Aphelian (01-04-2015),AriStos13 (01-04-2015),corsaopc3071r (01-04-2015),litanies (01-04-2015)
Δεν ειναι καν στο στο στορυ του παιχνιδιου αυτο και για αυτο το λογο δεν το σκεφτηκα ετσι...
Απλα σε μενα ετυχε ενα τεραστιων διαστασεων bug!!! Σαστισα τοσο που ουτε φωτο δε σκεφτηκα να τραβηξω να φανταστεις.
Νταξ μικρο το κακο. Thx για το Rep.![]()
Δεν μπορώ να αποφασίσω τι να κάνω με τα όπλα. Ποιο να αναβαθμίσω και να έχω σαν βασικό
Το Saw Spear με έχει βολέψει αφάνταστα που είναι γρήγορο αλλά από την άλλη το Ludwig's Blade έχει παρόμοιο move set, είναι λίγο πιο αργό, κάνει όμως περισσότερο damage και είναι πιο όμορφο
Σκέφτομαι και το άλλο, ότι παρακάτω ίσως βρω κανένα καλύτερο όπλο και δεν αξίζει καθόλου να τα αναβαθμίσω αυτά![]()
Τελικα το Ludwigs blade ειναι πιο δυνατο απο το hunters axe. Ειδικα αμα του βαλεις και 3 gemstones γινεται ακομα πιο δυνατο, απλα για να σου ανοιξει την θεση για το τριτο gemstone θα πρεπει να το αναβαθμισεις τουλαχιστον στο +6. Εγω αυτο εχω κανει, ειμαι πολυ δυνατος αλλα παρολα αυτα το παιχνιδι δυσκολευει κι αλλο και οσο το προχωραω και πρεπει να αντιμετωπιζω ολο και δυσκολοτερους εχθρους. Παντως μην φοβασαι να κανεις αναβαθμιση στα οπλα, τα bloodstone και twinblood stones που βρισκεις ειναι αρκετα θα σε φτασουν σιγουρα να αναβαθμισεις και ενα δευτερο οπλο, και να εχεις κι αλλα ακομα και αν βρεις καποιο καλυτερο οπλο πιο μετα, τουλαχιστον μεχρι το +6, γιατι μετα ζηταει bloodstone chunks και δεν εχω βρει κανενα μεχρι στιγμης. Επισης παιζει ρολο και το scale οπου αναλογα το τι attribute χρησιμοποιει καθε οπλο, σου δινει μπονους αμα εχεις ανεβασμενο το συγκεκριμενο attribute απο οταν κανεις level up. Ας πουμε εμενα το Ludwig΄s Blade εχει παει Β σε ολα (strength/skill/arcane) και κανει ζημια πανω απο 320.
Snk (01-04-2015)
@snk
καλα και γιατι αγχωνεσαι? καντα upgrade ολα. Παιρνεις τοσα πολλα υλικα που δεν υπαρχει λογος για αγχος. Μονο το υλικο για το μαξαρισμα (+10) ενος οπλου ειναι σπανιο. Αλλα μεχρι το +9 φτανεις ανετα με ελαχιστο grind. Aκομα και τα chunks δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερα σπανιο late game βρισκεις πολλα.
Εγω εχω 4 αναβαθμισμενα (+9) οπλα. Το τσεκουρι, το Ludwig Sword (που μαλλον αυτο θα κανω +10, το rifle spear και ενα πιστολι δεν θυμαμαι πιο.
Snk (01-04-2015)
^^ Καλα μην σε παρω και στον λαιμο μου και μετα πρεπει να κανεις grind αρκετη ωρα. Ειπαμε κανε τα upgrade στα οπλα που θες (φανταζομαι 3-4 οπλα θα γουσταρεις πιο πολυ) αλλα ειπαμε, λολ οχι και σε ολα!
Μονο το τελευταιο material ειναι πολυ σπανιο Blood stone. Υπαρχουν 1-2 μερη που ειναι στανταρ οτι θα τα βρεις, αλλα μετα για περισσοτερα, το drop rate ειναι πολυ μικρο.
Μολις ξεκινησα και γω να πεθαι...εεε να παιζω!Δεν εχω παιξει τα dark k demon souls για να χω αποψη αλλα ηξερα τι περιμενα..Αυτο που με απογοητευσε ειναι οτι σε ενα τοσο δυσκολο game δεν μου δινει την επιλογη να φερω τον χειρισμο στα μετρα μου..Δεν με βολευουν τα R1,R2 ,καθολου ομως...Τα υπολοιπα στο μελλον..
katsouras (01-04-2015),Nikos326_GR (01-04-2015)
Τα αλλαξα και τελικα πιο πολυ με μπερδευε..Εχω χασει το μετρημα απο τις κοκκινες οθονες!!Ειναι παιχνιδαρος,ακρως εθιστικο απλα θα ηθελα να υπαρχει κανενα μικρο map κατι εστω να βοηθαει και μας που δεν εχουμε εμπειρια με τετοιου ειδους games..Τα mobs ειναι θεοχαζα πραγμα καλο αν θες να κανεις run..Γενικα μονο καλα σχολια εχω να πω ως τωρα παρολο που δηλωνω παντελως ασχετος στο ειδος..
Το ξεκίνησα και εγώ και μου αρέσει πάρα πολύ! Είναι το πρώτο παιχνίδι της From Software που παίζω και θέλω τη γνώμη σας.
Είμαι μετά το 2ο boss και έχω γράψει 7-8 ώρες, θεωρούμε πολύ noob; Από όσο ξέρω το παιχνίδι είναι 40 ώρες περίπου. Με τον δικό μου ρυθμό πότε λέτε να το τελειώσω; Όχι τπτ άλλο άλλα δεν έχω και πολύ χρόνο και βγαίνει και το Witcher 3 τον άλλο μήνα!
Εγω ακομα στο 1ο boss ειμαι. Πεθαινω καμια 10αρια φορες, εκνευριζομαι απο το loading και το κλεινω εντελως το PS4. Δεν ειναι για μενα αυτο το παιχνιδι. Τωρα θα καθομαι 1.5 μηνα χωρις τιποτα μεχρι το Witcher 3
To παιχνιδι ειναι δυσκολο ειδικα στις αρχες, ΟΜΩΣ: Προσφερει πολλες εναλλακτικες. Υπαρχουν τροποι να βγουν τα boss περα απο το απλο "παω και τον σαπιζω στο ξυλο ετσι χυμα".
Παρολαυτα εαν δυσκολευεστε και εχετε κολλησει καπου ασχημα, δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα απο το να καλεσετε παρεα να σας βοηθησει.
Σε αυτο βασιζομαι και αποφασισα να το δοκιμασω...ιδωμεν
Είναι παιχνιδαρα πάντως, έχασα καπου στο Cathedral ward από μια μαλακια που με 2 μπάτσες με έλιωσε,Spoiler!
Πάντως για χαρτες, walkthrough κλπ υπάρχει αυτό:
http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Bloodborne+Wiki
Last edited by Valkyre; 02-04-2015 at 11:43.
^^ Eβαλα spoiler tags γιατι αυτο που αναφερεις ειναι κατι που ο παιχτης δεν το περιμενει με τιποτα οταν συμβαινει και ειναι εκπληξη.
Εγω το τελειωσα το game εφαγα ολα τα bosses μαζι και τα κρυφα. Το παιχνιδι ειναι πολυ μεγαλο, χορταστικοτατο και ακομα δεν εχω μπει καν μεσα στα chalice dungeons που ειναι procedurally generated. Το art αλλα και η γενικοτερη παρουσιαση του τιτλου ειναι καταπληκτικη. Πραγματικα απο τα λιγα παιχνιδια που πολλες φορες αυτο που βλεπεις μοιαζει περισσοτερο με πινακα ή artwork material παρα live 3d graphics. Φοβερο.
teras1 (02-04-2015)
Ευχαριστώ Valkyre! Να σε ρωτήσω, συνολικά ποσο σου πηρε να το τελειώσεις;
A ουτε που το εχω κοιταξει για το ποσες ωρες μου πηρε. Πολλες ομως. Ειμαι και το ειδος του gamer που γουσταρει να πηγαινει αργα αργα, να ψαχνει τα παντα κλπ. Οποτε σιγουρα μου εχει παρει πολλες ωρες. Αν θυμηθω θα το κοιταξω σημερα ποσο λεει το κοντερ ετσι απο περιεργεια και θα επανελθω.
Bookmarks