Results 1 to 20 of 2296

Thread: Bloodborne

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Είναι απίστευτο το πως μπορείς να είσαι δυνατός και εξοπλισμένος και να τσακίζεις ότι βρίσκεις μπροστά σου και στην επόμενη αναμέτρηση με έναν λυκάνθρωπο εκεί που ξέρεις ότι τον έχεις, να σε τσακίζει με ένα συνεχόμενο combo. Και αντί να το παρατάς να θέλεις να πας πάλι εκεί να πάρεις το αίμα σου πίσω.
    Επίσης το level design είναι απλά σε άλλη κατηγορία για γραμμικό παιχνίδι. Τόσα μονοπάτια. Το παιχνίδι είναι μαγεία σκέτη!

Έχω τερματίσει το DeS και έχω παίξει κάμποσες ώρες το DaS, το οποίο δεν μου έκανε κλικ.
    Δεν έχω παίξει το DaSII αλλά κατά κοινή ομολογία είναι το χειρότερο της σειράς. Το Bloodborne είναι με διαφορά το καλύτερο Souls μέχρι τώρα.

οταν λες πως δεν εχεις παιξει ουσιαστικα 2/3 προηγουμενα πως πιστευεις οτι ειναι το καλυτερο με διαφορα?

οπως και να χει μακαρι να ναι το καλυτερο ολων,λογικα θα δανειστω κανα ps4 απο καναν γνωστο στο αμεσο μελλον μαζι με το game

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Alastor View Post
    οταν λες πως δεν εχεις παιξει ουσιαστικα 2/3 προηγουμενα πως πιστευεις οτι ειναι το καλυτερο με διαφορα?

οπως και να χει μακαρι να ναι το καλυτερο ολων,λογικα θα δανειστω κανα ps4 απο καναν γνωστο στο αμεσο μελλον μαζι με το game
    Το DeS είναι απο τα all time favorites παιχνίδια για μένα. Περίμενα το DaS να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο όσον αφορά την ιδιαίτερη αισθητική του, αλλά δυστυχώς διαπίστωσα ότι το μόνο που κράτησε ήταν οι μηχανισμοί του gameplay. Δεν είχε ατμόσφαιρα σαν του DeS και δεν με κράτησε ως το τέλος. Ασχολήθηκα πολλές ώρες πριν το παρατήσω. Το DaSII όποιον και να ρωτήσεις που το έχει παίξει θα σου πεί οτι ήταν καλό αλλά όχι σαν τα προηγούμενα. Έχοντας δεί αρκετό gameplay δεν ψήθηκα να το πάρω.
    30 ώρες μέχρι τώρα στο Bloodborne με έχουν πείσει ότι είναι καλύτερο από το DeS με διαφορά οπότε με βάση το γούστο μου για τα δύο αυτά είναι το καλύτερο Souls. Τώρα αν το DaSII είναι τόσο καλό και μου διαφεύγει, τότε κάνω λάθος.

Έχω όμως την αίσθηση ότι οι περισσότεροι συμφωνούν ότι το Bloodborne είναι η καλύτερη δουλειά του Miyazaki.
    Τουλάχιστον αυτό βγαίνει από τα σχόλια που διαβάζω στο gaf.

Bookmarks

Bookmarks