Υπάρχει περιπτωση το season pass να γίνεται share;
Υπάρχει περιπτωση το season pass να γίνεται share;
le_71 (10-11-2014)
με προβληματίζει οτι τα season passes είναι συνήθως γύρω στο 1 Mb. Πρόκειται δηλαδη κατα πάσα πιθανότητα για κάποιο κλειδί και όχι για τους αυτό καθ' αυτό χάρτες. Να το δοκιμασω λέτε άφοβα με φιλο απο το psn;
Οτιδηποτε κι αν αγορασει ενα προφιλ, οτιδηποτε, τοτε το μοιραζεται με οποιοδηποτε αλλο προφιλ.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση το Season Pass ειναι το εισητηριο σου για να κατεβασεις τα DLC.
Κρινω με βαση τα υπολοιπα DLC που μοιραζονται κανονικα. Κι εδω DLC κατεβαζεις οταν με το καλο βγει το DLC.
Οποτε ακομα κι αν το Season Pass δεν μοιραζεται(λεμε τωρα), θα μοιραζεται το DLC που θα κατεβασεις με αυτο.
le_71 (10-11-2014)
Το πρόβλημα δυστυχώς εξακολουθεί να υπάρχει μετά από προσπάθειες και το βράδυ και τώρα το πρωί το ίδιο error.
Ξέχασα να αναφέρω κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση μετά από κάθε κεφάλαιο στο campaign κάνει installing content για να πάει στο επόμενο......είναι σοβαρά ο ασθενής;;;;.....αν κάνω delete όλο το παιχνίδι και το ξανακατεβάσω θα φτιάξει τίποτα;;;
Eυχαριστώ προκαταβολικά.
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είσαι login και με τους 2 λογαριασμούς για να παίξει στο online το cod, μπες με αυτόν που είναι αγορασμένο και μετά κανε login και με το primary και παίξε με αυτό online.
edit: αυτό φυσικά γίνετε αν έχεις κάνει share λογαριασμό για κατέβασμα του game.
nikon (11-11-2014)
Μα στον primary μου βγάζει λουκέτο στο παιχνίδι πως θα μπω;;;
Δηλαδή μπαίνω στο παιχνίδι από τον secondary και όταν πάω στο μενού του online θα κάνω login στον primary;;;
nikon (11-11-2014)
Nαι ok αυτό κατάλαβα, θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι thanx Παντελή να'σαι καλά.
nikon (11-11-2014)
Όχι μωρέ πρώτη φορά δοκιμάζω κάτι τέτοιο που να τα ξέρω ο άσχετος, αν και σε διαβάζω και σε παρακολουθώ αυτό δεν το είχα συγκρατήσει.
Δες στο δεύτερό μου account
http://psnprofiles.com/trophies/2392-Outlast/odytsak_2
έχω πάρει MONO το trophy τερματισμού στο Outlast χωρίς να έχω πάρει κανένα άλλο από τα αναγκαστικά του campaign
γιατί είχα κάνει switch user και έπαιξα μόνο το τέλος.
Θα νομίζει κανείς ότι είναι cheat απλά και μόνο κοιτάζοντας την τροπαιολίστα
αλλά πατάς switch user και συνεχίζεις με άλλο account στην ίδια σου την κονσόλα σ'αυτό που εσύ ήδη έχεις παίξει.
nikon (11-11-2014)
Δηλαδή και τα τρόπαια στον primary πάνε με αυτόν τον τρόπο;;;
nikon (11-11-2014)
Μάλιστα, όχι ότι με νοιάζουν τα τρόπαια εγώ να καταφέρω να παίξω θέλω, το άλλο που είπα με το installing content για αρκετή ώρα μετά από κάθε chapter του campaign ισχύει το κάνει σε όλους;;;
Σήμερα βγάλανε και update για το companion app σε android και δουλεύει κανονικά με αρκετά χαρακτηριστικά, για iOS δεν ξέρω γιατί δεν έχω
Android
https://play.google.com/store/apps/d...tivision.codm2
iOS
https://itunes.apple.com/us/app/call...918325685?mt=8
odytsak (11-11-2014)
Το παιχνιδι το εχεις σε secondary, ετσι δεν ειναι? Τοτε μπορεις να παιξεις μονο με αυτο το account. Για να παιξεις online θα πρεπει το δικο σου account που εχει plus, να το κανεις primary. Μετα θα μπεις με το secondary για να παιξεις online.
Αν δεν λειτουργησει με τη πρωτη(βγαζει λουκετο), κανε ενα restore licenses.
Οταν κανεις ενα account primary, τοτε οτι εχει αγορασει αυτο το account το μοιραζεται με οποιοδηποτε αλλο account στη κονσολα. Τα εχω γραψει αναλυτικα στο Thread του Gamesharing.
Μπορεις να εχεις ταυτοχρονα 16 account primary.
Bookmarks