Page 23 of 47 FirstFirst ... 1319202122232425262733 ... LastLast
Results 441 to 460 of 939

Thread: The Last of Us: Remastered

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Δημητρη, εαν ριξεις μολοτωφ σε bloater και αρχιζεις και τον αποφευγεις θα καει μονος του? το ρωταω γιατι κατι τετοιο εκανα κατα λαθος μαλλον στο υπογειο του ξενοδοχειου, αλλα δεν ξερω εαν γενικα πιανει η απλα επεσα σε καποιο glitch.

γραφω ακριβως τι εκανα παρακατω.
    Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ PROTIP: 2 molotovs = Bloater καπουτ.

Σε αυξημενες δυσκολιες αν εχεις 2 μολοτωφ, ο Bloater ειναι παρελθον.

Μια μολοτωφ οχι δεν αρκει για να τον καψει. Με 2 ομως ειναι απλα τελος. Το μονο που χρειαζεται ειναι να αφησετε λιγο χρονο να τον καψει καλα η πρωτη δοση και μετα ριχτε του και την αλλη. Αρκει να ειναι καλα στοχευμενες απανω του οι μολοτωφ οχι διπλα του.

Το ιδιο γινεται και με συνδυασμους, πχ 1 μολοτοφ και μετα 1 bomb. Αλλα το κακο με την bomb ειναι οτι δεν ειναι τοσο αξιοπιστη. Μπορει να την σκασει κανας αλλος εχθρος ή μπορει επειδη εχει μεγαλη εμβελεια να μην κανει το επιθυμητο damage. Φυσικα ακομα κι ετσι ο Bloater αν ζει απο τον συνδυασμο αυτο, θα ειναι κυριολεκτικα τσοφλι τυπου 1 σφαιρα στο δοξα πατρι και παρτον κατω.

Στην Grounded δυσκολια τα υλικα που χρειαζονται για medkits και μολοτοφ πρεπει να φυλασσονται σχεδον ΠΑΝΤΑ για μολοτοφ.

Εγω το εχω κανονα να εχω μινιμουμ 2 μολοτοφ. Σε καποια σημεια μαλιστα ιδανικο ειναι 3 μολοτοφ (grounded δυσκολια) οπως για πχ

Spoiler!

Παντως Πανο, το σημειο που λες μπορεις (δεν ειναι ευκολο) να αποφυγεις μεγαλες συμπλοκες και αρα να χαλασεις σφαιρες. Απλα προσπαθεις να τους μαζεψεις ολους κοντα σου στο κατω μερος και μετα τρεχεις απανω τρεχοντας κρατωντας το shotgun. Λογικα θα στην πεσουν 2 ισως 3 στην πορεια (ο Bloater δεν σε φτανει) , αρα με 2 σφαιρες απο το shotgun καθαρισες.

Φυσικα ξαναλεω αυτα καντε τα αν παιζετε Survivor και ειδικα Grounded. Αν ειστε Hard ριχτε οτι εχετε. Ειναι πολλα τα supplies στο hard.
    Last edited by Valkyre; 01-08-2014 at 13:23.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ PROTIP: 2 molotovs = Bloater καπουτ.

Σε αυξημενες δυσκολιες αν εχεις 2 μολοτωφ, ο Bloater ειναι παρελθον.

Μια μολοτωφ οχι δεν αρκει για να τον καψει. Με 2 ομως ειναι απλα τελος. Το μονο που χρειαζεται ειναι να αφησετε λιγο χρονο να τον καψει καλα η πρωτη δοση και μετα ριχτε του και την αλλη. Αρκει να ειναι καλα στοχευμενες απανω του οι μολοτωφ οχι διπλα του.

Το ιδιο γινεται και με συνδυασμους, πχ 1 μολοτοφ και μετα 1 bomb. Αλλα το κακο με την bomb ειναι οτι δεν ειναι τοσο αξιοπιστη. Μπορει να την σκασει κανας αλλος εχθρος ή μπορει επειδη εχει μεγαλη εμβελεια να μην κανει το επιθυμητο damage. Φυσικα ακομα κι ετσι ο Bloater αν ζει απο τον συνδυασμο αυτο, θα ειναι κυριολεκτικα τσοφλι τυπου 1 σφαιρα στο δοξα πατρι και παρτον κατω.

Στην Grounded δυσκολια τα υλικα που χρειαζονται για medkits και μολοτοφ πρεπει να φυλασσονται σχεδον ΠΑΝΤΑ για μολοτοφ.

Εγω το εχω κανονα να εχω μινιμουμ 2 μολοτοφ. Σε καποια σημεια μαλιστα ιδανικο ειναι 3 μολοτοφ (grounded δυσκολια) οπως για πχ

Spoiler!

Παντως Πανο, το σημειο που λες μπορεις (δεν ειναι ευκολο) να αποφυγεις μεγαλες συμπλοκες και αρα να χαλασεις σφαιρες. Απλα προσπαθεις να τους μαζεψεις ολους κοντα σου στο κατω μερος και μετα τρεχεις απανω τρεχοντας κρατωντας το shotgun. Λογικα θα στην πεσουν 2 ισως 3 στην πορεια (ο Bloater δεν σε φτανει) , αρα με 2 σφαιρες απο το shotgun καθαρισες.

Φυσικα ξαναλεω αυτα καντε τα αν παιζετε Survivor και ειδικα Grounded. Αν ειστε Hard ριχτε οτι εχετε. Ειναι πολλα τα supplies στο hard.
    Στο survivor πάντως στο σχολείο μία του έριξα και καπούτ... Μήπως του την έριξα καλά;

Name
    Δημήτρης

^^ !!! Δεν παιζει αυτο, ή τι να πω, εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε. Μηπως ειχε φαει αρκετο dmg απο τους NPCs? Ή βρηκες κατι μαγικο?

To εχω τεσταρει ενδελλεχως και δεν εχω καταφερει να ριξω καποιον μονο με 1.
    Last edited by Valkyre; 01-08-2014 at 13:44.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Εγω στο hard το παιζω τωρα, ισως να εχουν πειραξει την δυσκολια, αλλιως επεσα σε glitch, γιατι να κουβαλαγε μαζι του καποιος stalker μια nail bomb δεν νομιζω οτι παιζει σαν ενδεχομενο.

Name
    Δημήτρης

^^ Σε Hard ισως να πεθαινει και με μια μολοτοφ. Δεν το ξερω αυτο, καθως Hard εχω παιξει μονο 1 φορα, την πρωτη φορα που επαιξα το παιχνιδι. Η εμπειρια μου απο εκει και περα ειναι καθαρα με Survivor/Grounded modes.

Rimeldur's Avatar
    PSN ID
    Rimeldur
    Name
    Πέτρος

Μόλις το τερμάτισα στο PS4, πρώτη φορά το έπαιζα (στο normal)... Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ! Πολύ ωραίο story!

8. The Following 2 Users Say Thank You to Rimeldur For This Useful Post:

teras1 (02-08-2014),Valkyre (02-08-2014)

Name
    Δημήτρης

Μχμμμ παιδια ειχα τις υποψιες μου αρχικα, τωρα ειμαι σχεδον σιγουρος... Η συμπεριφορα της εχθρικης ΑΙ ειναι λιγακι διαφορετικη στην εκδοση του ps4... Ειναι κατι τοις πιο απροβλεπτες οι συμπεριφορες τους... Εντελως safe paths για να καθαρισω περιοχες που λειτουργουσαν σχεδον 100% στο ps3, τωρα δεν λειτουργει με τον ιδιο τροπο. Οχι οτι δηλαδη δεν υπαρχει επαφη, μιλαμε για διαφορες που μονο ενας καμμενος σαν εμενα μπορει να δει.

και το λεω πιο πολυ γιατι οκ οι αλλαγες αυτες δεν αλλαζουν ιδιατερα την κατασταση στο survivor difficulty, αλλα στο grounded παιζει να επηρεασει.

Excited!

10. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

teras1 (02-08-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ήρθε η ώρα!!(αν και το εχω αγορασμένο απο την Τρίτη,επρεπε να τερματισω πρωτα το watchdogs)

Spoiler!

12. The Following 7 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

DJTaurus (02-08-2014),FotisGRC (02-08-2014),Nerven (02-08-2014),Nikoladim (03-08-2014),spartan (02-08-2014),spyros arianara (02-08-2014),Valkyre (02-08-2014)

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Του...Βαλαώρα; ;=)

Το παίζω στο survivor, δεν είναι πολύ δύσκολο (καλύτερα)...

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Λοιπόν, έπαιξα 1,5 ώρα(οπότε είμαι ακόμα αρκετά στην αρχή) το έχω αρχίσει στο survivor και μιας και είχα καιρό να παίξω θα τα βρω λίγο δύσκολα αλλά δεν πειράζει.
    Διαφορές σε σχέση με την ps3 έκδοση δεν καταλαβαίνεις παρα μόνο αν τα βαλεις δίπλα-δίπλα.Οπότε το έτρεξα και στο ps3 να δω τι διαφορές υπάρχουν.
    Οντως μιλάμε για Port το οποίο αν το έβλεπα πρώτη φορά στο ps4 θα ενθουσιαζόμουνα, αλλά όση ώρα έπαιζα έλεγα τι κατάφεραν οι κερατάδες της ND στο αρχαίο hardware του ps3!!
    Πραγματικό έπος αυτό που κατάφεραν!!
    Οποιος το παιζει πρώτη φόρα σε ps4 είναι πολύ τυχερός πραγματικά.
    Η Remaster αξίζει μόνο για fan του τίτλου, όποιος απλά του άρεσε δεν θα δει καινούρια πράγματα.Εγώ πάντως σίγουρα δεν μετάνιωσα τα 42 ευρώ που έδωσα(ειδικά που δεν είχα αγοράσει και κανένα DLC στο ps3 οπότε το Left Behind θα το παίξω πρώτη φορά )
    Ορίστε και μερικές φωτό(η τελευταία με photo mode):

Spoiler!
    Spoiler!

15. The Following 6 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

DJTaurus (02-08-2014),Nerven (05-08-2014),odytsak (03-08-2014),panos74gr (02-08-2014),Starlord (03-08-2014),Viper (03-08-2014)

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ !!! Δεν παιζει αυτο, ή τι να πω, εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε. Μηπως ειχε φαει αρκετο dmg απο τους NPCs? Ή βρηκες κατι μαγικο?

To εχω τεσταρει ενδελλεχως και δεν εχω καταφερει να ριξω καποιον μονο με 1.
    Δεν πρέπει να είχε npcs σε εκείνο το σημείο απ 'οτι θυμάμαι... Μετά μόνο βγαίνουν κάπποιοι runners.

Χμμμ. Μήπως είχαν αλλάξει την δυσκολία σε κάπποιο patch? Εγώ παίζω χωρίς patch και αρνούμε να κάνω update μέχρι να πάρω όλα τα single player τρόπαια γιατί στο ps3 είναι καραglitchαρισμένα....

Name
    Δημήτρης

Ισωσ. Παντωσ εγω δεν αντιμετωπησα προβλημα με κανενα τροπαιο.

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Default The Last of Us: Remastered

Εμένα στο ps3 έκανε glitch το trophy με τα shiv doors και έχει κολλήσει στις 11 αν και εχω ανοίξει και τις 13.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Εμένα στο ps3 έκανε glitch το trophy με τα shiv doors και έχει κολλήσει στις 11 αν και εχω ανοίξει και τις 13.
    Ναι και εγώ το είχα αυτό το πρόβλημα. Τελικά πήγα έπειτα να ξεκλειδώσω κάποιο άλλο (το sutvivor+ αν θυμάμαι καλά) και ξεκλειδωσε έπειτα μόνο του Και αυτό.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Moderator odytsak's Avatar

Mιχάλη δώσε κανένα tip πως βγάζεις screenshot και ταυτόχρονα παίρνεις και το εικονίδιο.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Mιχάλη δώσε κανένα tip πως βγάζεις screenshot και ταυτόχρονα παίρνεις και το εικονίδιο.
    αχαχα!!Είναι μυστικό
    Spoiler!

22. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

odytsak (03-08-2014)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Μερικές φωτό και από εμένα #photomode

Spoiler!

24. The Following User Says Thank You to panos74gr For This Useful Post:

chronohill (04-08-2014)

Member eternalife's Avatar
    PSN ID
    eTeRn4L1F3
    Name
    Νικος

Ρε παιδια μια ερωτηση γιατι σημερα ειμαι να το αγορασω και εγω αλλα δεν εχω αποφασισει αν θα ναι digital η retail? αν το κατεβασω απο psn ειναι 50 γιγα το αρχειο + 50 η εγκατασταση= 100 γιγα ή οχι; το loading time ειναι μικροτερο σε μια απο τις 2 περιπτωσεις ή το ιδιο; εχετε να προτεινετε ποια εκδοση να παρω; δε το χα παιξει στο ps3 και ανυπομονω να το ξεκινησω!!!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εγώ είμαι πάντα υπέρ των retail εκδόσεων.Το πήρα από σκρουτζομαγαζο στα 42 ευρώ.τώρα εσύ ξέρεις καλύτερα τι προτιμάς.
    Spoiler!

27. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

panos74gr (04-08-2014)

Bookmarks

Bookmarks