Μην ακους τιποτα. Παιχνιδαρα το dark souls 2. Παρτο αφοβα, αλλα την εκδοση scholar of the first sin να εχει και το dlc μεσα.
Και μενα μαρεσε παααρα πολυ το DS2..θεωρω υπερβολη να λεμε οτι δεν αξιζει να παιχτει πχ...απτην αλλη εγω δεν ειμαι και hardcore DS gamer αλλα ηταν απολαυστικο και η ματζουλα ηταν καταπληκτικη!!!
Spoiler!
Ηδη το παρηγγειλα!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cannondale trail sl5 2013...
Δημητρη εκεινο το προβλημα που ειχες αναφερει στο DS2 scholar of the first sin με τη φθορα των οπλων (durability bug) λογω των 60 fps διορθωθηκε τελικα ή οχι;
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Spoiler!
Οχι και υπηρχαν απειρα debates για το αν ηταν bug ή οχι . Τα οπλα λοιπον εχουν μειωμενο durability και ειδικα στην αρχη θελει πολυ προσοχη. Μολις δεις οτι το οπλο ειναι ετοιμο να σπασει τοτε κατευθειαν rest σε bonfire και ειναι fixed. Αν ομως σπασει πρεπει να πας να στο φτιαξει ο τυπος στη majula ή να το φτιαξεις εσυ με repair powder που δεν υπαρχει και σε αφθονια.
Παιδιά, σίγουρα δεν το έφτιαξαν; Εγω μεχρι 2 εβδομάδες πριν που έπαιζα δεν ειχα προβλημα με το Durability ποτε (SotFS).
jk_blue_tiger (26-04-2016)
My bad φτιαχτηκε λιγο μετα αφου το τελειωσα, λογικο.
http://www.gamespot.com/articles/new.../1100-6426819/
jk_blue_tiger (26-04-2016)
^*Ευτυχως....
^^Αυτα που κανεις τις τελετες εννοεις στο hunter s dream?
Τα Chalises. Είναι τα υπόλοιπα στο Hunter's Dream.
Εκεί θα γνωρίσεις το πιο σπασ@@ Boss του παχνιδιού.
^^Ναι μου εχει ξεφυγει αυτο. Θα το δω μεχρι να ρθει το ds2
Την Αμυγδάλω.
Βαρετά δε τα λες. Έχουν το ενδιαφέρον τους.. Είναι απο την άλλη απαραίτητα αν θες τη πλάτινα.
Last edited by nikosgnr; 27-04-2016 at 21:34.
Ξεκίνησα 2ο πέρασμα. Cleric Beast Και Father φύγανε με τη μία.
Μια και ξέρω πλέον τις περιοχές πάω σχετικά γρήγορα. Δεν ασχολούμαι πλέον να τις ξεψαχνίσω. Πάω με τη μία σε Boss να δούμε τι πιάνουμε.
Η δυσκολία είναι σαφώς ανεβασμένη, αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να κάνω οπότε δεν έχω δυσκολευτεί ιδιαίτερα.
O Simon Barle της DICE μετέφερε το έπος που ακούει στο όνομα Bloodborne, στην Unreal Engine 4. Τα σαγόνια στο πάτωμα.
Daytime Dreamer (09-05-2016),teras1 (09-05-2016)
Καλησπερα. Καινουριος στο φορουμ και το πρωτο πραγμα που εψαξα ηταν το τοπικ για το αγαπημενο μου απο ολα τα παιχνιδια που εχω παιξει,σε ολες τις κονσολες. Το bloodborne. Και ρωτω. Να ελπιζω σε sequel; Εχει δει,διαβασει καποιος κατι; Ειναι κριμα τετοιο παιχνιδι να μην συνεχιστει.
Στάλθηκε από το LG-D405 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πιο πιθανό είναι να έχει συνέχεια. Το πότε.. Άγνωστο.
Grilias (20-07-2016)
Bookmarks