'Εχοντας κολλήσει στο 1ο boss είπα να ξεκινήσω από την αρχή με άλλο χαρακτήρα και άλλα όπλα λοιπόν δεν ξέρω αν ήταν αυτό ή το ότι ήξερα τι θα συναντήσω αλλά με Saw Cleaver αντί Hunter Axe και Lone Survivor αντί Milquetoast έφτασα και έβγαλα κιόλας το Cleric beast με τη 1η εκεί που είχα χάσει 40-50 φορές για να φτάσω και 6-7 φορές μέχρι να τα καταφέρω την 1η φορά.
Δεν θέλω να πάρω στο λαιμό μου τους νέους πάιχτες αλλά εμένα αυτό το setup μου φάνηκε πολύ πιο καλό.
Παιδιά εγω λίγο που το ξεκίνησα μπορώ να πω οτι ναι μεν είναι καλό αλλσ dark souls δεν είναι. Μιλάω παντα προσωπικά. Κατι άλλο τώρα. Άμυνα δεν κανει ο χαρακτήρας? Μόνο πηδας αριστερά και δεξιά για να ξεφύγεις?
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηξερες τι θα βρεις. Επίσης, με αλλαγή του χαρακτήρα μπορεί τώρα να πήρες πιο πολύ vitality αλλά έχασες σε άλλα π.χ resistances που -πίστεψέ με- θα το βρεις μπροστά σου... γιατί είσαι στην αρχή ακόμα.
Γενικά, θα ακουστεί γελοίο, πίστεψε στον χαρακτήρα σου (του παιχνιδιού εννοώ) και μην τα παρατάς. Μάθε τα αδύνατα σημεία του χαρακτήρα και πορεύσου ανάλογα. Σιγά αλλά σταθερά θα βλέπεις βελτίωση και θα στρώσει η συνέχεια.
nikon (23-01-2016)
Δηλαδή κακώς άλλαξα χαρακτήρα;;;.....υπάρχει κάποιος καλύτερος για κάποιον αρχάριο;;;.....και για το όπλο ισχύει το ίδιο;;;.....πότε θα γίνω εγώ μάνα;;;.....απο που κλάνει το μπαρμπούνι;;;;......βόηθα λίγο γιατί κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτά τα ερωτήματα στο κεφάλι μου.
nikon (23-01-2016)
Δεν υπάρχει κακώς.
Απλά αργότερα αντί για upgrade σε vitality θα πηγαίνεις πιο συχνά για upgrade σε stamina γιατί θα το χρειάζεσαι. Το saw είναι καλό για πετσοκόμματα σε απλούς αντιπάλους αλλά σε bosses που τα xτυπήματα θα είναι σχετικά λίγα χρειάζεσαι κάτι με πιο πολύ damage και εκεί το axe είναι πιο βολικό.
Προβλέπεται να κοιμάσαι και να ξυπνάς με αυτά τα ερωτήματα, ζεις την "Night of the Hunt"...
nikon (23-01-2016)
Παιδιά πείτε λιγο σας παρακαλώ. Αμυνα κάνει ο χαρακτηρας η οχι?
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν παίζει άμυνα, πρέπει να γίνεις καλός στις αποφυγές. Είναι σωτήριες!
cocous (23-01-2016)
Last edited by cocous; 23-01-2016 at 16:03.
Μαζεμένο το saw δεν κάνει πιο πολύ damage από το axe;;;....εμένα πάντως όλοι μου φάνηκαν ότι έβγαιναν πιο εύκολα και όπως ξαναείπα το 1ο beast το έβγαλα με τη μια οπότε δεν ηταν μόνο το ότι ήξερα τι θα συναντούσα, με αυτό το setup έβγαλα επιτέλους και τον πατέρα Γκασκόιν, anyway αυτό που κατάλαβα είναι ότι η απογοήτευση που μαζεύεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την εξουδετέρωση κάποιου boss και όσο προχωράς μετατρέπεται αυτόματα σει ένα συναίσθημα που σου δίνει το θάρρος να συνεχίσεις.
Πλέον το 'χω πάρει απόφαση. Τη καταραμένη Αμυγδάλω στο Defiled Chalice δε θα τη περάσω ποτέ.
Να φτάνεις στο ένα χιτ μετά απο καμιά 10ρια φορές, να λες τέλος, αλλά όχι. Θα ξαναπαίξεις.
nikosgnr (26-01-2016)
Έχω δοκιμάσει ο,τι τρόπο μπορείς να φανταστείς που βρίσκει ο καθένας. Έχω αλλάξει χίλια-δυό Gems προσθέτωντας Arcane π.χ..
Μάταια όμως. Μου 'χει σπάσει στη κυριολεξία τα νεύρα. Απο τα πιο άκυρα Bosses ever.
Μια βοήθεια στον άσχετο παρακαλώ, έσκασα 3 χήνες να πάρω το σφυρί και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω τι δεν κάνω σωστά;;;
Μήπως δεν έχεις ακόμα τα απαιτούμενα min stats για το όπλο? για κοίτα τα..
nikon (28-01-2016)
Κατάλαβα, μάλλον αυτό θα είναι, σ'ευχαριστώ για άλλη μια φορά δάσκαλε.
Bookmarks