτι εδειξε η Ms και ασημαντο οτι εδειξε η σονυ, για παραδειγμα γραφεις εδω το εξης...
    Και το παιχνιδι της Platinum Games δειχνει πολλα υποσχομενο και πολυ διαφορετικο απο αυτα που μας εχει συνιθησει η εταιρεια.
    ενω το μονο που ειδες ειναι ενα CG (εστω και real time δεν θα κολησουμε εκει) video, ενω για το bloodborne, που ξερεις ποιος το φτιαχνει, και που εχει ηδη ειπωθει οτι ειναι ο πνευματικος διαδοχος του demon souls γραφεις το εξης...
    ζ) Bloodborne. Ωραια, γκοθιλα, σπλατερια, αλλα..... CG. Τι ακριβως ειναι το παιχνιδι? 3rd person? 1st person? Survival horror? Adventure? Shooter? RPG? Δεν μαθαμε κυριολεκτικα ΤΙΠΟΤΑ επι της ουσιας για τον τιτλο. Οποτε οκ ας ενθουσιαστω -λεω εγω τωρα- οταν ...δεν ξερω.... ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ!
    Ουτε καν το Uncharted δεν σε εντυπωσιασε, που μακραν ηταν οτι ποιο εντυπωσιακο ειδαμε εχθες, και ναι ηταν cut-scene και ναι δεν ειναι ακριβως η ιδια ποιοτητα στο gameplay, ΑΛΛΑ εχεις παιξει 4 παιχνιδια της ND και ξερεις τι διαφορες να περιμενεις.

Μετα λες οτι το LBP3 δειχνει last gen (και συμφωνω) αλλα για το Fable που επισης δειχνει last gen δεν λες τιποτα.

Τελος ειχαμε ανακοινωσεις που αφορουν πραγματα που νοιαζουν τους gamers, τοσο στην PC οσο και πριν, και επισης τα περνας στο ντουκου.
    Ουτε και εμενα με ενδιαφερει το Destiny αλλα ειναι σημαντικο οτι σε λιγες ημερες θα μπορουν οι κατοχοι ps4 να παιξουν την alpha, δεν με ενδιαφερει επισης το νεο battlefield αλλα ειναι σημαντικο οτι ΟΣΟΙ εχουν αγορασει το προηγουμενο παιχνιδι κατεβασαν ΧΘΕΣ και μπορουν να παιξουν την beta του. Ουτε για το far cry τρελαινομαι αλλα επισης ειναι σημαντικο οτι θα μπορεις να προσκαλεσεις καποιον να παιξει μαζι σου ΧΩΡΙΣ να εχει το παιχνιδι, ενω τελος στο GTAV θα μπορεις μονο στο PS4 να μεταφερεις την online προοδο που εχεις κανει τοσο στο Ps3 οσο και στο 360.

Αυτα για αρχη, εχω μαλλον και αλλα να γραψω, αλλα καλυτερα να κανουμε μικρα σεντονια παρα ενα μεγαλο :-)

2. The Following 2 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

mihalis13 (10-06-2014),odytsak (10-06-2014)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

παιδιά κακά τα ψέματα αλλά για μένα, από την E3 2012 που έδειξαν the last of us live gameplay, ναι αυτήν που στο τέλος ο θεός Bruce Straley πεταξε το ds3 στο πατωμα, ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά και δεν περιμένω να εντυπωσιαστώ έτσι σύντομα.

Moderator odytsak's Avatar

Να τονίσω κάτι που ανακοινώθηκε χθες στην Ε3 από την Sony
    και πέρασε στα ψιλά μέσα στον χαμό των παιχνιδιών αλλά είναι πολύ χρήσιμο και θα λύσει τα χέρια μας,
    αφορά και αυτούς που βλέπουν αλλά και αυτούς που ανεβάζουν.

YouTube is coming to PS4 this year.
    PS4 gamers will be able to quickly upload video captures to their YouTube channel with a simple press of the DUALSHOCK 4 Share button.
    Users can also see their friends’ shared YouTube videos in their “What’s New” feed.

In addition to the integrated sharing functionality, a YouTube app on PS4 will become available where PS4 users can access their favorite YouTube channels, videos and personalities.

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Αν και έχουν γραφτεί στα threads πέρα δώθε και κάποια παιδιά εδώ έχουν βάλει τα δελτία Τύπου και τα links διάσπαρτα, ας κάνω το ψυχικό να τα μαζέψω κι αυτά όλα μαζί για να τα έχουν εύκαιρα όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει το thread από χτες.

Sony Press Conference Games

Uncharted 4

Metal Gear Solid 5 Phantom Pain

Bloodborne

Little Big Planet 3

Little Big Planet 3 Gameplay

The Order 1886 Gameplay

Batman Arkham Knight Gameplay

Far Cry 4

Mortal Kombat X Gameplay

Destiny

Last of Us Remastered (spoilers alert για όσους δεν το'χουν παίξει!)

GTA 5 PS4

Infamous First Light

No Man's Sky

No Man's Sky Gameplay

Rainbow Six Siege

Entwined

Grim Fandago Coming to PS4

- - - Updated - - -

^^έχω και τα υπόλοιπα αλλά δε με αφήνει με το limit των 24 videos ανά post!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Uncharted νομιζω ξερω τι πρεπει να περιμένουμε απο τη συγκεκριμένη εταιρεία.εγω παντως απο αυτο το μικρό trailer οτι θα έχουμε ενα πιο "σκοτεινό" και "βαρυ" uncharted το οποίο με βρίσκει πολυ υπέρ.
    Τα υπόλοιπα θα τα δουμε με τον καιρο.
    Παντως απο το scalebound δεν κατάλαβα κάτι παραπάνω εγω μιας και ειναι καινούριο ip.
    Το μόνο που μου θύμισε Metal Gear rising άρα φουλ αδιάφορο για τα γούστα μου.
    Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Νομιζω Valkyre οτι εχεις μπει σε ενα mode οτι ηταν αποτυχια η PC της sony και στην προσπαθεια σου αυτη κρινεις ποιο σημαντικο οτι εδειξε η Ms και ασημαντο οτι εδειξε η σονυ, για παραδειγμα γραφεις εδω το εξης...

ενω το μονο που ειδες ειναι ενα CG (εστω και real time δεν θα κολησουμε εκει) video, ενω για το bloodborne, που ξερεις ποιος το φτιαχνει, και που εχει ηδη ειπωθει οτι ειναι ο πνευματικος διαδοχος του demon souls γραφεις το εξης...

Ουτε καν το Uncharted δεν σε εντυπωσιασε, που μακραν ηταν οτι ποιο εντυπωσιακο ειδαμε εχθες, και ναι ηταν cut-scene και ναι δεν ειναι ακριβως η ιδια ποιοτητα στο gameplay, ΑΛΛΑ εχεις παιξει 4 παιχνιδια της ND και ξερεις τι διαφορες να περιμενεις.

Μετα λες οτι το LBP3 δειχνει last gen (και συμφωνω) αλλα για το Fable που επισης δειχνει last gen δεν λες τιποτα.

Τελος ειχαμε ανακοινωσεις που αφορουν πραγματα που νοιαζουν τους gamers, τοσο στην PC οσο και πριν, και επισης τα περνας στο ντουκου.
    Ουτε και εμενα με ενδιαφερει το Destiny αλλα ειναι σημαντικο οτι σε λιγες ημερες θα μπορουν οι κατοχοι ps4 να παιξουν την alpha, δεν με ενδιαφερει επισης το νεο battlefield αλλα ειναι σημαντικο οτι ΟΣΟΙ εχουν αγορασει το προηγουμενο παιχνιδι κατεβασαν ΧΘΕΣ και μπορουν να παιξουν την beta του. Ουτε για το far cry τρελαινομαι αλλα επισης ειναι σημαντικο οτι θα μπορεις να προσκαλεσεις καποιον να παιξει μαζι σου ΧΩΡΙΣ να εχει το παιχνιδι, ενω τελος στο GTAV θα μπορεις μονο στο PS4 να μεταφερεις την online προοδο που εχεις κανει τοσο στο Ps3 οσο και στο 360.

Αυτα για αρχη, εχω μαλλον και αλλα να γραψω, αλλα καλυτερα να κανουμε μικρα σεντονια παρα ενα μεγαλο :-)
    To fable σε καμμια περιπτωση δεν ειναι last gen ... τουλαχιστον οχι στον βαθμο του LBP με τιποτα ομως.

Για το Bloodborne ειπα οτι ειπα και για το Platinum games παιχνιδι.... πολλα υποσχομενα αλλα δεν εχουμε ιδεα περι τινος προκειται. Και απλα τονισα οτι το παιχνιδι της Platinum Games δειχνει εντελως διαφορετικο απο οτι εχει συνηθισει η εταιρεια. Δεν καταλαβαινω που ακριβως αδικω το Bloodorne...

Οσο για την τελευταια παραγραφο, οπως ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα μου, και η MS εχει COD, αλλα κι εσυ το παιρνας στο ντουκου επειδη ειναι σαπιλα παιχνιδι. Σωστος εισαι κι εγω μαζι σου, αλλα το ιδιο ισχυει και για μια ΒΕΤΑ του Destiny ή του BF. Επισης και η MS ανακοινωσε πολλα exclusive dlc deals και timed exclusive content αλλα οπως ειδες δεν αναφερθηκα καθολου σε αυτα. Δεν ειπα οτι υστερησε σε αυτον τον τομεα η conference της Sony Ουδεποτε. Οσο για την μεταφορα του save του 360 και του PS3 του GTAV στο PS4... καλο δεν λεω... αλλα... seriously? Αυτο θα επρεπε να μου ριξει το σαγονι στο πατωμα?!?! Οτι ενα save online προοδου που εχω στην παλια μου κονσολα μπορω να το μεταφερω στην νεα? Σορρυ ρε παιδια αλλα δεν βλεπω Ε3 για κατι τετοιο. Ξαναλεω, καλο νεο ειναι, αλλα μικρης σημασιας.

Το Uncharted δεν μπορω να εκφερω γνωμη και δεν μπορει επισης κανενας αλλος. Τους λογους τους εξηγησα. Ειναι ενα cutscene που σημαινει οτι αυτο το graphic fidelity δεν ειναι Ingame, δευτερον η ανακοινωση για 1080ρ και 60 fps προδιαθετει για ενα linear game (εσεις που κατεχετε τα τεχνικα σιγουρα το αντιλαμβανεστε καλυτερα απο εμενα) και τριτον και κυριοτερον.... δεν εδειξαν ΤΙΠΟΤΑ.

Οποτε δεν καταλαβαινω γιατι να εντυπωσιαστω απο αυτο? Ειναι σιγουρα τιτλος που επροκειτο να ειναι απιστευτος? ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ. Αλλα αυτο το βιντεο δεν με κανει ουτε να καταλαβω κατι, ουτε να αυξησει το hype που ειχα.Πρεπει να μου δειξουν κατι χειροπιαστο. Και παιδια αν ειναι οποιο παιχνιδι ξερουμε οτι θα ειναι παιχνιδαρα να μην χρειαζεται να βλεπουμε κατι παραπανω, ε ας μην κανουν καν τον κοπο να ερχονται στην Ε3 ας βγαζουν ενα ποστερ , 2 εικονες να λεμε "ουαο" και εγινε δουλεια.

Και δεν χρειαστηκε να μπω σε Mode αποτυχιας. Ηταν αποτυχια για εμενα. Το δικαιολογησα νομιζω εκτενως με επιχειρηματα. Απο την προσωπικη μου αποψη. Δεν το πεταξα ετσι αυθαιρετα, ουτε και φυσικα ειπα οτι πρεπει να συμφωνουν ολοι. Απλα ειναι εντυπωσιακο που κοροιδευαμε περισυ την MS για τις τηλεορασεις και φετος ανεβασαμε Vita TV, ενα παλικαρι να μας λεει για την τηλεοπτικη του σειρα σε εκθεση βιντεοπαιχνιδιων, οπως επισης και δειξαμε και τρεηλερ ταινιων, και το προσπερναμε στο ντουκου.

Yπαρχουν δυο εντελως διαφορετικα πραγματα. Το ενα ειναι το πως οργανωσε η καθε εταιρεια την εκθεση της και το αλλο ειναι η γνωμη μας για το καθε παιχνιδι ξεχωριστα.

Το οτι καποια εταιρεια εδωσε περισσοτερα χρηματα για να δειξει περισσοτερα multiplatform παιχνιδια στη παρουσιαση της, θα της μπραβο και παντα τετοια, θα ευχηθω την επομενη φορα να ειναι τα διπλασια αλλα πραγματικα το λεω, με ολη τη καλη διαθεση, δεν με ενδιαφερει καθολου και ουτε προκειται να επηρεασει κατα το ελαχιστο τη προτιμηση μου για το πια κονσολα θα επιλεξω αφου τα κριτηρια μου ειναι ασχετα με αυτο και πιστευω πως σωστα ειναι.

Οντως στη προκειμενη περιπτωση η sony εδειξε να μην ειναι ετοιμη και πολλα παιχνιδια εχουν παει για το 2015 αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν ειχε αγορασει 100 διαφορετικες ομαδες παραγωγης και ειχε αφησει στα κρυα του λουτρου το PS3 εδω και χρονια οπως ειχε κανει η MS το 360 , θα ειχαμε μια ντουζινα απο φρεσκα παιχνιδια γι αυτη τη χρονια. Μπορει να δυσανασχετω λιγο αλλα το καταλαβαινω και το σεβομαι απολυτα. Γιατι χιλιες φορες να περιμενω λιγο για να βγουν τα παιχνιδια που θελω ωστε να αγορασω μετα τη κονσολα παρα να μεινω με το "τετοιο" στο χερι επειδη αποφασισε να παροπλισει τη κονσολα της χρονια πριν για χιλιους διαφορετικους λογους, που στο κατω κατω της γραφης οχι μονο δεν με αφορουν αλλα υποτιθεται οτι εχω δωσει ενα σκασμο λεφτα για να την εχω.

Τωρα το δευτερο μερος ειναι τα αποκλειστικα παιχνιδια, αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα και κατι που μπορει να αρεσει σε εμενα δεν αρεσει στον αλλο και το αναποδο.

Στη τελικη ολοι βαζουμε καποια κριτηρια και με αυτα κανουμε τις επιλογες μας.

9. The Following 3 Users Say Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

hakoo (10-06-2014),PDS (10-06-2014),teras1 (10-06-2014)

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

ΛΟΙΠΑ
    Mass Effect 4 First Look

Oddworld New & Tasty

Star Wars Battlefront

The Crew

Dead Island 2

Mirror's Edge 2 Conceptual

Ό,τι ξέχασα μου λέτε και το κάνω add!
    Cheers!

11. The Following 10 Users Say Thank You to tsakali GR For This Useful Post:

Desmond (10-06-2014),enstikto (10-06-2014),hakoo (10-06-2014),jk_blue_tiger (04-08-2014),kostasb13 (10-06-2014),lpapostolis (11-06-2014),Nek_Food (10-06-2014),odytsak (10-06-2014),Slay (10-06-2014),Viper (10-06-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    To fable σε καμμια περιπτωση δεν ειναι last gen ... τουλαχιστον οχι στον βαθμο του LBP με τιποτα ομως.
    Εαν εσενα σου κανει για next gen το παρακατω (το πηρα απο το site του παιχνιδιου) εγω παω πασο.

Για το Bloodborne ειπα οτι ειπα και για το Platinum games παιχνιδι.... πολλα υποσχομενα αλλα δεν εχουμε ιδεα περι τινος προκειται. Και απλα τονισα οτι το παιχνιδι της Platinum Games δειχνει εντελως διαφορετικο απο οτι εχει συνηθισει η εταιρεια. Δεν καταλαβαινω που ακριβως αδικω το Bloodorne...
    ο τροπος που το εγραψες εδειχνε κατι αλλο, εαν σε παρεξηγησα και τα θεωρεις ισης σημασιας , τοτε παμε παρακατω.

Οσο για την τελευταια παραγραφο, οπως ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα μου, και η MS εχει COD, αλλα κι εσυ το παιρνας στο ντουκου επειδη ειναι σαπιλα παιχνιδι. Σωστος εισαι κι εγω μαζι σου, αλλα το ιδιο ισχυει και για μια ΒΕΤΑ του Destiny ή του BF.
    Δεν ανεφερα το COD για τον ιδιο λογο που δεν ειπα οτι ηταν wow οτι εδειξε η sony το Far Cry 4, η για το οτι εδειξε το πολυ καλο κατα την γνωμη μου νεο Tomb Raider. Mαλιστα το tomb raider δεν το περιμεναμε καν, αλλα και παλι δεν το ανεφερα.
    Το Uncharted δεν μπορω να εκφερω γνωμη και δεν μπορει επισης κανενας αλλος. Τους λογους τους εξηγησα. Ειναι ενα cutscene που σημαινει οτι αυτο το graphic fidelity δεν ειναι Ingame, δευτερον η ανακοινωση για 1080ρ και 60 fps προδιαθετει για ενα linear game (εσεις που κατεχετε τα τεχνικα σιγουρα το αντιλαμβανεστε καλυτερα απο εμενα) και τριτον και κυριοτερον.... δεν εδειξαν ΤΙΠΟΤΑ.
    και εγω θα ηθελα να δω περισσοτερα, αλλα οπως δειχνει το πραγμα, παει για τελη 2015 , οποτε λογικο το οτι δεν ειδαμε κατι περισσοτερο.
    Και παιδια αν ειναι οποιο παιχνιδι ξερουμε οτι θα ειναι παιχνιδαρα να μην χρειαζεται να βλεπουμε κατι παραπανω, ε ας μην κανουν καν τον κοπο να ερχονται στην Ε3 ας βγαζουν ενα ποστερ , 2 εικονες να λεμε "ουαο" και εγινε δουλεια.
    Δεν διαφωνω με αυτο που λες, διαφωνω στην λογικη σου οτι η MS ειχε (σημαντικα?) καλυτερη PC, το Halo που ειναι και μεγαλυτερο franchise το χειριστηκε η MS με τον ιδιο ακριβως τροπο που χειριστηκε η Sony το Uncharted.

Και δεν χρειαστηκε να μπω σε Mode αποτυχιας. Ηταν αποτυχια για εμενα. Το δικαιολογησα νομιζω εκτενως με επιχειρηματα. Απο την προσωπικη μου αποψη. Δεν το πεταξα ετσι αυθαιρετα, ουτε και φυσικα ειπα οτι πρεπει να συμφωνουν ολοι. Απλα ειναι εντυπωσιακο που κοροιδευαμε περισυ την MS για τις τηλεορασεις και φετος ανεβασαμε Vita TV, ενα παλικαρι να μας λεει για την τηλεοπτικη του σειρα σε εκθεση βιντεοπαιχνιδιων, οπως επισης και δειξαμε και τρεηλερ ταινιων, και το προσπερναμε στο ντουκου.
    Σε αυτο συμφωνουμε, η διαφωνια μου ειναι οτι δεν μενεις μονο σε αυτο, αλλα το γενικευεις για ολo τo υλικο της PC.

Name
    Δημήτρης

Πανο δεν συμφωνω στο οτι η MS χειρηστηκε το Halo 5 οπως η Σονυ το Uncharted. Αν θελαμε να ειναι το ιδιο θα επρεπε να ειχαμε ΒΕΤΑ uncharted σε 3 μηνες. Οπως θα εχουν εκεινοι. Επισης δεν προσπαθω ποτε να συγκρινω το πως χειριστηκε συγκεκριμενα η μια εταιρεια το ενα franchise σε σχεση με καποιο αλλο της ανταγωνιστικης εταιρειας.

Γενικευω ολο το υλικο της E3 διοτι ειχε περισσοτερο ψωμι και ουσια αυτη της MS (games) παρα αυτη της Σονυ. Το pacing της παρουσιασης ηταν αθλιο. Για εμενα παντα.

Επισης μου θυμιζεις υλικο που ξεχασα να αναφερω και που εδειξαν στην MS. Εδειξαν οπως σωστα λες και Tomb Raider και Dragon Age Origins gameplay demo, ειναι αληθεια οτι εδειξαν της παναγιας τα ματια.

Το Fable συγκρινε το με το fable στο 360. Και οκ το screenshot που εβαλες δεν ειναι το πιο κολακευτικο, αλλα μπορουμε να το κανουμε αυτο για ολα τα παιχνιδια.

δεν λεω οτι ειναι masterpiece, αλλα σιγουρα ειναι next gen σε σχεση με το 360. Και μου αρεσε αρκετα το τρικ με το μουλτι που μπορουσες να γινεις ο DM του Dungeon.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Απο την σουμα που εκανε ο viber.

Uncharted 4: A Thief's End
    Eντυπωσιαστηκα προσωπικα.Ξερουμε τι ειναι in engine ,ξερουμε τι ειναι in game για την ND.Ξερουμε οτι θα εδινε in engine teaser(παντα αυτο κανει,δεν περιμενα gameplay).Ως εδω δεν υπαρχει εκπληξη,ουτε απογοητευση, αλλα ενθουσιασμος οπως μετα απο καθε παιχνιδι της ND.
    Η εκπληξη ειναι για μενα τα 60fps που εχουν ως στοχο.Ελπιζω να μην θυσιασουν τον σχεδιασμο που εχουν στο μυαλο τους για τα 60 fps.
    Ας κανουν το παιχνιδι να δειχνει οπως ακριβως εχουν στο μυαλο τους σχεδιαστικα και ας βαλουν και 120 fps αν μπορουν μετα.Δλδ για μενα σχεδιασμος>παραπανω απο 60fps.
    9/10

The Last of Us Remastered release date announced
    Καμια εκπληξη και εδω.Ουτε κρυο ,ουτε ζεστη για την ημερομηνια.Θα ηθελα να δειξουν περισσοτερο βεβαια το τι αλλαξαν σε φωτισμους κτλ μεσα απο gameplay, παρα ενα trailer τιγκα στα spoilers.
    7/10

GTA 5 is coming to PS4 this autumn
    Εχουν ριξει δουλιτσα στην βλαστηση, αλλα κατα τα αλλα θα ειναι η ιδια εμπειρια και το ιδιο παιχνιδι.Δυσκολα θα το αγορασω.Σιγουρα θα εκανα ενα replay του TLOUS, αυτο μαλλον το βαριεμαι(εδω ειναι θεμα γουστου περισσοτερο).
    6/10

No Man's Sky will launch on console first on PS4
    Δεν μου λεει τιποτα που θα ερθει πρωτα σε ps4 ,αλλα αυτο που ειδα οπτικοακουστικα με τραβηξε παρα πολυ.Ειχαμε ξαναδει video βεβαια.
    Σιγουρα απο τα παιχνιδια που με εντυπωσιασαν.
    8/10

After over 15 years, Grim Fandango finally comes to consoles
    Καλοδεχουμενες οι επανεκδοσεις καλων παιχνιδιων ,αλλα παραμενουν παλια παιχνιδια.
    7/10

Dark Souls dev's Project Beast revealed as Bloodborne
    Εγινε leaked η ειδηση πολυ πριν την Ε3 και εχασε την εκπληξη η sony.Επισης δεν ειχαμε gameplay, αλλα ενα CGi video.Στα θετικα ειναι οτι μιλαμε για νεο ip και οχι συνεχεια των souls.Αυτο απο μονο του ειναι εξαιρετικο οταν μιλαμε για αυτο το στουντιο.Ποσο μαλλον οταν προκειται exclusive παιχνιδι.
    8/10.

Destiny beta release date set for mid-July as a timed PlayStation exclusive
    Αδιαφορο το ''timed exclusive''.To παιχνιδι επισης το εχουμε χιλιοδει.
    Στα θετικα ειναι οτι ενα στουντιο που ηταν στα δυνατα χαρτια της MS(αν οχι το δυνατοτερο χαρτι) ,παρουσιαζει συνεχως το νεο ip της στο ps4.
    6/10

Original Ratchet & Clank being remade for PlayStation 4
    Περιμενα νεο ratchet and clank και οχι remade.
    Θα περιμενω βεβαια να το δω για να κρινω.
    Οπως και να χει δεν εντυπωσιαστηκα απο την ειδηση.
    5/10

PlayStation Now entering open beta next month in North America
    Αδιαφορο

PlayStation TV due for launch in Europe this autumn
    Αδιαφορο

Former Journey devs reveal PS4 game Abzu
    Χμμ αυτο δεν μπορει να περασει απαρατηρητο.Σιγουρα θα το παρακολουθω.
    8/10

Suda 51 making brutal PS4 exclusive Let it Die
    Δεν ξερω.

Diablo 3 on PlayStation has a The Last of Us-themed dungeon
    Magicka 2 headed to PS4

Μαλλον αδιαφορα.

Far Cry 4 gameplay footage shows co-op, grapple hook, kicking
    Αρκετα καλο υλικο με καλουτσικα γραφικα.Ο σχεδιασμος γενικα στα far cry εξακολουθει να μην μου αρεσει.Ειδικα τα μοντελα.
    7/10

Sony announces LittleBigPlanet 3 for PlayStation 4
    Αυτο ηταν εκπληξη καθως καπου ειχαν ανακοινωσει οτι δεν θα ξανασχοληθουν με LBP, αλλα αυτο αφορουσε το στουντιο που γεννησε την σειρα.
    Οπτικα δεν εχει οντως τεραστιες διαφορες αλλα οσοι γνωριζουν απο LBP ,ξερουν οτι το setting που εδειξαν δεν βοηθαει καθολου.
    Δεν θα μπορουσαν να πανε σε κατι εντελως διαφορετικο παντως και η απαντηση στο γιατι ηρθε λιγο αργοτερα, καθως το παιχνιδι θα υποστηριζει ΟΛΑ τα levels των LBP1-2 με βελτιωμενα γραφικα.
    9/10

Sony surprise-releases arty PS4 game Entwined
    Εχει ενδιαφερον το παιχνιδακι.Αν το κατεβασε καποιος ήδη ας μας πει εντυπωσεις.

Κατα τα αλλα το batman ειχε απιστευτα γραφικα.

Και επισης απο τις αλλες conferences μου αρεσε το witcher και το AC.
    .

15. The Following 4 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

DJTaurus (10-06-2014),hakoo (10-06-2014),Nek_Food (10-06-2014),Viper (10-06-2014)

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

@PDS
    Ξέχασες το order.Λογικό.Τι να σου μείνει αξιομνημόνευτο?

17. The Following 2 Users Say Thank You to Desmond For This Useful Post:

DJTaurus (10-06-2014),PDS (10-06-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εγω απο οτι κατάλαβα ο Δημήτρης ειδε παιχνίδια στην παρουσίαση της Microsoft που του άρεσαν περισσοτερο(έστω και τα multiplatform που για εμενα δεν ειχε σημασία που θα το έβλεπα)
    Απο τα exclusives της Sony δεν εντυπωσιάστηκε και σε καποια απογοητευτηκε.
    Δεκτό για μένα άσχετα αν διαφωνώ, γιατι εδω Μιλαμε για γούστα οποτε δεν μπορει σε όλους να ειναι ίδια.
    Και εγω ειχα την εντύπωση οτι ο Val ήταν προδιατεθειμένος για τις παρουσιάσεις σύμφωνα με αυτα που προέβλεπε για την καθεμιά εδω και καιρο, αλλα μου εξήγησε οτι ειδε παιχνίδια στην μια παρουσίαση που του άρεσαν ενώ στην αλλη δεν ειδε αυτο το πραγμα.
    Θεωρω σύμφωνα με τα επιχειρήματα του και τις προσδοκίες του λογικο να του αρεσε περισσοτερο της ms η PC.
    Spoiler!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Τα βάζω και εδώ

E3: The Last of Us remastered trailer @ 60fps

E3: Uncharted 4 teaser @ 60 fps - Gamersyde

Οι servers τους έχουν λιώσει βέβαια..
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Sony had more wow moments, but Microsoft has closed the competence gap

First things first, congratulations to Microsoft. I have been on their case ever since that awful mess in Redmond last May, but Monday's E3 press conference was a vast improvement.
    It felt like Sony had more wow moments than Microsoft and, despite sagging a little in the middle, generated more positive headlines. A few hours later in the warm light of Tuesday morning, though, perhaps it's not so clear cut.
    But on the whole, Monday at E3 this year had two themes for me. The first was the lack of imminence, despite plenty of eminence. And the second was that you can argue the toss about who had the stronger showing, Sony or Microsoft. It probably won't do much to affect the number of boxes either company is selling, nor the power differential that continues to haunt coverage of every multi-platform game, but 12 months on from a disastrous month for Xbox - where the One seemed to implode in an ever-tightening corkscrew of U-turns and Sony danced around laughing in its face - Microsoft may regard the fact that who won is debatable at all as a small victory.
    Δεν καταφερα να δω live καμια απο τις pc, ουτε της MS ουτε της Sony.

Εκανα catch up το πρωι, διαβαζοντας και βλεποντας τα βιντεο απο τα παιχνιδια και καποια αποσπασματα απο το χθεσινο event.

Οπως ειχα πει και χθες, τα 3rd party παιχνιδια αναμενοταν να κινησουν το ενδιαφερον και νομιζω οτι το καταφεραν. AC Unity-The Division-Batman με καλυψαν πληρως μπορω να πω απο τα gameplay βιντεο που ειδα, οπως και το No man's sky (καποιο μεγαλο studio δεν μπορει να φτιαξει κατι αναλογο? εχουμε πηξει στα FPS και TPS).

Για το The Order, θα συμφωνησω με τον Valkyre (νομιζω αυτος το εχει πει, αν κανω λαθος συγνωμη) οτι φαινεται (προς το παρον) ενα corridor shooter με τουμπανα γραφικα (μου θυμιζει το Doom 3 του 2004, γραφικαρες αλλα ειχαμε πηξει στην μαυριλα και στους κλεισους χωρους). Και ναι ωραια τα τουμπανα γραφικα αλλα εχω την εντυπωση οτι θα το θυμομαστε μονο για αυτα.

Uncharted 4: Δεν ειδαμε τιποτα στην ουσια. Εντυπωσιακος in game-in engine-pre redender (πως τα λενε δεν ξερω) οπτικος τομεας αλλα πιστευω οτι θα μεινουν στα 30fps (και οχι στα 60). Περιμενω πολλα απο την ND οποτε τα λεμε του χρονου οταν θα δειξουν gameplay.

Ηθελα να δω και Quantic Dream αλλα δεν μας εκανε την χαρη. Χαρηκα για το GTAV remastered καθως δεν το εχω παιξει στο PS3.

Αυτα τα λιγα απο μενα και κλεινωντας να πω ενα ευχαριστω σε ολα τα παιδια που τροφοδοτουσαν το θεμα με πληροφοριες ωστε να τα δουμε εμεις οι υπναραδες

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Σας άρεσε η παρουσίαση της MS αλλά εγώ βλέπω ότι η Sony έδωσε την ΒF hardline closed beta ως console exclusive
    και από την Πέμπτη για τρεις μέρες αποκλειστικά την alpha του Destiny.

Οσο για το ένα κάρο multiplatform που παρουσίασαν και οι δύο εταιρίες το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίζουν καλύτερα στο PS4.

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ???? Τρεχω να αγορασω PS4 χτες κιολας

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Εγω απο οτι κατάλαβα ο Δημήτρης ειδε παιχνίδια στην παρουσίαση της Microsoft που του άρεσαν περισσοτερο(έστω και τα multiplatform που για εμενα δεν ειχε σημασία που θα το έβλεπα)
    Απο τα exclusives της Sony δεν εντυπωσιάστηκε και σε καποια απογοητευτηκε.
    Δεκτό για μένα άσχετα αν διαφωνώ, γιατι εδω Μιλαμε για γούστα οποτε δεν μπορει σε όλους να ειναι ίδια.
    Και εγω ειχα την εντύπωση οτι ο Val ήταν προδιατεθειμένος για τις παρουσιάσεις σύμφωνα με αυτα που προέβλεπε για την καθεμιά εδω και καιρο, αλλα μου εξήγησε οτι ειδε παιχνίδια στην μια παρουσίαση που του άρεσαν ενώ στην αλλη δεν ειδε αυτο το πραγμα.
    Θεωρω σύμφωνα με τα επιχειρήματα του και τις προσδοκίες του λογικο να του αρεσε περισσοτερο της ms η PC.
    Δεν ηταν ακριβως "προδιαθεση" οπως το λες. Ηταν οτι φαινοταν οτι η Σονυ ηταν πολυ μετρια προετοιμασμενη. Οταν 1-2 βδομαδες πριν την Ε3 ακους οτι σχεδον ολα τα στουντιο της Σονυ δεν προκειται να κανουν εμφανιση στην Ε3, ε τοτε καπου αρχιζεις και μυριζεσαι την δουλεια. Οταν ακους Guerilla εκτος, Quantic Dream εκτοσ, Santa Monica εκτος, Media Molecule εκτος, ε καπου αρχιζεις και αναρωτιεσαι τι στο διαβολο θα δεις... ε και καπου εδω ερχονται τα κομιξ, οι ταινιες και οι σαπουνοπερες, τα Vita Tv και κατι τετοια και καταλαβαινεις... οτι απλα δεν ειχαν υλικο να δειξουν.

Οχι οτι οι αλλοι εκαναν καμμια εξωπραγματικη conference, αλλα τουλαχιστον περασαν 1.5-2 ωρες χωρις να καταλαβεις πως περασε η ωρα. Αυτο σημαινει σωστο και καλο pacing. Αντιθετως η conference της Sony ηταν βασανιστικα αργη και κουραστικη σε καποια σημεια...

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Μα ειπα οτι κατάλαβα οτι τελικα δεν ήσουν με προδιάθεση.
    Συμφωνώ σε αυτο που λες για το πως κύλησε η καθε παρουσίαση.καο εγω στη σονυ που ειδα υλικό που μου αρεσε ναι βαρέθηκα ενώ στη ms που πέραν του tomb raider και το division δεν μου αρεσε κάτι άλλο την ειδα ευχάριστα.
    Spoiler!

PS4forums Addict geogoku's Avatar
    PSN ID
    geogokussj4
    Name
    Κώστας

και να δεις πως μεσα απο ολα αυτα θα επωφεληθει η Nintendo γιατι ως γνωστον στου τυφλους κυριαχει ο μονοφθαλμος...

Add me !
    PSN : geogokussj4
    XBox Live : geogokussj4
    console and game hunter

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Η συνολικη εικονα που αποκομισα απο την pc ηταν οτι η sony εμφανιστηκε ανετοιμη. Δεν ειχε πολλα να δειξει και σε καποιο βαθμο απλα προσπαθησε με καθε τροπο να γεμισει το χρονο της παρουσιασης. Πολυ κακη ροη, οι δυο χοντροι εκαναν τα παντα για να καταστρεψουν την pc, ακομα και οι πληρωμενοι χειροκροτητες σε καποιο σημειο ουτε αυτοι δεν ειχαν διαθεση... ξεκινησε πολυ καλα και ελπιδοφορα το πρωτο μισαωρο και επρεπε να φτασουμε εκει καπου στις 5:30 μετα απο μιαμιση ωρα παρουσιασης με την εμφανιση του Mk για να ξαναδουμε κατι αξιο σχολιασμου. Δεν εχω καποιο προβλημα με τα indies, το αντιθετο, το θεμα ομως ειναι οτι δεν ειδαμε κατι ενδιαφερον περαν του (πολυ καλου οπως φαινεται)no man's sky.
    Τα περι tv/movies τα αφηνω ασχολιαστα....
    Οσον αφορα τα multi, batman, mk, mgs, far cry πολυ καλα αλλα ειναι multi, θα τα δουμε και αλλου και ποσως ενδιαφερομαι για λιγο παραπανω ή time exclusive υλικο. Το ενδιαφερον μου σε αυτη την Ε3 ηταν να δω τα exclusives.
    The order...τρομερα γραφικα και ατμοσφαιρα αλλα λιγα πραγματα οσον αφορα το gameplay. Προχωρας, cutscene, shooting, cutscene, κουμπια, cutscene, προχωρας, shooting, cutscene....ελπιζω οτι το παιχνιδι οταν βγει τελικα θα εχει να μας δειξει κατι παραπανω απο αυτο αλλιως υπαρχει θεμα.
    LBP3... Η μεγαλη εκπληξη της βραδιας, πανεμορφο, υπεροχο, απλα LBP. Η γνωμη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται το συγκεκριμενο παιχνιδι οπτικα να δειχνει nextgen, η ομορφια του LBP παντα ηταν στο ιδιαιτερο art style του. Και δεν ξερω κατα ποσο μπορει ενα side scroller να δειχνει nextgen. Ακομα και αυτο που ειδα ομως μου φανηκε αναβαθμισμενο σε σχεση με τα lbp του ps3. Ευτυχως που υπηρχε και αυτο χθες...
    Bloodborne...με ενδιαφερει σιγουρα αυτο που ειδα εστω και αν ηταν cg. Θα περιμενω ομως να δω και το real thing. Ελπιδοφορο παντως.
    No man's sky. Οπως εγραψα και πιο πανω, το μονο indie που εδειξε να εχει ενδιαφερον.
    Και αυτο ειναι ολο. Uncharted, οχι δεν μπορω να βγαλω καποιο συμπερασμα. Θα περιμενω να δω gameplay.

Σε γενικες γραμμες λιγα πραγματα. Περιμενα ή μαλλον να το πω καλυτερα ηλπιζα σε κατι καλυτερο.
    Η γνωμη μου ειναι οτι η pc της ms ηταν καλυτερη και απο πλευρας υλικου και ροης και σχεδιασμου. Δεν ηταν κατι φοβερο αλλα ηταν καλυτερη. Πιο οργανωμενοι και πιο ετοιμοι.
    Last edited by kostasb13; 10-06-2014 at 14:39.

26. The Following 3 Users Say Thank You to kostasb13 For This Useful Post:

Desmond (10-06-2014),Nerven (11-06-2014),spartan (10-06-2014)

Bookmarks

Bookmarks