Page 37 of 115 FirstFirst ... 273334353637383940414787 ... LastLast
Results 721 to 740 of 2296

Thread: Bloodborne

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Spoiler!
    thanx teras
    Quote Originally Posted by corsaopc3071r View Post
    Αναλογα τα μερη που πας ομως ενα αλλ outfit βοηθαει αρκετα. Οι μεγαλες αλλαγες ειναι μαλλον σε poison resist και τετοια χαζα.
    Ναι αυτο εχω καταλαβει και γω μεχρι τωρα...
    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Υπαρχει τροπος να κανεις Heal συμπαικτες. Ειναι ενα αντικειμενο... φυσικα arcane κατηγοριας.
    Λεω και γω να μην υπαρχει τροπος?γιατι βοηθησα χθες 3 ατομα στο boss
    Spoiler!
    και μου πεθαινανε ολοι στο τελος ρε γαμωτο...
    Εχω χαθει λιγο με το Lore και προσπαθω να διαβαζω οτι βρισκω γιατι μαρεσει παρα πολυ...
    επισης ρε guys οταν παταμε δεξια το touch βγαζει μια αλλη λιστα με αντικειμενα.αυτο γιατι ειναι?δευτερευουσα λιστα αν δεν σε φτανουν τα items που εχεις καταχωρημενα στο τετραγωνο σαν shortcuts?
    Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Ναι και βολευει πολυ. Εγω εχω εκει ολα τα consumables τυπου fire paper, bolt paper, elixir, hunter's mark antidotes κλπ.

Ειναι πολυ καλο.

Οσο για το Lore που βλεπω ρωτατε αρκετοι, εγω -προς εκπληξη μου- δεν το εχασα και πολυ, θελω να πω οτι συνδεσα τα περισσοτερα βασικα γεγονοτα καθως επαιζα το παιχνιδι και κρυιως διαβαζοντας τις περιγραφες των αντικειμενων.

Ετυχε και διαβασα και ενα κειμενο το οποιο με βρισκει σχεδον συμφωνο (ετσι οπως τα φανταζομαι κι εγω τα πραγματα) σε ολα.

HUGE SPOILERS OBVIOUSLY:

Spoiler!
    Last edited by Valkyre; 14-04-2015 at 13:13.

3. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

chronohill (14-04-2015),Nikos326_GR (15-04-2015),teras1 (14-04-2015)

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

βασικα ερωτησεις
    Spoiler!

οποιος απαντησει εχει και +ρεπ για να σας δελεασω

επισης το λορε που ποσταρες εχει ενα λαθος
    Spoiler!

εγω τωρα π εφτασα στο final boss Θα παω σε οσες περιοχες εχασα δλδ
    Spoiler!

και θα κατσω να ασχοληθω με chalice dungeons οσο μπορω , μετα ng+

Advanced Member FurionMike's Avatar
    PSN ID
    furionmike

Βοηθαει οντως πολυ να διαβαζεις οτι βρισκεις κ ετσι ενωνεις τα κομματια του puzzle...
    Τωρα βεβαια οπως ειπε καποιος αλλος αμα θες το τελειωνεις κ μετα βλεπεις κ ενα video,πχ το παρακατω..Ηeavy Spoiler! Αν δεν εχετε τερματισει το παιχνιδι ΜΗΝ το δείτε!
    Spoiler!

6. The Following User Says Thank You to FurionMike For This Useful Post:

Nikos326_GR (15-04-2015)

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Έρχεται και το patch αν και νομίζω οι περισσότεροι το έχουμε συνηθίσει πλέον αυτό με το loading και δεν μας πειράζει και πολύ

As we confirmed previously, the 1.03 update seeks to reduce certain load times in addition to performance optimizations. The patch also resolves an issue that resulted in abnormal game behavior after many continuous hours of play. Additional fixes will be included as well

The team is currently working towards a global release of the 1.03 patch before the end of the month. We will try to provide more specific timing as soon as we are able

Please note: online play will need to be disabled for a short period of time to facilitate server-side updates. In this case, and in the case of any future server maintenance downtime, it has been determined that starting at 1am PT on a non-Friday weeknight will disrupt the fewest players. We will target this time for any necessary future server maintenance downtime, which will only last a couple hours in each instance

http://blog.eu.playstation.com/2015/04/14/incoming-bloodborne-update-reduce-load-times-optimise-performance/

8. The Following 3 Users Say Thank You to Snk For This Useful Post:

chronohill (14-04-2015),teras1 (14-04-2015),the master (14-04-2015)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ρε παιδιά, υπαρχουν shortcuts για το cleric απευθείας;;;;

EDIΤ: άκυρο, το βρήκα.
    Last edited by Dragonpaul; 14-04-2015 at 20:30.

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

xaxaxaxa keep fighting paul

11. The Following User Says Thank You to the master For This Useful Post:

Dragonpaul (14-04-2015)

Senior Member Antonis_Cupra's Avatar
    PSN ID
    An7oN15_GR

Νομίζω ότι και επίσημα γέρασα για τέτοιο παιχνίδι πλεον.
    Μηδενική υπομονη και ανοχη σε κακουχίες.
    If everything seems under control, you are not going fast enough..

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Aς με βοηθησει καποιος δεν αντεχω , ειμαι εξω απο
    Spoiler!

λβλ 75 κουναω την καμπανιτσα μου

μιλαμε για ενα υπερβολικα τσατσικο μποσσ...
    ειναι το κλασικο μποσσ που το φτιαξανε μονο και μονο για να βασανισουν τους παικτες

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

lore για συζητηση

Spoiler!
    Last edited by the master; 15-04-2015 at 02:59.

PS4forums Addict stratisd's Avatar
    PSN ID
    stratisd

Δωστε μου τα φωτα σας βρε παιδια, εχω κολλησει στον father. Eιμαι lvl 27 και τον φτανω το πολυ μεχρι την μεση στη ζωη.
    Επισης κατι που δεν εχω καταλαβει, εχω κανει 3 fortify το saw (αν τα λεω καλα) και εχω διαφορα gems, αν τα βαλω στα αδεια slot, θα χαθουν; Δηλαδη αν αργοτερα παρω καλυτερο οπλο δεν θα μπορω να τα χρησιμοποιησω ή μεταφερονται στο νεο οπλο;

strati ξερεις να κάνεις visceral attack;αν ναι μπορεις μπορεις να φτασεις στην ενεργεια του στο 30% σε δευτερόλεπτα!

βιδεο στον Gascoigne μονο με visceral attacks
    Spoiler!

τα gems δεν χανονται,μπορεις να τα βάλεις σε καινουργιο οπλο
    Last edited by Nikos326_GR; 15-04-2015 at 08:54.

PSN ID
    stratisd

Quote Originally Posted by Nemethon View Post
    strati ξερεις να κάνεις visceral attack;αν ναι μπορεις μπορεις να φτασεις στην ενεργεια του στο 30% σε δευτερόλεπτα!

βιδεο στον Gascoigne μονο με visceral attacks
    Spoiler!

τα gems δεν χανονται,μπορεις να τα βάλεις σε καινουργιο οπλο
    Σε ευχαριστω για τη βοηθεια, οχι δεν ξερω τι ειναι το visceral attack, αλλα θα το μαθω (google is my friend), οποτε θα βαλω και τα gems να δυναμωσει και αλλο το saw και βλεπουμε....

ειναι πολύ ευκολο να το κανεις ειδικά σε συγκεκριμένους εχθρους

PSN ID
    stratisd

Ναι το βρηκα, το εχω κανει 2-3 φορες χωρις να το ξερω...χαχαχα μεσα στο κακο χαμο που με κυνηγουσε ο πουστης !!!!

Name
    Δημήτρης

Bασικα ο Gascoyne βγαινει ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ εαν κανεις μια πουστια. Και δεν εννοω το μουσικο κουτι. Αλλα κανει το fight τοσο γελοιο και ειναι τοσο φτηνος τροπος να κερδισεις που δεν θελω καν να το πω....

PSN ID
    stratisd

Bασικα ο Gascoyne βγαινει ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ εαν κανεις μια πουστια. Και δεν εννοω το μουσικο κουτι. Αλλα κανει το fight τοσο γελοιο και ειναι τοσο φτηνος τροπος να κερδισεις που δεν θελω καν να το πω....
    Στειλτο μου σε pm... ή βαλτο σε spoiler αν και ψιλιαζομαι οτι το εχω δει και αφορα την 3η φαση, απλα δεν εχω καταφερει να τον "μαντρωσω", αν λεμε το ιδιο.

Name
    Δημήτρης

^^ καλυτερα να το βγαλεις legit. Οκ αυτο το Boss εχει πουστια αλλα τα υπολοιπα δεν εχουν και το παιχνιδι επιτηδες σου βαζει δυσκολο boss για να μαθεις να γινεις καλυτερος. Anyway το κολπο ειναι:

Spoiler!

PSN ID
    stratisd

^^ καλυτερα να το βγαλεις legit. Οκ αυτο το Boss εχει πουστια αλλα τα υπολοιπα δεν εχουν και το παιχνιδι επιτηδες σου βαζει δυσκολο boss για να μαθεις να γινεις καλυτερος. Anyway το κολπο ειναι:

Spoiler!
    Thanks για το tip. Προσωπικα δεν το θεωρω πουστια, μια χαρα τακτικη μου ακουγεται.
    Οπως και να εχει, το απογευμα που θα γυρισω σπιτι, εχω σκοπο να τον διαλυσω το μπασταρδο !!!

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

ακολουθει προσωπικη εμπειρια απτο παιχνιδι χωρις spoiler κυριως για τους νεους στο αθλημα...

Φτανω σε καινουρια περιοχη και εχω αυτο το αισθημα μηπως να το αφησω για αυριο?φοβαμαι μηπως τα βρω σκουρα...
    Παραλληλα κυριαρχει και το συναισθημα του αγνωστου.Τι να κρυβεται παρακατω?Μπορω να ανταπεξελθω σε νεες προκλησεις και νεους αντιπαλους?με τρωει μεσα μου θα το τολμησω!

Ενω ανταπεξερχομαι καλα στην νεα περιοχη και εχω προχωρησει ενα μεγαλο κομματι, μου βγαινει ενα απτα γνωστα ντουκια και ειμαι με 1 blood vial και μιση ενεργεια και 10000 blood echoes πανω μου.Ε λεω τον εχω με visceral attack.ελα που δεν μουκατσε σωστα..στο τσακ και με ελαχιστη ενεργεια τον τρωω.ενα χαμογελο ικανοποιησης πεταχτηκε στο προσωπο μου...παω πισω να χρησιμοποιησω τα BE.
    Ενω ξεκλειδωνω ενα shortcut της περιοχης φτανω σε ενα αλλο στενο σημειο παλι με ενα ντουκι και ενα τσουτσεκι που πεταει μολοτοφ.χανω την πρωτη φορα...
    τον τραβαω στην γεφυρα...χανω...
    λεω θα κανω ντου να μπω σε μια φαρμα που εχει εκει απο πισω να μην ερθει το ντουκι...πεταγεται κιαλλος εχθρος χανω..
    Τρεχω βουρ πιο μεσα και με στρατηγικη και εφοσον εχω αναγνωρισει την περιοχη εως εναν βαθμο τους τρωω εναν εναν πανω σε ενα πλατωμα που ειχα χωρο...
    Μεσα σε ολα αυτα καθε φορα που εχανα δεν εκνευριζομουν...γελουσα γιατι καταλαβαινα οτι εκανα βλακειες και οτι δεν ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ.

Δυστυχως εχουμε μαθει στα περισσοτερα παιχνιδια να προχωραμε απλα την ιστορια και αμα χασουμε,σιγα μωρε εχουμε check point...

Ολα αυτα τα γραφω για τους νεους παιχτες που δεν ξερουν τι εστι bloodborne η που ειναι στην αρχη και δυσκολευονται...
    Στο παιχνιδι αυτο δεν σε κοροιδευουν οι δημιουργοι εχοντας βαλει την δυσκολια στο maχ...
    Δεν εισαι αδυναμος και οι εχθροι ειναι μαμαω και δερνω...
    Δεν σε παιρνει το παιχνιδι στα σοβαρα εαν δεν το παρεις εσυ πρωτα...
    ελπιζω να μην κουρασα με το μεγαλο ποστ...
    Οπως και τα souls στο Ps3 το Bloodborne ειναι παιχνιδι σταθμος στο ps4...μοναδικο,συνταρακτικο και ανεπαναληπτο...
    Τολμηστε το...
    Spoiler!

25. The Following 9 Users Say Thank You to chronohill For This Useful Post:

Arikoc (15-04-2015),Dragonpaul (15-04-2015),FurionMike (15-04-2015),isildur83 (15-04-2015),Snk (15-04-2015),stratisd (15-04-2015),teras1 (15-04-2015),the master (15-04-2015),Valkyre (15-04-2015)

Bookmarks

Bookmarks