Page 81 of 115 FirstFirst ... 317177787980818283848591 ... LastLast
Results 1,601 to 1,620 of 2296

Thread: Bloodborne

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Μια απορία μόνο: Ποιοι είναι αυτοί που ρουφάνε Insight;; Γιατί εμένα δεν μου είχε τύχει κάτι τέτοιο.
    Oι σιχαμένοι brainsuckers και σου έχει τύχει αλλά δεν θα το πρόσεξες εκτός από ζωή χάνεις και insights, δες στο 2:00....

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    @james
    Μετά το celestial emissary δεν προχώρησες..?
    Άλλη πατάτα και αυτή, όλες οι πόρτες ανοίγουν αυτή σπάει.

2. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

mihalis13 (05-03-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Oι σιχαμένοι brainsuckers και σου έχει τύχει αλλά δεν θα το πρόσεξες εκτός από ζωή χάνεις και insights, δες στο 2:00....

- - - Updated - - -

Άλλη πατάτα και αυτή, όλες οι πόρτες ανοίγουν αυτή σπάει.
    Α μάλιστα.. Μάλλον δεν θα το είχα προσέξει όπως λες. Οντως πολύ σπαστικοί οι συγκεκριμένοι...
    Spoiler!

PS4forums Addict minaras_tio's Avatar
    PSN ID
    kostas_tio

Ωραια..παει και ο μαλακας starved beast με τη βοηθεια του alfred.
    Απορια: στο hunter's dream, αυτοι οι ταφοι γυρω γυρω που χρησιμευουν??
    Cannondale trail sl5 2013...

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Καταρχάς να παραδεχθώ ότι και εγ'ω δεν ΄ξερα ότι αυτά τα αηδιάσματα εκτός από ζωή σου ρουφάνε και insight...

@james: Εχεις ανάψει το lamp, ξαναγύρνα και ψάξου είναι πανεύκολο.

@minarastio: Κάποια tombstones θα τα χρησιμοποιήσεις για το main game ότανβ θα έχεις ανάψει τα αντίστοιχα lamps και τα υπόλοιπα είναι για dungeons εάν αποφασίσεις να τα κάνεις γιατί δεν ανήκουν στο story.

Πανεύκολο;;;;....πήγες να την ανοίξεις και όχι να την σπάσεις πες την αλήθεια, όλες ανοίγουν αυτή γιατί να σπάει;;;

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Παιδιά μια ερώτηση για τους Masters. Για δευτερο οπλο πιστολι κτλ ποιο πιστεύετε ειναι καλύτερο για επενδυση. Βασικά ξεχωριζω evelyn και Hunters pistol αλλά εσεις ποιο θεωρείται ποιο καλο?

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Nikon:Ναι ,πήγα να την ανοίξω αλλά αφού δεν βρήκα τίποτα την χτύπησα. Δεν κόμπλαρα μου φάνηκε λογικό.

cocous: Αναλόγως πόσο θα επενδύσεις σε bloodtinge. Αρχικά συμφέρει το hunters αλλά όσο πιο πολύ ανεβάζεις bloddtinge τόσο θα μειώνεται η διαφορά με το evelyn. Mε bloodtinge γύρω στο 33 είναι ισοδύναμα. Από εκεί και επάνω συμφέρει το evelyn.
    Last edited by ntsmrtz; 05-03-2016 at 18:34.

Eγω πάντως όσες δεν ανοίγουν δεν τις βαράω λυπάμαι το όπλο.

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by minaras_tio View Post
    Απορια: στο hunter's dream, αυτοι οι ταφοι γυρω γυρω που χρησιμευουν??
    Chalice Dungeons. Θα καταλάβεις όταν ξεκινήσεις..

Εκεί θα γνωρίσεις και το πιο σπασ@@ Boss όλου του παιχνιδιού.

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Nikon:Ναι ,πήγα να την ανοίξω αλλά αφού δεν βρήκα τίποτα την χτύπησα. Δεν κόμπλαρα μου φάνηκε λογικό.

cocous: Αναλόγως πόσο θα επενδύσεις σε bloodtinge. Αρχικά συμφέρει το hunters αλλά όσο πιο πολύ ανεβάζεις bloddtinge τόσο θα μειώνεται η διαφορά με το evelyn. Mε bloodtinge γύρω στο 33 είναι ισοδύναμα. Από εκεί και επάνω συμφέρει το evelyn.
    Ωραία. Βασικά τα εχω ολα 40 εκτος arcane που το εχω 21 και το bloodtinge που το εχω 13. Και λεω να παω τα τελευταία 2 τουλαχιστον 30 αλλά θέλει πολυ farming. Εντωμεταξυ εχω τελειώσει το παιχνιδι και μου μένει ο τελευταίος που δεν πήγα ούτε καν να τον κοιτάξω. Στα lvl που ειμαι 143 τωρα το NG+ παίζεται? Η θέλει κι αλλο?

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Μετά την Vicar Amelia στις αρχές τις εβδομάδας, λίγο χθες και σήμερα κατάφερα να προχωρήσω Forbidden Woods, και την περισσότερη ώρα βολόδερνα στην περιοχή, όπου μου φάνηκε χαώδης. Βρήκα βέβαια και συνάντησα πολύ πράμα (την σπηλιά που οδηγεί
    Spoiler!
    - εκεί δυστυχώς έχασα δυο φορές όμως και μάλλον έπρεπε να ψαχτώ με τα attires που έχω στην κατοχή μου, κάτι άλλα περίεργα μπλε όντα, κάτι μικρές και μεγάλες λερναίες ύδρες κ.λπ.) και σήμερα επιτέλους έφτασα στο boss, έχασα χαλαρά και το έκλεισα. Αν και έχω βρει και τους ανελκυστήρες και την πορτούλα κοντά στο boss, δεν έχω κατατοπιστεί πλήρως ώστε να πάω σφαίρα πάλι εκεί.

Είμαι περίπου level 52-53 νομίζω, έχω axe και ludwig όπως είχατε προτείνει στο +6, χωρίς όμως να έχω χρησιμοποιήσει το τελευταίο ιδιαίτερα γιατί έχω συνηθίσει το sweep attack του axe στην μεγάλη του μορφή. Επίσης δεν ξεχνώ ότι έχω παρατήσει τον Darkbeast Paarl

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Ωραία. Βασικά τα εχω ολα 40 εκτος arcane που το εχω 21 και το bloodtinge που το εχω 13. Και λεω να παω τα τελευταία 2 τουλαχιστον 30 αλλά θέλει πολυ farming. Εντωμεταξυ εχω τελειώσει το παιχνιδι και μου μένει ο τελευταίος που δεν πήγα ούτε καν να τον κοιτάξω. Στα lvl που ειμαι 143 τωρα το NG+ παίζεται? Η θέλει κι αλλο?

Χαλαρά παίζεται το ng+ με lvl143...! μην του δίνεις υπερβάλλουσα σημασία.. το έχεις.

@tonybsg
    Η καλύτερη πρόοδος γίνεται με μικρά και σταθερά βήματα. Ο,τι καλύτερο για το λεβελ που είσαι και θα αυξάνεις σταδιακά.
    Οσον αφορά τα όπλα, έχεις επενδύσει στα δύο καλύτερα κατεμέ. Πάντως, το ludwig's blade βοηθάει πολύ σε γρήγορες επιθέσεις...
    Last edited by ntsmrtz; 05-03-2016 at 19:48.

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Χαλαρά παίζεται το ng+ με lvl143...! μην του δίνεις υπερβάλλουσα σημασία.. το έχεις.

@tonybsg
    Η καλύτερη πρόοδος γίνεται με μικρά και σταθερά βήματα. Ο,τι καλύτερο για το λεβελ που είσαι και θα αυξάνεις σταδιακά.
    Οσον αφορά τα όπλα, έχεις επενδύσει στα δύο καλύτερα κατεμέ. Πάντως, το ludwig's blade βοηθάει πολύ σε γρήγορες επιθέσεις...
    Εχω και το ludwig και το moonlight sword +10. Να υποθέσω οτι στο NG+ δίνει παραπανω blood echos? οταν καθαρίζεις τους εχθρούς?

^^Nαι αλλά είναι και πιο δύσκολοι.

Εγώ έφτασα στο ορφανό από τη Κω, δύσκολα τα πράγματα.

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Απλά παίζοντας 2η φορά και μαζεύοντας θα πας λογικά ακόμα πιο δυνατος. Οπότε παω για τον τελευταίο και ξανα ξεκιναω. Εχω κολλήσει στο να παρω τον rune της μεταμορφωσης διοτι στο πρωτο game σκοτωσα τον όμορφο εκεινον που ήταν δεμενος στην καρέκλα στο dlc και ζητούσε brains.
    Ενα τελευταίο. Τα blood rock τα ξαναβρισκεις στο NG+ ? η οχι και πρέπει να σκασεις 60 Insight για να πάρεις?

Last edited by cocous; 05-03-2016 at 22:11.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

^
    Κόλλησα... για ποιον ομορφάντρα λες γιατί δεν κατάλαβα και που?

@nikon
    Εσύ πας γρήγορα. Καλό αρκεί να μην έχεις χάσει κάτι.

Λοιπον, για το ορφανό... (που είναι και αγαπημένο μου Boss fight)
    Το πρώτο μέρος είναι εύκολο, αποφεύγεις-χτυπάς 3 φορές-οπισθωχωρείς-επαναλαμβάνεις.
    Το δεύτερο μέρος είναι λίγο μανίκι, άκου προσεκτικά γιατί το παιχνίδι επιταχύνει απότομα..!
    Προσπαθείς να μείνεις αυτοκόλλητος πάνω του!!!
    -Αν πετάξει προς τα πίσω για να επιτεθεί (τύπου λογγάριους) πάς φουλ επίθεση πάνω του περνάς από κάτω του γυρίζεις και του περνάς 3 χτυπήματα.
    -Αν πετάξει κ'αθετα προς τα επάνω ρολάρεις συνέχεια και μετά αμέσως πάλι πάνω του.
    Οταν θα είσαι αυτοκόλλητος, το παιχνίδι σου θα είναι ρολάρισμα-χτύπημα-ρολ-χτυπ κ.ο.κ

Μην τον φοβάσαι. Θέλει τακτική και πολύ χρόνο στο πρώτο μέρος για να μην χάσεις ζωές και αντίστοιχα τακτική σε ελάχιστο χρόνο στο δεύτερο. Πάμε!
    Last edited by ntsmrtz; 05-03-2016 at 22:13.

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Λεω στο resherch hall αν θυμάμαι καλα ετσι λέγεται. Εκει ειχε εναν καζανοκεφαλο δεμενο σε μια καρεκλα που ζητουσε να φαει μυαλά. Εγω τον καθαρισα ενω επρεπε να του δωσω 3 φορές αυτο που ζητουσε για να παρω τον rune που μεταμόρφωνεται ο παίχτης οταν εχεις για οπλο το kos parasite.

PS4forums Addict minaras_tio's Avatar
    PSN ID
    kostas_tio

Συνεχιζω να τριγυριζω στην old yahnram (καπως ετσι)
    Μαζεψα 20000 echoes και αγορασα το ludwig's holy blade...δε με ενθουσιασε η αληθεια ειναι. Το axe ειναι καλυτερο αλλα το εχω αναβαθμισει κιολας. Απ οτι ειδα ομως ολοι για αυτο λετε...αρα θα του δωσω χρονο και θα το αναβαθμισω. Τι λετε??

Καποια στιγμη με σκοτωνει ενας και ξυπναω σε μια φυλακη?? Τι γινεται ρε γαμωτο??
    Εξερευνω και φτανω σε αρχηγο. Δε θυμαμαι πως λεγεται τωρα, χανω φυσικα και με γυριζει πισω στην church κατι.
    Cannondale trail sl5 2013...

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

To Axe είναι καλό και γρήγορο για τα πρώτα στάδια.

Όταν το επίπεδο ανεβαίνει δε μπορείς να πας με αυτό. Του Ludwig προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο του παιχνιδιού μαζί με το Moonlight απο το DLC.

Αν επενδύσεις σε αυτό και μάθεις δε θα το αλλάξεις ποτέ. Βέβαια, είναι και τι βολεύει τον καθένα. Θα πρέπει να το δείς.

Επίσης το πως έχεις "χτίσει" τον χαρακτήρα σου. Γιατί π.χ. αν έχεις επενδύσει στο Bloodtinge, του Ludwig δεν είναι για 'σενα.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Εγω σημερα καταφερα και την πλατιναρα την παιχνιδαρα(ουτε καν που το φανταζομουν οτι θα το καταφερνα αυτο)Μακαρι στο μελλον να ξαναδουμε καποια νεα κυκλοφορια.

Bookmarks

Bookmarks