Τι ωρα αυριο....; δεν κρατιεμε!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι ωρα αυριο....; δεν κρατιεμε!
Ελλας Ελληνων..... )-( Ασανα
Akrida79 (02-04-2014),giwrgos2001 (03-04-2014)
Ps5.....; ε; μμμμ τελεια, αν εχει κατω απο 500€ θα το παρω αμεσα, λεω να κανω προκρατηση στο πλαισιο..... το mk θα το δινουν δωρο λες; ε; χα χα χα χαχαχαχα χα χα χα!
Ελλας Ελληνων..... )-( Ασανα
Σημερα δεν βγαινει αυτο?
Α συγγνωμη εχω αμερικανικο...
Πλάκα-πλάκα μέχρι και platinum έχει.
http://psnprofiles.com/trophies/2525-Mercenary-Kings
Ξεζουμίζει το μηχάνημα βλέπω. Τέλος πάντων, αυτό που βλέπω μέχρι ένα βαθμό μου αρέσει, πλην όμως πρέπει να το ξεκαθαρίσω ότι το σχόλιο μου αυτό σχετίζεται με επιθυμία να το έπαιζα στο PS Vita και όχι τόσο για την υλοποίηση στο PS4. Nevermind, τσάμπα είναι μέσω του plus θα κατέβει και θα το παίξω, αν και δεν μου άρεσαν τα πρώτα σχόλια σας στο θέμα του plus. Ίσως φταίει που το παίζεις σε πόσο 55"~60" τηλεόραση; Μήπως φταίει αυτό; Λέω εγώ τώρα. Περίεργο πάντως έχει καλές κριτικές γύρω στο 80% από κριτικούς και χρήστες (από την έκδοση για PC, λες να έχει καλύτερη εικόνα εκεί και περισσότερα FPS; λέμε τώρα αστειάκια να περνάει η ώρα). Τέλος πάντων, πιθανόν να επανέλθω για σύντομη κριτική.
Nek_Food (02-04-2014)
Βρίστε με, κοροϊδέψτε με, ειρωνευτείτε με... Εμένα μου άρεσε τελικά περισσότερο από ότι περίμενα. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά πράγματα που με ενοχλούν, όπως τα loading times, button configuration, κλπ αλλά γενικά μου αρέσει. Δεν ξέρω, μου ξυπνάει ωραίες αναμνήσεις και γενικά περνάω καλά με αυτό. Θα δείξει βέβαια στην πορεία αν θα συνεχίσω να γουστάρω η θα το βαρεθώ αλλά μέχρι τώρα δεν με χάλασε κιόλας.
Last edited by Nek_Food; 03-04-2014 at 09:01.
BillyFlo81 (02-04-2014),FotisGRC (02-04-2014)
Μαζι σου.Το παιχνιδακι εχει φαση αν το δει κανεις με retro-γυαλια και πιστεψει για λιγο οτι αντι για dualshock κραταει στα χερια του ενα joystick tomahawk.
Η μουσικη με ταξιδεψε χρονια πισω, ακομα και οι επιλογες στα μενου και τα Loading Times(οπου καποτε πεταγοταν μυνημα κατα τη φορτωση "Please insert Disk 2")
Σιγουρα δε πηραμε Ps4 για να παιξουμε παιχνιδια τυπου Mercenary Kings, αλλα προσωπικα εμενα δε με χαλαει να κανω ενα διαλειμα σε retro style παιχνιδακια και το συγκεκριμενο θα το ευχαριστηθω περισσοτερο απο το Don t Starve.
Συμφωνω οτι ο χερισμος και τα loading times ειναι λιγο εως πολυ σπαστικα για τα σημερινα δεδομενα..
Co op εχει δοκιμασει κανεις?
Nek_Food (03-04-2014)
Ωραιο γενικα, αλλα σπαστικο που δεν εχει checkpoints (το συνεχεια απο την αρχη με κουρασε), και το θεμα του χρονου... Θα το δω καλυτερα απο αυριο με καθαροτερο μυαλο.
Αλλα θα συμφωνησω οτι δεν εινα για PS4... Ζηλευω τα δωρεαν του PS3...
Το έβαλα και εφαγα απογοήτευση μεγάλη..αλλα μετα σκέφτηκα και το χειρότερο...φανταζεσαι λεω στον εαυτό μου να το είχες πληρώσει..αμέσως σκάω χαμόγελο και delete..οχι για τον χώρο που πιάνει..ουτε σι άλλος 1,5tb το εχω,απλα και μονο για να μην το ξαναπαιξω!!ευτηχως θα ασχοληθώ με το sly αυτόν τον μήνα(για το άλλο το ψέμα ουτε λόγος ουτε καν το κατέβασα) αυτα απο μενα
Sent from my iPhone using Tapatalk
5 λεπτα και delete...
Έχει checkpoints. Αν δεις στις πίστες που παίζεις έχει κάτι σπίτια που είναι red crossed, εάν μπεις μέσα σε αυτά και στην συνέχεια προχωρήσεις παρακάτω και χάσεις, σε μεταφέρει σε αυτά.
Εμένα χθες πάντως περισσότερο μου την έσπασε το Hotline Miami που μάλλον είναι λάθος να το παίζω στο Vita γιατί πάσχει ο χειρισμός, λογικά στο PS3 θα είναι πιο εύκολο αλλά πάλι είναι τίτλος αυτός για το PS3; Retro comeback!!!
Akrida79 (03-04-2014)
Δεν τα είχα δει Nek... Θα το παλέψω λίγο σήμερα...
ο παρανοικος:
απο τη μια λεω στον εαυτο μου τζαμπα ειναι ρε αχαριστε! κανε υπομονη και θα ρθουν καλυτερα..ειναι νωρις ακομα, τι θες? tomb raider οπως το ps3? καλοδεχουμενο!
απο την αλλη λεω: τι σοι μ@λακιες μας ταιζουν ρε π@υστη μου?!! κοροιδια! καλυτερα να λεγαν οτι αυτο το μηνα κατεβαστε νεα θεματα για την αρχικη οθονη ή αλλες επιλογες οπως αλλαγη στο μουσικο θεμα (πχ το πιανακι/αρμονιο(?) που παιζει μου τη σπαει)
τελικα λεω: αστο! κατεβασε το, αστο στην ακρη και οταν ξεμεινεις απο παιχνιδια-φραγκα ισως σου φανει χρησιμο..
...αλλα απο την αλλη ειναι σαν να χεις παρει φερραρι και σου μενουν μονο χωματοδρομοι να την οδηγησεις!.. αντε κ μια φορα το μηνα 2μηνο αττικη οδο!!
(χιουμορακι κ λιιιγο ειρωνια κανω ε?!)
Bookmarks