Results 1 to 20 of 2296

Thread: Bloodborne

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #29
    Elite volyros's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Ηρακλειο Κρητης
    Posts
    1,160
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

    Default

    Μετα απο 150 ωρες level 187 και πλατινα ειπα να γραψω κι εγω το σχολιο μου για ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ever αν και κλασσικα λιγο καθυστερημενος οπως παντα!

    Οντας τελειως ασχετος απο souls παιχνιδια καθως δεν ειχα ασχοληθει με κανενα, ξεκινησα διστακτικα το bloodborne με σκοπο να το αφησω καθως ημουν σιγουρος οτι δεν εκανε για μενα, και κατεληξα να κολλησω τοσο που να το βλεπω στα ονειρα μου!

    Μετα απο κανα 5ωρο στο Iosefkas clinic που προσπαθουσα να βγαλω τον λυκανθρωπο με.... χαστουκια επειδη δεν ειχα καταλαβει πως εξοπλιζονται χειροκινητα τα οπλα και νομιζα οτι λογω level δεν τα χρησιμοποιουσα μπηκα στην Central Yharnam και το ταξιδι ξεκινησε!

    Ενα ταξιδι με πολλα τσιγαρα, νευρα, φωνες αλλα και την μεγαλυτερη ικανοποιηση που μπορεις να λαβεις σε παιχνιδι οταν επιτυγχανεις κατι.

    Οταν καταλαβεις τα mechanics και την νοοτροπια του παιχνιδιου απλα πορωνεσαι. Διαβαζα τα σχολια καποιων παιδιων κι ελεγα "τα παραλενε" κι ομως ισχυουν μεχρι κεραιας! Το παιχνιδι ειναι απολυτα εθιστικο!

    Στα του παιχνιδιου τωρα:

    Ατμοσφαιρα φανταστικη, γουσταρα τρελα την gothic αισθητικη και την υπεροχη φωτογραφια του. Τα γραφικα αν και 6ετιας μου φανηκαν εξαιρετικα.

    Συστημα μαχης:Απο τα καλυτερα που εχω δει σε game. Ερχομενος και απο Witcher 3 που το συστημα μαχης του ειναι τελειως arcade και "ελαφρυ" εδω επαθα πλακα. Τα Boss fights πολυ δυνατα με καποια απο αυτα να ειναι επικα. (κερατα Laurence εσενα κοιταω!!) Επισης μεγαλη ποικιλια σε οπλα και abilities με το καθενα απο αυτα να εχει την ιδιαιτερη "ομορφια" και χρησιμοτητα του.

    Lore πολυ δυνατο με τον καθε χαρακτηρα να προσθετει και κατι σε αυτο, αν και η αληθεια ειναι οτι αν δεν ψαχτεις λιγο στο google δεν βγαζεις ακρη με την μια καθως το παιχνιδι δεν σου αφηγειτε την ιστορια του αλλα την εχει διασπαρτη μεσα σε διαλογους, κείμενα και npcs στον κοσμο του.

    Ηχος και ηχητικα εφε απο τα καλυτερα που εχω συναντησει σε παιχνιδι και ταίριαζαν απολυτα με το feeling και την κρισιμοτητα της σκηνης.

    Γενικα ευχαριστηθηκα καθε λεπτο του παιχνιδιου σε μαζοχιστικο βαθμο, τοσο που κοιμομουν 5 το πρωι και 10 σηκωνομουν να παιξω παλι(καραντινα γαρ).



    Τελειωσα και old hunters, ευγενικη χορηγια του jkbluetiger που μου δανεισε την goty edition του, και τον ευχαριστω δημοσιως, και το επαιξα απο κει, καθως η digital εκδοση που εδωσε το plus δεν περιλαμβανει το dlc.και 20 ευρω που ζηταει η sony ειναι too much. Για οποιον ενδιαφερεται το save της digital εκδοσης παίζει κανονικα με το δισκακι.

    Τα Boss στο dlc ηταν πολυ πιο δυσκολα απο αυτα του main game. Ειδικα αυτος ο Laurence λιγο ελειψε να με κανει ψυχασθενη!! Παιζει να τον επαιξα και 50 φορες τον ατιμο και ειδικα οταν μια απο αυτες τις φορες τον εφτασα στο ενα χτυπημα και με εβγαλε εφτασα ενα σταδιο πριν τον ζουρλομανδυα!! Οταν τελικα τον εβγαλα αγκαλιαστηκαμε και φιλομασταν σαν ξαναμμενοι εφηβοι με την κοπελα μου απο την χαρα μας!!

    Ασχοληθηκα και καποιες ωρες με τα Dungeons και το ng+ αλλα εχοντας παρει ηδη την πλατινα και οντας και overpower(την amelia την εβγαλα σε 1 λεπτο και τον father Gascoigne σε 2!!)λεω οτι ηρθε το πληρωμα του χρονου να το αφησω πια.

    Περιμενω πως και πως το νεο ip του Μιγιαζακι καθως τα Dark souls δεν με τραβανε τοσο λογω setting.

    Αυτα απο μενα fellow hunters! Στο spoiler παραθετω με αριστα το 10 το ποσο δυσκολο βρηκα το καθε boss του παιχνιδιου.


    Spoiler!


    Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by volyros; 20-01-2021 at 02:36.
    Στην εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων,βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων.
    B.D.FOXMOOR



Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •