Ναι μπορεις.Πριν πας στο τελευταιο boss (υποθετω ξερεις που ειναι) κανεις save σε usb stick η upload στο cloud .
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι μπορεις.Πριν πας στο τελευταιο boss (υποθετω ξερεις που ειναι) κανεις save σε usb stick η upload στο cloud .
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα πρεπει πρωτα να βρεις τα 3 cords ωστε να μπορεις να ξεκλειδωσεις και το κρυφο τελος(το 3).Οταν θα τα βρεις και φτασεις για την τελικη μαχη θα πρεπει να κανεις upload το save σου στο cloud.Οπωτε μπορεις σε αυτο το σημειο που εισαι, να ψαξεις για τα 2 απο τα 3 που χρειαζεσαι(το ενα στο πεταει η μαργκο με το που την βγαλεις)ωστε να μην χρειαστει να κανεις new game+ ξανα.
Υπαρχει και αυτο το κατατοπιστικο βιντεο που σου δειχνει αναλυτικα τον τροπο ωστε να δεις και τα 3 τελη χωρις να χρειαστεις new game+.Αλλα καλο θα ηταν να μην το δεις ακομα πριν φτασεις σε αυτο το σημειο του παιχνιδιου.
Aφού δεν πας καπάκι για NG+ δεν έχεις θέμα εξάρτησης.....για το save τώρα πρέπει να το κάνεις αφού έχεις αφήσει μόνο το τελικό boss.
Ωραια τα 3 cords θα τα χρησιμοποιησεις μονο την τριτη φορα(την πρωτη φορα θα επιλεξεις την πρωτη επιλογη,την δευτερη φορα (αφου ξανακατεβασεις το σαιβ σου ξανα απο το κλαουντ)θα επιλεξεις την δευτερη επιλογη!!και την τελευταια φορα θα πρεπει να ξανακανεις την ιδια διαδικασια να κατεβασεις το σειβ σου απο το cloud!!!και να σπασεις και τα 3 cords πριν ομως απο την τελικη μαχη.Παρατηρηση!!! με το που τερματιζεις το παιχνιδι και παει να σου βγαλει τιτλους τελους καλο θα ηταν τις 2 πρωτες φορες να κανεις quit application με το που δεις τα credits.Αυτο στο αναφερω διοτι το παιχνιδι σε ξεκιναει σε new game+χωρις προειδοποιηση.
nikon (11-03-2016),the master (11-03-2016)
Τι παλούκι ο Logarius ρε παίδες;
Με ξέσκιζε επί ώρες χθες, μέχρι που αποφάσισα να φύγω, στο 1/3 μια φορά πρέπει να τον έφτασα.
Πήγα Forbidden Woods να φαρμάρω blood vials που δίνει άπειρα, να κάνω και level up, ώστε να πάω Yahar'gul, Unseen Village. Εκεί έχασα μερικές φορές γενικά, αλλά έπαιρνα πίσω τα blood echoes μου στην πορεία σχετικά εύκολα, καθώς είχα ανοίξει και shortcut. Χωρίς να έχω εξερευνήσει πλήρως την περιοχή, αποφάσισα να αντιμετωπίσω τον One Reborn, μήπως τον φάω και πάρω τα πάνω μου λίγο πριν το κλείσω. Πράγματι, μακράν το πιο εύκολο boss αναλογικά πάντα (αν και δεν τον έβγαλα με την πρώτη γιατί ήμουν cocky λίγο πριν τον σκοτώσω). Τώρα με την ησυχία μου θα εξερευνήσω περισσότερο την περιοχή, πρέπει ο nikon να είχε αναφερθεί σε ένα κλειδί που πρέπει να βρούμε και νομίζω κατάλαβα που είναι, αλλά δεν το έχω πάρει ακόμη.
Με αυτά και με κείνα είμαι πάνω από level 70 τώρα, με το Ludwig +9 ενώ ανέβασα και το strength στο 29 για να φτάσω τουλάχιστον 30 να δοκιμάσω και το Canon. Αξίζει άραγε;
Επίσης ερώτηση για τα trophies: Πούλησα όπλο που βρήκα, μπορώ να το ξαναγοράσω για το αντίστοιχο trophy;
Eίναι παλούκης ο Logarius θέλει κρυφτούλι και σίγουρες επιθέσεις και να σπας το σπαθί που αφήνει κάτω μου το είχε πει και εμένα κάποιος δάσκαλος από όλους εδώ μέσα και με βοήθησε πολύ, το κλειδί πρέπει να το βρεις γιατί σε πάει σε νέα περιοχή, το canon δεν είναι κάτι φοβερό καλύτερα όπλο και visceral, για το αν μπορείς να ξαναγοράσεις θα σε γελάσω αλλά αν στο βγάζει εκεί που αγοράζεις πράγματα φαντάζομαι πως ναι.
tonybsg (11-03-2016)
Ναι ο Logarius ειναι το πιο δυσκολο boss και το λεω τωρα που τα εχω ριξει ολα πλην αυτων στο dlc.
Εγω χτες τα εκανα σκατα , εφαγα πολυ ξυλο.
Δεν επρεπε να παιξω γιατι ημουν κουρασμενος αλλα με ετρωγε. Μπηκα στη λαμπα του Ludwig και προχωρησα στο διαδρομο με τον παπαρα στο καροτσακι και τον ψηλο με την μαγκουρα. Τους περασα και ανεβηκα πανω προχωραω και μου την πεφτουν 2 hunters. Φυσικα με διαλυσανε ο ενας ηταν απιστευτα γρηγορος. Δεν πειραζει λεω ας παω να παρω τα 30K echoes και βλεπουμε. ΠΑω και χανω απο τον μαλακα στο καροτσακι ο ηλιθιος. Ξανα εκει χανω απο τον hunter. Μετα απο 6-7 προσπαθειες σκεφτηκα και τον κατεβασα στις σκαλες και τον στριμωξα. Ο δευτερος ηταν πολυ πιο ευκολος.
Εβαλα το eye pedant και ανεβηκα πανω στη νεα περιοχη. Εκει ημουν τραγικος. Προχωρουσα σταθερα ανοιγα πορτες , σκοτωνα οτι εβρισκα αλλα ειχα ψιλοχαθει. Εχω μαζεψει 60Κ echoes και πανω να περασω απο καπου και πεφτω. Επιστρεφω να παρω τις echoes πουθενα τις εχασα !!!!! Εκει το εχασα, εκνευριστηκα και επαιζα χωρις μυαλο. Ανεβηκα παλι πανω , εμπαινα μεσα σε δωματια και σκοτωνα , ξαναεχασα ποσες φορες απο κατι μπουκαλια που εσπαγαν οι εχθροι και μου εκαναν ζημια.
Ε δεν ειχε νοημα το εκλεισα για να μην σπαστω και αλλο , δεν ηταν η μερα μου. Πρεπει να εχασα πανω απο 150Κ echoes συνολικα.
Ερωτηση . Αρχισα να παιζω με 1H και πιστολι. Να ανεβασω το αρχικο ή υπαρχει καποιο εξισου γρηγορο αλλα πιο δυνατο?
Από πιστόλια Δημήτρη ενίσχυσε το hunter's pistol και το evelyn. Από τις 240 (...!!!) ώρες παιχνιδιού που είδα χθες και προβληματίστηκα, οι 200 πρέπει να είναι παρέα με αυτά τα δύο.
Γενικώς, εάν έχεις/έχω νεύρα τότε δεν... θέλει να είσαι σχετικά ήρεμος. Εάν κιόλας αρχίσει στραβά και στραβώσω τότε πάει, μπορεί να χάσω και από τον άχρηστο με την ξύλινη ασπίδα...
τώρα το είδα οπότε... εντιτ:
Χεχε.. Γατάκια!! Σας γλεντάει το λογγάριους που με είδε και έστριψε!!! Ποια είναι η Αμέλια ρε παιδιά??
(λέει εκείνος που από χθες έχει -ξανά- χάσει πάνω από 20 φορές στον laurence... και δεν βλέπω προκοπή)
Last edited by ntsmrtz; 11-03-2016 at 13:18.
^^Ισχύει, δεν ξέρω πόσες φορές έχω πει "δεν θα ξαναπάω χαλαρά ή γιούρια ούτε στα κοράκια" αλλά και πάλι το κάνω είτε από νεύρα είτε από βιασύνη και τρώω τα μούτρα μου.
Ανεβασε αυτο που κανει το μεγαλυτερο damage.Οπως φαινεται στο παρακατω βιντεο στο 3:26,το timing για parry ειναι ακριβως το ιδιο .Επισης καντο upgrade οσο πιο πολυ μπορεις,διοτι παρολο που δεν ανεβαζεις bloodtinge,το base damage ειναι αρκετα υπολογισιμο,θα σε βοηθησει πολυ
Λοιπόν, πλάκα είχε πόσο άμπαλος ένιωθα χθες και πόσο καλύτερα τώρα που έφυγαν ολόκληρες περιοχές αέρα.
Καταρχάς επέστρεψα στον Logarius όταν καθάρισα Yahar'gul (εκεί έβγαλα και τους 3 μαζεμένους hunters ψιλοχαλαρά με το Ludwig, έναν έναν βέβαια), αρκετά ανεβασμένος και τον έβγαλα με την 3η, όλα κομπλέ, δεν πρόλαβα να τσαντιστώ γιατί από χαζομάρες μου έχανα. Μετά μπορούσα να ασχοληθώ με διάφορες περιοχές. Τελικά αποφάσισα να μαζέψω ότι είχε το Lecture Building 2nd Floor (στο πρώτο είχα πάει) και ήμουν ανάμεσα σε Nightmare Frontier ή σε Upper Cathedral (βέβαια άνοιξε και το Nightmare Mensis όπου μπήκα βιαστικά και έτρεχα να φύγω). Κάποια στιγμή δοκίμασα να πάω Nightmare Frontier (όταν με είχε αρπάξει η Amygdala) και πήρα τα @@ μου οπότε λέω τώρα ας πάω Upper Cathedral. Και καθάρισα όλη την περιοχή χάνοντας κανά δυο φορές, και καμία στα δύο bosses (καλά ειδικά το πρώτο δεν μετράει καν για boss).
Bosses summary:
Spoiler!
Νομίζω τώρα θα δοκιμάσω την τύχη μου ξανά στο Nightmare Frontier και μετά Nightmare Mensis.
Bookmarks