Χθες τον πήγα level 55 και από bosses τα έχω βγάλει όλα μέχρι το Reborn εκτός το Darkbeast που το άφησα μετά από 3-4 προσπάθειες αλλά τώρα που είμαι πιο δυνατός λέω να ξαναπάω.
Ευχαριστώ για το tip με τις γριες γιατί ούτε που το πήρα χαμπάρι την 1η (και μοναδική) φορά που έφτασα εκεί.
Nαι το Darkbeast αστο για πιο μετα Νικο, εγω το ανακαλυψα (μιας και ειναι optional) σε πολυ late κομματι του playthrough και παλι μου φανηκε δυσκολο. Ειναι απο τα πιο επιθετικα bosses του παιχνιδιου, του main δλδ γιατι στα chalice dungeons εχει κατι bosses που ειναι λες και εχουν πιει 5 καφεδες απο το πρωι.
Ωραιος! Βασικα καταλαβες σχετικα γρηγορα που πρεπει να στεκεσαι και δεν σε επηρεαζαν τα projectiles τοσο, εγω προσπαθουσα αρχικα απο μακρια και ειχα και τις απο πανω να με σπαμαρουν.
Μιχάλη ναι για εκείνο το σημείο λέω. Εκεί που βρίσκεις το κλειδί για τον άνω καθεδρικό. Είχα φάει τα σωθικά μου για το πως ανοίγει εκείνο το πορτάκι...
δεν είσαι ο μόνος.. πόσες φορές είχα ψάξει όλες τις περιοχές για οτιδήποτε που να ανοίγει την γ@m*πορτα και απέφευγα την συγκεκριμένη για να μην έχω το άγχος της τρεχάλας..
εντιτ: επειδή τώρα τα διαβάζω και βλέπω τα βιντεάκια αντιλαμβάνομαι ότι το one reborn το σκότωσα χωρίς να έχει φάει τις τύπισες στα περιμετρικά θεωρεία! έυκολο μου είχε φανεί..
Last edited by ntsmrtz; 09-02-2016 at 12:34.
Μπερδέψαμε τις γριές, εννοούσα τις γριές στο Reborn που είπε ο hakoo αν και αυτές δεν τις λες και γριές.
Το θέμα είναι τελικά ότι κατάλαβες για το σημείο που αναφέρομαι και την σημασία του για την συνέχεια.
Eγω πηρα το platinum και το αφησα οριστικα στην ακρη, εχει στοιχειωσει το ps4 μου αυτο το παιχνιδι.
^
Δεν είχα δει βιντεάκια όχι από άποψη αλλά επειδή το είχα ξεχάσει... Δεν φαντάζεσαι τη εμμονή μου είχε γίνει να βρω αυτό το κάτι που ανοίγει το πορτάκι..
Περίμενε..
η πρώτη φορά που παίζεις και τα σκοτώνεις όλα μέχρι τέλους δεν είναι τίποτα. η 2η φορά που τα ξαναπερνάς είναι η ng. η 3η είναι ng+ και πάει συνέχεια. σωστά?
Εγώ έχω ξεκινήσει την τρίτη φορά και τα "παρέδωσα" στον λούντβιγκ..
ntsmrtz (09-02-2016)
Και 'γω μετά το Platinum το 'βαλα στην άκρη γιατί απλά είχε γίνει εμμονή. Έχουν μείνει Laurence & Kos μόνο στο DLC.
Έχω βέβαια να παίξω 4-5 μέρες και με τρώει το χέρι μου.
Πάντως σε NG+ για κάποιο λόγο μου φαίνεται πιο βατό και εύκολο απο τις 2 φορές πρίν.
Aπογοήτευση σήμερα όπου και να πήγαινα ξύλο έτρωγα, δεν ξέρω πόσες ώρες παιχνιδιού και το μόνο που έκανα ήταν να ανεβάσω το level στο 60.
Άνοιξα την πόρτα με το κλειδί που λέγαμε και αυτές που σου πίνουν το αίμα με το μπουρί της σόμπας δεν με άφησαν να το χαρώ, πρέπει να έχασα 10-15 φορές από αυτές μόνο, ούτε τις γυναίκες στο Reborn δεν μπόρεσα να βγάλω.....τόσο καλά, ελπίζω να είναι καλύτερα αύριο γιατί αν είναι πάλι έτσι δεν ξέρω τι θα κάνω.
Το ψωφάλογο ο λούντβιγκ τέλος...
2 περίπου μέρες άντεξα χωρίς να παίξω, μάλλον μου έκανε καλό γιατί τον έβγαλα με την πρώτη και -σχετικά- εύκολα χθες το βράδυ
Ηξερα τι θα έκανε πριν το κάνει, δεν πρέπει να μένεις όμως πολύ ώρα κοντά του. Αν και μεγαλόσωμο boss πρέπει να τον αντιμετωπίσεις σα να έχεις απέναντί σου τον father ή τον gehrman
Δεν τρέχει μία. Σήμερα θα είσαι πιο ήρεμος και θα τους μιλήσεις διαφορετικά.
Το απόγευμα αυτό που ξέχασα χθες πάνω στην χαρά μου.
Bookmarks