Page 94 of 114 FirstFirst ... 4484909192939495969798104 ... LastLast
Results 1,861 to 1,880 of 2278

Thread: PlayStation VR - Virtual Reality Headset

Δεν το βρίσκω στο eu store.
    https://www.vrfocus.com/2017/12/stra...laystation-vr/

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Λενε οτι δεν υπαρχει ακομα.

Πες μου οτι πηρες το V1!
    .

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Έπαιξα το μικρό κομμάτι του The Last Guardian στο VR.
    Τι μαγεία είναι αυτή; Πέραν ότι στο τεχνικό κομμάτι είναι καταπληκτικό
    και ένα από τα πιο όμορφα "παιχνίδια" του VR αυτό που είναι συγκλονιστικό είναι
    το συναίσθημα που σου μεταφέρει στην επαφή με τον Trico αλλά και με τον κόσμο του γενικότερα.
    Τι να πω; Θα είναι λίγο... Απλά ζούμε τρομερές εποχές για το gaming...

4. The Following 6 Users Say Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

chronohill (15-12-2017),DJTaurus (16-12-2017),obione (18-12-2017),PDS (16-12-2017),Slay (16-12-2017),toninio (16-12-2017)

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Λενε οτι δεν υπαρχει ακομα.

Πες μου οτι πηρες το V1!
    Πήρα τηλέφωνο στη Sony σήμερα καμία ενημέρωση για V2. Δεν το πήρα ακόμα περιμένω το V2. Απλώς κάθομαι και ψάχνω παιχνίδια/εφαρμογές να είμαι έτοιμος όταν το αγοράσω.

6. The Following User Says Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

PDS (16-12-2017)

No black screen drops at all.

8. The Following User Says Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

PDS (16-12-2017)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    No black screen drops at all.
    τωρα που το λες, εχω καιρο να δω black screen και στο V1+ps4pro.

Ισως το διορθωσαν με update? Μπορει.
    .

10. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

DJTaurus (16-12-2017)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Α Hi guys! Θα ήθελα τη βοήθεια/γνώμη σας σε κάτι.

Πριν λίγο καιρό, στο PSVR μου κάηκαν/κόλλησαν κάποια pixels. Αρχικά δεν έδωσα σημασία, διότι εχω πει στο εαυτό μου να μη χαλιεμαι με τέτοια θέματα... Μάλιστα είχα θεωρήσει πως μπορεί να είχε μπει και κάποιο σκουπιδάκι μέσα στον φακό και πως θα έφευγε με τον καιρό. Το πρόβλημα ήταν πως δεν ήταν μόνο ενα πιξελ -μάλλον- όπως αρχικά νόμιζα, αλλα περισσότερα τα οποία ήταν μαζι. Δεν είχε και συγκεκριμένο σχήμα για να καταλάβω. Πάντως, λόγω της χαμηλής ανάλυσης του PSVR, καταλαβαίνετε οτι φαινότανε και μάλιστα ακόμα και σε σκοτεινές επιφάνειες. Αλλα, όπως ειπα, δε πολυεδωσα σημασία.
    Κάποια στιγμή ειπα, όμως, να τηλεφωνήσω στη Sony, ετσι απο περιέργεια, να δω τι θα μου πουν. Το έκανα και μου είπαν να πάω να το δούνε και πως θα μίλαγαν με αρμόδιο τμήμα κλπ να δουν τι θα γίνει. Μου είχαν πει πως αν πάρει έγκριση για αντικατάσταση, αυτή θα γινόταν μόνο με καινούργιο PSVR και όχι κάποιο ανακατασκευασμένο, απλούστατα επειδη δεν υπάρχουν ανακατασκευασμένα. Και ετσι μπήκα στη διαδικασία, διότι αλλιως δεν... Το πήγα το περασμένο Σάββατο και την Τριτη με πήραν και μου είπαν οτι θα αντικατασταθεί. Πράγματι, πήγα σήμερα το πρωί και παρέλαβα ενα ολοκαίνουργιο PSVR, το οποίο κάθεται ακόμα κλειστό στο κουτί του. Σκέφτηκα λοιπόν...
    ...αφού το εχω που το εχω κλειστό, μήπως να σκεφτόμουν τι να κάνω -εαν γινεται φυσικά- για να πάρω το V2; Πχ, να το πουλήσω όπως ειναι και να βάλω τη διαφορα; Αξίζει; Σε τι τιμη θα παίξει το V2; Στην ίδια φαντάζομαι... Γενικά τι αλλο μπορεί να σκεφτείτε που μπορεί να μου διαφεύγει τωρα;
    Δεν εχω "κάψα" να πάρω το V2 και εαν δε συνέβαινε όλο αυτο δε θα σκεφτόμουν για κανέναν λόγο την αντικατάστασή του παλιότερου μοντέλου. Αλλα μια που έγινε ετσι, οκ, εαν το πάρω θα γλιτώσω απο την συνεχή αλλαγή του καλωδίου για να εχω HDR, το οποίο, κι αυτο, δε το θεωρω κάτι τραγικό. Σημαντικό μεν, αλλα όχι τραγικό. Περισσότερο μια απασχολεί που κα γλυτώσουν την καταπόνηση του βάλε-βγάλε οι θύρες του PS4...
    Συνεπώς, είμαι διατεθειμένος να δώσω κάποια χρήματα παραπάνω για το V2. Σας "ακούω" λοιπόν...

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Error Flynn View Post
    Έπαιξα το μικρό κομμάτι του The Last Guardian στο VR.
    Τι μαγεία είναι αυτή; Πέραν ότι στο τεχνικό κομμάτι είναι καταπληκτικό
    και ένα από τα πιο όμορφα "παιχνίδια" του VR αυτό που είναι συγκλονιστικό είναι
    το συναίσθημα που σου μεταφέρει στην επαφή με τον Trico αλλά και με τον κόσμο του γενικότερα.
    Τι να πω; Θα είναι λίγο... Απλά ζούμε τρομερές εποχές για το gaming...
    Πραγματικά έχει πολύ όμορφα γραφικά για VR παιχνίδι... Ίσως από τα καλύτερα νομίζω.

Γενικώς σήμερα ήταν μέρα που ασχολήθηκα με το VR μετά από καιρό, ένα από τα παιχνίδια που θα πρότεινα σε όσους τους αρέσει η σκοποβολή είναι το Lethal VR, αρκετά minigames όπου πρακτικά εξασκεισαι στην σκοποβολή.
    Ακόμα επίσης δεν έχω τερματίσει και το Arizona Sunshine, το οποίο με το aim gun είναι επίσης πολύ καλό!

Άντε να δούμε τι λένε και τα dlcs του resident...

@Dragonpaul, αν καταφέρεις και δώσεις λίγα χρήματα για τη διαφορά για το v2 είναι πολύ λογική κίνηση... Κι εγώ θα το έκανα αν είχα καινούργιο.
    Last edited by gonzalez; 16-12-2017 at 17:38.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Παύλο εγω θα πηγαινα για V2.

Oχι οτι εχει ''επαναστατικες'' αλλαγες, αλλα σε αυτη τη εμβρυακή φαση που ειναι το VR(ακομα ψαχνονται και κανουν λαθη, βλ. μερικα της V1) οποιαδηποτε μικρη αλλαγη είναι καλοδεχουμενη και ισως στην πραξη είναι σημαντική.
    (Ακομα και αν οι μικρες πινελιες της V2 ειναι στο πλαισιο του ''αυτονοητου'' και του ''επρεπε να ειχε γινει απο την αρχη γίνει έτσι'').

.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Οκ, κατανοητό και έχεις δίκιο. Αλλα πως να το κάνω αναρωτιέμαι. Ακόμα δεν εχω δει να πωλείται επίσημα για να ξέρω τιμές κλπ. Μόνο στο bundle με το Skyrim ήταν σιγουρα V2.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by obione View Post
    Attachment 10399 Εγω βρηκα σε πολυ καλη τιμη αυτο εδω το μαραφετι παιδια . Φορτιζει 2 κοντρολερσ και 2 μουβ και επισης ακουμπας κασκα και ακουστικα ! Εχει και ενδειξη οταν ειναι πληρως, μια χαρα!
    Το farpoint ειναι φτιαγμενο για vr και aim, χωρις αυτα ειναι ενα shooteraki αστειο
    Φορτιζει τα παλια moves (Mini usb) η τα νεα? (micro USB)?

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Οκ, κατανοητό και έχεις δίκιο. Αλλα πως να το κάνω αναρωτιέμαι. Ακόμα δεν εχω δει να πωλείται επίσημα για να ξέρω τιμές κλπ. Μόνο στο bundle με το Skyrim ήταν σιγουρα V2.
    Όταν κυκλοφορήσει η νέα έκδοση η παλαιότερη θα έχει μια μικρή πτώση στην τιμή της πιστεύω μέχρι να τα ξεστοκαρουν. Οποιο κατάστημα δεχτεί να πάρει πίσω το σφραγισμένο σου VR θα το πάρει κανένα πενηντάρικο παρακάτω από την νέα τιμή του ¨παλιού¨ VR και θα σου ζητήσει τη διαφορά που θα κοστίζει το ανανεωμένο. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ πως θα το αλλάξεις θα σου πρότεινα να το πας τώρα και να το δώσεις που κρατά ακόμη τη τιμή του αφού το άλλο δεν έχει πέσει στην αγορά και δεδομένου του ότι ακολουθούν γιορτές, είναι σχεδόν βέβαιο για τον μαγαζάτορα πως θα το πουλήσει. Μη το κάνεις θα σου έλεγα κατόπιν εορτών. Επίσης μπορείς να το βάλεις αγγελία, απλά κάνε το τώρα πριν από τις γιορτές δηλαδή.

- - - Updated - - -

Όταν κυκλοφορήσει η νέα έκδοση η παλαιότερη θα έχει μια μικρή πτώση στην τιμή της πιστεύω μέχρι να τα ξεστοκαρουν. Οποιο κατάστημα δεχτεί να πάρει πίσω το σφραγισμένο σου VR θα το πάρει κανένα πενηντάρικο παρακάτω από την νέα τιμή του ¨παλιού¨ VR και θα σου ζητήσει τη διαφορά που θα κοστίζει το ανανεωμένο. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ πως θα το αλλάξεις θα σου πρότεινα να το πας τώρα και να το δώσεις που κρατά ακόμη τη τιμή του αφού το άλλο δεν έχει πέσει στην αγορά και δεδομένου του ότι ακολουθούν γιορτές, είναι σχεδόν βέβαιο για τον μαγαζάτορα πως θα το πουλήσει. Μη το κάνεις θα σου έλεγα κατόπιν εορτών. Επίσης μπορείς να το βάλεις αγγελία, απλά κάνε το τώρα πριν από τις γιορτές δηλαδή.

17. The Following 2 Users Say Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

Dragonpaul (17-12-2017),pinakas (22-12-2017)

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Βασίλη, αυτο περίπου σκέφτομαι κι εγώ. Ο,τι κάνω να το κάνω τωρα. Βέβαια, μπορεί να ξυπνήσω αυριο, να ανοίξω το κουτί και να τελειώνει το θέμα. Θα δείξει...

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Βασίλη, αυτο περίπου σκέφτομαι κι εγώ. Ο,τι κάνω να το κάνω τωρα. Βέβαια, μπορεί να ξυπνήσω αυριο, να ανοίξω το κουτί και να τελειώνει το θέμα. Θα δείξει...

Το σκέφτηκα και αυτό αλλά δεν ήθελα να το πω... μάλλον αυτό θα έκανα εγώ... δε μπορώ να περιμένω αν κάτι το θέλω ακόμη και είναι η ¨λάθος¨ κίνηση...

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

So, you get me!

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Tελικα εβαλα 20ε καρτα απο μαξπλει(thanx ξανα λεωνιδα και ξανασορυ ημουν απτο κινητο και δεν ειδα τις αμερικανικες) και πηρα απο το US store το Herocade που εχει 9 παιχνιδια στην τιμη των 15$ Και οπως εγραψε ενας φιλος εδω (ποιος εισαι μιλα) εχει το dreadhalls που ειναι πολυ καλο...οποτε και τα αλλα μετρια να ειναι θα ειμαι ευχαριστημενος...Τελικα παιζω και με το κανονικο μου προφιλ...
    επειδη μου περισσευαν 5$ μπηκα στην διαδικασια να παρω ενα παιχνιδι ακομα σε αυτα τα λεφτα εκει γυρω...Εψαξα στα πεταχτα στο νετ και ειδα οτι
    weeping doll. 2$ τιμη:λενε κακο και μικρο...μελλοντικα αν το βρω πατο οπως τωρα θα το παρω
    soul dimension στα ιδια πλαισια
    Dying reborn παλι στα 2 $.αυτο ειναι σαν escape room με horror στοιχεια...Ημουν στο τσακ να παρω αυτο καιτο weeping doll ΑΛΛΑ:
    επεσα πανω στο Μanifest 99 που ηταν το μοναδικο που ειχε καλες κριτικες...λενε οτι ειναι καλο αν και αυτο ειναι μικρο σε διαρκεια αλλα ειπα να το προτιμησω...
    θα αφησω εντυπωσεις οταν τα παιξω και τα 2...Παντως βλεπω βλεπω εχει μερικα παραπανω παιχνιδια στο αμερικανικο...
    Spoiler!

22. The Following User Says Thank You to chronohill For This Useful Post:

Leon_DiZ (18-12-2017)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Slay Τα παλια Moves miniusb ( εχει και καινουρια ?) αυτα που ηταν bundle με το psvr το 1
    Last edited by obione; 18-12-2017 at 03:34.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by obione View Post
    Slay Τα παλια Moves miniusb ( εχει και καινουρια ?) αυτα που ηταν bundle με το psvr το 1
    https://www.theverge.com/circuitbrea...playstation-vr

Ναι , αλλα επειδη ετυχε και ειδα και ενα unboxing video και ο τυπος τα παλια ειχε, και φορτιζουν οχι στο το USB αλλα απο καποιες μεταλικες επαφες που έχουν στο κάτω μέρος. Απο που το πήρες btw, και ποσο περίπου μήκος έχει το καλώδιο τροφοδοσίας?

Αυτός ο τίτλος έχει αναφερθεί? Διαβάζω θετικά σχόλια.

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Yπαρχει και demo για το raw data το οποιο εχω δοκιμασει...ωραιο shooter και πολυ καλη χρηση των Moves απλα δεν εχω καταλαβει αν ειναι μονο horde shooter η προχωρας και εχει στορυ...
    Spoiler!

27. The Following User Says Thank You to chronohill For This Useful Post:

DJTaurus (18-12-2017)

Bookmarks

Bookmarks