το classic mode είναι παντού ή μόνο TDM?
οπότε μάλλον ικανοποιεί ευρύτερο κοινό. Ή κάνω λάθος;
Μια ερώτηση, αυτά τα supply drops που σου δίνουν όπλα, πώς στο καλό τα παίρνεις??
Και δεύτερο πώς ξεκλειδώνει το ΑΚ12 RIP??
Για αυτούς που δεν αρέσει το exoskeleton thing, υπαρχουν και τα κλασσικά modes. Το παιχνίδι ειναι άψογο μεχρι στιγμής
παιδια εγω σημερα το παρηγγειλα...οσοι θελετε να παιζουμε μαζι και να σπαμε πλακα καντε add:
Greek_God_Gr (ps4)
Παιδιά η συζήτηση για αγορά από το eBay είχε ξεφύγει σχεδόν 50 posts!
η συνέχεια εδώ
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...-Ξ±ΟΞΏΟΞ―Ξ΅Ο
ότι καινούριο παιχνίδι βγαίνει μπορείτε να βάζετε link με την καλύτερη τιμή ή να προτείνετε πωλητές που είναι αξιόπιστοι
και γενικώς ερωτήσεις, απορίες πως δουλεύει κλπ κλπ
Παιδια εγω εχω να πω πως ειναι καταπληκτικο το παιχνιδι(PS3). Δεν ξερω ομως κατα ποσο θα εχει πιο εξελιγμενα γραφικα σε next gen κονσολες ή ακομα και στο PC(θα το δοκιμασω σημερα). Παντως με αφησε ικανοποιημενο. Θυμισε καπως Titanfall kai Deus X
Ισχύει πως στο single player υπάρχει frame drop από τα 60fps σε ορισμένες αποστολές;
απο τα 60 στα 50 που εχουν μετρήσει σε ελαχιστες περιπτώσεις δεν νομιζω να το καταλάβεις καν χωρις fps counter.
Παιδιά αν είστε του κλασσικού call και όχι αυτό το κατασκεύασμα με τα άλματα και τους αόρατους...
Μην το πάρετε...
Όσο το παίζω τόσο περισσότερο ξενερώνω...
Ακόμα και το classic Mode έχει μονο team death match, domination & kill confirm άρα πάλι είσαι πολύ περιορισμένος
Και σιγα μην εβγαζαν και ντεμο..ε?
Demo? Oύτε share play δεν αφήνει η Activision.
Πάντως το game είναι εξαιρετικό.
Το έκανα με pm αλλά δεν είδα φως οπότε το ρωτάω και δημόσια, από χθες προσπαθώ να μπω online και δεν μπορώ πάει να κάνει connect μέχρι που μου βγάζει error, θέμα σύνδεσης δεν έχω γιατί και test έκανα και την ίδια ώρα μπήκα online στο Killzone.
Να πω αν βοηθάει και ότι το παιχνίδι είναι από secondary λογαριασμό και στον primary έχω plus.
![]()
Υπηρχε προβλημα με τους Server και ηταν "κατω" αλλα τωρα το προβλημα εχει λυθει. Για ξαναδοκιμασε...
nikon (10-11-2014)
Mέχρι πριν γράψω αυτό έκανα, αν είναι από τους servers τους ok δεν με νοιάζει μπορώ να περιμένω ρωτάω μήπως πρέπει να κάνω κάτι που δεν έχω κάνει, thanx πάντως.
Bookmarks