Page 22 of 47 FirstFirst ... 1218192021222324252632 ... LastLast
Results 421 to 440 of 939

Thread: The Last of Us: Remastered

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Oχι ολο το κεφαλαιο, χμμ πως να το πω
    Spoiler!

Για εμενα παντως πολυ καλα κανει και εχει μεγαλυτερα checkpoints το παιχνιδι στην Grounded δυσκολια... μην πω οτι επρεπε να εχει μεγαλυτερα. Εχει αλλου ειδους ενταση να ξερεις οτι αν κανεις λαθος θα εχεις αρκετο πραγμα να κανεις ξανα. Υποτιθεται ειναι το υστατο Challenge του παιχνιδιου ετσι?
    Last edited by Valkyre; 31-07-2014 at 01:14.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

New Impressive Gif From Joel/Banderas Creator, Devs Talks About TLOU: Remastered Development Challenges, PS4 Engine

we did not have a PlayStation 4 engine capable of running anything on January 1, 2014. The Last of Us shipped in June of 2013, but we didn’t start writing any code or move people over to working on the remaster until February of 2014.
    The big challenge was rewriting our engine to work on a multicore system like the PS4. Our games have always been very heavily optimized towards the PS3 hardware — even though the PS4 is so much more powerful, it’s a very different architecture. It was quite difficult.
    While we were finishing up the game and looking at the quality of the game, I’m pretty sure most of the programmers had a pretty good feeling that we would be porting this over to the PS4, but we weren’t really planning for it or preparing for it in any way until after we shipped.

3. The Following 3 Users Say Thank You to Viper For This Useful Post:

hakoo (31-07-2014),Leon_DiZ (31-07-2014),Nerven (01-08-2014)

Name
    Δημήτρης

Σημερα πηρα κι εγω το παιχνιδι και διαπιστωσα οτι τα ελεεινα δυσκολα trophies του multiplayer DLC πλεον εχουν γινει πανευκολα. Νομιζα οτι δεν εχει αλλαξει κατι. Εγω ειχα αναγκαστει να κανω trophy boosting για τα συγκεκριμενα, αλλα τωρα δεν χρειαζεται λολ

Οποτε με βλεπω να μην χαλαω το σερι με ολα τα games της ND πλατιναρισμενα

In other news, τα διθυραμβικα σχολια για την remastered εκδοση, νομιζω αδικουν παρα μα παρα μα ΠΑΡΑ πολυ την εκδοση PS3... λιγο που εβαλα τα παιχνιδια διπλα διπλα παιδια, εναλλασοντας απο την μια εικονα στην αλλη, ναι υπαρχουν διαφορες, αλλα ειλικρινα οσοι κανουν λες και η εκδοση PS4 ειναι το πιο ομρφο next gen game που εχουν δει (και ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ αυτοι), μαλλον εχουν μια σοβαρη δοση placebo effect κατα την ταπεινη μου αποψη...

Ας εδιναν photo mode στο PS3 και χρησιμοποιωντας αυτα τα DOF effects που χρησιμοποιουν και στις PS4 φωτογραφιες, θα σας ελεγα εγω ποσους θα ξεγελουσαν οι εικονες απο το PS3... Θα εβλεπαν PS3 screens και θα ελεγαν οτι ειναι απο PS4!

Δεν ειναι οτι δεν εχει βελτιωσεις το παιχνιδι στο PS4, ισα ισα, φαινεται πιο ομορφο σε ολους τους τομεις, αλλα επαναλαμβανω οτι αν κατι κανει η εκδοση PS4 και το photomode ειναι να δειξει οτι το "next gen" που τωρα βλεπει πολυς κοσμος και αναγνωριζει (κυριως επειδη ειναι τωρα ενθουσιασμενος με το PS4) το καταφερε η Naughty Dog στο PS3.

Απειρως απειρως πιο εντυπωσιακο αυτο που καταφεραν να αποδοσουν στο PS3 σε σχεση με αυτο που βλεπουμε σημερα στο PS4. Μακαρι να βγαλουν το photo mode για PS3... θα ριχναμε πολυ γελιο σε θρεντ οπως αυτα του neogaf...

5. The Following 9 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

criter (01-08-2014),Desmond (31-07-2014),DJTaurus (31-07-2014),Nek_Food (01-08-2014),Nerven (01-08-2014),panos74gr (31-07-2014),PDS (31-07-2014),Slay (31-07-2014),teras1 (31-07-2014)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

7. The Following 3 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

mihalis13 (31-07-2014),Nek_Food (01-08-2014),panos74gr (31-07-2014)

το πηρα και εγω το παιχνιδι και νομιζω οτι σε σημεια ειναι το πιο ομορφο παιχνιδι στο ps4 σε αλλα βεβαια εχει αρκετες ασχημιες, επισης οταν το βαζω σε 30 frames ξενερωνω ,τα 60 το κανουν πιο ομορφο πιο ζωντανο , τεραστια διαφορα .Αν αναλογιστεις οτι το παιχνιδι ειναι ενα port απο το ps3 τοτε αυτα που θα δουμε στο καινουριο uncharted θα μας φερουν δακρυα στα ματια.Επισης απο την πρωτη επαφη με το multiplayer πηρα ενα vibe hardcoreρηλας το οποιο αυτη την εποχη ειναι πολυ σπανιο και συγχαιρω βεβαια τους δημιουργους γιατι ειναι ρισκο αλλα το φτιαξαν οπως επρεπε.Βασικα ποσο μπροστα ειναι η naughty dog ειλικρινα;

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    In other news, τα διθυραμβικα σχολια για την remastered εκδοση, νομιζω αδικουν παρα μα παρα μα ΠΑΡΑ πολυ την εκδοση PS3... λιγο που εβαλα τα παιχνιδια διπλα διπλα παιδια, εναλλασοντας απο την μια εικονα στην αλλη, ναι υπαρχουν διαφορες, αλλα ειλικρινα οσοι κανουν λες και η εκδοση PS4 ειναι το πιο ομρφο next gen game που εχουν δει (και ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ αυτοι), μαλλον εχουν μια σοβαρη δοση placebo effect κατα την ταπεινη μου αποψη...

Δεν ειναι οτι δεν εχει βελτιωσεις το παιχνιδι στο PS4, ισα ισα, φαινεται πιο ομορφο σε ολους τους τομεις, αλλα επαναλαμβανω οτι αν κατι κανει η εκδοση PS4 και το photomode ειναι να δειξει οτι το "next gen" που τωρα βλεπει πολυς κοσμος και αναγνωριζει (κυριως επειδη ειναι τωρα ενθουσιασμενος με το PS4) το καταφερε η Naughty Dog στο PS3.

Απειρως απειρως πιο εντυπωσιακο αυτο που καταφεραν να αποδοσουν στο PS3 σε σχεση με αυτο που βλεπουμε σημερα στο PS4.
    Συμφωνώ με τον Valkyre, την ίδια αίσθηση είχα και εγώ στο 2ωράκι που έπαιξα το campaign μέχρι τώρα και καμια ώρα στο multiplayer. Υπάρχει διαφορά στην PS4 έκδοση αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη και σε πολλά σημεία ψάχνεις να την βρεις, δεν είναι άμεσα εμφανής. Το παιχνίδι είναι ένα HD remaster στα 1080p/60fps αντίστοιχη με την μεταφορά του god of War 2 στο PS3. Όλα είναι πιο καθαρά, το παιχνίδι τρέχει πιο άνετα αλλά δεν θα το πεις next gen. Παρόλα αυτά, για μένα, είναι το πιο όμορφο παιχνίδι στο ps4, λόγο του εκπληκτικού art direction.

Τα 60fps τελικά είναι μια χαρά για μένα, φοβόμουν αρκετά το soap opera effect που στο hobbit 48fps το έβλεπα έντονα, αλλά εδώ είναι μια χαρά. Ειδικά μετά από λίγη ώρα αν το γυρίσεις στα 30, η κίνηση σου φαίνεται σπαστή. Θέλω όμως να το τεστάρω και με την PS3 έκδοση γιατί μπορεί αυτό να είναι και αποτέλεσμα της τεχνικής που έχουν εφαρμόσει στο PS4 για να ρίξουν τα 60 στα 30fps.

Το άλλο που παρατήρησα είναι ότι το PS4 μου βγάζει φωτιά. Ο ανεμηστήρας κάνει πάρα πολύ θόρυβο, αισθητά πιο πολύ από ότι το ίδιο παιχνίδι στο ps3.
    Δεν νομίζω να είναι ιδέα μου, προχτές έπαιζα το multiplayer στο PS3 και τα μηχανήματα τα έχω δίπλα δίπλα.

Cool Member tzimis's Avatar
    PSN ID
    stikaros

Οντως και σε μενα κανει πολυ θορυβο(με το που εκλεισα το game ηρεμησε στα μπαμ) που δεν ειχα παρατηρησει με αλλα ισως ειναι και η ζεστη τωρα και δεινει πονο

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Valkyre αφου το πηρες, μηπως να οργανωνες και κανενα streaming event εννοειται με σχολιασμο κιολας?

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

13. The Following User Says Thank You to spartan For This Useful Post:

chronohill (01-08-2014)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Valkyre αφου το πηρες, μηπως να οργανωνες και κανενα streaming event εννοειται με σχολιασμο κιολας?
    Xmm δυσκολο Παναγιωτη, καθοτι δεν εχω ασχοληθει καθολου με twich κλπ και το βασικοτερο ο τροπος που παιζω θα εκνευρισει τους παντες καθοτι καθομαι και χαζευω ωρες τα γραφικα και παιζω πιο αργα και απο χελωνα...

Ισως, παρολαυτα εαν θελουν αρκετα παιδια να ψηθω να κανω κανα σεσσιον στην grounded δυσκολια, κυριως για να βοηθησω και να δειξω τις μεθοδους που χρησιμοποιω, αλλα για σχολιασμο δυσκολο το κοβω λολ.

Οπως και να εχει αν κανω οτι κανω μετα το τωρινο survivor playthrough.

PSN ID
    Slay2012

Βρε αθεοφοβε , το εχεις τερματισει τοσες φορες, και ΑΚΟΜΑ καθεσαι και χαζευεις τα γραφικα? Anyway για το twitch απ'οσο ξερω φτιαχνεις απλα εναν λογαριασμο και εισαι ετοιμος. Θα παρακολουθουσα grounded session με τον Master στο DS4, αλλα θελει και σχολιασμο για να εχει γουστο, στο μουγκο δεν λεει.

Εγω το ξεκινησα στο hard στο ps4, στο ps3 το ειχα παιξει Normal, normal+ αλλα για καποιο λογο ενω ηθελα να το παω στο hard το παρατησα. Το Hard μου φεναιται πολυ ευκολο εως τωρα, ενταξει σιγουρα εχω πολυ λιγοτερες σφαιρες αλλα βασικα runners/hunters/soldiers τους σκοτωνω ολους με stealth. Τωρα ειμαι στους υπονομους προς το radio tower.

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Κανανε δουλιτσα οντως... πολυ καλο δειχνει. Νew game στο survivor για μενα.

Η τεραστια διαφορα ειναι οτι τα textures ειναι πολυ SHARP... Πλουσια Χρωματικη παλετα.

Πολλες φορες το play σηκωνει απειρες στροφες και παντα ειμαι με AC στο σπιτι γμτ. Επισης σε καποια σημεια ειδα frame drops ενοχλητικα για 1-2 sec. :/

και γω θα το ξαναπαιξω στο survivor ,ειμαι ενθουσιασμενος με το παιχνιδι το ειχα νοικιασει και στο ps3 αλλα δε προλαβα να παιξω πανω απο 6 ωρες, και εκεινο που θα με ξετρελανει νομιζω θα ειναι το multi.Παιχνιδι προσεγμενο και στο sp και στο mp ας γινει παραδειγμα και σε αλλες εταιριες.framedrops δε παρατηρησα για οση ωρα εχω παιξει... ποσες ωρες ειναι για καποιον που το παει σχετικα χαλαρα;

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by spyros arianara View Post
    ποσες ωρες ειναι για καποιον που το παει σχετικα χαλαρα;
    λογικα στο survivor θα ειναι 16-20 ωρες απ'οσο θυμαμαι να λενε αλλα παιδια.

19. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

spyros arianara (01-08-2014)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Βρε αθεοφοβε , το εχεις τερματισει τοσες φορες, και ΑΚΟΜΑ καθεσαι και χαζευεις τα γραφικα? Anyway για το twitch απ'οσο ξερω φτιαχνεις απλα εναν λογαριασμο και εισαι ετοιμος. Θα παρακολουθουσα grounded session με τον Master στο DS4, αλλα θελει και σχολιασμο για να εχει γουστο, στο μουγκο δεν λεει.

Εγω το ξεκινησα στο hard στο ps4, στο ps3 το ειχα παιξει Normal, normal+ αλλα για καποιο λογο ενω ηθελα να το παω στο hard το παρατησα. Το Hard μου φεναιται πολυ ευκολο εως τωρα, ενταξει σιγουρα εχω πολυ λιγοτερες σφαιρες αλλα βασικα runners/hunters/soldiers τους σκοτωνω ολους με stealth. Τωρα ειμαι στους υπονομους προς το radio tower.
    E προφανως οταν παιζω την remastered θα ξαναρχισω να κοιταζω παντου για τις αλλαγες και τις διαφορες! Λογικο ειναι, χαχα ειμαι καμμενος

Κοιτα σου λεω, εαν θελει ο κοσμος οταν θα παιξω το Grounded mode θα φροντισω να κανω stream οχι σε ολο το playthrough, αλλα στα σημεια που αξιζει να δει καποιος στρατηγικες, πληρη αποφυγη αντιπαλων, full stealth area clear, πως να καθαρισετε ολοκληρη διμοιρια μονο με τουβλα και melee κλπ.

Αλλα οπως ειπα θα πρεπει να περιμενετε να τελειωσω με το πασο μου το Survivor.

Επισης... θα ειναι δυσκολο να κανω commentary... δεν το'χω, ασε που ριχνω απιστευτα καντηλια ωρες ωρες (οπως στο σημειο που εγραψα πιο πανω). Τωρα που το σκφετομαι βεβαια θα ριχνατε τρελο γελιο εσεις λολ...

21. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

panos74gr (01-08-2014)

PSN ID
    Slay2012

Εγω ειμαι OK με τα καντηλια, αλλωστε το παιχνιδι ειναι για 18+ και εχει και απο μονο του καντηλια, θα αυξηθει το immersion εαν ριχνεις και εσυ καντηλια. Ναι και εγω δεν ειπα για πληρες playthrough, σε σημεια μονο με σχολιασμο, οποτε βεβαια μπορεις.

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Λέω και εγώ να πάω για platinum+grounded στο ps4 και θα παίξω το multiplayer. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας με κάνει add, να ξέρει όμως δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στα multi.

psn id: panos74gr

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Το παιχνιδι ναι μεν εχει βελτιωσεις, αλλα τα γραφικα ειναι ιδιας ποιοτητας με το ps3 σε γενικες γραμμες.
    Μην κανουμε σαν τους pc ελιτιστες και εμεις ''OMG αλλη εμπειρια!'' στα ιδια παιχνιδια.

Μου φαινεται πολυ σκοτεινο σε συγκριση με αυτο του ps3 παντως.Kαι ας παιζω με την ιδια φωτεινοτητα.Αν βαλω και RGB φουλ μαυρη μαυριλα.
    Τα 60 fps οπως ειπαν και παραπανω τα παιδια ειναι μια χαρα.Στα 30 βλεπω ενα τρεμοπαιγμα που δεν υπηρχε εχω την εντυπωση στην ps3 version.
    .

25. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

panos74gr (01-08-2014)

Name
    Δημήτρης

Will do it then λογικα στα τελη αυγουστου...

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Το παιχνιδι ναι μεν εχει βελτιωσεις, αλλα τα γραφικα ειναι ιδιας ποιοτητας με το ps3 σε γενικες γραμμες.
    Μην κανουμε σαν τους pc ελιτιστες και εμεις ''OMG αλλη εμπειρια!'' στα ιδια παιχνιδια.

Μου φαινεται πολυ σκοτεινο σε συγκριση με αυτο του ps3 παντως.Kαι ας παιζω με την ιδια φωτεινοτητα.Αν βαλω και RGB φουλ μαυρη μαυριλα.
    Τα 60 fps οπως ειπαν και παραπανω τα παιδια ειναι μια χαρα.Στα 30 βλεπω ενα τρεμοπαιγμα που δεν υπηρχε εχω την εντυπωση στην ps3 version.
    Εeeeexactly... αυτο ειπα κι εγω σε προηγουμενο ποστ μου... το παιχνιδι ειναι ενα PC port του Last of Us. Η μοναδικη διαφορα που πραγματικα βγαζει ματι ειναι τα 60 frames per second. Ολα τα υπολοιπα να με συγχωρειτε ειναι ψιλοπραγματα.

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Εeeeexactly... αυτο ειπα κι εγω σε προηγουμενο ποστ μου... το παιχνιδι ειναι ενα PC port του Last of Us. Η μοναδικη διαφορα που πραγματικα βγαζει ματι ειναι τα 60 frames per second. Ολα τα υπολοιπα να με συγχωρειτε ειναι ψιλοπραγματα.
    Συμφωνω μαζι σας, γιαυτο και στο review εγραψα οτι στην ουσια προκειται για ενα Port. Εχει οτι παραπανω ειχαν οι PC εκδοσεις των παιχνιδιων στην προηγουμενη γενια (και στην τρεχουσα εν καιρω), δηλαδη καλυτερο frame rate, αναλυση, textures, AA, αλλα η γεωμετρια και ολα τα αλλα εφφε ειναι ακριβως τα ιδια.

Bookmarks

Bookmarks