Page 61 of 115 FirstFirst ... 115157585960616263646571111 ... LastLast
Results 1,201 to 1,220 of 2296

Thread: Bloodborne

Εγώ όποτε λέω να κάνω διάλειμμα να παίξω τίποτα άλλο όλο σ'αυτό καταλήγω και όσο προχωράω τόσο θέλω να παίζω, σα να δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα μετά την αράχνη ή είναι η ιδέα μου γιατί μιλάμε για πολλές σφαγές αλλά όχι για επιτυχίες;;;

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Είχα πει στον εαυτό μου πριν κανά μήνα να κάνω 3 μέρες αποχή από το παιχνίδι. Στις 24 ώρες έσπασα και ξανάπαιξα.. Ελπίζω τώρα να κρατήσω την βδομάδα.
    Οσο ανεβαίνεις level τόσο ανεβαίνει και η δυσκολία. Ποτέ δεν θα κάνεις περίπατο, πάντα θα υπάρχει ζόρι.
    Στο nightmare frontier έχεις μπει?

Ναι μπήκα και εκεί αλλά είπα να μπω και στο Yahar'Gul Unseen Village που να μην έμπαινα, το έχω καταλάβει ότι η δυσκολία θα ανεβαίνει αλλά μερικές φορές το παρακάνει.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Ναι μπήκα και εκεί αλλά είπα να μπω και στο Yahar'Gul Unseen Village που να μην έμπαινα, το έχω καταλάβει ότι η δυσκολία θα ανεβαίνει αλλά μερικές φορές το παρακάνει.
    Εγώ εκεί απλά έτρεχα μπας και βρω καμιά λάμπα..
    Τουλάχιστον ήμουν τυχερός και βρήκα.
    Spoiler!

5. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

nikon (08-02-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Στο yahar'gul λίγο να ψάξεις βρίσκεις το lamp.
    Οταν ξαναπέρασα -αργότερα- από yahar'gul (θα έχεις και 2ο πέρασμα όπως προβλέπεται, τώρα είσαι στο 1ο και είναι για να πω την αλήθεια ψιλονορμάλ) ήταν το σημείο που μου ήρθε να σπάσω (αν και γενικά είμαι ήρεμος) ότι υπήρχε στο γραφείο πάνω όταν κατάλαβα τι παιζόταν...

Στο nightmare το βρίσκεις αμέσως το lamp αλλά δώρο άδωρο... Εκεί πρέπει να φανείς δυνατός..

7. The Following User Says Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

nikon (08-02-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Στο yahar'gul λίγο να ψάξεις βρίσκεις το lamp.
    Οταν ξαναπέρασα -αργότερα- από yahar'gul (θα έχεις και 2ο πέρασμα όπως προβλέπεται, τώρα είσαι στο 1ο και είναι για να πω την αλήθεια ψιλονορμάλ) ήταν το σημείο που μου ήρθε να σπάσω (αν και γενικά είμαι ήρεμος) ότι υπήρχε στο γραφείο πάνω όταν κατάλαβα τι παιζόταν...

Στο nightmare το βρίσκεις αμέσως το lamp αλλά δώρο άδωρο... Εκεί πρέπει να φανείς δυνατός..
    Στο δεύτερο πέρασμα νόμιζα πως είναι. Εκεί το πήγα μόνο τρέχοντας.
    Στο πρώτο οκ, έφαγα πολύ ξύλο αλλά τα κατάφερα
    Spoiler!

Με μπερδέψατε, 1η φορά περνάω από εκεί και είναι καραπαλούκι αν η 2η φορά είναι πιο δύσκολη δεν θέλω να περάσω ποτέ, γι'αυτό είπα πιο πάνω το παρακάνει με τη δυσκολία μερικές φορές ok να το περάσω τρέχοντας αλλά δεν είναι λύση αυτή θέλω να δίνω τις μάχες μου και να περνάω όχι να κάνω λες και μου έβαλαν νέφτι.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Με μπερδέψατε, 1η φορά περνάω από εκεί και είναι καραπαλούκι αν η 2η φορά είναι πιο δύσκολη δεν θέλω να περάσω ποτέ, γι'αυτό είπα πιο πάνω το παρακάνει με τη δυσκολία μερικές φορές ok να το περάσω τρέχοντας αλλά δεν είναι λύση αυτή θέλω να δίνω τις μάχες μου και να περνάω όχι να κάνω λες και μου έβαλαν νέφτι.
    Την πρώτη φορά είναι οκ. Ειναι και αυτοί με τα σακιά ε; Με λίγο προσοχή και με το tonitrus τους τρώς. Γενικά αυτοί είναι ευάλωτοι στο bolt. Εγώ τους έτρωγα με transformed kirkhammer.
    Την δεύτερη φορά θα με θυμηθείς. Και θα τρέξεις
    Spoiler!

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

.................................................. ...................... Θυμήσου αυτό που μόλις είπες όταν έρθει εκείνη η στιγμή για εκείνο το σημείο

Κάτι δεν λέμε καλά, δεν υπάρχουν οι ψηλοί με τα σακιά, αυτοί που σκοτώνεις ξαναβγαίνουν και είναι πιο δύσκολοι και από πάνω σου βλέπεις κάτι που μου κάνει για μελλοντικό boss από εκεί περνάω για 1η φορά.
    Μιλάω για την διαδρομή μέχρι να φτάσω στο σημείο που είχε lamp και τους 2 ψηλούς με τα σακιά και από κάτω τις φυλακές.....από το 1' μέχρι εκεί που φτάνει στο 13' δηλαδή.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εσύ είσαι στο σημείο που δείχνει το βίντεο;; Τοτε απλά τρέξε!!
    Αυτή είναι η δεύτερη φορά που λέμε.
    Αυτό που βλέπεις σαν Boss Λογικά λες για την Amygdala που υπάρχει και πάνω απο το Cathedral Ward.
    Spoiler!

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Σε αυτην την περιοχη πας πρωτη φορα αν σε σκοτωσουν οι ψηλοι ΠΡΙΝ εσυ σκοτωσεις την ROM.Σε βαζουν σε ενα κελι.

Οι ψηλοι με τα σακια πεθαινουν οταν σκοτωσεις την ROM και μαλιστα αφηνουν και δωρακια για να κανεις upgrade το οπλο.

Για να μην ξαναζωντανεουν οι εχθροι πρεπει να σκοτωσεις την bell ringing woman πρωτα και μετα αυτους.Για το boss θυμησου τον Tower Knight απο το Demon's Souls.

15. The Following User Says Thank You to stavros88 For This Useful Post:

nikon (08-02-2016)

Έτσι όπως τα λέτε πρέπει να είναι η 2η φορά αλλά πότε ξαναπέρασα ούτε που θυμάμαι για να μη πω κόβω το λαιμό μου ότι δεν έχω περάσει, αυτή είναι η περιβόητη στάσουμύγδαλα που λέτε όλοι;;;.....ανυπομονώ να την τσακίσω και αυτήν.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

μπερδευτηκαμε.
    το hypogean lamp το εχεις ανάψει?
    πρωτη φορά από την περιοχή και δεν βλέπεις ψηλούς με σακιά?

Ναι το έχω ανάψει και όποτε βγαίνω εκεί μου βγάζει τους 2 με τα σακιά αλλά εγώ μιλάω για την διαδρομή από την λάμπα που ανάβει στο 1' λεπτό στο βίντεο μέχρι να φτάσει στην hypogean lamp από εκεί περνάω για 1η φορά.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

νταξ. απλά τρέχα. εγώ εκεί παραλίγο να τα κάνω λαμπόγυαλο στο γραφείο.

εντιτ: για την αμυγδάλα παιδί μου πρέπει να περάσεις το nightmare frontier... εντελώς κατάσταση.
    Last edited by ntsmrtz; 08-02-2016 at 13:18.

Αυτό κάνω τώρα αλλά μέχρι να το πάρω χαμπάρι καθόμουν και πάλευα το κορόϊδο και να τρέξεις βέβαια φτάνεις εκεί που ήταν οι 2 ψηλοί και τώρα βγαίνουν 3 κοντοί και δεν ξέρει που να πρωτοπάς......τα νεύρα μου με έπιασαν και ακόμα δεν πήγα σπίτι να το πιάσω.

PS4forums Addict Ixor24's Avatar
    PSN ID
    Ixor24
    Name
    Βαγγέλης

παιδες τα insight που μαζευεις που τα χρησιμοποιούμε?

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Μπορείς να αγοράζεις αντικείμενα απο το hunters dream ή να καλέσεις κάποιον για βοήθεια με κανένα boss ή περιοχή.
    Spoiler!

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Ζητάς βοήθειες από κάποιους npc πριν κάποια bosses. Kάθε βοήθεια που ζητάς σου τρώει ένα insight.Mπορείς και να τα χρησιμοποιήσεις ως αντάλλαγμα για αγορές ειδών.

Bookmarks

Bookmarks