. , , 8980 adsl 9980 vdsl.
Απο Media Markt το πηρες, νομίζα eshop που το ειχε 89 ευρώ και πριν λίγο καιρό προσφορά 75 και δεν το πηρα ο μαλακ***.
Edit
Βέβαια εγω εχω σταθερό ίντερνετ στο σπίτι με το Tomson της forthnet, αλλά θέλω ποιο δυνατο εσωτερικό δίκτυο.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπόν πηγα σήμερα σε δυο μαγαζία και ζητησα υπάλληλο που να ξερει απο ρουτερ να μου εξηγήσει αν αξίζει το W9980 και αν έχω θέμα στην εμβέλεια.
Λοιπόν πρωτα στο Media markt μου είπε ότι ειναι άψογο ρουτερ και οτι είναι λάθος αυτο που λέμε εδω δεν έχει εσωτερική κεραία η 3 κεραίες εκπέμπουν και στα δύο (2,4 και 5) γυρω στα 300 και δεν θα εχω θεμα με σπασίματα εικονας απο το ps4-->pstv (βέβαια παίζει ρολο και το μηχάνημα αν ήταν Ps3 μπορεί να ειχα) και xboxone ---> Pc win 10.
Στο άλλο κατάστημα public μου τα είπε αλλιώς μου είπε οτι μπορεί να εχω ενα θεματακι με την απόσταση αλλά οχι μεσα στο σπίτι.
Ξέχασα να αναφέρω οτι στο public μου είπε στην αρχη οτι το ac1200 είναι η καλύτερη λυση αλλά δεν εχει vdsl.
Τώρα η δικές μου ερωτήσεις σε εσας που το εχετε:
Εχει η δεν έχει εσωτερική αλλη κεραία για 2,4Ghz
Είναι εύκολο στης ρυθμίσεις; (οταν τους ρώτησα ο ένας γέλασε.)
Αξίζει να παρω το w9980 για μελοντικο vdsl η την λύση που προτινε την ποιο καλη AC1200.
Εγώ έχω μία ένσταση στο ping της vdsl ,ναι μεν καλό down/upload αλλά ping που είναι και τό πιο καθοριστικό για μας που παίζουμε games δεν έχει σαν της adsl . Αν δεν κάνω λάθος αλλιως ας μας πει κάποιος με vdsl τι ping έχει
Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η συγκεκριμένη το ηξεραν το αντικείμενο που τους ρωταγα media martk μου εφεραν συγκεκριμένο υπάλληλο και στο public τα έλεγε με την δικιά του εμπειρία και απο αυτό που ειχε σπίτι, αυτος μου πρότεινε βέβαια το TP-Link AC1200 Wireless Dual Band Gigabit Router
αλλά δεν ήξερε οτι δεν ηταν για vdsl, αλλά ηταν πολυ καλυτερο απο το 9980 για την συγκεκριμένη δουλειά που το ήθελα.
Κοίτα τώρα τι γίνεται , λες και το ήξερα εβαλε το eshop προσφορά το AC1200 απο 109 σε 85 ευρώ.
Λεω να ακυρώσω το 9980 και δεν γαμιεται το vdsl (ετσι και αλλιώς δεν πιστεύω σύντομα να έρθει στην περιοχή)
Edit
Μάλλον κάτι παίζει έχει δυο μοντέλα AC 1200 το ενα απο 109 σε 85 και το αλλο 95 ευρώ μάλλον αυτο που κοίταξα ηταν το δεύτερο.
Christos33 (11-10-2015),Starlord (13-10-2015)
router cyta online gaming ps4 online games
Όπως είπα και πριν εγω δεν εχω πρόβλημα καθόλου στο online game λιγο μόνο στην ομιλία (κάνει διακοπές) αλλά όχι συνέχεια.
Την δουλειά μου την κανω, απλά γεμισαμε συσκευές με wifi όσο νανε δεν αντέχουν ολες μαζί μπουκωνει.
Δοκίμασε το και αν δεν κανεις δουλειά αλλαξε το με κάτι αλλο.
KOUROS-7- (12-10-2015)
Paidia kalimera katarxin grafo apo ps4 opote sugnomh gia ta greeklish.Allaxa router to savvato k pira to tp link 8970 giati me tou ote to zte eixa thema ,ekana ena quick set up me to kainourgio kai mpika kanonika online ,epeidh me endiaferei to online gaming prepei na allaxo kati allo gia kalutero apotelesma h apla na tous po na to gurisoun se fastpath giati genikos exo lag k meta tin allagh.Euxaristo k kalimera
Bookmarks