Ερωτηση. Εαν παρω το δισκακι για το ps3, που το βρισκω πιο φθηνα απο.τα 70 ευρω... Θα δουλευει το next gen uprgrade για το ps4?
Πολλα ζηταω ε;
Ερωτηση. Εαν παρω το δισκακι για το ps3, που το βρισκω πιο φθηνα απο.τα 70 ευρω... Θα δουλευει το next gen uprgrade για το ps4?
Πολλα ζηταω ε;
vageladosgr (03-11-2014)
Οκ ευχαριστω φιλε...
IGN Review 9.1/10
+Exo suit mobility
+Great maps and modes
+Creative campaign levels
+Constant unlocks
– Exposition dialogue
Α ρε IGN...
Εμένα απο την αλλη δεν με ενθουσίασαν καθόλου τα γραφικά (ουτε το περίμενα εξάλλου με την ΙW game engine). Ειδικά αν μετά απο killzone δεις cod σε πιάνει μια απελπισία.
Ομως 2 μέρες τώρα που παίζω εχω βρει το online gameplay να ειναι πραγματικά original COD. Δηλαδή, πολύ gunfight, ελάχιστα ιπτάμενα, turrets κτλ. και πολύ καλοί χαρτες! Βεβαια ειναι νωρις ακομα και δεν τα εχουν ξεκλειδωσει ολοι, αλλα παρατηρώ και παίκτες με υψηλά rank οτι δεν τα χρησιμοποιουν πολυ (και λογικό ειναι γιατι ειναι ψιλο-underpowered). ΚΑΛΟ αυτο, πολυ καλο.
Το exoskeleton thing εχει υλοποιηθει πολύ καλύτερα απότι περίμενα. Δινει μια νότα πρωτοτυπίας στο παιχνίδι (πρωτοτυπία στην σειρά COD βασικα), αν και οι πιο παλιοί FPSαδες ειμαστε εξοικειωμένοι με τέτοιου είδους features απο εποχή quake,unreal κτλ. Επίσης σε ωθεί να γίνεις καλύτερος στο aiming αφού μερικές φορές πρέπει να τους κυνηγάς στον αέρα
το pick-13 system imho ειναι οτι καλύτερο υπάρχει ,αφού μπορείς το ξοδέψεις σε οτι εσύ θεωρείς οτι σου αρμόζει και πλεόν και στα scorestreaks.
Δικτυακά μέχρι στιγμής αψογο. Δεν εχει πέσει ουτε μια φορά το match, δεν υπάρχουν teleporters , laggers κτλ. Ελαχιστες φορές εχω δεε ενα μικρό σκαλωματάκι την ώρα του gunfight ,στα όρια του lag.
ps. α ημουν απο αυτούς που πούλησα το ghosts 1 μήνα μετά την αγορά του και κρατάω μικρό καλάθι για όλη την σειρά.
ps2. Συμφωνω με το raking του IGN.
GedoGt (06-11-2014),hidd3n (04-11-2014),WolfRathmA (04-11-2014)
Μετα απο "αρκετα" χρονια θα το αγορασω και εγω το game φετος! Ακουω καλα λογια!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Ειναι η πρωτη φορα που δεν θα ασχοληθω με το cod. Βλεπω το Franchise να δανειζεται ιδεες απο αλλου και να μην καινοτομει.
Οσο για το Review του IGN δεν περιμενα κατι παραπανω. Ηταν IGN First για ενα μηνα, εχουν κανει 10-15 αφιερωματα για το παιχνιδι κτλ.
Οποτε αν εβαζαν και 11 δεν θα ηταν προβλημα...
Όντως πολύ καλό αυτό καθώς 2 πράγματα σιχάθηκα στο CoD και το παράτησα, το ότι όλοι τρέχουν λες και τους έβαλαν νέφτι και τα kill από ψηλά αλλά όπως λες μπορεί αργότερα να τα αρχίσουν.Όταν λες έχει υλοποιηθεί καλά τι εννοείς γιατί εμένα μου φαίνεται λες και έχουν τραμπολίνο οι πίστες κάτι σαν το exo του Killzone;;;Το exoskeleton thing εχει υλοποιηθει πολύ καλύτερα απότι περίμενα. Δινει μια νότα πρωτοτυπίας στο παιχνίδι (πρωτοτυπία στην σειρά COD βασικα), αν και οι πιο παλιοί FPSαδες ειμαστε εξοικειωμένοι με τέτοιου είδους features απο εποχή quake,unreal κτλ. Επίσης σε ωθεί να γίνεις καλύτερος στο aiming αφού μερικές
Τραγικο σε ολα του δειχνει ρε γμτ!
Θυμαμαι εποχες COD 4 με search & destroy και ξενερωνω!
Εμενα μου την εσπαγε που μερικοι χωροπηδουσανε και στα παλιοτερα cod και στο bf... (χωρις exo skeletons και παπαριες, 1 μτρο αλμα δλδ)
Τωρα που θα πηδανε 20μ ψηλα... ουτε να το βλεπω δε θελω!
enstikto (04-11-2014)
nikon (04-11-2014)
Παιδιά να πω εντυπώσεις??
Πρώτο
Αν παίζεις classic Mode χωρίς τα άλματα και λοιπές μαμακιες, το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό
Αν αποφασίσεις να παίξει με exoskeleton mode
Απλά ρίξε το ps4 στα σκουπίδια, μια απογοήτευση, που δεν αντέχεται...
odytsak (04-11-2014)
Bookmarks