Page 14 of 47 FirstFirst ... 410111213141516171824 ... LastLast
Results 261 to 280 of 939

Thread: The Last of Us: Remastered

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

ΑΝ ισχυει χωσανε τοσο contrast που οι σκιερες περιοχες μαυρισανε τελειως.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εντάξει βλέπουμε δεν υπάρχει καθόλου θολούρα σε σχέση με την ps3 έκδοση.
    Απ'οτι φαίνεται τις διαφορές θα τις καταλάβουμε μολις το παίξουμε και βάλουμε στα καπάκια να δούμε την ps3 έκδοση.
    Spoiler!

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Εγώ ρε παιδιά δεν θυμάμαι να είναι τόσο θολό στο PS3 - αναφέρομαι και σε προηγούμενα συγκριτικά που είχαν βγει.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by spartan View Post

- - - Updated - - -

Ενα μικρο συγκριτικο στα γραφικα, αναμεσα στις 2 εκδοσεις.(δεξια ειναι η remaster εκδοση του ps4)
    Κυκλοφορει και αυτο το gif με πολυ μικρες διαφορες. Ειδικα η εκδοση του PS3 (αριστερα) με το gif που εβαλε ο Spartan, ειναι η μερα με τη νυχτα. Δεν ξερω τι γινεται και δεν θυμαμαι καθολου πως ηταν στο PS3.

5. The Following User Says Thank You to Viper For This Useful Post:

spartan (16-07-2014)

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Και μονο που θα τρέχει σε πολύ μεγαλυτερη ανάλυση με ακατέβατα 60fps χωρις tearing και aliasing ειναι μεγάλη διαφορά, τα gifs δεν μου λενε και πολλά ειναι παραπλανητικά. Τωρα που το youtube δειχνει 60fps θα ηταν καλυτερο ενα διπλα διπλα συγκριτικο με την εκδοση του ps3 στα 30fps η λιγοτερα και αυτήν του ps4 στα 60 fps. Bεβαια απο κοντά εάν κάποιος έχει δειι τις δύο εκδοσεις ακόμη καλυτερα γιατι και το youtube συνηθως δεν μπορει να αποδώσει το 100% της διαφοράς.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

The Last of Us Remastered: Here’s the Full List of Improvements on PS4; More DLC Coming in 2014

• 1080p/60 FPS in single player and multiplayer.
    • Texture maps are 4x more detailed. Shadow maps 2x.
    • Higher resolution particle effects.
    • Occlusion mapping on decals.
    • No texture streaming.
    • Longer draw distances, better LOD
    • Expanded audio menu options.
    • Possibility to lock frame rate at 30 FPS.
    • Possibility to swap trigger and thumbsticks controls.
    • DualShock 4 touch pad, light bar and speaker supported.
    • Cinematics with commentary by Neil Druckmann, Troy Baler and Ashley Johnson.

The original The Last of Us for PS3 sold seven million copies.

8. The Following 3 Users Say Thank You to Viper For This Useful Post:

odytsak (16-07-2014),psx3 (16-07-2014),Starlord (17-07-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Το LoU δεν ειχε tearing στο PS3.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Πολυ λίγα πραγματα εώς τωρα παντως παιδια..
    Οκ ND, αλλα θα ηταν καλο να δουμε και κάτι παραπάνω..
    Spoiler!

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

πιθανή δυνατότητα κλειδώματος στα 30 fps;;;;;;;

μετάφραση: τα 60 fps ΔΕΝ είναι "ακατέβατα" αλλά με σκαμπανεβάσματα. Εξ ου και η "πιθανή" δυνατότητα κλειδώματος στα 30 fps. Δεν μου άρεσε αυτό (από πλευράς τεχνικής δεινότητας της ND).

12. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

psx3 (16-07-2014)

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

tessellation δεν έβαλαν;

σχετικά με τα 30fps, μα γιατι να κλειδώσει καποιος ενα 60fps παιχνίδι στα 30fps, μαζοχιστής ειναι;

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    μετάφραση: τα 60 fps ΔΕΝ είναι "ακατέβατα" αλλά με σκαμπανεβάσματα. Εξ ου και η "πιθανή" δυνατότητα κλειδώματος στα 30 fps. Δεν μου άρεσε αυτό (από πλευράς τεχνικής δεινότητας της ND).
    και καποιες λιγες φορές να πεφτει στα 50-45 fps για λιγο δεν ειναι μεγάλο θέμα.

PSN ID
    Lefteris_X

για "λίγες φορές" δεν βάζεις την (πιθανή) δυνατότητα κλειδώματος στα 30 fps. Άρα, με την κοινή λογική:

δεν έχουν 60άρι καρφωτό, αλλά ούτε και με μικρές πτώσεις στα 45-50 αραιά και που. Επειδή όμως, ακόμα το παλεύουν μπας και βελτιώσουν τις πτώσεις, λένε "πιθανή" η δυνατότητα για κλείδωμα στα 30. Τουλάχιστον, από την πείρα μου, αυτό ερμηνεύω. Either way όμως, το θεωρώ απαράδεκτο. Το "60άρι" έπρεπε να το έχουν για πλάκα για τον συγκεκριμένο τίτλο. Για πλάκα λέμε. Τέλος πάντων, αυτή είναι η θέση μου και δεν μεταβάλλεται.

Name
    Δημήτρης

Yπαρχει και το ενδεχομενο το "κλειδωμα στα 30" να ειναι μετα απο αποψεις πολλων ατομων στο GAF που ελεγαν οτι τα 60 fps θα χαλασουν το κινηματογραφικο feeling που προσφερουν τα 30 fps.

Και μιας και ακομα και devs της ND εξεφρασαν οτι προτιμουν να παιζουν στα 30 frames (λιγοι) ισως γι αυτο να εδωσαν την επιλογη.

Θα δειξει.

16. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Desmond (16-07-2014),panos74gr (16-07-2014),Starlord (17-07-2014)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by BigBOSS View Post
    σχετικά με τα 30fps, μα γιατι να κλειδώσει καποιος ενα 60fps παιχνίδι στα 30fps, μαζοχιστής ειναι;
    Kαποιους δεν τους ενοχλει ιδιαιτερα.Υπαρχουν tweets απο τους devs του παιχνιδιου που ενας λεει οτι λατρευει τα 60, αλλος οτι προτιμα τα 30.
    Οταν βγει το παιχνιδι θα μαθουμε το γιατι υπαρχουν 2 αποψεις.Παντως ελεγαν οτι εβγαζαν πανω απο 60 frames, οποτε δεν ξερω αν το προβλημα ειναι πιθανα drops.

Αυτο(το μονο) που με προβληματιζει στα 60 ειναι η ευκολοτερη στοχευση(βοηθαει και το καινουριο χειριστηριο),γιατι το παιχνιδι δεν ειναι cod οπου η ευκολια στην στοχευση ειναι το ζητουμενο.Ελπιζω εκει να εχουν βρει μια ισορροπια.

Ειναι απο τα λιγα αν οχι το μοναδικο remastered που θα αγορασω.Ελαχιστες διαφορες θα εχει, αλλα ευκαιρια να το ξαναπαιξω γιατι το drive του ps3 δεν μου τα λεει καλα τελευταια.
    .

PSN ID
    Lefteris_X

ε, ΟΚ εντάξει, εδώ είναι που έχουμε τεράστια απόσταση στην "θέση" - όχι με τον Val, αλλά με όσους θεωρούν "κινηματογραφική" την αίσθηση των 30 fps (όπως και στον κινηματογράφο, δεν αποδέχονται τα 48 fps αρκετοί, γιατί..........ας μην αναλύσουμε το "γιατί", καθώς διαφωνώ κάθετα).

Είμαι οπαδός των 60 fps όπως το έχω πει άπειρες φορές. Δεν χρειάζεται να το ξαναπώ / αναλύσω κ' άλλο. Αυτές οι αυθαίρετες "θέσεις" περί κινηματογραφικής αίσθησης, με αφήνουν παγερά αδιάφορο, για τους λόγους που επίσης έχω χιλιοπαραθέσει. Όχι τώρα, αλλά εδώ και χρόνια.

Όπως είπες Val, θα δείξει.

ΥΓ: Να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά και για το remaster του God of War 3 και 4 (ascension), καθώς αυτές τις μέρες τριγυρίζει η "ιδέα" να γίνουν remaster τα Uncharted 1,2,3. Σκατέ ολέ λέω εγώ. Ξέρω, ξέρω και τους μπιζνες λόγους, και το νέο πελατειακό πλήθος που τώρα μπήκε στο PS brand κλπκλπ. Προσωπικά, έχω άλλη στάση έναντι στο μπιζνες thinking, συνεπώς δεν έχει νόημα ότι και να πω. Ένα μόνο σχόλιο: το πολύ το remaster το βαριέται και ο παπάς (αυτός που ήταν στο PS brand ήδη). Ο διάκονος όμως το χαίρεται (ο "νέος" στο brand).

Name
    Δημήτρης

Aπλα ανεφερα ενα εναλλακτικο ενδεχομενο στο γιατι υπαρχει η επιλογη για 30 fps, ενδεχομενο το οποιο εαν ευσταθει (το θεωρω πολυ πιθανο με αυτα που διαβαζω στο gaf) τοτε η επιλογη με τα 60 καρε θα ειναι ακατεβατα χωρις πτωσεις.

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Πολύ θετικό το γεγονός ότι πούλησε 7 εκατομμύρια, ελπίζω αυτό να δώσει το μήνυμα σε άλλους developers ότι πρέπει να στοχεύουν την ποιότητα. Επίσης, μου αρέσει που βάζουν commentary στις cutscenes. Όσο για τα fps, μια χαρά παίζω στα 30, αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή να παίξεις στα 60.

PDS, και εμένα ίσως είναι το μοναδικό remaster που θα αγοράσω, γιατί έκανα μια μεγάλη μακακία. Το the last of us το νοίκιασα, δεν το αγόρασα. Και δεν είναι ότι δεν το απόλαυσα, αλλά έπρεπε να υποστηρίξω σε πωλήσεις την Naughty Dog. Το άξιζε. Βέβαια έτσι υποστηρίζω και το remaster, αλλά ίσως το αγοράσω τελικά.

21. The Following 2 Users Say Thank You to Ezio For This Useful Post:

panos74gr (16-07-2014),spartan (16-07-2014)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Τρελες πωλησεις για exclusive τιτλο και μαλιστα νεο IP. Ξεπερασε ηδη τα Uncharted που ειναι στην αγορα τοσα χρονια και ειναι δευτερο στη λιστα με τα best selling exclusives πισω απο το GT5. Tα νουμερα αυτα απλα επιβεβαιωνουν το αυτονοητο νομιζω, οτι δλδ θα υπαρξει sequel του παιχνιδιου. Λογικα θα κλεισει ο κυκλος του Uncharted με το 4, μετα σειρα παιρνει το LOU2 και προς το τελος της ζωης του ps4 θα πανε για κανα καινουριο IP οπως συνηθιζουν σε καθε γενια.
    Last edited by hakoo; 16-07-2014 at 13:28.

Name
    Δημήτρης

^^ Οχι δεν συνηθιζουν νεο ΙΡ στο τελος της γενιας! Το LoU ηταν η εξαιρεση! Συνηθως πετανε νεο ΙΡ στην αρχη της γενιας.

Εγω θα ηθελα μετα το U4 να δω κατι καινουργιο και μετα το LoU2.

Και ελπιζω το U4 να ειναι το τελευταιο για καποιο διαστημα γιατι δεν γινεται να συνεχιζουμε ολα τα franchises. Και το U4 πρεπει να λαβει ενα τελος. (ασχετο εαν ειναι τετοιο το στυλ του που μπορεις να κανεις και Uncharted 15 αν θες)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Nαι τo οπως συνηθιζουν πηγαινε για το νεο IP και οχι για το τελος της γενιας
    Κι εγω μαζι σου (θα ηθελα να δω πρωτα κατι καινουριο και μετα LOU2 για κερασακι) αλλα νομιζω οτι ειναι καθαρα business decision να δωθει προτεραιοτητα σε κατι που θα ειναι εμπορικο. Με το Uncharted μια χαρα το πανε το θεμα κατα τη γνωμη μου, εβαλαν τους δημιουργους του LOU να το φρεσκαρουν για ενα δυνατο showing στο ps4 και μετα να το ξεκουρασουν για οσο χρειαστει.

Bookmarks

Bookmarks