Τι εννοείς, "Optional"; Εγώ δε μπορουςα να παω πουθενα αλλού εκτος απο εκει. Πως αλλιως θα πας στοSpoiler!
Τι εννοείς, "Optional"; Εγώ δε μπορουςα να παω πουθενα αλλού εκτος απο εκει. Πως αλλιως θα πας στοSpoiler!
Αναλογα τις επιλογες σου τοή τοSpoiler!ειναι Optional. Αν σκοτωσεις το πρωτο εμφανιζεται ενα emblem στο shop για να ανοιξεις τον δρομο προς την VA. Αν σκοτωσεις το 2ο τοτε ανοιγει ηSpoiler!και παρακαμπτεις την πυλη.Spoiler!
Στη περιοχη με το πολυβολο ο σωστος δρομος ειναι να πας ευθεια προς το κτιριο και μετα να μην ναεβεις την σκαλα αλλα να πας αριστερα κατω και απο κει περα οπως σε βγαλει ειναι.Υπαρχουν και δυο shortcut ειδικα το δευτερο ειναι πολυ χρησιμο γιατι σου επιτρεπει να φτασεις στο boss πηγαινοντας ευθεια μετα το lantern με 2-3 ευκολα drops.
Μισο... Εγώ έβγαλαSpoiler!
Στο δρομο για το bossΑν ανεβεις τα σκαλια εκει τοτε ανοιγεις και αλλο shortcutSpoiler!
Ρε γμτ... Πήγα εκει, αλλα δε το βρήκα. Και αναρωτιόμουν γιατι στο καλο το έβαλαν αυτο εδώ, αφου δεν προσφερει κατι ουσιαστικό. Και ανέβηκα μεχρι επάνω....
Α οκ. Παντως τους καθαρισα ολους εκει περα και εχω καθαρισει ολη τη περιοχη αλλα απο οτι βλεπω δεν εβγαζε πουθενα... θα κοιταξω τον οδηγο που μου εστειλες.
Σε καποια φαση βρηκα κατι τερατα που κρατανε και εναν σακο μαζι. Πηγα να τον σκοτωσω και την ωρα που ηταν με πολυ λιγη ενεργεια που εριξε ενα αμπερκατ και με ξεπαστρεψε. Μετα ξυπνησα σε μια αλλη περιοχη και ηταν τιγκα με αυτους και οπου και να πηγαινε ετρωγα πουλο.
Ευχαριστω και τα αλλα παιδια! Θα επανελθω οταν εχω νεοτερα γιατι ακομα δεν εχω παιξει.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Ενταξει, ξεκολλησα τελικα! Τρωω το μπουλο ομως γενικοτερα.. χαχα. Πολυ πακετο!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Χαχχα υπομονή!
Σημερα μου ήρθε ο οδηγός απο Future Press. Έπαθα πλακα, 550 σελίδες, σκληρόδετο, πολυ βαρύ....
αανυπομονω να ξεκινήσω το ΝG+ με τον οδηγό παρεα![]()
ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ... ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΕΙ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ!!! ΗΤΑΝ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ!!!
Για μενα λεει στο playthrough μου στο bloodborne...
Ας σοβαρευτουμε...εχω ψιλοκολλησει στα dungeons σε ενα boss μετα τονπου μοιαζει με τονSpoiler!και εχει χερι μακρυ(μπουνιδι ατακ) σαν του καραγκιοζη...Spoiler!
βοηθεια παιζει στα dungeons στο 103 lvl?
Spoiler!
Έμελε λοιπόν η πρώτη πλατίνα να έρθει με το Bloodborne! Αυτό νομίζω τα λέει όλα για το παιχνίδι, χωρίς φυσικά να παίζω ως "trophy hunter" στη διάρκεια του παιχνιδιού!!
Μετά λοιπόν από 160 ώρες παιχνιδιού περίπου και με το χαρακτήρα στα 215lvl κάπου εδώ το παιχνίδι φτάνει προς το τέλος του!(or not?).
Νομίζω οτι είχε τόσες πολλές εκπλήξεις που από ένα σημείο και μετά αρχίζεις να σκέφτεσαι εντελώς διαφορετικά, μπαίνεις στην ψυχολογία του και αρχίζεις να κάνεις πράγματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες μπορεί να φαίνονταν αρκετά περίεργα....
Είχα πολύ καιρό να λιώσω και να μπω στο κλίμα ενός παιχνιδιού τόσο πολύ. Πραγματικά εύκολα το καλύτερο του ps4 μέχρι τώρα.
Δε βλέπω να γίνεται ήδη λόγος για Bloodborne 2 και αγχώνομαι!!!
Nikos326_GR (12-05-2015),teras1 (12-05-2015),Valkyre (21-05-2015)
gonzalez (21-05-2015),hakoo (21-05-2015),keropi (21-05-2015),Nikos326_GR (21-05-2015),the master (23-05-2015)
χρειάζεται τουλάχιστον άλλο ένα tombstone μεγέθους Yarnham
επίσης την ερχόμενη Δευτέρα θα έχουμε patch 1.04 : http://www.dualshockers.com/2015/05/...hida-confirms/
Last edited by keropi; 21-05-2015 at 13:25.
Για να το ειπε ο Yoshida τωρα λογικα δεν θα ειναι στην ε3 το expansion.
Ωραια στιγμη διαλεξαν... τωρα με το W3!
Ωπα κατσε εγω τα μπερδεψα. Νομιζα οτι τωρα βγαινει το expansion.
the master (04-06-2015)
Αυτόν τον ρημαδι τον 4ο ρουνο, που τον βρισκω ρε παιδες?
j.dnls (08-06-2015)
Δε ξέρω για εσάς που οχι μόνο το τερματίζετε, αλλα παίρνετε και πλατίνα, αλλα εγώ ειμαι στις 37 ωρες παιχνιδιου και ειμαι ακομα στην Amelia. Και ναι... Ξερω τι με περιμένει παρακατω.
Aphelian (09-06-2015),the master (09-06-2015)
Bookmarks