Page 86 of 115 FirstFirst ... 367682838485868788899096 ... LastLast
Results 1,701 to 1,720 of 2296

Thread: Bloodborne

Advanced Member jden's Avatar
    PSN ID
    dendrinos
    Name
    Γιάννης

Ναι μπορεις.Πριν πας στο τελευταιο boss (υποθετω ξερεις που ειναι) κανεις save σε usb stick η upload στο cloud .

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Χτες ξεκινησα το dlc. Πηγα και με επιασε η Αμυγδαλω και βγηκα στον εφιαλτη. Μου ειχατε πει καποιοι οτι πρεπει να παιζω με 1H και πιστολι . Μεσα μου ελεγα "τι λενε οι ασχετοι ρε θα τους δειξω εγω". Ειχα βρει blood rock οποτε το Ludwig ηταν ηδη +10 και ετσι εκανα ντου στη νεα περιοχη.

Οι απλοι εχθροι δεν ηταν προβλημα. Και το πολυ θετικο ειναι οτι υπηρχε παντου loot. Γεμισα vials αμεσως και προχωρουσα διστακτικα μεν αλλα σταθερα ωσπου σνυναντησα τον πρωτο hunter. Με ξετιναξε , δεν προλαβα να χτυπησω καν. Επιστρεφω , με πολυ κοπο τον καθαριζω. Πολυ κοπο ομως. Προχωραω φτανω cathedral και παιρνω το eye of κατι , και επιστρεφω κατω στην αλανα. Εκει ειχε 3 ή 4 hunters. Με το που παω αρχιζουν κινούνται , κανω πισω να τους φαω εναν εναν , τιποτα εχασα αμεσως. Ξανα εκει , ξανα τα ιδια. Την 6η φορα με υποδεχτηκαν ετσι

Λεω κατι δεν παει καλα εδω δεν γινεται δουλεια οποτε 1H και πιστολι και μετα απο μερικες προσπαθειες καθαρισα την περιοχη. Παρακατω αλλος hunter με πολυβολο(!) , κωλοτουμπες εγω , ευτυχως ειχε βραχια και κρυβομουν και χτυπουσα. Κατεβαινω κατω σε ενα ποταμι με αιμα, βλεπω κατι πλασματα σαν αυτα του cainhurst castle , ευτυχως αυτα τα ειχα ευκολα.

Πιο κατω βλεπω ενα αντικειμενο , λεω ας το παρω , αλλος hunter , δεν προλαβαινω να παρω ανασα. Μεχρι εδω ειχα χασει 15 φορες τουλαχιστον. Ανεβαινω κατι σκαλες , βλεπω ενα γιγαντα κατω να κραταει rpg νομιζω , κατεβαινω , να και ενας δευτερος , ρε δεν γαμιεστε χτυπαω καμπανακι . Ερχεται ενας χριστιανος , τους βγαζουμε και με παει μεχρι μια λαμπα ευτυχως γιατι ειχα αρχισει να τα παιρνω στο κρανιο. Απο εκει ψιλοευκολα βγηκα στην πορτα για το boss.

Μπαινουμε μαζι μεσα με τον τυπο , αρχιζει βαραει , παω και εγω στο πλαι του τερατος , ολα καλα , εχω αρκετα vials τον φτανουμε στη μεση και βγαζει το τεραστιο σπαθι. Ορμαμε παλι , δεν κανω εγκαιρα heal χανω. Και οχι μονο χανω αλλα συνειδητοποιω οτι οταν με πηγε ο co op στη λαμπα δεν την αναψα , οποτε ειμαι παλι στην αρχη. Γαμωωωωωωω και εχω καμια 50Κ echoes πεταμενες διπλα στο boss. Τωρα απλα τρεχω και σκοτωνω μονο οτι ειναι απαραιτητο για να φτασω στη 2η λαμπα . Την αναβω , παω παλι στο boss , παιρνω τις echoes και τρωω ενα bold hunter mark για να γυρισω και να ανεβω λεβελ.

Παλι μετα στη λαμπα και παλι στο boss μονος μου τωρα. Τις 2 πρωτες φορες δεν τον παω καν στη μεση, ολο χανω γιατι με χτυπαει απανωτα καποια στιγμη που δεν εχω stamina . Εχω αρχισει και αγχωνομαι οποτε χτυπαω μια καμπανα , περιμενω και νομιζω οτι βλεπω ενα κωλοδαχτυλο στον ουρανο , τι στον π@@ κανεις δεν παιζει εκει περα?

Ξαναμπαινω μονος μου , ευτυχως ειμαι γεματος με 20 vials. Το παω αργα , μενω στο αντιθετο πλευρο απο αυτο που χτυπαει και του ριχνω μονο με charged R2 και καπακι L2 και μονο στην πλατη. Μολις παει 50% εχω ακομα 11 vials. Νομιζω οτι το 2ο κομματι ηταν πιο ευκολο. Ναι μεν αν σε πετυχει το σπαθι εχασες με τη μια , αλλα οι ΑΟΕ φαινονται απο ωρα και αυτα που πεταει τα αποφευγεις ευκολα ,καμια σχεση με Rom και Micolash ή Logarius. Ναι πραγματικα τον εβγαλα και το συναισθημα ηταν απιστευτο , φανταστικο boss, φοβερη μαχη!!

Πισω για αναβαθμιση και quit. Συνεχεια μαλλον σημερα.

Ερωτηση. Επειδη δεν σκοπευω να το παιξω καπακι NG+ υπαρχει τροπος να δω και τα 3 endings με καποιο save σε usb stick? Και αν ναι ποτε πρεπει να το κανω?
    Θα πρεπει πρωτα να βρεις τα 3 cords ωστε να μπορεις να ξεκλειδωσεις και το κρυφο τελος(το 3).Οταν θα τα βρεις και φτασεις για την τελικη μαχη θα πρεπει να κανεις upload το save σου στο cloud.Οπωτε μπορεις σε αυτο το σημειο που εισαι, να ψαξεις για τα 2 απο τα 3 που χρειαζεσαι(το ενα στο πεταει η μαργκο με το που την βγαλεις)ωστε να μην χρειαστει να κανεις new game+ ξανα.

Υπαρχει και αυτο το κατατοπιστικο βιντεο που σου δειχνει αναλυτικα τον τροπο ωστε να δεις και τα 3 τελη χωρις να χρειαστεις new game+.Αλλα καλο θα ηταν να μην το δεις ακομα πριν φτασεις σε αυτο το σημειο του παιχνιδιου.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Εχω 3 cords παιδια, αυτο ειναι σιγουρα. Το θυμαμαι γιατι τα κοιτουσα στο Inventory και δεν ηξερα τι κανουν.

Spoiler!

Aφού δεν πας καπάκι για NG+ δεν έχεις θέμα εξάρτησης .....για το save τώρα πρέπει να το κάνεις αφού έχεις αφήσει μόνο το τελικό boss.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Εχω 3 cords παιδια, αυτο ειναι σιγουρα. Το θυμαμαι γιατι τα κοιτουσα στο Inventory και δεν ηξερα τι κανουν.
    Ωραια τα 3 cords θα τα χρησιμοποιησεις μονο την τριτη φορα(την πρωτη φορα θα επιλεξεις την πρωτη επιλογη,την δευτερη φορα (αφου ξανακατεβασεις το σαιβ σου ξανα απο το κλαουντ)θα επιλεξεις την δευτερη επιλογη!!και την τελευταια φορα θα πρεπει να ξανακανεις την ιδια διαδικασια να κατεβασεις το σειβ σου απο το cloud!!!και να σπασεις και τα 3 cords πριν ομως απο την τελικη μαχη.Παρατηρηση!!! με το που τερματιζεις το παιχνιδι και παει να σου βγαλει τιτλους τελους καλο θα ηταν τις 2 πρωτες φορες να κανεις quit application με το που δεις τα credits.Αυτο στο αναφερω διοτι το παιχνιδι σε ξεκιναει σε new game+χωρις προειδοποιηση.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Aφού δεν πας καπάκι για NG+ δεν έχεις θέμα εξάρτησης .....για το save τώρα πρέπει να το κάνεις αφού έχεις αφήσει μόνο το τελικό boss.
    Λέει ότι δεν θα πάει. Δεν σημαίνει ότι δεν θα πάει...

7. The Following 2 Users Say Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

nikon (11-03-2016),the master (11-03-2016)

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Τι παλούκι ο Logarius ρε παίδες;

Με ξέσκιζε επί ώρες χθες, μέχρι που αποφάσισα να φύγω, στο 1/3 μια φορά πρέπει να τον έφτασα.

Πήγα Forbidden Woods να φαρμάρω blood vials που δίνει άπειρα, να κάνω και level up, ώστε να πάω Yahar'gul, Unseen Village. Εκεί έχασα μερικές φορές γενικά, αλλά έπαιρνα πίσω τα blood echoes μου στην πορεία σχετικά εύκολα, καθώς είχα ανοίξει και shortcut. Χωρίς να έχω εξερευνήσει πλήρως την περιοχή, αποφάσισα να αντιμετωπίσω τον One Reborn, μήπως τον φάω και πάρω τα πάνω μου λίγο πριν το κλείσω. Πράγματι, μακράν το πιο εύκολο boss αναλογικά πάντα (αν και δεν τον έβγαλα με την πρώτη γιατί ήμουν cocky λίγο πριν τον σκοτώσω). Τώρα με την ησυχία μου θα εξερευνήσω περισσότερο την περιοχή, πρέπει ο nikon να είχε αναφερθεί σε ένα κλειδί που πρέπει να βρούμε και νομίζω κατάλαβα που είναι, αλλά δεν το έχω πάρει ακόμη.

Με αυτά και με κείνα είμαι πάνω από level 70 τώρα, με το Ludwig +9 ενώ ανέβασα και το strength στο 29 για να φτάσω τουλάχιστον 30 να δοκιμάσω και το Canon. Αξίζει άραγε;

Επίσης ερώτηση για τα trophies: Πούλησα όπλο που βρήκα, μπορώ να το ξαναγοράσω για το αντίστοιχο trophy;

Eίναι παλούκης ο Logarius θέλει κρυφτούλι και σίγουρες επιθέσεις και να σπας το σπαθί που αφήνει κάτω μου το είχε πει και εμένα κάποιος δάσκαλος από όλους εδώ μέσα και με βοήθησε πολύ, το κλειδί πρέπει να το βρεις γιατί σε πάει σε νέα περιοχή, το canon δεν είναι κάτι φοβερό καλύτερα όπλο και visceral, για το αν μπορείς να ξαναγοράσεις θα σε γελάσω αλλά αν στο βγάζει εκεί που αγοράζεις πράγματα φαντάζομαι πως ναι.

10. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

tonybsg (11-03-2016)

PSN ID
    tonybsg

Eίναι παλούκης ο Logarius θέλει κρυφτούλι και σίγουρες επιθέσεις και να σπας το σπαθί που αφήνει κάτω μου το είχε πει και εμένα κάποιος δάσκαλος από όλους εδώ μέσα και με βοήθησε πολύ, το κλειδί πρέπει να το βρεις γιατί σε πάει σε νέα περιοχή, το canon δεν είναι κάτι φοβερό καλύτερα όπλο και visceral, για το αν μπορείς να ξαναγοράσεις θα σε γελάσω αλλά αν στο βγάζει εκεί που αγοράζεις πράγματα φαντάζομαι πως ναι.
    Σήμερα προβληματίστηκα για το όπλο, δεν το σκέφτηκα νωρίτερα, εννοείται θα το τσεκάρω και από κει όταν ξαναπαίξω!

Ορίστε, να η πρώτη συμβουλή, όταν έκανε αυτή την κίνηση εγώ απλά πήγα στην άλλη άκρη μπας και δεν με φτάνουν εκεί - και φυσικά έκανα μια τρύπα στο νερό

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ναι ο Logarius ειναι το πιο δυσκολο boss και το λεω τωρα που τα εχω ριξει ολα πλην αυτων στο dlc.

Εγω χτες τα εκανα σκατα , εφαγα πολυ ξυλο.

Δεν επρεπε να παιξω γιατι ημουν κουρασμενος αλλα με ετρωγε. Μπηκα στη λαμπα του Ludwig και προχωρησα στο διαδρομο με τον παπαρα στο καροτσακι και τον ψηλο με την μαγκουρα. Τους περασα και ανεβηκα πανω προχωραω και μου την πεφτουν 2 hunters. Φυσικα με διαλυσανε ο ενας ηταν απιστευτα γρηγορος. Δεν πειραζει λεω ας παω να παρω τα 30K echoes και βλεπουμε. ΠΑω και χανω απο τον μαλακα στο καροτσακι ο ηλιθιος. Ξανα εκει χανω απο τον hunter. Μετα απο 6-7 προσπαθειες σκεφτηκα και τον κατεβασα στις σκαλες και τον στριμωξα. Ο δευτερος ηταν πολυ πιο ευκολος.

Εβαλα το eye pedant και ανεβηκα πανω στη νεα περιοχη. Εκει ημουν τραγικος. Προχωρουσα σταθερα ανοιγα πορτες , σκοτωνα οτι εβρισκα αλλα ειχα ψιλοχαθει. Εχω μαζεψει 60Κ echoes και πανω να περασω απο καπου και πεφτω. Επιστρεφω να παρω τις echoes πουθενα τις εχασα !!!!! Εκει το εχασα, εκνευριστηκα και επαιζα χωρις μυαλο. Ανεβηκα παλι πανω , εμπαινα μεσα σε δωματια και σκοτωνα , ξαναεχασα ποσες φορες απο κατι μπουκαλια που εσπαγαν οι εχθροι και μου εκαναν ζημια.

Ε δεν ειχε νοημα το εκλεισα για να μην σπαστω και αλλο , δεν ηταν η μερα μου. Πρεπει να εχασα πανω απο 150Κ echoes συνολικα.

Ερωτηση . Αρχισα να παιζω με 1H και πιστολι. Να ανεβασω το αρχικο ή υπαρχει καποιο εξισου γρηγορο αλλα πιο δυνατο?

Spoiler!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δύσκολος ο Logarius αλλά έχω τουλάχιστον 3-4 Boss (μαζί με το Dlc) που τα θεωρώ πολύ πιο δύσκολα. Βέβαια είναι και πως θα σου κάτσει ένα Boss. Μπορεί με το στυλ που παίζω εγώ να μου "ταιριάζει" καλύτερα ο Logarius ενώ στον James η Vicar Amelia.
    Spoiler!

Ερωτηση . Αρχισα να παιζω με 1H και πιστολι. Να ανεβασω το αρχικο ή υπαρχει καποιο εξισου γρηγορο αλλα πιο δυνατο?
    To evelyn νομίζω είναι το καλύτερο.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

To evelyn νομίζω είναι το καλύτερο.

Ναι αλλα θελει 18 blootinge και εγω εχω 7 . Δεν αξιζει να χαραμισω 9 λεβελ εκει , θα μεινω με το αρχικο ετσι κ αλλιως πιο πολυ για parry το θελω.

Spoiler!

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Από πιστόλια Δημήτρη ενίσχυσε το hunter's pistol και το evelyn. Από τις 240 (...!!!) ώρες παιχνιδιού που είδα χθες και προβληματίστηκα, οι 200 πρέπει να είναι παρέα με αυτά τα δύο.
    Γενικώς, εάν έχεις/έχω νεύρα τότε δεν... θέλει να είσαι σχετικά ήρεμος. Εάν κιόλας αρχίσει στραβά και στραβώσω τότε πάει, μπορεί να χάσω και από τον άχρηστο με την ξύλινη ασπίδα...

τώρα το είδα οπότε... εντιτ:

Χεχε.. Γατάκια!! Σας γλεντάει το λογγάριους που με είδε και έστριψε!!! Ποια είναι η Αμέλια ρε παιδιά??
    (λέει εκείνος που από χθες έχει -ξανά- χάσει πάνω από 20 φορές στον laurence... και δεν βλέπω προκοπή)
    Last edited by ntsmrtz; 11-03-2016 at 13:18.

^^Ισχύει, δεν ξέρω πόσες φορές έχω πει "δεν θα ξαναπάω χαλαρά ή γιούρια ούτε στα κοράκια" αλλά και πάλι το κάνω είτε από νεύρα είτε από βιασύνη και τρώω τα μούτρα μου.

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Επένδυσε στο Ludwig's Rifle. Ειδικά αν είσαι με το Ludwig's Sword.

Αυτό είχα κυρίως μαζί με το Hunter Pistol αραιά και που.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikosgnr View Post
    Επένδυσε στο Ludwig's Rifle. Ειδικά αν είσαι με το Ludwig's Sword.

Αυτό είχα κυρίως μαζί με το Hunter Pistol αραιά και που.
    Ειναι γρηγορο? Δεν θελω να κανει damage αλλα parry ευκολα

Spoiler!

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Μα γενικότερα δεν είναι για Damage τα όπλα.. Απο 'κει και πέρα είναι και τι βολεύει τον καθένα έτσι? Δοκίμασε το.

Εγώ το είχα καταβολευτεί μιας και είχε εύρος και όχι μια μόνο σφαίρα. +6 απ' όσο θυμάμαι το 'χα.

Ανεβασε αυτο που κανει το μεγαλυτερο damage.Οπως φαινεται στο παρακατω βιντεο στο 3:26,το timing για parry ειναι ακριβως το ιδιο .Επισης καντο upgrade οσο πιο πολυ μπορεις,διοτι παρολο που δεν ανεβαζεις bloodtinge,το base damage ειναι αρκετα υπολογισιμο,θα σε βοηθησει πολυ

PSN ID
    tonybsg

Λοιπόν, πλάκα είχε πόσο άμπαλος ένιωθα χθες και πόσο καλύτερα τώρα που έφυγαν ολόκληρες περιοχές αέρα.

Καταρχάς επέστρεψα στον Logarius όταν καθάρισα Yahar'gul (εκεί έβγαλα και τους 3 μαζεμένους hunters ψιλοχαλαρά με το Ludwig, έναν έναν βέβαια), αρκετά ανεβασμένος και τον έβγαλα με την 3η, όλα κομπλέ, δεν πρόλαβα να τσαντιστώ γιατί από χαζομάρες μου έχανα. Μετά μπορούσα να ασχοληθώ με διάφορες περιοχές. Τελικά αποφάσισα να μαζέψω ότι είχε το Lecture Building 2nd Floor (στο πρώτο είχα πάει) και ήμουν ανάμεσα σε Nightmare Frontier ή σε Upper Cathedral (βέβαια άνοιξε και το Nightmare Mensis όπου μπήκα βιαστικά και έτρεχα να φύγω). Κάποια στιγμή δοκίμασα να πάω Nightmare Frontier (όταν με είχε αρπάξει η Amygdala) και πήρα τα @@ μου οπότε λέω τώρα ας πάω Upper Cathedral. Και καθάρισα όλη την περιοχή χάνοντας κανά δυο φορές, και καμία στα δύο bosses (καλά ειδικά το πρώτο δεν μετράει καν για boss).

Bosses summary:

Spoiler!

Νομίζω τώρα θα δοκιμάσω την τύχη μου ξανά στο Nightmare Frontier και μετά Nightmare Mensis.

Bookmarks

Bookmarks