Page 24 of 47 FirstFirst ... 1420212223242526272834 ... LastLast
Results 461 to 480 of 939

Thread: The Last of Us: Remastered

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by eternalife View Post
    Ρε παιδια μια ερωτηση γιατι σημερα ειμαι να το αγορασω και εγω αλλα δεν εχω αποφασισει αν θα ναι digital η retail? αν το κατεβασω απο psn ειναι 50 γιγα το αρχειο + 50 η εγκατασταση= 100 γιγα ή οχι; το loading time ειναι μικροτερο σε μια απο τις 2 περιπτωσεις ή το ιδιο; εχετε να προτεινετε ποια εκδοση να παρω; δε το χα παιξει στο ps3 και ανυπομονω να το ξεκινησω!!!
    50 giga θα ειναι το τελικο φουλ game εγκατεστημενο στο μηχανημα σου.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Mιχάλη δώσε κανένα tip πως βγάζεις screenshot και ταυτόχρονα παίρνεις και το εικονίδιο.
    Λες για το (ενοχλητικό) εικονίδιο επάνω αριστερά; Πατάει δυο φορές και τραβάει screenshot από την εικόνα που έχει τραβήξει ήδη screenshot ένα δευτερόλεπτο πριν. Λογικά στον δίσκο του έχει δύο εικόνες παρόμοιες, η μία χωρίς το εικονίδιο και μία με το εικονίδιο. Γιατί διαλέγει να βάλει την δεύτερη εμένα μου διαφεύγει.

Name
    Δημήτρης

Eνω το παιχνιδι με την δικη μου εμπειρια μεχρι στιγμης (που σημαινει οτι παιζω κυριως stealth και δεν προκαλω συνεχεια εναν χαμο απο σφαιρες και φωτιες) το παιχνιδι ηταν κολλημενο στα 60 frames ολη την ωρα, οταν εφτασα στο
    Spoiler!

Μικρο το κακο, αλλα θα ηθελα κατι τοις να το ειχαν δουλεψει λιγο παραπανω.
    Last edited by Valkyre; 04-08-2014 at 13:34.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

^^^
    Το ειδα επισης και οταν σκανε οι spore bombs απο τους bloaters.

Name
    Δημήτρης

^^ To εφτασες κι εσυ στο σημειο που περιγραφω στο σποιλερ και αντιμετωπισες το ιδιο?

Παντως αν εξαιρεσω αυτο, η εμπειρια μου ειναι εξαιρετικη. Τα γραφικα παροτι PS3 remastered υλικο με λιγο καλυτερα textures ειναι next fucking gen...! Oρισμενες φωτογραφιες στο θρεντ του neogaf ειναι απλα συγκλονιστικες...

Αυτο το photomode παντως ειναι τρελο distraction... ολο λες πω τι ωραια φωτογραφια θα ηταν αυτη, και μπαινεις στο τρυπακι και μετα αρχιζεις και κοβεις την ροη της δρασης καθε λιγο και λιγακι...

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Σας ζηλευω...Εγώ 1,5 ώρα έχω καταφέρει να παίξω μέχρι τώρα..Ελπίζω σημερα να βρω χρονο και να παίξω λιγάκι
    Spoiler!

PSN ID
    Slay2012

Το τελειωσα στο Hard, μου φανηκε ποιο ευκολο, αλλα ισως να εχει να κανει οτι αλλαξα αρκετα τον τροπο που το επαιζα, με πολυ περισσοτερο stealth. Σημεια που ειχα χασει πολλες φορες οταν το πρωτοεπαιξα ηταν
    Spoiler!
    Αυτη την φορα περασα ολα αυτα τα σημεια χωρις να χασω ουτε μια φορα. Να φανταστεις οτι πηγα στο τελος με 3 nail bombs και τους εκανα κιμα.

Name
    Δημήτρης

^^ Ωραιος αλλα για τα framedrops δεν μου ειπες!

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Ωραιος αλλα για τα framedrops δεν μου ειπες!
    εκει που ειπες εσυ, συν οταν πεφτουν spore bombs. Δεν θυμαμαι καπου αλλου να ειδα πτωσεις.

10. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

Valkyre (04-08-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Λοιπόν εγώ το ξεκίνησα στο survivor σαν πρώτο playthrough(συμβουλή του Val). Προσπαθώ να παίξω όσο πιο stealth μπορώ αλλά δεν πετυχαίνει πάντα....

Έχω παρατηρήσει μερικά frame drops αλλά όχι σε σημείο να χαλάνε την εμπειρία.

Προς το παρόν βρίσκομαι στο σημειο
    Spoiler!

Το παιχνίδι με έχει δυσκολέψει ελάχιστα προς το παρόν, εκτός από ένα-δυο σημεία που χρειάστηκε να κάνω 2-3 προσπάθειες για να περάσω το σημείο.

Γενικά είναι το πρώτο παιχνίδι που με κάνει να ανατριχιασω στα πρώτα 20 λεπτά παιχνιδιού. Όλοι σκέφτονται ότι είναι επιτυχία που βγήκε ένα τέτοιο διαμάντι στο ps3. Εγώ πάλι σκέφτομαι πως θα ήταν αυτό το διαμάντι αν είχε φτιαχτεί εξολοκλήρου στο ps4.

Ομολογώ ότι υπάρχει μια ικανοποιητική ροή στο story και στο τι κάνεις μέσα στο παιχνίδι, έτσι ώστε να μην καταντάει βαρετό και να μην επαναλαμβάνεται. Για μένα αυτό είναι επιτυχία.

Ίσως το μόνο που με απογοήτευσε σε όσο έχω παίξει, είναι η AI. Είναι μερικά σημεία που σε εντυπωσιάζει και μερικά που απογοητεύει.

Αυτό που με ικανοποιεί αφάνταστα στο παιχνίδι είναι οι μηχανισμοί μάχης. Μου δίνουν την ίδια ευχαρίστηση που μου έδιναν και οι μηχανισμοί του gears of war.

Αυτό που δεν περίμενα ότι θα με τραβήξει είναι το multi. Είναι δύσκολο ένα third person να είναι άρτιο σε multiplayer. Όσο έπαιξα και χωρίς ομάδα-παρέα, πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Ελπίζω να το υποστηρίξουν.

Αυτά από μένα προς το παρόν. Περισσότερα όταν τελειώσω το παιχνίδι για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

12. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

Nek_Food (05-08-2014)

Cool Member tzimis's Avatar
    PSN ID
    stikaros

Και γω το τερματισα στο hard οπως και το dlc που δεν το ειχα παιξει και ειναι τελικα και αυτο super σεναριακα κλπκλπ ε και ελπιζω να το ξαναβγαλω σε μεγαλυτερη δυσκολια(απ τα λιγα παιχνιδια που δε βαριεμαι να το ξαναπιασω)... Α και θα συμφωνησω με τον Kapa για το multi εχει ωραια modes,ωραιες πιστες α και επειδη θελει καλη στρατηγικη οποιος ειναι για multi ασ κανει add

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Αλλη μια με photo mode
    Last edited by mihalis13; 04-08-2014 at 22:17.
    Spoiler!

15. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Nek_Food (05-08-2014)

Name
    Δημήτρης

Θα ποσταρω κι εγω ορισμενες απο τις ΠΟΛΛΕΣ φωτο που εχω παρει, αλλα στο αναλογο θρεντ!

Αληθεια γιατι τα βαζετε εδω ωρε συμφορουμιτες?

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Θα ποσταρω κι εγω ορισμενες απο τις ΠΟΛΛΕΣ φωτο που εχω παρει, αλλα στο αναλογο θρεντ!

χμμμ,

ποιο είναι αυτό το thread;

Επίσης είχες αναφέρει κάτι αλλαγές στα multiplayer trophies που κάνουν το platinum ποιο εύκολο. Έχεις κάποιο σχετικό link;

Last edited by panos74gr; 05-08-2014 at 10:37.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ποιο ανάλογο;;Το share;;
    Εκτός αν υπάρχει ειδικό για το Photo mode του Last Of Us και δεν το έχω πάρει χαμπάρι
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Ποιο ανάλογο;;Το share;;
    Εκτός αν υπάρχει ειδικό για το Photo mode του Last Of Us και δεν το έχω πάρει χαμπάρι
    Nαι μωρε για το share thread λεω. Οχι οτι εδω εισαι οφφτοπικ, προς θεου, απλα νομιζω ειναι ωραιο να χρησιμοποιουμε εκεινο το θρεντ για τις φωτο μας. Ετσι αν παρει κανεις το θρεντ απο την αρχη μετα απο καποιο καιρο, θα δει μεσα απο τις φωτογραφιες τα τοπ παιχνιδια με την σειρα κυκλοφοριας τους

PSN ID
    Slay2012

Το μονο παιχνιδι που θα χρειαστει δικο του share thread θα ειναι το No Man's Sky, εχω βρει ηδη και τον τιτλο του, που θα ειναι encyclopedia galactica.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    χμμμ,

ποιο είναι αυτό το thread;

Επίσης είχες αναφέρει κάτι αλλαγές στα multiplayer trophies που κάνουν το platinum ποιο εύκολο. Έχεις κάποιο σχετικό link;
    Βασικά οι αλλαγές που έλεγε ο Δημήτρης αφορούν τα multiplayer dlc τρόπαια (χρειάζονται για 100%) και όχι το Platinum. Στο PS3 απαιτούσαν να βγάλεις ολόκληρο match χωρίς να πεθάνεις και ταυτόχρονα να κάνεις και τουλάχιστον 3 kills σε κάθε dlc map, ενώ στο PS4 απαιτούν απλά να κάνεις 5 kills σε κάθε dlc map...

22. The Following User Says Thank You to enstikto For This Useful Post:

panos74gr (05-08-2014)

Name
    Δημήτρης

^^ Ουτε καν kills! Mπορει να ειναι και executions το οποιο πραγματικα ειναι πολυ ευκολο να γινει αν απλα περιμενεις να δωσεις την χαριστικη βολη στην δουλεια που εχει κανει αλλος λολ

24. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

panos74gr (05-08-2014)

extralife.gr's Avatar
    PSN ID
    darhe
    Name
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

αυτη ειναι η αποψη μας για το παιχνιδι,ευχαριστουμε πολυ!

Bookmarks

Bookmarks