Στη δεύτερη φάση του δεν ειναι τοσο απλά τα πράγματα...
Για μένα τα 3 πιο δύσκολα ειναι
1.Ludwig
2.Orphan
3.Vicar
Με το logarius δυσκολεύτηκα, αλλά απο την αρχή είχα την πεποίθηση πως θα το τον βγάλω.
Πράγμα που με τον Ludwig δεν το πίστευα..
Ακόμα δεν πιστεύω οτι εχω ρίξει αυτό το boss...
Και τον orphan όταν τον είδα πίστευα πως θα τον ρίξω, αλλα ειναι το boss που εχω χάσει τις περισσότερες φορές...σίγουρα πάνω απο 40..
Πριν λιγο το πλατιναρα κ το πιο δυσκολο boss για μενα ηταν στα chalise dungeon ο Watchdog of the old lords.Εχασα απειρες φορες εκει.Ολοι οι αλλοι ηταν αρκετα βατοι.Επισης πριν τελειωσετε το game να κανετε το dlc οσοι το έχετε για να μην παίζεται παλι απο την αρχη.Απο τα καλυτερα games που εχω παιξει.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό ακριβώς. Από την αρχή ξέρεις αν θα σε δυσκολέψει κάποιο boss ή όχι.
Δεν λέω πόσες φορές θα χάσεις... Ακούγεται λίγο παράξενο αλλά έτσι είναι... Τα στρουμφάκια όπως προείπα είναι εύκολα αλλά τα πέρασα με την 4η και την εβριέτα την πέρασα με την 2η που την θεωρώ και μάλλον είναι πολύ δυσκολότερη.
Στο orphan ακριβώς είχα την πεποίθηση που αναφέρεις ότι θα μου ταιριάξει καλύτερα σαν αντίπαλος και δεν με κούρασε ψυχολογικά αν και φυσικά έχασα αρκετές φορές...
Ο λογγάριους και ο λούντβιγκ με αγχώνανε και με κουράσανε πολύ..
Ναι ισχύει αυτό. Επίσης στο συγκεκριμένο παιχνιδι μου αρέσει πως ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετικά το κάθε boss.
Εγω πάντα με του που έβγαζα κάποιο έβλεπα βίντεο πως τον έβγαλαν άλλοι.
Και πραγματικά θαύμαζα τον καθένα πως τον έβγαζε αλλα και τον εαυτό μου που βρήκε τον τροπο να ρίξει κάποιο boss.
Και ειναι και αυτό που λες, κάποια boss θα σου ταιριάξουμε. Πχ εμένα το optional του dlc (ξεχνάω τώρα το όνομα του) άκουγα οτι ειναι πιο δύσκολος και απο τον Ludwig εμένα όμως μου φάνηκε πολύ εύκολος. Τον έβγαλα με την 4η-5η φορά αλλα απο την αρχή έλεγα: "εντάξει τον εχω άνετα"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thanx master, βγήκε και η σερβιέτα με τη 1η και εύκολα (μετά τον λοξιγκάριους μου φάνηκε περίπατος) αλλά τώρα κόλλησα στον άλλο σπασ@ τον Mηκολλάς, όσο εύκολος είναι στο 1ο κομμάτι τόσο με δυσκολεύει στο 2ο για την ακρίβεια δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι μου ρίχνει αυτή την άσπρη τη βροχή και χάνω αμέσως......κάθε tip καλοδεχούμενο.
Ωχ, ασπρη βροχή δεν θυμάμαι...
θυμάμαι ότι στο 2ο μέρος όταν τον στρίμωχνες στο κλειστό δωμάτιο ήθελε προσοχή όταν έπεφτες μέσα στο δωμάτιο από πάνω, όπου εάν έμπαινες αμέσως επιθετικά σε καθάριζε. Με το που πέσεις μέσα θέλει αμέσως άμυνα και μετά επίθεση.
Εγώ έτσι τον πέρασα. Αλλά τι μιλάμε... ο τύπος είναι ανύπαρκτος σε σχέση με άλλα bosses..!
Δοκίμασα και άμυνα τίποτα με το που πέφτω στο δωμάτιο κάνει αυτή τη π@π@ρι@ και όπου και να πάω με πετυχαίνει και χάνω και με full ζωή.....δες στο 3:28 τι λέω.
φόρα ρε κάτι καλό σε arcane και σκίστον! τον κάνουμε θέμα... έλα τώρα... πέρασες λογγάριους και κολλάς σε αυτόν? πάμε γερά!
nikon (15-02-2016)
nikon (15-02-2016)
Το χειρότερο Boss ever του παιχνιδιού, το πιο ψυχανώμαλο, σε σημείο που λές τέλος, εδώ σταματάμε και αντίο ήταν η Αμυγδάλω στο Defiled Chalise.
Ακόμα και τώρα δε πιστεύω πως το πέρασα. Και μιλάμε σίγουρα για πάνω απο 30 φορές το λιγότερο.
Ο Logarious μπροστά σε αυτό μοιάζει με τη Plain Doll. Ξεκάθαρα.
mihalis13 (15-02-2016)
Μια βοήθεια ρε παιδες στην vicar amelia!!
Mπόλικο Fire Paper ή Μολότωφ και υπομονή.
Mια φορά δεν έχασα από αυτά που πετάει σαν βροχή και κατάφερα να πάω κοντά του και δεν ήξερε από που του ερχόντουσαν ο μηκολλάς, 2 μέρες μου έσπασε τα νεύρα και τελικά βγήκε σαν απλός αντίπαλος.....προχωράμε ακάθεκτοι.
Τέλειο μέρος για farming αυτό μετά τον μηκολλάς και είπα να αγοράσω το Chikage αλλά θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να το ανεβάσω ή όχι γιατί λίγο που το χρησιμοποίησα δεν είδα να κάνει καλύτερη δουλειά από το ludwig.
Το Chikage προσωπικά δε με βόλεψε, κυρίως γιατί πρέπει να ανεβάσεις αρκετά το Bloodtinge. Εκεί πατάει πολύ.
Συνεπώς αρχίζεις μετά να επενδύεις σε άλλο όπλο, τελείως διαφορετικό απο το Ludwig και θα 'ναι σαν να ξεκινάς απο την αρχή.
Γνώμη μου μην το κάνεις. Μείνε και ανέβαζε με βάση το Ludwig που ήδη έχεις. Κράτα για αργότερα στο Moonlight που είναι πάνω κάτω ίδιας φιλοσοφίας.
nikon (16-02-2016)
Bookmarks