Page 63 of 115 FirstFirst ... 135359606162636465666773113 ... LastLast
Results 1,241 to 1,260 of 2296

Thread: Bloodborne

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    ^^Ναι ρε ειναι αρκετα δυσκολος αν δεν σκοτωσεις τους πανω, βασικα δεν εχεις και λογο να μην το κανεις μιας και ειναι 2 λεπτα ιστορια, ανεβαινεις απο τη σκαλα που ειναι κυριολεκτικα μεσα στην αρενα τους σκοτωνεις και επιστρεφεις.
    Πάντως και έτσι που τον έριξα δεν το θεωρώ απο τους δύσκολους. Γενικά ήταν από τα εύκολα Boss Fights.
    Ορίστε και το βιντεο αν δε βαριεσαι να το δεις

Spoiler!

2. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

hakoo (09-02-2016),nikon (09-02-2016)

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Nικο τι level εισαι και ποια bosses εχει ριξει?
    Ο one reborn δεν ειναι απο τα δυσκολα bosses με την προυποθεση οτι με το που μπαινεις στην αρενα στην δεξια κατω (η πανω) πλευρα ανεβαινεις τα σκαλια και σκοτωνεις τις γριες με τα projectiles. Μετα κρυβεσαι εκει πανω (για να παρεις κουραγιο μιας και εχει σημεια που δεν μπορει να σε πετυχει) και κατεβαινεις για one to one μαχη.
    Χθες τον πήγα level 55 και από bosses τα έχω βγάλει όλα μέχρι το Reborn εκτός το Darkbeast που το άφησα μετά από 3-4 προσπάθειες αλλά τώρα που είμαι πιο δυνατός λέω να ξαναπάω.
    Ευχαριστώ για το tip με τις γριες γιατί ούτε που το πήρα χαμπάρι την 1η (και μοναδική) φορά που έφτασα εκεί.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Nαι το Darkbeast αστο για πιο μετα Νικο, εγω το ανακαλυψα (μιας και ειναι optional) σε πολυ late κομματι του playthrough και παλι μου φανηκε δυσκολο. Ειναι απο τα πιο επιθετικα bosses του παιχνιδιου, του main δλδ γιατι στα chalice dungeons εχει κατι bosses που ειναι λες και εχουν πιει 5 καφεδες απο το πρωι.

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Πάντως και έτσι που τον έριξα δεν το θεωρώ απο τους δύσκολους. Γενικά ήταν από τα εύκολα Boss Fights.
    Ορίστε και το βιντεο αν δε βαριεσαι να το δεις

Ωραιος! Βασικα καταλαβες σχετικα γρηγορα που πρεπει να στεκεσαι και δεν σε επηρεαζαν τα projectiles τοσο, εγω προσπαθουσα αρχικα απο μακρια και ειχα και τις απο πανω να με σπαμαρουν.

5. The Following 2 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

mihalis13 (09-02-2016),nikon (09-02-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Μιχάλη ναι για εκείνο το σημείο λέω. Εκεί που βρίσκεις το κλειδί για τον άνω καθεδρικό. Είχα φάει τα σωθικά μου για το πως ανοίγει εκείνο το πορτάκι...

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Χθες τον πήγα level 55 και από bosses τα έχω βγάλει όλα μέχρι το Reborn εκτός το Darkbeast που το άφησα μετά από 3-4 προσπάθειες αλλά τώρα που είμαι πιο δυνατός λέω να ξαναπάω.
    Ευχαριστώ για το tip με τις γριες γιατί ούτε που το πήρα χαμπάρι την 1η (και μοναδική) φορά που έφτασα εκεί.
    δεν είσαι ο μόνος.. πόσες φορές είχα ψάξει όλες τις περιοχές για οτιδήποτε που να ανοίγει την γ@m*πορτα και απέφευγα την συγκεκριμένη για να μην έχω το άγχος της τρεχάλας..

εντιτ: επειδή τώρα τα διαβάζω και βλέπω τα βιντεάκια αντιλαμβάνομαι ότι το one reborn το σκότωσα χωρίς να έχει φάει τις τύπισες στα περιμετρικά θεωρεία! έυκολο μου είχε φανεί..

Last edited by ntsmrtz; 09-02-2016 at 12:34.

Μπερδέψαμε τις γριές, εννοούσα τις γριές στο Reborn που είπε ο hakoo αν και αυτές δεν τις λες και γριές.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Το θέμα είναι τελικά ότι κατάλαβες για το σημείο που αναφέρομαι και την σημασία του για την συνέχεια.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

χαχαχα! Μπερδευτήκαμε παιδια!
    Πάντως τώρα με το nikon ξαναζώ το παιχνίδι. Το καλοκαιράκι θα φροντίσω να κάνω ένα NG+
    Spoiler!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Eγω πηρα το platinum και το αφησα οριστικα στην ακρη, εχει στοιχειωσει το ps4 μου αυτο το παιχνιδι.

11. The Following 4 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

mihalis13 (09-02-2016),nikosgnr (09-02-2016),ntsmrtz (09-02-2016)

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Το θέμα είναι τελικά ότι κατάλαβες για το σημείο που αναφέρομαι και την σημασία του για την συνέχεια.
    Aυτό είναι σίγουρο και θα είναι το 1ο που θα κάνω μόλις το βάλω σήμερα, αλλά ρε γαμώτο σκέφτομαι άντε τώρα να βρεις αυτό το κλειδί χωρίς να στο πει κάποιος ή να το δεις στο youtube, πολύ δύσκολο τουλάχιστον για κάποιον όχι τόσο εξοικειωμένο με αυτά τα παιχνίδια.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

^
    Δεν είχα δει βιντεάκια όχι από άποψη αλλά επειδή το είχα ξεχάσει... Δεν φαντάζεσαι τη εμμονή μου είχε γίνει να βρω αυτό το κάτι που ανοίγει το πορτάκι..

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

nikon, το dlc δεν φαντάζομαι να μην το παίξεις ε;;
    Spoiler!

^
    Δεν είχα δει βιντεάκια όχι από άποψη αλλά επειδή το είχα ξεχάσει... Δεν φαντάζεσαι τη εμμονή μου είχε γίνει να βρω αυτό το κάτι που ανοίγει το πορτάκι..
    Χαράς το κουράγιο σου, δηλαδή αν δεν το βρεις δεν πας ποτέ στην περιοχή που σε βγάζει ανοίγοντας την πόρτα;;;

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    nikon, το dlc δεν φαντάζομαι να μην το παίξεις ε;;
    Aν και είμαι κατά των dlc δεν ξέρω τι θα κάνω με αυτό.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Πίστεψε με αξίζει τα λεφτά του.Και εγώ πρώτη φορά που αγόρασα dlc. Απλά αν θες να το παίξεις πρόσεξε να μην τερματίσεις το παιχνίδι.
    Spoiler!

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Χαράς το κουράγιο σου, δηλαδή αν δεν το βρεις δεν πας ποτέ στην περιοχή που σε βγάζει ανοίγοντας την πόρτα;;;

Aν και είμαι κατά των dlc δεν ξέρω τι θα κάνω με αυτό.
    Χωρίς κλειδάκι δεν ανοίγει το πορτάκι.
    Το dlc φυσικά και λέω να το παίξεις, αλλά κάνε αυτό που λέει ο Μιχάλης. Πριν το τερματίσεις. Πριν μπεις στο NG.
    Εγώ επειδή είμαι πανάσχετος το έπαιξα στο NG. Τώρα είμαι NG+ και όχι NG++ όπως είχα πει σε προηγούμενο ποστ.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Νομίζω NG είναι το πρώτο playthroogh οπότε το δεύτερο είναι NG+.
    Spoiler!

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Περίμενε..
    η πρώτη φορά που παίζεις και τα σκοτώνεις όλα μέχρι τέλους δεν είναι τίποτα. η 2η φορά που τα ξαναπερνάς είναι η ng. η 3η είναι ng+ και πάει συνέχεια. σωστά?
    Εγώ έχω ξεκινήσει την τρίτη φορά και τα "παρέδωσα" στον λούντβιγκ..

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Περίμενε..
    η πρώτη φορά που παίζεις και τα σκοτώνεις όλα μέχρι τέλους δεν είναι τίποτα. η 2η φορά που τα ξαναπερνάς είναι η ng. η 3η είναι ng+ και πάει συνέχεια. σωστά?
    Εγώ έχω ξεκινήσει την τρίτη φορά και τα "παρέδωσα" στον λούντβιγκ..

Όχι ρε συ... NG(New Game) είναι η πρώτη φορά η δεύτερη είναι NG+ η τρίτη NG++ κ.ο.κ.
    Spoiler!

21. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

ntsmrtz (09-02-2016)

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Και 'γω μετά το Platinum το 'βαλα στην άκρη γιατί απλά είχε γίνει εμμονή. Έχουν μείνει Laurence & Kos μόνο στο DLC.

Έχω βέβαια να παίξω 4-5 μέρες και με τρώει το χέρι μου.

Πάντως σε NG+ για κάποιο λόγο μου φαίνεται πιο βατό και εύκολο απο τις 2 φορές πρίν.

Aπογοήτευση σήμερα όπου και να πήγαινα ξύλο έτρωγα, δεν ξέρω πόσες ώρες παιχνιδιού και το μόνο που έκανα ήταν να ανεβάσω το level στο 60.
    Άνοιξα την πόρτα με το κλειδί που λέγαμε και αυτές που σου πίνουν το αίμα με το μπουρί της σόμπας δεν με άφησαν να το χαρώ, πρέπει να έχασα 10-15 φορές από αυτές μόνο, ούτε τις γυναίκες στο Reborn δεν μπόρεσα να βγάλω.....τόσο καλά, ελπίζω να είναι καλύτερα αύριο γιατί αν είναι πάλι έτσι δεν ξέρω τι θα κάνω.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Το ψωφάλογο ο λούντβιγκ τέλος...
    2 περίπου μέρες άντεξα χωρίς να παίξω, μάλλον μου έκανε καλό γιατί τον έβγαλα με την πρώτη και -σχετικά- εύκολα χθες το βράδυ
    Ηξερα τι θα έκανε πριν το κάνει, δεν πρέπει να μένεις όμως πολύ ώρα κοντά του. Αν και μεγαλόσωμο boss πρέπει να τον αντιμετωπίσεις σα να έχεις απέναντί σου τον father ή τον gehrman

Aπογοήτευση σήμερα όπου και να πήγαινα ξύλο έτρωγα, δεν ξέρω πόσες ώρες παιχνιδιού και το μόνο που έκανα ήταν να ανεβάσω το level στο 60.
    Άνοιξα την πόρτα με το κλειδί που λέγαμε και αυτές που σου πίνουν το αίμα με το μπουρί της σόμπας δεν με άφησαν να το χαρώ, πρέπει να έχασα 10-15 φορές από αυτές μόνο, ούτε τις γυναίκες στο Reborn δεν μπόρεσα να βγάλω.....τόσο καλά, ελπίζω να είναι καλύτερα αύριο γιατί αν είναι πάλι έτσι δεν ξέρω τι θα κάνω.
    Δεν τρέχει μία. Σήμερα θα είσαι πιο ήρεμος και θα τους μιλήσεις διαφορετικά.
    Το απόγευμα αυτό που ξέχασα χθες πάνω στην χαρά μου.

Bookmarks

Bookmarks