^^ PROTIP: 2 molotovs = Bloater καπουτ.
Σε αυξημενες δυσκολιες αν εχεις 2 μολοτωφ, ο Bloater ειναι παρελθον.
Μια μολοτωφ οχι δεν αρκει για να τον καψει. Με 2 ομως ειναι απλα τελος. Το μονο που χρειαζεται ειναι να αφησετε λιγο χρονο να τον καψει καλα η πρωτη δοση και μετα ριχτε του και την αλλη. Αρκει να ειναι καλα στοχευμενες απανω του οι μολοτωφ οχι διπλα του.
Το ιδιο γινεται και με συνδυασμους, πχ 1 μολοτοφ και μετα 1 bomb. Αλλα το κακο με την bomb ειναι οτι δεν ειναι τοσο αξιοπιστη. Μπορει να την σκασει κανας αλλος εχθρος ή μπορει επειδη εχει μεγαλη εμβελεια να μην κανει το επιθυμητο damage. Φυσικα ακομα κι ετσι ο Bloater αν ζει απο τον συνδυασμο αυτο, θα ειναι κυριολεκτικα τσοφλι τυπου 1 σφαιρα στο δοξα πατρι και παρτον κατω.
Στην Grounded δυσκολια τα υλικα που χρειαζονται για medkits και μολοτοφ πρεπει να φυλασσονται σχεδον ΠΑΝΤΑ για μολοτοφ.
Εγω το εχω κανονα να εχω μινιμουμ 2 μολοτοφ. Σε καποια σημεια μαλιστα ιδανικο ειναι 3 μολοτοφ (grounded δυσκολια) οπως για πχ
Παντως Πανο, το σημειο που λες μπορεις (δεν ειναι ευκολο) να αποφυγεις μεγαλες συμπλοκες και αρα να χαλασεις σφαιρες. Απλα προσπαθεις να τους μαζεψεις ολους κοντα σου στο κατω μερος και μετα τρεχεις απανω τρεχοντας κρατωντας το shotgun. Λογικα θα στην πεσουν 2 ισως 3 στην πορεια (ο Bloater δεν σε φτανει) , αρα με 2 σφαιρες απο το shotgun καθαρισες.
Φυσικα ξαναλεω αυτα καντε τα αν παιζετε Survivor και ειδικα Grounded. Αν ειστε Hard ριχτε οτι εχετε. Ειναι πολλα τα supplies στο hard.
Bookmarks