Πάνω που έλεγα ότι δεν γίνεται να μας δώσουν χειρότερο παιχνίδι από το dont starve, τελικά ήρθε το mercenary kings να το ξεπεράσει
Να και οι πρώτες εικόνες από το free game Μαίου!!!
Πέραν της πλάκας, νομίζω ότι μετά από 5 μήνες κυκλοφορίας μπορούν να δώσουν κάτι καλύτερο στο plus, όπως το knack ( δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει 60 ευρώ για το knack αυτή τη στιγμή), το killzone, ή κανένα πακέτο demo καινούριων παιχνιδιών... Αν ήθελα να παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια θα κατέβαζα το snes από το πατάρι, δε θα έδινα 410 ευρώ για ps4 + 50 (30) για plus.
Κοίτα, θα προτιμούσα κάθε παιχνίδι που κυκλοφορεί να έχει και διαθέσιμο demo (ειδικά για τα plus members), αλλά από τη στιγμή που αυτό δε γίνεται, θα μου άρεσε σαν ιδέα, και θα το προτιμούσα,να δώσουν ένα πακετάκι από demo παιχνιδιών που δε κυκλοφόρησαν ακόμα, ή μια κομμένη έκδοση κάποιου καινούριου παιχνιδιού, αντί του MK. Θα μου πεις, έτσι χάνεται η έννοια του free game, αλλά προσωπικά θα ήμουν πιο ικανοποιημένος.
δυστηχως δεν ειναι οτι περιμενα,εγω περιμενα metal slug αυτο ειναι αλλο στυλ που δεν μου αρεσει καθολου
1000 φορες ενα φουλ παιχνιδι παρα ενα demo τι λετε ρε παιδια τωρα...
Daytime Dreamer (07-04-2014),mihalis13 (04-04-2014),pafralis30 (04-04-2014),psx3 (03-04-2014)
Το παιχνιδι ειναι απλα τελειο, για εμενα, ισως γιατι μου ξυπναει αναμνησεις ισως για το νοσταλγικο της υποθεσης..... μονο μειονεκτημα τα loading times! Και μουσικη απο τα τοτε χρονια... πολυ καλο κατ εμε!
Χειροτερο παιχνιδι απο το starve νομιζω δεν υπαρχει εστω και για free! Το mk για free δεν νε χαλασε καθολου. Αλλωστε η κονσολα ειναι νεα ακομα και το lara για το ps3 plus που το δωσανε τσαμπα το δωσανε κατ εμε για να γλυκανουνε λιγο και να ευχαριστησουνε και να δειξουν πως δεν ξεχνανε τους ps3 εχοντες....
Εγω παλι αν ηταν να δωσουν ενα παιχνιδι απο τα κ α λ α (μιας και αναφερθηκε το knack) θα ηθελα το rivals!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελλας Ελληνων..... )-( Ασανα
djpar (03-04-2014),Nek_Food (03-04-2014),spyros arianara (05-04-2014)
μαλλον κανα THIEF θα δωσουν αν κρινω απο την μειωση 50% που του κανανε στο PSN μετα απο σχεδον 2 μηνες κυκλοφοριας. αλλα κ αυτο καποιους μηνες αργοτερα. το knack μπορει να το αγοραζουν ακομα για τα πιτσιρικια τους γονεις που εχουν την κονσολα. το rivals δεν ειναι το καλυτερο της σειρας, αλλα πουλαει οποτε σιγα μην το δωσουν τσαμπα!
Ναι κυρίες και κύριοι, το παιχνίδι ξεζουμιζει το ps4 με αποτέλεσμα να κρασαρει....
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
FotisGRC (05-04-2014)
Και εμενα μου εβγαλε ακριβως το ιδιο εχθες μετα απο 6 ωρες παιχνιδι..... με κανα update του παιχνιδιου αλλαζει αυτο;
pafralis30 (07-04-2014)
Εστω thief μιας και δ ε ν προκειτε να το αγορασω το συγκεκριμενο ας μου το δωσουν fred δεν με χαλαει!
pafralis30 (08-04-2014)
Το επαιξα λίγο στην αρχή , πρεπει να είναι απο τις χειρότερες εισαγωγές σε παιχνιδι ολων των εποχών. Σε αντίθεση με το metal slug που σε βάζει με τη μια στο ψητο ,στο Mk πυροβολας κότες και πουλιά στο tutorial !!!! Έλεος !!!!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
FotisGRC (10-04-2014)
Πω, πω κακίες... Βλέπω στο τέλος να είμαι ο μόνος που θα παίζει με αυτό.![]()
pafralis30 (10-04-2014)
Ευτυχώς το είδα σε pc και δεν μπηκα καν στον κόπο να το κατεβάζω.....
στάλθηκε απο το S8Q και το auto correct τον παιρνει![]()
Eντάξει μην το θάβουμε τόσο έχει και κάτι καλό....Spoiler!
Bookmarks