Page 22 of 115 FirstFirst ... 121819202122232425263272 ... LastLast
Results 421 to 440 of 2296

Thread: Bloodborne

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Quote Originally Posted by chrisfox View Post
    Δεν μ'αρεσε όχι τόσο για την δυσκολία, κάθε άλλο μαρέσει η πρόκληση στα games, ειδικά στα RPG. (έχω πλατίνα σε Dragon Age και Diablo 3). Απλά το γεγονός ότι είμαι σε μία ηλικία που πλέον (δυστυχώς) έχω περιορισμένο χρόνο για gaming, δεν θέλω να χάνω τον χρόνο μου ψάχνοντας π.χ. που πρέπει να πάω. Επίσης θέλω ανά πάσα να μπορώ να κάνω quit χωρίς να περιμένω να κάνω save για να μην επιστρέψω πάλι στην αρχή του χάρτη. Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε τι ψάχνω
    Δεν γινεται να καταλαβεις με μολις μια ωρα παιχνιδιου κανενα απο αυτα τα παιχνιδια και κανενα RPG. Θελουν αρκετο χρονο αλλα μετα ειναι που σε κερδιζουν. Ουτε για ενοικιαση ειναι αφου ειναι παιχνιδια για εβδομαδες/μηνες.

Δεν χρειαζεται να πας σε καποιο σημειο για να κανεις save, μπορεις ανα πασα στιγμη να κανεις quit οπου και θα κανει save αυτοματα και θα σε ξαναρχισει απο εκεινο το σημειο ακριβως μετα οταν θα κανεις continue.

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Bloodborne Press Kit

http://www.allgamesbeta.com/

3. The Following 2 Users Say Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

BigBOSS (25-03-2015),tonybsg (25-03-2015)

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

2.69gb update file...

35€, δεν το λες κι άσχημα...

6. The Following User Says Thank You to Citizen3rased For This Useful Post:

tonybsg (25-03-2015)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Viper View Post
    Επειδή πέρασε λίγο απαρατήρητο.

Bloodborne's other pending issue is its loading times. Longer than any Souls title before it, reviving at a lamp in Central Yarnham takes between 40-45 seconds - a patience-testing number given the frequency of death in this game. It's also a nuisance due to the game's hub-world structure, where each level loads from the Hunter's Dream area, which in itself takes 12 seconds to load. The obvious question is to what extent upgrading to an SSD might solve the issue. We gave this a test, swapping out the stock PS4 drive for a Sandisk Extreme Pro 480GB SSD, and find that loading times are reduced by around 25 per cent overall.

The SSD upgrade has a cumulative effect. After dying over and over, plus warping back and forth, a 25 per cent saving on the time spent looking at the loading screen could seriously add up by the time the game is complete. It also makes each of the (many) losses a bit easier to take; the last thing we want is a lengthy wait for another shot at a tricky section, and this upgrade at least softens the blow. It doesn't pull it back in line with Dark Souls titles' turnaround, which tended to reload within 10-20 seconds on PS3. However, until From Software swoops in with a patch to optimise this aspect, upgrading your PS4's to an SSD is easily the best option for a fresh Bloodborne playthrough.

Bloodborne Loading Times Stock PS4 500GB HDD Sandisk Extreme Pro 480GB SSD
    First arrival at Hunter's Dream 13.9 seconds 10.7 seconds
    Warping to Iosefka's Clinic 36.9 seconds 26.6 seconds
    Warping to Central Yarnham lamp 41.2 seconds 29.9 seconds
    Respawn at Central Yarnham 44.4 seconds 31.1 seconds
    Return to Hunter's Dream from Central Yarnham 12.1 seconds 9.6 seconds
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Οσα rpg και να εχεις παιξει δεν εχουν καμια σχεση με τα souls. Ειναι δυσκολα ναι ,γιατι δεν παιζεις ραμπο αλλα προσεκτικα γιατι καθε λαθος στοιχιζει. Αυτο που κανει το παιχνιδι ομως να ειναι κορυφαιο ειναι το ποσο rewarding και skill based ειναι . Δεν εχει τοσο σημασια τι οπλο εχεις ή τι armor , αν δεν παιζεις σωστα χανεις απο τον πιο ευκολο εχθρο με one hit kill. Και οταν βγαλεις το boss το συναισθημα ειναι απιστευτο γιατι τα κατεφερες μονος σου και επειδη εισαι πια καλος παικτης οχι γιατι το παιχνιδι σου εκανε health regen ή επειδη το οπλο σου είναι overpowered.
    Aσε μας ρε φίλε. Εγώ βρίσκω rewarding ένα headshot σε pvp.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Επειδή πέρασε λίγο απαρατήρητο.
    Αν δεν κανω τραγικο λαθος τα loading times βελτιωνονται αισθητα με το patch.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Αν δεν κανω τραγικο λαθος τα loading times βελτιωνονται αισθητα με το patch.

Δεν ξέρω αν ισχύει για το 1.01 πάντως είπε πριν από λίγο η Sony (όταν το έκανα post δεν υπήρχε η είδηση) το εξής

[UPDATE 24/3/15 4:23pm: Sony contacted us just now with this statement: "The development team is currently exploring another patch for Bloodborne, seeking ways to improve load time duration, in addition to other performance optimisations and miscellaneous bug fixes. We will provide more information as soon as possible."]
    Btw λένε ότι έτρεχε το 1.01 οπότε φαντάζομαι ότι οι συγκρίσεις είναι έγκυρες.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Advanced Member FurionMike's Avatar
    PSN ID
    furionmike

Εγω δεν εχω παιξει Demon/Dark Soul, τα ειχα δοκιμασει και γιναν unistall την ιδια μερα.
    Απο την αλλη τωρα μολις ειδα το Bloodborne μονο κ μονο απο το υφος του παιχνιδιου ηθελα να το παιξω, για καποιο λογο μου θυμισε Nightmare Creatures που μου αρεσε παλια.
    Σημερα εχοντας παιξει κανα 2ωρο μπορω να πω οτι μαρεσει παρα πολυ το παιχνιδι.. Θελει τακτικη,εχω πεθανει παρα πολλες φορες ηδη γιατι την ειδα λιγο γαμαω και χωνομουνα παντου...Θελει τακτικη και ειναι δυσκολο.
    Αν ειστε τυπος που ψαχνει μια προκληση απο το παιχνιδι και ειστε τυπος τον RPG μην περιμενετε αλλο τρεχατε παρτε το.

12. The Following User Says Thank You to FurionMike For This Useful Post:

christos-sonyboy (24-03-2015)

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

14. The Following 2 Users Say Thank You to Snk For This Useful Post:

christos-sonyboy (24-03-2015),Kapa (24-03-2015)

Ωραιο νεο φιλε,ευχαριστω! Εχω τα gold....για να δουμε!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Κλα το παω μεχρι στιγμης. Εχασα μονο την πρωτη φορα που στην ουσια πρεπει να χασεις για να προχωρησει το στορυ. Εκτοτε δεν εχω χασει καθολου εφαγα και το πρωτο boss χωρις να εχω δει την οθονη "you are dead". Φυσικα και παω πολυ αργα ισως να βοηθαει οτι δεν κουβαλαω την φιλοσοφια των "souks" παιχνιδιων καθοτι οπως λενε πολλα παιδια που εχουν λιωσει αυτα τα παιχνιδια τους φαινεται πολυ περιεργο το approach του bloodborne για να το συνηθισουν.

Λογικα κι εμενα θα με παει αιμα συντομα, αλλα μεχρι στιγμης παω πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

^^Καλα δεν ειχες πει οτι δεν θα το αγοραζες? Διαβασες τα Reviews και μπηκες σε εξοδα...

PSN ID
    corsaopc3071r

Το παιχνιδι είναι δυσκολο... ειδικα για μενα που δεν εχω παιξει souls

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Κλα το παω μεχρι στιγμης. Εχασα μονο την πρωτη φορα που στην ουσια πρεπει να χασεις για να προχωρησει το στορυ. Εκτοτε δεν εχω χασει καθολου εφαγα και το πρωτο boss χωρις να εχω δει την οθονη "you are dead". Φυσικα και παω πολυ αργα ισως να βοηθαει οτι δεν κουβαλαω την φιλοσοφια των "souks" παιχνιδιων καθοτι οπως λενε πολλα παιδια που εχουν λιωσει αυτα τα παιχνιδια τους φαινεται πολυ περιεργο το approach του bloodborne για να το συνηθισουν.

Λογικα κι εμενα θα με παει αιμα συντομα, αλλα μεχρι στιγμης παω πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα.
    Kαποιες γενικοτερες εντυπωσεις για το παιχνιδι;;;;;

Advanced Member Crazy_vision's Avatar
    PSN ID
    crazyv1984
    Name
    Δημητρης

Default Bloodborne

Πρωτη φορα που ασχολουμαι με παιχνιδι τετοιου ειδους . Σε 2 ωρες παιχνιδιου ναι μεν εχω χασει αρκετες φορες και ξεκιναω απο το αμεσως προηγουμενο τσεκποιντ με τους εχθρους να γινονται respawn μα ειλικρινα ειναι απο τα πιο εθιστικα παιχνιδια που εχω ασχοληθει . Και περισσοτερο εθιστικο το κανει το οτι ειχα πει πως δε θα ασχοληθω με τετοιου ειδους gaming μιας και μισω τα παιχνιδια στρατηγικης και το ατιμο με εχει κολλησει.

Αν πας γιουργια σε εχουν φαει λαχανο , θελει στρατηγικη και σωστη χρηση πυρομαχικων.

Για τους αρχαριους λοιπον αξιζει η αγορα παιδια αλλα οπλιστειτε με υπομονη. Θεωρω οτι σε 2 ωρες παιχνιδιου μπαινεις στο πετσι και παιζεις μηχανικα ( απο την αποψη πως το μαθαινεις ).

Το μοναδικο ισως που με χαλαει προσωπικα ειναι η καμερα η οποια σε καποια γυρισματα δε βοηθαει και τοσο γιατι ερχεται πολυ κοντα στο χαρακτηρα και δεν εχεις καλη οπτικη του χωρου.

Σε γενικες γραμμες ειναι παιχνιδι του 9-9.5/10 για πλακα ως τωρα!

21. The Following 2 Users Say Thank You to Crazy_vision For This Useful Post:

litanies (25-03-2015),spyke333 (25-03-2015)

PSN ID
    corsaopc3071r

Μου τη σπάει που δε βρίσκεις να κανεις save. Yo!!!

Τα souls που μαζεύει ο χαρακτήρας είναι για αγορές όταν γυρνάει στο safe house?

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    ^^Καλα δεν ειχες πει οτι δεν θα το αγοραζες? Διαβασες τα Reviews και μπηκες σε εξοδα...
    Καλα δεν ειχα πει ποτε οτι αποκλειεται να το παιξω, απλα ναι ισχυει οι διθυραμβοι με εβαλαν στην πριζα. Το ειπα και σε προηγουμενο ποστ αλλωστε. Λιγο τα reviews λιγο οτι δεν ειχα τιποτα αλλο να παιξω, ηρθε και εδεσε.

Ακομα δεν μπορω να διαμορφωσω αποψη, σιγουρα ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι, δεν μπορω να πω οτι μου ταιριαζει απολυτα καθως δεν μου αρεσει πολυ η επαναληψη στα παιχνιδια (αναφερομαι στο οτι με το που πας στο Hub ολα γινονται respawn) αλλα οπως και να εχει το combat ειναι οντως εθιστικο.

Το ενδιαφερον δεν ειναι η δικη μου αποψη αλλα των παιδιων που ειναι φανατικοι της σειρας.

Senior Member juliahna12's Avatar
    PSN ID
    juliahna12

Το πήρα και γω χτες παιδιά και εχω κολλήσει. Εξαιρετική ατμόσφαιρα, όμορφα γραφικά και ήχος. Παικτικά εχω να πω ότι μου φαίνεται ελάχιστα πιο εύκολο απο Souls. (Δεν εχω παίξει μονο το Demons). Βέβαια το οτι κουβαλάει τις "ψυχές" εχθρός, τα λιγότερα bonfires και ο αριθμός εχθρών ανα φάσεις, θα έπρεπε να το κάνουν πιο δύσκολο!!

Πάντως 9/10 για πλακα. Το μονο που θα ήθελα ειναι να ηταν πιο σκοτεινό.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by DarthGR View Post
    Aσε μας ρε φίλε. Εγώ βρίσκω rewarding ένα headshot σε pvp.
    Εσυ αγορασες το destiny και preorder τα dlc του και προχτες αγορασες το Battlefield για να το πουλησεις 2 μερες μετα! Τι άλλα?

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks