Page 62 of 115 FirstFirst ... 125258596061626364656672112 ... LastLast
Results 1,221 to 1,240 of 2296

Thread: Bloodborne

PS4forums Addict Ixor24's Avatar
    PSN ID
    Ixor24
    Name
    Βαγγέλης

τι αξίζει περισσότερο ?

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Default Bloodborne

Εγω για παράδειγμα χρησιμοποίησα κάποια για αντικείμενα αλλα γενικα δεν χάλαγα τα insight. Γιατι νομίζω αν έχεις πάνω απο 40 βλέπεις διαφορετικα πράγματα στο παιχνιδι(πχ την amygdala στο Cathedral Ward)
    Αλλα τα boss ήθελα να τα βγάλω ολα μόνος μου. Όποτε δεν τα χρησιμοποίησα για βοήθεια.
    Spoiler!

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Και εγώ για κάποιο λόγο δεν τα χαλάω, προτιμώ να μαζέψω εκος για να αγοράσω. Χαζομάρα μάλλον γιατί και που βλέπεις κάποια πράγματα τι..? Εχω πάνω από 90 και βλέπω τα σκελετάκια των lamp ΄γυρω από κάποιους μοχλούς που ανοίγουν πύλες. Τρίχες.

4. The Following User Says Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

mihalis13 (08-02-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Και εγώ για κάποιο λόγο δεν τα χαλάω, προτιμώ να μαζέψω εκος για να αγοράσω. Χαζομάρα μάλλον γιατί και που βλέπεις κάποια πράγματα τι..? Εχω πάνω από 90 και βλέπω τα σκελετάκια των lamp ΄γυρω από κάποιους μοχλούς που ανοίγουν πύλες. Τρίχες.
    Εγώ είχα αγοράσει όλα τα αντικείμενα και είχα φτασει 99 και δεν χρησιμοποιούσα κανένα Madman Knowledge γιατί δεν μπορείς να έχεις πιο πολλά από 99 insight.
    Βέβαια τώρα με το dlc χάλασα 60 για να πάρω ένα blood rock Και να πάω +10 και το kirkhammer. Τώρα πρέπει να εχω 60-70. Δεν θυμάμαι ακριβώς.
    Spoiler!

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Άρρωστο. O Miyazaki θα 'ναι περήφανος.

Last edited by nikosgnr; 08-02-2016 at 23:40.

7. The Following 3 Users Say Thank You to nikosgnr For This Useful Post:

nikon (09-02-2016),ntsmrtz (09-02-2016),Slay (09-02-2016)

Πολύ γέλιο χθες, είμαι στο μέρος για το οποίο μιλήσαμε πιο πάνω και αρχίζω να τρέχω σαν τον Βέγγο αφού δεν βγαίνει αλλιώς, περνάω ανάμεσα από όλα τα πανέμορφα ζωάκια, αποφεύγω τις σφαίρες που πέφτουν από εδώ και από εκεί και μέσα στην ένταση φτάνω σε ένα σημείο που καταλαβαίνω ότι αυτό ήταν την γλυτώσαμε και όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι αυτή η χαρά δεν κράτησε για πολύ καθώς το επίσης πανέμορφο One Reborn γέμισε την οθόνη μου, η αντίδραση μου;;;........
    Spoiler!

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Το one reborn είναι ευκολάκι. Από τα σαπάκια για εμένα. Εχεις και βοήθεια αν θες, πάρτην.
    Λοιπόν, επειδή έχει τρέξιμο αυτη η περιοχή και έφτασες στο τέλος της ελπίζω να μην έχεις αφήσει τίποτα ανεξερεύνητο λόγω τρεχαλητού!
    Εννοώ να πέρασες από δίπλα του αλλά να μην το είδες λόγω πανικόβλητου τρεξίματος...
    Λες να χρειαστεί να ξανακάνουμε καμιά βόλτα γρήγορα μεν αλλά λίγο πιο ψύχραιμα και προσεκτικά..? Για πες.

Φαντάζομαι εννοείς την περιοχή που σου ρίχνει από τη γέφυρα αυτός με το όπλο και τριγύρω κάνουν πάρτυ τα ζωάκια που είναι σαν εμετός φυματικής γριάς ε;;;.....εκεί μου λες να πάω και να εξερευνήσω την περιοχή;;;.....γιατί ρε Κώστα τι σου έκανα;;;.....δεν με ξέρεις γι'αυτό το λες κατά βάθος είμαι καλό παιδί, τι να κάνω δεν μπορώ να πω όχι θα πάω και ο βοηθός θεός.....ρε τι τραβάω (και τι έχω να τραβήξω) με το κωλοπαίχνιδο.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

όχι..

γκουχου γκούχου..

Βασικά, πρέπει να ξεκινήσεις (βοηθάτε forumχωριανοί γιατί δεν τα πολυθυμάμαι) από το πάνω lamp απέναντι από το hypogean και να...
    Spoiler!

Εάν το έχεις κάνει, τότε... σ'ωραίος.

Φίλε όταν τελειώσεις το παιχνίδι, μετά από λίγο καιρό θα εκτιμήσεις την συμπαράστασή μου στην προσπάθειά σου όσο "άχαρη" και αν φαίνεται τώρα.
    Last edited by ntsmrtz; 09-02-2016 at 09:20.

Mε μπέρδεψες με το "απέναντι από το hypogean" τι έχει απέναντι;;;....γενικά πάντως πάω ψάχνοντας αλλά εκεί που λέω ότι έτρεχα το έκανα γιατί έτσι μου είπατε ότι βγαίνει, τι θέτε επιτέλους να τρέχω ή να ψάχνω;;;....με έχετε τρελάνει.

Η συμπαράσταση και η βοήθεια σου (και του Μιχάλη) είναι τεράστια μέχρι τώρα και σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Ας τα οργανώσουμε.
    Είσαι στο 2ο πέρασμα από το yahargul. Ξεκινάς από lamp και κατεβαίνεις σκαλοπάτια όπου όσους σκοτώνεις ξαναζωντανεύουν. Σωστά?
    Κάπου μετά δεν φτάνεις σε ένα σημείο που
    Spoiler!
    και μετά λούης..

βοηθάτε όσοι τα θυμούνται καλύτερα..

14. The Following User Says Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

nikon (09-02-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Έχω μπερδευτεί τώρα. Κώστα λες στην περιοχή που πρέπει να πέσεις και να μπεις μέσα σε ένα κελί;;
    Αν είναι αυτό που νομίζω δες το βίντεο στο 1.54

Spoiler!

16. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

nikon (09-02-2016),spartan (09-02-2016)

Κατάλαβα που λέει αν δεν κάνω λάθος εκεί που ανοίγεις το μπαούλο και σου δίνει το Tiny tonitrus αν λες εκεί ναι το έχω πάρει.

18. The Following 2 Users Say Thank You to nikon For This Useful Post:

mihalis13 (09-02-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Κατάλαβα που λέει αν δεν κάνω λάθος εκεί που ανοίγεις το μπαούλο και σου δίνει το Tiny tonitrus αν λες εκεί ναι το έχω πάρει.
    Ναι εκεί. Απο το κελί πήρες το upper cathedral key;

Spoiler!

Αυτό που παίρνει στο 2:30 ε;;;......ούτε που θυμάμαι, αν όχι θα πάω τι να κάνω.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ναι, αυτό το αντικείμενο θα το χρειαστείς. Αλλά πρέπει να πέσεις μέσα στο κελί γιατί απέξω δεν ανοίγει. Οπότε δες το βίντεο για το πως θα φτάσεις.
    Spoiler!

Το πιθανότερο να μη το έχω πάρει γιατί θυμάμαι πήρα το tonitrus και την κοπάνησα οπότε πρέπει να ξαναπεράσω.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Nικο τι level εισαι και ποια bosses εχει ριξει?
    Ο one reborn δεν ειναι απο τα δυσκολα bosses με την προυποθεση οτι με το που μπαινεις στην αρενα στην δεξια κατω (η πανω) πλευρα ανεβαινεις τα σκαλια και σκοτωνεις τις γριες με τα projectiles. Μετα κρυβεσαι εκει πανω (για να παρεις κουραγιο μιας και εχει σημεια που δεν μπορει να σε πετυχει) και κατεβαινεις για one to one μαχη.

24. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

nikon (09-02-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

O one reborn όντως δεν είναι δύσκολος. Εγώ τον είχα ρίξει χωρίς να ασχοληθώ με τις γριες. Μετά που είδα βιντεάκια πως τον έχουν ρίξει άλλοι (το κάνω πάντα μετά απο Boss) κατάλαβα πως ταλαιπώρησα και λίγο τον εαυτό μου.
    Spoiler!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^Ναι ρε ειναι αρκετα δυσκολος αν δεν σκοτωσεις τους πανω, βασικα δεν εχεις και λογο να μην το κανεις μιας και ειναι 2 λεπτα ιστορια, ανεβαινεις απο τη σκαλα που ειναι κυριολεκτικα μεσα στην αρενα τους σκοτωνεις και επιστρεφεις.

Bookmarks

Bookmarks