^^Χαχα εννοειται οτι ειναι!!
Επειδη σε συγχησα πρωι πρωι, να σου πω οτι σκεφτομαι να τσιμπησω το dlc που δεν εχω παρει ποτε dlc για παιχνιδι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
^^Χαχα εννοειται οτι ειναι!!
Επειδη σε συγχησα πρωι πρωι, να σου πω οτι σκεφτομαι να τσιμπησω το dlc που δεν εχω παρει ποτε dlc για παιχνιδι.
Cannondale trail sl5 2013...
Κινείσαι στα χνάρια μου, ήταν το 1ο dlc που πήρα ποτέ και ίσως το τελευταίο (μέχρι του Bloodborne 2), οπότε σε κόβω για 2ο πέρασμα σίγουρα και παίζεται για το 3ο, εκεί η αλήθεια είναι ότι είπα φτάνει μπούχτισα.
Μετά από κανά δεκάωρο ds3 νομίζω ότι ξεμπούχτισα από το ΒΒ και θα το ξεκινήσω πάλι. Το ds μπορεί να περιμένει... επ'αόριστον.. μετά και το ΒΒ2.
nikon (24-04-2016)
Το παιχνίδι κατά την άποψή μου καλό είναι αλλά στερείται βάθους και ειδικού βάρους του ΒΒ που αν δεν υπήρχε (το ΒΒ) μπορεί να το εκτιμούσα παραπάνω. Eννοείται ότι για εμένα είναι αναπόφευκτη η σύγκριση!!
Καλά τα κάστρα οι ιππότες οι δράκοι και τα μεσαιωνικά σκηνικά αλλά... βικτωριανό 19ου αιώνα εφιαλτικό Λονδίνο με παρακμιακή αίσθηση όπως τα κείμενα του Ντίκενς δεν είναι..!
Επίσης, το ββ μου έδωσε την αίσθηση από την αρχή ότι κάτι καλό υπάρχει από πίσω που σταδιακά αποκαλύπτεται και μου κρατούσε το ενδιαφέρον. Στο ds εγώ δεν κατάλαβα τίποτα, προχωράω και σκοτώνω με τεχνικές και τακτική ίδια του ββ χωρίς το story και το ενδιαφέρον περιβάλλον του.
Εκ των υστέρων (πήρα την συλλεκτική κιόλας) θα αγόραζα την απλή έκδοση κατόπιν μείωσης της τιμής.
Να το πω..?
Αντε θα το πω...:Spoiler!
mihalis13 (24-04-2016)
Μολις εβγαλα και την wet nurse. Πως διαολο με δυσκολευαν τοσο πολυ τα πρωτα boss και τωρα τα ξεφορτωνομαι πιο ανετα;;
Συνεχιζω γερα αν και κατι μου λεει οτι το τερματιζω και δε θελωωωωωωωω!!!!!!!!
Οχι ποτε σε κανενα παιχνιδι δεν εχω παρει dlc. Τι διαρκεια μιλαμε και τι κοστος;;;;;;;;;
κανά 10ρικο και κανά 10ωρο.
minaras_tio (25-04-2016)
Το τερματισα ρε γαμωτο.
Ασχετο, ειναι δυνατον το dark souls 2 να ειναι ακομα στα 30€;;;
Πήγες σε ΟΛΕΣ τις περιοχές ή τις άφησες κάποιες επειδή μπορούσες να το τελειώσεις?
Λοιπόν, χθες στα τελειώματα του 5ου περάσματος ξαναπήγα στην αράχνη.
Και αποφάσισα να την αντιμετωπίσω όπως όλοι σας. Ενα ένα τα μικρά και μετά την γουρούνα.
Αδύνατον..!
Καταρχάς θέλει πολύ ώρα και βαριέμαι.
Εν συνεχεία, τα μικρά θέλουν καμιά 10αριά χτυπήματα το καθένα πλέον για να πεθάνουν και δεν συμφέρει..
Ασε που πέθανα 4 φορές γιατί έχανα από τα μάτια μου τη γουρούνα που μου πέταγε τους βράχους..
Ετσι, στην 5η φορά, πήγα κατευθείαν πάνω της, δεν σκότωσα ούτε μία μικρή αράχνη και την έφαγα πανεύκολα μέσα σε 3 λεπτά.
Last edited by ntsmrtz; 26-04-2016 at 08:59.
Δε νομιζω να μου ξεφυγε κατι εκτος αν δεν θυμαμαι καλα.
Τον λογγάριους και την αμυγδάλω τους έφαγες?
Ε ναι κλαινε ακομα...στο τσακ ειμαι να οαω να τσιμπησω το dark souls 2.
Πάρε το dlc καλύτερα. Φυσικά, τώρα θα πρέπει να το ξαναρχίσεις και να ρίξεις μέχρι και την αμέλια για να σε περάσει στο dlc.
Το ds2 -μετά το bloodborne- ίσως σου φανεί "λίγο"...
Το dlc εχει 20€. Πολλα. Παρα πολλα.
Με 30 παιρνω ολοκληρο παιχνιδι.
Θα παρω το ds2 τωρα και αργοτερα βλεπω.
Στο ps store εχει 19.99€.
Δε θα χασω σιγουρα αλλα προτιμω μεγαλυτερη διαρκεια με 30€.
Εγώ το dLc το είχα πάρει όταν κυκλοφόρησε 20€ και άξιζε μέχρι τελευταίο cent.
Τώρα για το ds2 όλοι λένε πως είναι παιχνιδάρα, αλλά όχι σαν το DES Και το πρώτο DS. Δεν ξέρω πως θα σου φανεί και σε θέμα γραφικών και gameplay μιας και μιλάμε για παιχνίδι προηγούμενης γενιάς.
Γενικά έχε το νου σου για καμιά προσφορά στο DLC του BB μην το βρεις κανένα δεκάρικο.
Bookmarks