Ολα τα bosses εχουν τη δυσκολια τους αλλα νομιζω οτι εχει να κανει κυριως με τη φαση στην οποια βρισκεσαι οταν τα πετυχαινεις. Για παραδειγμα η Vicar Amelia για μενα ενω δεν ειναι αντικειμενικα το πιο δυσκολο boss( ουτε κατα διανοια) επειδη την πετυχαινεις σχετικα νωρις και ειναι και story related (οποτε πρεπει να την παιξεις για να προχωρησεις) με δυσκολεψε πιο πολυ απ ολα. Τον Logarius που ειναι σαφως πιο δυσκολος επειδη τον πετυχα σε φαση που ειχα δυναμωσει αρκετα δεν μου πηρε πανω απο 4,5 προσπαθειες. Το ιδιο και η Amygdala, ο One reborn και η Ebrietas, τα βρισκεις οταν εχεις μαθει καλα το παιχνιδι και εισαι και δυνατος, οποτε βγαινουν ευκολα. Θεωρω οτι ηταν λαθος τους η επιλογη της Vicar Amelia για το συγκεκριμενο σημειο, υπαρουν πολλοι παικτες που το εχουν παρατησει γιατι στη δεδομενη φαση φαινεται βουνο ενω στην ουσια δεν ειναι. Το ιδιο λαθος εκαναν και στο dark souls με αυτο το πορνιδιο την quelaag, ενα πολυ δυσκολο boss σε φαση που ο παικτης ακομα μαθαινει.
Παντως ολα τα bosses του main παιχνιδιου φαινονται αστεια οταν μετα μπαινεις στα chalice dungeons, Το εχω αφησει καπου στο defiled chalice dungeon σε boss απιστευτα erratic στις κινησεις του οπου με την ζωη σου νταβατζιλικι στο μισο σου κανει και one hit kills. OMG δηλαδη.
Μου εχει κοστισει την πλατινα μεχρι στιγμης και κριμα γιατι θα την ηθελα για το συγκεκριμενο.