Page 72 of 114 FirstFirst ... 226268697071727374757682 ... LastLast
Results 1,421 to 1,440 of 2278

Thread: PlayStation VR - Virtual Reality Headset

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Default PlayStation VR - Virtual Reality Headset

Πιστεύω ότι η έλλειψη σε PSVR οφείλετε καθαρά στο η Sony έχει συγκεκριμένα εργοστάσια παραγωγής που έπρεπε να παράξουν 3 νέα συστήματά: PS4 slim, PS4 Pro και PSVR και όλα αυτά μέσα σε 2-3 μήνες (όλα βγήκαν μέσα στο Σεπτέμβρη, Οκτώβρη, Νοέμβριο. Όποτε μπήκαν και οι σχετικές προτεραιότητες.

Λογικό είναι το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής να πήγε στα σίγουρα άλογα δηλαδή στο PS4 slim που ήταν σίγουρο ότι θα πουλήσει τρελά και λογικά ήταν η μεγαλύτερη προτεραιότητα της Sony, γιατί φέρνει νέους gamers στην πλατφόρμα της και είναι το βασικό προϊόν PlayStation.

Μετά είχε να παράξει και το PS4 Pro που είδαμε ότι δεν το προώθησε και πολύ και λογικά δεν παρήγαγε και παρά πολλά κομματια.

Το PSVR είναι ένα προϊόν πολύ διαφορετικό με τα παραπάνω και πολύ πιο πειραματικό. Νομίζω ότι η Sony δεν ήταν σίγουρη για το ποσό πετυχημένο θα είναι το PSVR και ξεκίνησε με μικρή παραγωγή με την λογική ότι θα την αυξήσει όταν/αν υπάρξει ζήτηση.

Υποθέτω ότι ήδη θα έχουν αλλάξει κάπως οι προτεραιότητες τους και ήδη θα παράγουν πιο πολλά VR headsets από ότι έκαναν στην αρχή. Μην ξεχνάμε όμως ότι το PSVR είναι μια αρκετά διαφορετική συσκευή σε σχέση με αυτες που έφτιαχνε η Sony μέχρι τώρα μιας και περιλαμβάνει και αρκετά οπτικά στοιχεία, φακούς κλπ και δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξει μια γραμμή παραγωγής να φτιάχνει PSVR αντί για PS4 slim.
    Last edited by panos74gr; 02-01-2017 at 15:12.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Το παραπανω link που ποσταρα απανταει στο γιατι δεν παραχθηκαν αρκετα κομματια.
    ''PlayStation VR was delayed until October and is still seriously supply constrained due to problems making its OLED displays.''

Οτι ηρθε εφυγε. Ευτυχως δλδ που δεν το εβγαλε Μαρτιο-Απριλιο.
    .

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

@teras1 Πανο πες αλευρι...

Ridley Scott, Fox Innovation Lab Team Up for ‘Alien: Covenant’ Virtual Reality Experience

Virtual reality is going to get scary in 2017: The Fox Innovation Lab and filmmaker Ridley Scott have teamed up to make an “Alien: Covenant” virtual reality (VR) experience.

The Fox Innovation Lab team describes the experience as “a dread-inducing journey into the depths of the Alien universe.”

The rest of the news release sounds equally unnerving: “Viewers will discover the true meaning of terror as they navigate through horrifying alien environments and a story where every decision could mean the difference between life and death.”

4. The Following 3 Users Say Thank You to Viper For This Useful Post:

PDS (06-01-2017),teras1 (04-01-2017)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Viper View Post

Ελπίζω να μην είναι σαν το The Martian experience.
    Δηλαδή να είναι καλοφτιαγμένο, να έχει κάποια διάρκεια και σωστή τιμή.

Advanced Member Alex's Avatar
    PSN ID
    Alex_Hellas
    Name
    Αλέξης

Μακάρι να έβγαζαν το Alien Isolation με υποστήριξη VR ή κάποιο νέο παιχνίδι Alien.

Άσχετο,μήπως εχει αγοράσει κανείς το Werewolves Within; Ψήνομαι πολύ να το πάρω, έχω δεί αρκετά βίντεο και έχει την πλάκα του.Θα ήταν ωραίο αν μαζευόμασταν και Ελληνες να παίζαμε.Δυσκολο βέβαια γιατί χρειάζεται από 5 έως και 8 άτομα για να παιχτεί.

7. The Following User Says Thank You to Alex For This Useful Post:

king2009 (05-01-2017)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως, έψαχνα κάτι άσχετο και είδα οτι εδώ υπάρχει το VR άμεσα διαθέσιμο: http://www.kotsovolos.gr/site/gaming...station-vr-ps4. (πιστεύω να ισχύει όντως)

Ένας reviewer που εμπιστεύομαι επέλεξε το job simulator ως το καλύτερο game που έπαιξε το 16 και τυχαία σήμερα διάβασα ένα άρθρο ότι είναι από τα πιο επιτυχημένα VR games σε πωλήσεις. Εχει ασχοληθεί κανείς ; Πολλά βραβεία βλέπω στο site τους.
    Last edited by DJTaurus; 06-01-2017 at 20:55.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Eιχα γραψει ενα review
    http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...-Job-Simulator

Γενικα αρεσει περισσοτερο απο οσο θα περιμενα. Πουλαει καλα και καποιοι το θεωρουν τοπ PSVR game.
    Εγω το θεωρω πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει. Και εν τελη δεν ξερω και τι ακριβως προσφερει και αρεσει τοσο σε καποιους. Η ελευθερια που σου δινει? Δεν ξερω.
    .

11. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

DJTaurus (06-01-2017)

@PDS sorry που ρωτάω και δεύτερη φορά αλλά επειδή είμαι κοντά στην αγορά της συσκευής και εκνευρίζομαι με την τιμή που πουλάει η Sony το move pack....είναι αναγκαία η αγορά τους; προσφέρουν τόσο καλύτερη εμπειρία από το ps controller ;

Υ.Γ. το Batman VR έπαιξε καθόλου σε πιο χαμηλή τιμή μέσα στις γιορτές ;

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Δεν ειχες psvr?

Ειναι καλυτερη εμπειρια με τα moves στα batman, london heist, Rush of blood και επισης παιχνιδια οπως το Job Simulator και O!My Genesis δεν παιζουν καθολου χωρις 2 moves.

Θα προτεινα να τα παρεις μεταχειρισμενα. Τα δινει πολυ ακριβα η Sony και δεν ξερω αν εχουν στο μυαλο τους νεα χειριστηρια για το PSVR.

Το Batman νομιζω οχι δεν εχει πεσει σε τιμη. Επειδη το εχω δοκιμασει με χειριστηριο, μπορω να πω οτι ειναι πολυ διαφορετικο οσον αφορα το immersion. Δεν κερδιζεις καποιο παραπανω skill με τα Moves ομως, γιατι δεν απαιτει κατι το παιχνιδι στο action κομματι.
    .

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Δεν ειχες psvr?
    Είχα παίξει πριν κάνα μήνα αρκετά demo και είχα κατενθουσιαστεί.... preorder έχω κάνει στο public αλλά το βρήκα μεταχειρισμένο στα 350 ευρώ και λέω να το πάρω γιατί βαρέθηκα να περιμένω. Τεσπα από όσα παιχνίδια δοκίμασα μακράν το πιο εντυπωσιακό ήταν το Eve και θα το αγοράσω με την πρώτη ευκαιρία. Από εκεί και πέρα πήρα Until Down και VR Worlds για αρχή και σίγουρα θα νοικιάσω τα Robinson/Eagle Flight κάποια στιγμή. Rigs και Battlezone δεν μου άρεσαν καθόλου. Ωραίο φαίνεται το my Genesis ειδικά για το πόσο κοστίζει.... έχεις να μου προτείνεις κάποιους άλλους τίτλους να τσεκάρω εκτός από batman και job simulator?.... ένας φίλος πρότεινε το Werewolves σε ένα άλλο topic.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Καπου τωρα θα τα φερουν τα καινουρια κομματια λογικα αλλα ειναι εκνευριστικη η αναμονη σε κτλβαινω.

Το My Genesis ηταν οκ oπως λες για την τιμη του, οχι κατι σπουδαιο. Το demo του tethered μου φανηκε καλυτερο, χωρις να μπορω να ξερω αν αξιζει το παιχνιδι.

Για αρχη εκτος απο demos που για μενα καλο ειναι να τα κατεβασεις ολα(και το kitchen, οχι μονο το RE7) υπαρχει το FREE Playroom VR το οποιο εχει παιχνιδια που αξιζουν και για παρεα αλλα και μονος σου.
    To Eagle Flight το ειχα δοκιμασει και δεν με ενθουσιασε. Το Job simulator δεν το προτεινω αλλα οπως σου ειπα αρεσει σε αρκετους. Το batman ειναι σουπερ εμπειρια αλλα πολυ μικρη. Εγω παντα προτεινω το Ηeadmaster το οποιο με κρατησε περισσοτερο απο ολα τα VR games. Νομιζω οτι εχει πολυ καλη τιμη σε αυτη τη φαση(στα 10).
    Το Werewolves φαινεται καλο και επεσε και η δικη του τιμη σημερα στα 20.

Στην θεση σου δεν θα ανοιγομουν πολυ γιατι θα σε γεμισουν αρχικα τα demos+ τα παιχνιδια που θα εχεις, οποτε θα ημουν προσεκτικος για αρχη και θα πηγαινα μονο σε προσφορες 1-2 παιχνιδιων, μεχρι να βγουν αλλες καλυτερες προσφορες.
    Για μενα το 10ρικο του Headmaster ειναι VFM. Δεν ειναι τεραστιο το παιχνιδι αλλα δεν ειναι και batman της μιας ωρας. Θα σε δυσκολεψει και αν σου αρεσει τελικα θα σε κρατησει πολυ. Εχω φαει πολλες ωρες εκει(και ακομα δεν το εχω βγαλει στο 100%).
    .

16. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

DJTaurus (07-01-2017),king2009 (07-01-2017)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

To Batman μπορεί να είναι αρκετά μικρό, αλλά πιστεύω είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό και must have κατά τη γνώμη μου(ίσως είναι πλέον το αγαπημένο μου από όλα όσα δοκίμασα). Ειδικά αν παίζεις και όρθιος το immersion είναι τρομακτικό. Το σκεφτόμουν για 20Ε κι εγώ, αλλά πιστεύω για τα δεδομένα των παιχνιδιών του VR τα αξίζει. Από το playthrough σε youtube δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

// Επίσης πιστεύω οτι θα χάνει πολύ αν παιχτεί με χειριστήριο απλά.
    Last edited by gonzalez; 07-01-2017 at 02:57.

PSN ID
    Alex_Hellas
    Name
    Αλέξης

Παιδιά αν σας αρέσει η ιδέα να παίζετε ένα "επιτραπέζιο" παρέα με άλλους παίχτες πάρτε αφοβα το Werewolves Within,έχει πολύ γέλιο και αν μαζευτούμε και έλληνες θα είναι ακόμα καλλίτερα.Και σε αυτή την τιμή τώρα με την προσφορά μια χαρά.
    Το παιχνίδι είναι multiplayer μονο και πρέπει να έχουμε συνδρομή Ps Plus.

Πριν παίξω είπα να του ρίξω ένα καθάρισμα μιας και το πήρα μεταχειρισμένο.... τους φακούς όσο και να τους καθαρίζω με το πανάκι που δίνει η Sony ποτέ δεν έχω τέλειο αποτέλεσμα.... μένει ελάχιστη σκόνη στα πλαϊνά κενά ενώ και πάνω στους φακούς έχω σε διάφορα σημεία θαμπάδα.... μάλλον είναι κάτι φυσιολογικό και δεν παίρνει άλλο καθάρισμα...?

υ.γ. είναι ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ τα καλώδια που θα μου αρκούσε το PSVR2 να αποδίδει το ίδιο αποτέλεσμα ελαφρώς βελτιωμένο αρκεί να καταργηθούν TA ΠΑΝΤΑ και να μείνουν από καλώδιο μόνο αυτό της κάσκας ή να γίνει ασύρματο
    Last edited by DJTaurus; 07-01-2017 at 20:54.

PSN ID
    Alex_Hellas
    Name
    Αλέξης

Εγώ τους φακούς μου καθαρούς τους βλέπω γενικά.Και σκόνη να πιάσουν μετά το καθάρισμα δεν έχω προσέξει να μένει κατι στις άκρες.
    Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα blower για να φεύγει η σκόνη,αυτό που είναι για να απομακρύνει τη σκόνη από τον αισθητήρα της φωτογραφικής μηχανής.

21. The Following User Says Thank You to Alex For This Useful Post:

DJTaurus (08-01-2017)

Κάθε φορά που δεν παίζετε vr games αλλάζετε και την συνδεσμολογία ;

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Tι εννοεις?
    Aν μιλας για το HDR φανταζομαι πως ναι.
    .

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Tι εννοεις?
    Aν μιλας για το HDR φανταζομαι πως ναι.
    Εννοώ όπως είναι συνδεδεμένο με την εξωτερική μονάδα αλλάζετε την συνδεσμολογία των hdmi και γενικότερα αποσυνδεετε οτιδήποτε είναι του VR για να παίξετε μη-VR παιχνίδια ;

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Oχι δεν υπαρχει καποιος λογος να αλλαξεις κατι(εκτος αν θες να εχεις HDR στο PS4).
    Οπως το συνδεσα στην αρχη ετσι εχει παραμεινει. Αν θελω να παιξω μη-VR game παιζω χωρις να κανω καποια αλλαγη.
    .

26. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

DJTaurus (09-01-2017)

Bookmarks

Bookmarks