Yπαρχει το project του Cory Barlog που ναι ειναι μεν σε πρωιμο σταδιο αλλα μπορει και να μην ειναι God of War
Yπαρχει το project του Cory Barlog που ναι ειναι μεν σε πρωιμο σταδιο αλλα μπορει και να μην ειναι God of War
Ενταξει σιγα το νεο!!!! το god of war ascension remastered τιζαρει η εταιρια με λιγα λογια.
Σαπιλα παντως θα καταντησει με ολα τα remaster... ok πλακα ειχε στην αρχη αλλα τωρα αρχιζει και γινεται κουραστικο...
Ελπιζω παντως να δουμε κατι καινουργιο, οι insider του Neogaf παντως για πρωτη φορα λενε οτι δεν εχουν ιδεα τι επροκειτο να συμβει με την Σονυ, μιας και στο παρελθον τετοιες περιοδους ειχαν πολλες πληροφοριες για νεα σχετικα με την παρουσιαση, ενω τωρα απλα τιποτα.
Συγκεκριμενα ο thuway ειπε οτι ειναι πολυ επιφυλακτικος και κραταει τις προσδοκιες του μερτημενες.
2 ειναι τα τινα:
α) Ή σονυ εχει για μια ακομη φορα οπως εχει συνηθισει τελευταια, ενα εκπληκτικο σχεδιο και θα πιασει τους παντες στον υπνο, προσπαθωντας να κρατησει τα παντα μυστικα.
ή
β) πολυ απλα δεν υπαρχει αρκετο υλικο...
Θελω να πιστευω οτι ειναι το 1ο και το λεω διοτι η Σονυ οντως τελευταια εχει αποδειχθει σε "ΜΑΣΤΕΡ" οσον αφορα τις παρουσιασεις/εκθεσεις/εκπληξεις της και δειχνει να εχει ενα πολυ μελετημενο σχεδιο. Μακαρι.
Εχει ηδη υπαρξει leak και αυτο ειναι το project beast που κατα 99% θα ειναι και μια απο τις μεγαλες ανακοινωσεις της εκθεσης και εδω που τα λεμε αν οντως ειναι exclusive για το ps4 τοτε μιλαμε για big deal. Απο κει και περα ελπιζω κι εγω να μην υπαρξει τιποτα αλλο πριν την εκθεση, η Sony εχει παραδοση να βγαινουν ολα προς τα εξω πριν την εκθεση και μετα να βγαινει ο Tretton να τα επιβεβαιωνει ενα ενα.
φετος μετα απο καιρο νομιζω πως θα δουμε μαι παρα πολυ καλη e3.και οι τρεις μεγαλες θα ειναι ανταγωνιστικες πιστευω.αμα θελετε μπορειτε να δειτε και το βιντεο απο το καναλι μας για την e3.καντε και μια εγγραφη.
Στη λίστα στο πρόγραμμα του Twitch για την Ε3 δε βλεπω πουθενα να λεει για Unannounced title της Sony αντίθετα με τη Microsoft και τις υπόλοιπες εταιρίες που είναι γεμάτο με Unannounced tittles.
Δε ξέρω, αρχίζει να μου φεύγει η ιδέα ότι θα έχουμε καλή Ε3 για τη Sony και οτι η Microsoft θα βγει guns blazing αυτη τη χρονια και θα τους πάρει τα σόβρακα... Μακαρι να βγω λάθος..
edit:
Ψέματα έχει αυτά
3:00pm - SCEA (Unannounced PS4/PS3 title)
3:15pm - SCEA (Unannounced PS4/PS Vita Digital title)
Αλλά μου μυρίζουν indie...
odytsak (03-06-2014)
Νομιζω οτι καπου μπηκε αλλα ας το βαλω κι εδω. Ειναι η λιστα που εχει ανεβασει το Twitch ως streaming schedule. Τωρα αν ισχυει ο αριθμος των projects who knows...
2:30pm – Bethesda (Unannounced title)
10:00am – Deep Silver (Unannounced title)
10:15am – Deep Silver (Unannounced title)
11:00am – Ubisoft (Unannounced title)
12:20pm – Microsoft Studios (Unannounced title)
12:40pm – Microsoft Studios (Unannounced title)
2:40pm – Nintendo (Unannounced title)
11:20am – Microsoft Studios (Unannounced title)
1:00pm – EA (Unannounced title)
2:10pm – Nintendo (Unannounced title)
2:30pm – Warner Bros. Interactive Entertainment (Unannounced title)
2:50pm – Crytek (Unannounced title)
SCEA (Unannounced PS4/PS3 title)
SCEA (Unannounced PS4/PS Vita Digital title)
11:20am – Microsoft Studios (TBD)
12:00pm – Nintendo (Unannounced title)
12:20am – Square Enix (Unannounced title)
2:00pm – Ubisoft (Unannounced title)
2:40pm – Nintendo (Unannounced title)
3:00pm – Tecmo Koei (Unannounced title)
Leon_DiZ (03-06-2014)
AgentPrinny007 (03-06-2014),Desmond (03-06-2014),hakoo (03-06-2014),PDS (03-06-2014)
Καλοδεχουμενο αλλα ειναι γελοιο να συζηταμε για νεες κυκλοφοριες, remasters κτλ ενω ακομα δεν εχουμε ιδεα τι γινεται με το XV.
AgentPrinny007 (03-06-2014),Desmond (03-06-2014),Nek_Food (03-06-2014),PDS (03-06-2014)
I'll come out and say it...
FF XV: Ψηφίζω gameplay trailer/demo για το καλοκαίρι και release date.
KH 3: trailer, πληροφορίες για τους κόσμους και το πως θα εξελίξει το PS4 οπτικά το art-style. Renders για Riku, Kairi, Axel, Mickey, Venus, Aqua μέσω των trailer.
Είναι και το ΚΗ 2.5 στη μέση που θα δούμε ημερομηνία + trailer.
Εγώ αυτά τα δυο περιμένω βασικά από Ε3. Για όλα τα άλλα είμαι neutral.
Πραγματικά, χρειάζεσαι καινούργιο μότο.
Αν και θα συμφωνησω με τον hakoo, το θελω σαν τρελος το remaster. Οχι τοσο για το HD, αλλα για την international zodiac job system εκδοση. Ελπιζω τουλαχιστον να ειναι αυτη εκδοση που θα βγαλουν και οχι τη πρωτοτυπη.
Desmond (03-06-2014)
Bookmarks