Θα βάλουν τα παιχνίδια του PS3 στο Vita μέσω PS now και καυχιούνται ότι θα έχουν την καλύτερη βιβλιοθήκη... Να ντρέπονται θα έπρεπε.
Και εχεις και τους αλλους τους πληρωμενους απο κατω να κανουν ουαου με οτιδηποτε ακουν.
Alastor (10-06-2014)
Παιζει να εχει στημενους χειροκροτητες, μου θυμιζουν την περσινη της MS.
εγω παντω το εβαλα στο mute και κοιταω που και που μπας και τελειωσουν αυτα που δειχνουν τωρα.Εχει και Νιγηρια Ελλαδα στην Νεριτ![]()
Νομιζω δεν υπαρχει αντικειμενικος ανθρωπος που θα γυρισει να πει οτι η Σονυ ειχε καλη παρουσιαση. Οτι και να ειναι το uncharted. H pc της Σονυ καταφερε σε μερικα σημεια να εχει και το αντιθετο ακριβως αποτελεσμα απο το επιθυμητο σε εμενα.... Για πχ το hype μου για το the orded ειναι στον πατο πλεον... Τουλαχιστον πριν δεν ηξερα, τωρα που ειδα απλα ... Τεσπα...
πω πω fail....
Βαριεμαι
Διαφωνω με εσενα Valkyre. Μου αρεσε παρα πολυ το The Order μοιαζει φανταστικο στα ματια μου
Ρε παιδια τι θα γινει με αυτην την ψωναρα?ακομα θα μας λεει την ιστορια της ζωης του?
Κλεισιμο με mortal kombat? Παω να ουρλιαξω σε ενα μαξιλαρι.
mihalis13 (10-06-2014)
Πως? πως μετα τα περσινα ρε παιδια που δειχνανε games και ακουγαν τους gamers επεστρεψαν σε αυτην την ceo αηδια?
Που ειναι ρε το νεο uncharted?????????????????????
Bookmarks