Τελος και η Amelia αρκετα ευκολα θα ελεγα μετα απο ενα video που ειδα στο youtube.
Level 43 και προχωραμε...κοιτα να δεις που εκει που ημουν ετοιμος να το παρατησω στο πρωτο boss, κουτσα στραβα προχωραω.
Εχει νοημα να ανεβαζω το skill??
Τελος και η Amelia αρκετα ευκολα θα ελεγα μετα απο ενα video που ειδα στο youtube.
Level 43 και προχωραμε...κοιτα να δεις που εκει που ημουν ετοιμος να το παρατησω στο πρωτο boss, κουτσα στραβα προχωραω.
Εχει νοημα να ανεβαζω το skill??
Cannondale trail sl5 2013...
Aν χρησιμοποιείς το Ludwig's, πρέπει να το ανεβάσεις. Όπως και το Strength.
minaras_tio (17-03-2016)
ποια οπλα χρησιμοποιεις?
να ξερεις παντως οτι το πιο Broken stat ειναι το health , δηλαδη συμφερει να εχεις περισσοτερο health και οχι τοσο μεγαλο strenght k skill αρχικα , επισης το endurance να μη ξεπερασει το 20 , δεν εχει και πολυ νοημα , φανταζομαι θα χεις παρατηρησει οτι οι επιθεσεις δε χαλανε τοσο σταμινα οσο στο dark souls
αυτα για αρχη βεβαια και αναλογα τις προτιμησεις...
^^Εχω το ludwig's κυριως.
Το παιχνιδι γινεται ολο και πιο επος πραγματικα παντως.
Cannondale trail sl5 2013...
^^Αφού πέρασες το στάδιο που είσαι στο τσακ να το παρατήσεις τώρα είναι μονόδρομος πας για τερματισμό.
Εγώ στο 3ο πέρασμα (ούτε στα μισά δεν είμαι) και μετά από 3 μήνες σχεδόν ασταμάτητης ενασχόλησης με το παιχνίδι κατάλαβα ότι "μπούχτισα" και αποφάσισα πλέον να το σταματήσω.
Είναι πιο έντονη από το 2ο πέρασμα η αίσθηση του ότι ξέρεις τι σε περιμένει και πως το αντιμετωπίζεις οπότε χάνει το παιχνίδι αυτή την αγωνία του άντε να πάω λίγο παρακάτω να δω τι θα βρω πριν το κλείσω ή αυτή η όμορφη αίσθηση του να θες να σπάσεις τα πάντα γύρω σου μόλις χάσεις από κάποιον αντίπαλο και μαζί κάποια χιλιάδες echoes.
Στον διαγωνισμό για το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς το είχα ψηφίσει χωρίς να το έχω παίξει αλλά αν ψήφιζα τώρα θα το ψήφιζα και με τα χέρια και με τα πόδια, χωρίς να είμαι φίλος με τέτοιου είδους παιχνίδια και με μια αποτυχημένη προσπάθεια με το Demon's souls για να γίνω το Bloodborne με έκανε και τώρα τα βλέπω με άλλο μάτι τόσο που ενώ θα περίμενα μέχρι να βγει ένα Bloodborne 2 να σκέφτομαι να ασχοληθώ με το DS3.
Last edited by nikon; 18-03-2016 at 09:44.
Valkyre (11-04-2016)
^
Τελείωσε το 3ο πέρασμα και κλείστο. Εγώ αυτές τις μέρες τελειώνω το 4ο και το παρατάω.
Οχι όμως γιατί μπούχτισα... Ούτε γιατί πλέον περνάω τον ludwig με την 1η λες και κάνω περίπατο... (σαν κάτι βιντεάκια που περνάνε τα bosses περπατώντας)
Θα ασχοληθώ περιστασιακά με κάτι χαλαρό.. τύπου the walking dead (τα εχω τελειώσει στο vita και μου άρεσαν) αναμένοντας το DS3.
Last edited by ntsmrtz; 18-03-2016 at 11:45.
Νιώθω ότι κάνω αγγαρεία πλέον Κώστα έχει φύγει αυτή η δίψα που είχα για το παιχνίδι άσε που θέλω και μια αλλαγή πριν πιάσω (αν πιάσω) το DS3.
Last edited by nikon; 18-03-2016 at 12:00.
Ωραία, αν ξέρω ότι θα έχω (που θα την έχω) την "υποστήριξη" που είχα στο Bloodborne και δεν τα βρω τόσο παλούκι λουκ θα το πιάσω.
Το τέλειωσα και γω κάποια στιγμή πριν από λίγες μέρες. Εννοείται από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα μέχρι στιγμής στο PS4. Τέλειωσα με περίπου Level 95+ σε καμιά 40αριά ώρες.
Spoiler!
Θα ήθελα να ασχοληθώ και με τα Dungeons για να πάρω και τα υπόλοιπα trophies, αλλά μάλλον δεν έχω την υπομονή. Ήδη από το Lower Pthumeru Chalice Dungeon μετά το Layer 2 δυσκολεύουν τα πράγματα.
Έβγαλα τον Undead Giant που ήταν το πρώτο δύσκολο boss (αφού με καθάρισε και αυτός μερικές φορές) και μετά εμφανίστηκε η Rom πάλι, αλλά πολύ πιο επιθετική αυτή την φορά.
Εσείς τα βγάλατε παιδιά τα Dungeons; Και αν ναι, πότε και σε τι level; Κάνατε πρώτα NG+;
ijohn85 (15-04-2016)
Στα Dungeons πήγα με 120 LvL αφού είχα τελειώσει το παιχνίδι.
Στην αρχή βγαίνουν εύκολα τα πρώτα Bosses. Μετά είναι η πίκρα.. Ειδικά στο Defiled. Που όπως είχα γράψει πιο πίσω, εκεί θα βρείς το πιο σπασ@@ Boss του παιχνιδιού.
Eίναι τέτοιο το παιχνίδι, που σε ρουφάει στη κυριολεξία που δεν ήθελα ν' αφήσω τίποτα πίσω. Δε θα του έκανα τη χάρη.
tonybsg (20-03-2016)
Ρε παιδια ειμαι 220 level αλλα στο ψαροχωρι αυτα τα μεγαλα με την τριαινα με εχουν γ.....ει.θα το σπασω το χειριστηριο
Στάλθηκε από το LG-V480 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ng++ xaxaxaxaxa το ξερω οτι την πατησα
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πιο δύσκολο σημείο όλου του παιχνιδιού ακόμη και από αρκετά bosses.
Παιδιά εγω οταν είχα παει παλευα με τον έναν και οταν επεσε ο άλλος πρεπει να αλληλοχτυπηθηκαν κατά λάθος και μου εμεινε ο δεύτερος χωρις την άγκυρα και τον σκοτωσα. Ελπιζω να λέμε για το πηγαδι στο dlc και να μην ειμαι εκτος θεματος.![]()
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά από 4 περάσματα, τέλος και για εμένα.
My deepest gratitude...
![]()
Bookmarks