Page 31 of 115 FirstFirst ... 212728293031323334354181 ... LastLast
Results 601 to 620 of 2296

Thread: Bloodborne

να πω κ γω μια γνωμη για το παιχνιδι μιας κ δεν εχω παιξει κανενα souls.
    το bloodborne ειναι παιχνιδι που θα χασεις εκατονταδες φορες,ηδη απο την αρχη πριν το cleric beast ειχα χασει 5-6 φορες περιπου.καλα στο cleric beast παιζει να εχασα 10.
    το παιχνιδι με κερδισε γιατι ειναι σκοτεινο αιματηρο κ ''σαπιο'' που λεει κ ο καρπας.θελει στρατηγικη κ οχι γιουργια.δλδ αφηνεις να τελειωσει την επιθεση του ο εχθρος κ μετα κανεις κινηση.αμα δεν εχετε καποια στοιχειωδη υπομονη (δε χρειαζεται γαιδαρου γιατι κ 'γω δεν εχω τοση) μην το ξεκινησετε.
    το loading ειναι μεγαλο κ πεθαινεις συχνα αρα κατανταει βασανιστικο!
    ειναι ωραιο παιχνιδι με ωραια γραφικα, framedrop σοβαρο δεν ειδα που αναφερουν καποιοι.
    ειναι πολυ της εξερευνησης το παιχνιδι,ψαξτε τα παντα παιδια.εχει παντου κρυμενα καλουδια.
    μολις συνηθησεις τον χειρισμο κ το gameplay του θα σ'αρεσει πολυ κ δε θα θες να το κλεισεις το ρημαδι....
    αυτα τα λιγα απο 'μενα.

2. The Following User Says Thank You to christos-sonyboy For This Useful Post:

teras1 (06-04-2015)

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Στο spoiler ένα χιουμοριστικό σκίτσο για το παιχνίδι. Δεν το έχω παίξει οπότε δεν ξέρω αν είναι όντως spoiler, αλλά το βάζω εκεί για καλό και για κακό.

Spoiler!

4. The Following 4 Users Say Thank You to Kane For This Useful Post:

FotisGRC (06-04-2015),gonzalez (06-04-2015),panos74gr (06-04-2015),teras1 (06-04-2015)

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    μην το δει κανεις που ειναι πριν το cathedral ward
    Spoiler!

ωωωωωω ναι. Το επαθα.

Και να σας θυμισω πως δε θεωρουμε spoiler κατι που δεν υπαρχει μεσα στο παιχνιδι ε.

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Εχω φτασει στην αμυγδαλα και δεν μπορω να την περασω με τιποτα, ολο χανω. Αν και εχω βρει πως να την χτυπαω και να χανει αρκετη ενεργεια, με χτυπαει και με παταει και με τη μια χανω, μεχρι τη μεση την εχω κατεβασει. Δοκιμασα και coop και με το που μπηκαμε πριν προλαβω να κανω χτυπημα, μου εριξε μια και πεθανα. Fail. Μετα ξαναπροσπαθησα παλι coop και εκει που την ειχαμε σχεδον τελειωσει πλησιασα λιγο στο κεφαλι και με ξανασκοτωσε παλι με ενα χτυπημα. Θα το περασω που θα μου παει..

Δεν εχω καταλαβει απο που πρεπει να παω για να προχωρησω, ανακαλυπτω καινουργια μερη και τα εξερευνω και οπου με βγαλει.. Μου εκαναν και invade και εχασα, ηταν πιο δυνατος ο αντιπαλος.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by criter View Post
    Εχω φτασει στην αμυγδαλα και δεν μπορω να την περασω με τιποτα, ολο χανω. Αν και εχω βρει πως να την χτυπαω και να χανει αρκετη ενεργεια, με χτυπαει και με παταει και με τη μια χανω, μεχρι τη μεση την εχω κατεβασει. Δοκιμασα και coop και με το που μπηκαμε πριν προλαβω να κανω χτυπημα, μου εριξε μια και πεθανα. Fail. Μετα ξαναπροσπαθησα παλι coop και εκει που την ειχαμε σχεδον τελειωσει πλησιασα λιγο στο κεφαλι και με ξανασκοτωσε παλι με ενα χτυπημα. Θα το περασω που θα μου παει..

Δεν εχω καταλαβει απο που πρεπει να παω για να προχωρησω, ανακαλυπτω καινουργια μερη και τα εξερευνω και οπου με βγαλει.. Μου εκαναν και invade και εχασα, ηταν πιο δυνατος ο αντιπαλος.
    Είχα δυσκολευτεί κι εγώ πολύ στην αρχή με τη μαγδάλω, αλλά τελικά βρήκα τον τρόπο και την πέρασα πολύ εύκολα:
    Spoiler!
    .
    Αν θες βοήθεια μπορώ να μπω για coop.
    Όσο για το πως προχωράς, follow your instinct, και αν παίζεις online διάβαζε σημειώματα, εγώ σε σημείο που είχα κολλήσει έτσι προχώρησα. Δεν είναi πάντοτε προφανές το που πρέπει να πας. Βασικά, όχι απλά δεν είναι προφανές, θέλει πολύ φαντασία για να το σκεφτείς μόνος...

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Να μαι στα τελειωματα με το blood starved beast και να χανω γιατι πρεπει να πατησω 2 και 3 φορες τετραγωνο ωστε να παρει το αντιδοτο...Απλα ελεος...Μονο σε μενα κανει κολληματα τετοια??

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Μολις ολοκληρωσα το παιχνιδι στο 100% πηρα και την πλατινα. Απλα ουαο το παιχνιδι ξεπερασε καθε προσδοκια μου ειναι μια απο τις λιγες φορες που πεφτω τοσο μα τοσο πολυ εξω για το hype μου για ενα παιχνιδι. Amazing ride και πραγματικα η πληρης ολοκληρωση του παιχνιδιου προσφερει τρομερη απιστευτη ικανοποιηση. Τα Chalice Dungeons ειναι πραγματικα ΠΟΝΟΣ (ειδικα τα defiled chalice dungeons) και κανουν το main story να φαινεται κυριολεκτικά παιχνιδακι, αλλα οπως ειπα η ικανοποιηση ειναι μοναδκιη οταν τα καταφερνεις.

Φιλικη συμβουλη/tip: Επενδυστε στο Ludwig's sword. Ειναι ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο οπλο στο παιχνιδι. Ειδικα η 2handed μορφη του σπερνει θανατο. Εκτος του οτι βαραει ασχημα ταυτοχρονα κανει και interrupt το 90% των εχρθων του παιχνιδιου και τους περισσοτερους τους κανεις stun lock, ακομα και μερικους αρχηγους. Το moveset του οπλου αυτου ειναι απλα οτι καλυτερο υπαρχει. Και ναι εκανα πολλες δοκιμες.

Σιγουρα το καλυτερο παιχνιδι στο ps4 so far.

10. The Following 11 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

criter (07-04-2015),Dragonpaul (06-04-2015),Godweeder (07-04-2015),ijohn85 (06-04-2015),isildur83 (07-04-2015),jper75 (07-04-2015),Kane (07-04-2015),nikosgnr (07-12-2015),panos74gr (06-04-2015),Snk (06-04-2015),teras1 (07-04-2015)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

Φιλικη συμβουλη/tip: Επενδυστε στο Ludwig's sword. Ειναι ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο οπλο στο παιχνιδι. Ειδικα η 2handed μορφη του σπερνει θανατο. Εκτος του οτι βαραει ασχημα ταυτοχρονα κανει και interrupt το 90% των εχρθων του παιχνιδιου και τους περισσοτερους τους κανεις stun lock, ακομα και μερικους αρχηγους. Το moveset του οπλου αυτου ειναι απλα οτι καλυτερο υπαρχει. .
    Μεχρι στιγμης που τα εχω και τα 2 στο +5 το saw cleaver κανει περισσοτερο damage παντως (μιλαω για την απλη μορφη). Υποθετω στις επομενες αναβαθμισεις θα φανει η διαφορα.

Name
    Δημήτρης

Το damage δεν ειναι αποκλειστικα upgrades και οπως ειπα το σημαντικοτερο ολων ειναι το moveset του εν λογω οπλου. Κανει interupt σχεδον τα πσντα (ακομα και πολλα boss) και ειναι και αρκετα γρηγορο για 2 handed.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Dunno ρε man, μεχρι στιγμης προτιμω το cleaver και δεν καταλαβαινω γιατι κανει περισσοτερο damage μιας και το ludwig's sword εχει καλυτερα stats και κανει και scale με τα attributes που εχω επιλεξει να ανεβαζω...μου φαινεται περιεργο.
    Θα επενδυσω πανω σε αυτα τα 2 και βλεπουμε, μπορει να αλλαξω αποψη...
    Congrats για την πλατινα!

14. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

Valkyre (06-04-2015)

Name
    Δημήτρης

Μηπως απλα εχεις βαλει καλα gems στο cleaver? ή καποιος ρουνος στο χαλαει;

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Νοpe...εχω βαλει τα καλυτερα μου gems επανω στο ludwig's sword και οι ρουνοι που εχω μεχρι στιγμης δεν επηρεζουν το damage, μου φαινεται περιεργο και ψιλοαπογοηυεθηκα να σου πω την αληθεια μιας και ανυπομονουσα να ξεφορτωθω το cleaver που ειναι μεν το πιο αποτελεσματικο μου οπλο αλλα δεν βλεπεται παναθεμα το

Name
    Δημήτρης

Τι να σου πω δεν ξερω. Ξαναλεω ομως: το σημαντικο ειναι το moveset και οχι τοσο η ζημια. Κανονικα ομως θα επρεπε να κανει παραπανω...

PS4forums Addict stratisd's Avatar
    PSN ID
    stratisd

Το ξανά αγόρασα και τώρα που ξέρω πώς να αναβαθμίζω το χαρακτήρα μου, έβγαλα το 1ο boss !!!!
    Υπάρχει κάποιος λόγος να αναβαθμίζω το arcane ??? Υποτίθεται οτι είναι κάτι σαν τύχη, αλλά κάνει τίποτα ή να το παρατήσω και να ανεβάσω strength και stamina ???

Name
    Δημήτρης

Μην εστιασεις στο arcane, παιρνεις κατι σαν μαγειες πιο μετα στο παιχνιδι αλλα ειναι περισσοτερο συμπληρωματικο παρα πυσιαστικο.

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Κι εγω ξεκίνησα με το Axe αλλά στην πορεία είδα ότι το Ludwig's Sword δεν παίζεται. Είναι εξαιρετικό και στις δύο μορφές του. Πολύ γρήγορο εκεί που χρειάζεται με μεγάλο combo και πολύ δυνατό με καλή εμβέλεια και περιστροφή στο 2H. Χώρια που φυσικά είναι το ομορφότερο όπλο.
    Βέβαια κάποια στιγμή θα ήθελα να παίξω με το Kane, Castlevania φάση! Είναι πολύ ποζεράτο

PS4forums Addict stratisd's Avatar
    PSN ID
    stratisd

Μην εστιασεις στο arcane, παιρνεις κατι σαν μαγειες πιο μετα στο παιχνιδι αλλα ειναι περισσοτερο συμπληρωματικο παρα πυσιαστικο.
    Thanks, θα συνεχισω να ανεβαζω stamina, vitality και strength, με την σειρα αυτη. Χρειαζεται να ανεβει και κατι απο τα υπολλοιπα;

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Μπραβο Valkyre συγχαρητηρια για την ολοκληρωση του παιχνιδιου και το platinum!

Σχετικα με το moveset του καθε οπλου, προτιμω το hunters axe που κανει swing attack, με περιστροφικη κινηση και που εχει μεγαλυτερο ευρος να πετυχεις εχθρους. Μπορει να μην εινα τοσο δυνατο οσο το Ludwig το οποιο με τα δυο χερια ναι μεν κανει πολυ δυνατο χτυπημα, αλλα αυτο ειναι thrust attack, δηλαδη ισια μπροστα μονο, που μερικες φορες ετσι, ακομα και κλειδωμενο να εχεις τον εχθρο, δεν τον πετυχενει παντα. Επισης παιζει ρολο και το skill, οπου αν το εχεις ανεβασμενο και το οπλο κανει scale σου δινει παραπανω damage, για το δευτερο και το τριτο χτυπημα.

@gonzalez Ευχαριστως να παιξουμε co op, ομως περιμενε λιγο γιατι εχω γυρισει πισω σε περιοχες που εχω ηδη περασει για να μαζεψω blood vials γιατι τα ξοδεψα ολα στο boss amygdala. Εσυ θα βαρας και εγω θα κοιταω απο μακρυα lol.

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

Μολις ολοκληρωσα το παιχνιδι στο 100% πηρα και την πλατινα. Απλα ουαο το παιχνιδι ξεπερασε καθε προσδοκια μου ειναι μια απο τις λιγες φορες που πεφτω τοσο μα τοσο πολυ εξω για το hype μου για ενα παιχνιδι. Amazing ride και πραγματικα η πληρης ολοκληρωση του παιχνιδιου προσφερει τρομερη απιστευτη ικανοποιηση. Τα Chalice Dungeons ειναι πραγματικα ΠΟΝΟΣ (ειδικα τα defiled chalice dungeons) και κανουν το main story να φαινεται κυριολεκτικά παιχνιδακι, αλλα οπως ειπα η ικανοποιηση ειναι μοναδκιη οταν τα καταφερνεις.

Φιλικη συμβουλη/tip: Επενδυστε στο Ludwig's sword. Ειναι ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο οπλο στο παιχνιδι. Ειδικα η 2handed μορφη του σπερνει θανατο. Εκτος του οτι βαραει ασχημα ταυτοχρονα κανει και interrupt το 90% των εχρθων του παιχνιδιου και τους περισσοτερους τους κανεις stun lock, ακομα και μερικους αρχηγους. Το moveset του οπλου αυτου ειναι απλα οτι καλυτερο υπαρχει. Και ναι εκανα πολλες δοκιμες.

Σιγουρα το καλυτερο παιχνιδι στο ps4 so far.
    Εύγε για την πλατίνα! Και εγώ το συγκεκριμένο όπλο χρησιμοποιώ αν και το axe με βολεύει αρκετά επίσης. Το co-op είναι μονόδρομος για την πλατίνα ή βγαίνει και μόνος?

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by criter View Post
    Μπραβο Valkyre συγχαρητηρια για την ολοκληρωση του παιχνιδιου και το platinum!

Σχετικα με το moveset του καθε οπλου, προτιμω το hunters axe που κανει swing attack, με περιστροφικη κινηση και που εχει μεγαλυτερο ευρος να πετυχεις εχθρους. Μπορει να μην εινα τοσο δυνατο οσο το Ludwig το οποιο με τα δυο χερια ναι μεν κανει πολυ δυνατο χτυπημα, αλλα αυτο ειναι thrust attack, δηλαδη ισια μπροστα μονο, που μερικες φορες ετσι, ακομα και κλειδωμενο να εχεις τον εχθρο, δεν τον πετυχενει παντα. Επισης παιζει ρολο και το skill, οπου αν το εχεις ανεβασμενο και το οπλο κανει scale σου δινει παραπανω damage, για το δευτερο και το τριτο χτυπημα.

@gonzalez Ευχαριστως να παιξουμε co op, ομως περιμενε λιγο γιατι εχω γυρισει πισω σε περιοχες που εχω ηδη περασει για να μαζεψω blood vials γιατι τα ξοδεψα ολα στο boss amygdala. Εσυ θα βαρας και εγω θα κοιταω απο μακρυα lol.
    Τhing is το Ludwig ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το τσεκουρι και ακομα καλυτερα οι απλες κινησεις του Ludwig κανουν στην ουσια (εκτος απο το ευρος) την δουλεια που κανει η visceral attack του τσεκουριου! Οσον αφορα την Visceral attack του Ludwig μπορεις να την σταματησεις οποτε θες και παρολαυτα θα κανει την ιδια κινηση το σπαθι, αυτο που περιμενεις δηλαδη, οχι κατι διαφορετικο οπως γινεται με τα περισσοτερα οπλα και τοτ σεκουρι μαζι.

Και τελος να πω οτι η visceral attack του Ludwig ειναι που με εσωσε στα πανδυσκολα defiled chalice dungeons. Πρακτικα χωρις αυτην την κινηση νομιζω ακομα θα παλευα ενα συγκεκριμενο boss.

Να πω ομως οτι και το τσεκουρι ειναι πολυ καλο, ειναι το δευτερο αγαπημενο μου οπλο και χρησιμοποιω αυτο συνηθως γιατι εχει φοβερη 1 handed μορφη, αλλα οταν τα πραγματα σκουραινουν βγαζω το Ludwig να καθαρησει.

Quote Originally Posted by jper75 View Post
    Εύγε για την πλατίνα! Και εγώ το συγκεκριμένο όπλο χρησιμοποιώ αν και το axe με βολεύει αρκετά επίσης. Το co-op είναι μονόδρομος για την πλατίνα ή βγαίνει και μόνος?
    Δεν εκανα καθολου co-op. Το εβγαλα μονος. Τα Defiled Chalice Dungeons ειναι ΗΤΤΑ! Εκτος του οτι σου κοβεται η ενεργεια στο μισο, σε εχουν σχεδον τα παντα 1 shot... ΠΟΝΟΣ. Και τα Bosses στα dungeon αυτα ειναι τα πιο δυσκολα στο παιχνιδι. Ευκολα κιολας.
    Last edited by Valkyre; 07-04-2015 at 11:24.

Bookmarks

Bookmarks