Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν να φορτώσει το παιχνιδι με 0 blood echoes(ενω κανονικά είχες όταν το εκλεισες),μπορείς να τα βρειςSpoiler!
Aπλα να πω οτι ο Valkyre ειχε απολυτο δικιο για το ludwig's sword, ειχα κανει μαλακια με την επιλογη των bloodgems. Το οπλο με καποια καλα gems και σε level +6 και πανω απλα σπερνει.
Valkyre (12-04-2015)
covenants υπαρχουν αλλα πρεπει πρωτα να κανεις κατι για npc
Τα runes για να τα βαλεις χρειαζεται ενα workshop tool πρωτα που πρεπει να βρεις, οπως και τα gems στα οπλα.
Τα chalice αν και δεν εχω ασχοληθει πολυ, νομιζω οτι θα πρεπει να τα περασεις πρωτα ολα τα layers για να πας στο επομενο, χωρις να εχει σχεση η σειρα των tomb stones. Εγω εχω ανοιξει δυο οπου ειναι ετοιμα, ιδια για ολους, αλλα ειναι και καποια που ειναι random φτιαγμενα, τα root chalice. Kαθε dungeon εχει και ενα κωδικο glyph για να το βρεις με search και να το παξεις .
Το insight ειναι καποιο ειδος αντιληψης, καθε φορα που βλεπεις ενα boss για πρωτη φορα, σου δινει ενα και ετσι και το περασεις αλλα δυο. Τα χρησιμοποιεις και σαν ανταλλαγμα στον vendor στο Ηunters Dream. Μπορεις να παρεις και απο madman knowledge, εχω μαζεψει αρκετα αλλα δεν τα χρησιμοποιω γιατι δυσκολευει οσα πιο πολλα εχεις. Επισης καθε φορα που ζητας βοηθεια και χτυπας το κουδουνι καταναλωνει ενα insight.
Εχω προχωρησει και περασα και δυο boss αλλα συνεβη κατι που δεν ηξερα και τελειωσαν και καποια side quest που θα μπορουσα να κανω αμα δεν προχωρουσα. Βαζω σε spoiler
Spoiler!
Ειμαι lvl 72, εχω str36 skill 30 και αυτα ειναι που ανεβαζω πιο πολυ μεχρι στιγμης και τωρα ανεβαζω και το arcane stat γιατι πηρα και το mercy blade κανει scale με το συγκεκριμενο.
the master (11-04-2015)
thank you
το βρηκα το workshop για τα runes ^
πω πω τωρα ειμαι στο απαγορευμενο δασος (πσσσσσ)
κλασικα θα ευχηθω αργο θανατο σε οποιoν σχεδιασε αυτο το λβλ
i have no idea what im doing or where im going XD
ξεκλειδωσα δυο τεραστια shortcut εκει και λογικα ειμαι κοντα σε μποσσ, αντε να το βρω
μονο εγω πιστευω οτι το λβλ design εχει γινει πιο περιπλοκο και απο το ds 1?
α ρε μιγιαζακι για σενα ποναμε XD
teras1 (11-04-2015)
Ξεκινάω σε 5!
(καλη επΑνάσταση!)
Any quick first tips...?
If everything seems under control, you are not going fast enough..
Λοιπον παιδια το πηρα και εγω.
Πρωτες εντυπωσεις ειναι παρα πολυ θετικες .
Πολλα + για την σκοτεινη "σαπια" ατμοσφαιρα που βγαζει ..Μου ταιριαζει απολυτα.
Γενικα ομως δεν ειμαι εξοικιωμενος με τα τετοια games (δεν ειχα ασχοληθει με dark souls) και τα βρισκω λιγο σκουρα ..
Το παιζω κανα 4 ωρες ως τωρα και χανω συνεχεια στο πρωτο boss,και ξανα με βγαζει απο την αρχη στο save point που ειναι καπως αρκετα πισω.
Για να μην γινω κουραστικος με ερωτησεις ειναι κανεις διαθετιμενος να μπει για co op να με βοηθησει και να μου λυσει καποιες αποριες ?
Καταρχην πως λειτουργει το co op ? Πρεπει να εχεις με τον αλλον ιδια περιπου level ?
Πως "βρισκεις" ατομο για να παιξετε μαζι ??
Καποια αρνητικα που ειδα ως τωρα ειναι τα framedrops ( Σας ενοχλει και εσας ? )
και γενικα τo loading. . Δηλαδη αν το βελτιωσαν με update , πως ηταν πριν ??? Χμμ.
Spoiler!
guys επειδη αγχωθηκα οτι μπερδευτηκα.
Μετα τοSpoiler!
thanx
Spoiler!
blood statved beast μακραν οτι πιο σπαστικο εκνευριστικο στα ορια της σχιζοφρενειας γαμημενο κωλοboss εχω αντιμετωπισει ποτε μου.
καμια προταση γιατι κοντευω να σπασω το κεφαλι μου σε κανα τοιχο?????
christos-sonyboy (12-04-2015)
Ειναι οταν κανεις stun τον εχθρο και αμεσως μετα πατας R1.Κατι σαν το backstab/riposte ειναι και κανει μεγαλυτερη ζημια.
Για το BSB βοηθαει πολυ η φωτια και οι μολοτοφ ειδικα στο τελος.
μου εχει πρηξει τα παπαρια το κωλοboss παιδια. οσο κ να το αποφευγω στο σημειο που τα παιρνει κρανιο,με αρπαζει κ μου ριχνει το κωλοδηλητηριο κ τελος!
εχω χασει καμια 12αρια φορες.η αλλη μαλακια ειναι οτι πρεπει να πηγαινω να μαζευω blood echoes παλι για αγορες σφαιρες μολοτοφ blood vials.εχει αρχισει να μου τη βιδωνει πολυ ομως.επαιξα κ on line μπας κ βοηθησει κανεις αλλα τζιφος.τσαμπα τα καμπανακια.
FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!
Pungent Blood Cocktail εχεις; θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ στο συγκεκριμένο boss
Αν θελεις μπαινουμε και σε βοηθαμε και μεις.ειμαι λεβελ 29.και γω Αν διαβασες πιο πισω μονος μου το εβγαλα.κανε λοκ μονιμα και να το εχεις απο κοντα.οταν τρελλαινεται να το εχεις παντα λοκαρισμενο και να γυρνας γυρω του και οταν ξεκιναει επίθεση να κανεις ρολ...δν ειναι πολλες οι επιθεσεις που κανει λογικα θα εχεις μαθει το pattern τους.να εχεις σιγουρα 3-4 antidotes και επισης να φορας το σετ πανοπλοιας που σου δινει poison resistance.εγω δν χρησιμοποιησα κανενα μπουκαλι που του τραβαει την προσοχη. Ακομη,να κρατας τις αποστασεις σου οταν κανει αυτο που ουρλιαζει και πεταει poison γύρω.
Δν μ εχει απαντησει καποιος μετα απο κει που παμε κανονικα;
Spoiler!
μπαινω online,δε τη παλευω εχω αρχισει κ βγαζω αφρους.οταν με γραπωνει κ μου ριχνει δηλητηριο μου ερχεται να σπασω τα παντα γρυλιζοντας.
- - - Updated - - -
χτυπησα καμπανακι ακριβως απ'εξω απ'το μπασταρδο
εφτασε η καρδια μου 480 παλμους στα τελευταια χτυπηματα που του δωσαμε.ευχαριστω τον χριστιανο που με βοηθησε!!!!
νεο κολλημα! undead giant!!! αλλα προσπαθω να τον βγαλω με 0 blood vials....
Bookmarks