Page 56 of 115 FirstFirst ... 64652535455565758596066106 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 2296

Thread: Bloodborne

Μετά από δεν ξέρω πόσα παιχνίδια έφτασα 1η φορά στο 1ο boss και έχασα για μισό χτύπημα, αφού έζησαν τα πάντα τριγύρω μου είμαι καλά γιατρέ μου ευτυχώς μου βγήκε σε νευρικό γέλιο, anyway συνεχίζουμε ακόμη πιο πορωμένοι την επόμενοι φορά.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Το cleric ή τον father? To cleric είναι sub boss.
    H εμπειρία μου (η ποιά?? ) λέει: ΠΑΝΤΑ την πρώτη φορά στα bosses παραλίγο να τα κέρδιζα! Ηταν η αμέσως καλύτερη προσπάθεια μετά την ιδανική. Η δεύτερη και οι επόμενες ήταν άθλιες αποτυχημένες προσπάθειες μέχρι την τελειωτική και που τον κέρδιζα.

3. The Following User Says Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

nikon (16-01-2016)

Δεν μου φτάνει το κωλοπαίχνιδο θες και εσύ να μου ρίξεις κι άλλο την ψυχολογία;!;!;!;.....τώρα κατάλαβα ότι μιλάω για το sub boss.
    Eίμαι σίγουρος (δυστυχώς) ότι και οι δικές μου επόμενες θα είναι χειρότερες από την πρώτη.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Don't worry ειναι μεν optional το boss αλλα το 99% των παικτων το cleric beast βρισκουν πρωτα. Κρατα γερα!
    Πως σου φαινεται γενικα?

6. The Following 2 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

nikon (17-01-2016)

Θα κρατήσω δεν τα παρατάω, αν και δεν ήμουν ποτέ φίλος με τέτοιου είδους παιχνίδια (μόνο το DS έχω παίξει και αυτό το είχα παρατήσει νωρίς) αυτό μου φαίνεται πιο φιλικό προς κάποιον άσχετο όπως εγώ, η αίσθηση του "θέλω να ξαναπαίξω" είναι μεγαλύτερη από το DS.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by nikon View Post
    η αίσθηση του "θέλω να ξαναπαίξω" είναι μεγαλύτερη από το DS.
    Take the Plunge! Throw yourself to the wolves..

Παιδια καλησπερα
    μαλλον εκανα βλακια.. το τερματισα και ξεκινησε ξανα μαλλον το NG+ Που λετε .. να φανταστω δε μπορω να παω προς τα πισω δε κραταει καποιο save μονο του ε?

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Αμα εχεις plus, κοίταξε μην υπάρχει κανένα πιο παλιό save στο online storage

δεν το ειχα ενεργοποιησει ποτε το save στο storage.. ξενερωσα και το ειδα στο store 10 ευρω το dlc αλλα τωρα να το ξαναπαιξω απο την αρχη για να δω το dlc.. μου φαινετε πολυ βαρη .. την πατησα παει.

μεσα σε 1μιση ωρα μπορεις να φτασεις στην περιοχη του DLC παντως,το Bloodborne ειναι το πιο ευκολο souls game σε rushαρισμα.

Ναι οκ , δε διαφωνώ για το rush αλλά με αυτά που λέγονται το πόσο δύσκολο είναι το dlc σε normal game ,φοβάμαι τι θα αντιμετωπίσω στο ng+ . ήδη οι κακουληδες με κερνάνε μπανάνες με το καλήμερα στο ng+ (90 lvl)..
    anyway τα 10 euro το θεωρώ εξαιρετική τιμή για ένα παιχνίδι που με κράτησε τόσο διάστημα, θα το αγοράσω και ας μη το παίξω ποτέ

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by sndev View Post
    Ναι οκ , δε διαφωνώ για το rush αλλά με αυτά που λέγονται το πόσο δύσκολο είναι το dlc σε normal game ,φοβάμαι τι θα αντιμετωπίσω στο ng+ . ήδη οι κακουληδες με κερνάνε μπανάνες με το καλήμερα στο ng+ (90 lvl)..
    anyway τα 10 euro το θεωρώ εξαιρετική τιμή για ένα παιχνίδι που με κράτησε τόσο διάστημα, θα το αγοράσω και ας μη το παίξω ποτέ
    Αξίζει το DLC τα λεφτά του εννοείται! Εκτός από τρομερά boss έχει και πολύ ωραίες περιοχές. Εγώ το τερμάτισα στο πρωτο playthrough αλλά κάποια στιγμή μόλις τελειώσω κάποιες gaming εκκρεμότητες που έχουν μαζευτει θα συνεχίσω με NG+
    Spoiler!

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by sndev View Post
    Είμαι ήδη σε NG++ και μπορώ να σου πω οτι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις, ειδικά απο τη στιγμή που ανεβάζεις Stats & Lvl.

Σε NG+ στην αρχή είναι λίγο κάπως όντως, αλλά θα δείς πως θα προσαρμοστείς αμέσως.

Προσωπικά το πέρασα σχετικά γρήγορα σε σχέση με τη 1η φορά. Στα Bosses οι μόνοι που μου έσπασαν τα... ήταν κλασικά ο Logarius και η Αμυγδάλω.

Μη σε αποθαρρύνει.. Και εγώ έτσι το σκεφτόμουν πρίν το NG+ μιας και είχα κάνει μακακία με την επιλογή Ending, κόλλησα περισσότερο όμως μετά.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by nikosgnr View Post
    Στα Bosses οι μόνοι που μου έσπασαν τα... ήταν κλασικά ο Logarius και η Αμυγδάλω.
    Ο λογγάριους ήταν ό,τι χειρότερο για εμένα και με δυσκόλεψε πιο πολύ από όλους...
    Αντιθέτως η αμυγδάλα ήταν από τα πιο ευκολάκια..!

PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Ο λογγάριους ήταν ό,τι χειρότερο για εμένα και με δυσκόλεψε πιο πολύ από όλους...
    Αντιθέτως η αμυγδάλα ήταν από τα πιο ευκολάκια..!
    Η πλάκα είναι οτι τη 1η φορά την Αμυγδάλω τη πέρασα με τη 2η.

Στο NG+ παίζει να έπαιξα και 6 φορές για να τη περάσω. Το τι άκουσε μόνο εκείνη το ξέρει..

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

^
    Tον λογγάριους παραλίγο να τον κέρδιζα με την πρώτη.
    Στην 2η προσπάθεια -παραδόξως- τα είχα πάει εξαιρετικά και τον είχα φτάσει στο τελευταίο χτύπημα. Ηταν αυτός ή εγώ. Τελικά πρόλαβε εκείνος.
    Αυτό ήταν. Από την 3η και έπειτα "γ@m..κε ο δίας"... Παράτησα το μέτρημα στην 20η φορά, είχα την εντύπωση πως κάθε φορά που πήγαινα το ΑΙ αλλαζε και γινόταν δυσκολότερος. ΚΑι εγώ δεν ξέρω πως τον πέρασα τελικά, μάλλον με λυπήθηκε

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εγώ τα πιο δύσκολα Boss που έχω αντιμετωπίσει (μαζί με του DLC) είναι:

1) Ludwig (νόμιζα πως ποτέ δεν θα τον βγάλω)
    2) Orphan of Kos (ίσως και πιο δύσκολος από τον Ludwig)
    3) Vicar Amelia (πολύ ταλαιπωρία μέχρι να τη βγάλω)
    4) Ebrietas Daughter of the Kosmos
    5) Logarius

Αντίθετα η Amygdala ήταν στα πιο εύκολα, την έβγαλα με την πρώτη. Βέβαια δεν ξέρω για NG+, θα μάθω όμως σε λίγους μήνες μιας και εννοείται πως θα το ξαναπαίξω.
    Spoiler!

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Παιδιά 29 ευρω το εβαλε για το plus.
    Να κανω λιγο μια ερώτηση. Αν οσο είσαι plus αγοράσεις μια plus προσφορά δηλ να ειναι σε σταυρο χρυσο το game, οτν το plus ληξει το χανεις το παιχνίδι?

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Παιδιά 29 ευρω το εβαλε για το plus.
    Να κανω λιγο μια ερώτηση. Αν οσο είσαι plus αγοράσεις μια plus προσφορά δηλ να ειναι σε σταυρο χρυσο το game, οτν το plus ληξει το χανεις το παιχνίδι?

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Όχι αν πληρώσεις έστω και 1 λεπτό δεν το χάνεις.

PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    ^
    Tον λογγάριους παραλίγο να τον κέρδιζα με την πρώτη.
    I know that feeling.. Στο NG+ στη 1η συνάντηση τον έχω αφήσει με ένα χιτ. ΕΝΑ.

Ε, εκεί που είμαι έτοιμος να φωνάξω μου το 'σκασε στη μούρη και τέλος. Τα γνωστά μετά καντήλια κτλ.

Ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω πως χάλασε το παιχνίδι.

Bookmarks

Bookmarks