Κατι θυμόμουν, αλλα έλεγα μήπως, εντέλει, είχαμε κατι.
Ευχαριστω, πάντως.![]()
Κατι θυμόμουν, αλλα έλεγα μήπως, εντέλει, είχαμε κατι.
Ευχαριστω, πάντως.![]()
μαγκες το μεσημερι θα εχουμε τα πρωτα ριβιους αποτι διαβασα?σε κανα μισαωρο?
Spoiler!
7PT λενε, οποτε σε 3-4 ωρες I guess?
Αργοτερα σημερα τελος παντων![]()
chronohill (23-03-2015)
Tωρα λενε 3/4 τα ξημερωματα Ευρωπη, ο,τιναναι.
Να δουμε πως θα τα παει, λογικα θα παρει καλα scores.
Απο τα previews φαινεται οτι παει για δυνατο σκορ. Μακαρι. Δεν ειναι οτι τα reviews παιζουν ρολο για να παιξει καποιος ή οχι το παιχνιδι, αλλα καλως ή κακως επηρεαζουν τις πωλησεις. Και μακαρι το Bloodborne να ειναι το exclusive που θα παρει και καλο metascore για να βοηθησει. Οπως και να εχει ειναι καλο να βρεθει ενα νεο ΙΡ exclusive του PS4 να παρει πολυ καλο Meta.
Ολα δειχνουν οτι για εκει παει!
panos74gr (23-03-2015)
Same here... Αύριο το πρωι παραλαμβανω στα 57ε την collectors.
BigBOSS (24-03-2015),chronohill (23-03-2015),Nerven (24-03-2015),Snk (23-03-2015),spartan (23-03-2015)
Aπο που σας πηραν ρε παιδια? Ειδα κατι κλησεις μετα τη δουλεια αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν απο εκει. Νουμερο?
Και μενα με πηραν για να επιβεβαιωσουν...ενα κινητο τελειωνει σε 241..
Αρχισανε τα οργανα...ειδα αρθρο στο N4G που λεει οτι ολο το παιχνιδι εχει μια μονο ασπιδα...αρχισαν το κραξιμο...
Spoiler!
Ο χαρακτήρας βγάζει μόνο κόκκινο αίμα....κλαψ λυγμ....
WolfRathmA (24-03-2015)
Αυτό κυκλοφορεί στα Public:
Άραγε αν το Πλαίσιο αρχίσει όντως να το δίνει αύριο, τί θα κάνουν;Καλησπέρα,
Από αύριο θα αρχίσετε να παραλαμβάνετε το Bloodborne, το νέο PS4 Exclusive της Sony: Παρακαλώ να ΜΗΝ βγει στο ράφι , αλλά να τηρήσουμε το επίσημο release date του τίτλου που είναι στις 26/3/2015.
Bγηκαν οι πρωτες βαθμολογιες για το παιχνιδι και ειναι εξαιρετικες.Ειδη στο metacritic εχει μεχρι στιγμης μεσο ορο κοντα στο 93%
http://www.metacritic.com/game/plays...critic-reviews
chronohill (24-03-2015),DJTaurus (24-03-2015)
Aυτή τη στιγμή πρώτο σε viewers στο twich.
Σαρωτικο εντελως το παιχνιδι στα reviews. Το περιμεναμε δυνατο αλλα αυτο εδω εχει κανει θραυση! Ευγε!!
Is Bloodborne the best game ever, or just the second best?
Which leads to the overwhelming question: is Bloodborne better than Dark Souls? I don't know, and anyone who says they do is a fool. I knew from the start that Dark Souls was brilliant, but it took months until I appreciated just how deep and complex a masterpiece it was. The most important thing about Bloodborne is that, despite the surface similarities, it plays and feels very different. Who knows how I'll feel in a few months? But first impressions are easy. Bloodborne is brilliant.
Eπιτελους ρε φουστη μου εσκασε κατι σαρωτικο που θα τα παρει ολα και θα τα σηκωσει...
Στο twitch περασε μεχρι και το LOL...
Bloodborne/Gametrailers Review 9.6/10
αυτο που μαρεσε απτην κριτικη του gamespot ειναι αυτο:
Surreal religion-themed story goes big--very big
Spoiler!
Να φανταστεις μεχρι κι εγω το σκεφτομαι με ολους τους διθυραμβους. Εχω παιξει και τερματησει Demons, εχω απλα παιξει DS1 μεχρι την μεση, αλλα για καποιο λογο δεν μου αρεσε/δεν το ευχαριστιομουν. Κατεληξα στο οτι ισως το ειδος των παιχνιδιων αυτων δεν ειναι για εμενα μαλλον. Τωρα ομως μπαινω στην μπριζα.
Bookmarks